Foorum
2011-07-26 12:03
Mulle kui naissoo huvilisele räigelt heterole mehele on jäänud silma tohutu hulk selliseid vahvaid kontosid, kus võiks öelda et munadega naine. ST et konto on sellist meheliku ego täis, teisalt vaadates saab aga lühidalt aru et tegu on vaid rumalusest tingitud ülbusega.
Viimane hitt: http://www.iha.ee/users/Garru lugege mis preilil ka öelda on. Pole paha suuvärks või mis?

Samas võib neid vahvaid kontosid siia veel lisada kus on ülbusest ja egost hitte reas, ma ka kõiki ei jõua silmata, koondades oleks mulle päris hea huumori lehekülg. Ma ei jõua ära naerda kuidas üks maarjamaa tütar suudab pelgalt oma välimusele toetudes endast nii hästi arvata. Heakskiit tuleb siiski välja teenida oma arukusega!

Andke nyyd raskerelvastusest tuld!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 12:15
20-nene noor neiu, kui ta ego praegu kõrge pole, kunas veel...?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 12:17
Vaata kalendrisse mitmes sajand meil on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 12:22
Kui nüüd täiesti ausaks jääda, siis mõned tripivad ikka täiega tõesti. Selline enesetutvustus on pigem märk kas tohutust enese(üle)hinnangust, ülbusest või rumalusest. Igaljuhul ükski asi ei kutsuks talle kirja saatama Ennast tuleb kiita aga peab ära tabama, mis punktini on see maitsekas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 12:32
Ei saa aru miks inimesed lähevad endast välja kui loevad võõra inimese ankeeti??? See pole ju kohustuslik kirjandus, et kui läbi ei loe, siis hinnet ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 12:41
KUI !? see, mis ankeedis kirjas vastab tõele, siis on ilmselt tegu suurte kompleksidega. Samas ei maksa kõike tõena võtta, mis siin kirja pannakse. Võrdleksin siin toimuvat teatriga, nukuteatriga, kus tegelaskujudele, kirjutavad teksti ja liigutavad nukke tundmatud autorid, vastavalt oma fantaasiatele.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 13:31
bob said korvi?? miks ta peaks iga mehe madraksiks olema, et teda kätte saada on vaja aega ja kannatust....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 13:36
Alla 30 nese kontot pole üldse mõtet lugeda. Pilte võib vaadata aga nii, kui suud lahti tehakse, siis pead oma kõrvad kinni panema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 13:41
kui suu juba lahti tehakse, tuleb see täis panna
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 13:44
Ma üldse ei imesta, miks noored poisid vanemaid naisi jahivad. Ehk kunagi see värk muutub ja pliksid ei ole enam nii egohaiged.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 13:54
Sellise feisiga sellist ego... no ma ei tea.
Naine võiks ikka armas olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 14:10
Mehed mehed, kas teil häbi ei ole siin tütarlapse selja taga tema hinge- ja sisemis ilu lahata???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 14:26
Nii üldiselt ka nüüd öelda ei saa, et nüüd kõik alla 30-sed on sellised.... erandid on ka ju võimalikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 14:29
Just just...üldistada ei tohi kunagi...kõik inimesed on erinevad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 15:44
Foorum pole seljataga, see avatud kõigile Ning parma usu siin tegelikult väga kenasid ning samas talutava egoga alla 30 naisi küllaga. Nimesid reetma ei hakka Mõni on kuskilt lihtsalt lõvikommi liiga palju manustanud ja upitab latti kosmosesse. Samas sedasi ju tutvusi ei leia?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:01
Leidub ka 30 ja 40+ naiste seas neid egosid lademes..tavaliselt midagi samas toonis vastu kirjut.siis näed ära kellega tegelikult tegu..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:11
silentbob, kas said tema käest bloki juba kätte?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:17
No need mõned üksikud erandid, mis on pärlid. Mina pole veel ühtegi leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:18
kuidas oleks tahtnud siia midagi vastata, aga peale meeste vastuste kokku lugemist ja sellest kesmise võtmist ei ole enam eriti isu seda teha. masendavaks muutus.
ma olen natuke aega teis pettunud.. kui enam pole, siis ehk arvan ka midagi, aga veel mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:23
Utha! Ära siis väga kaua pettu, muidu me läheme hoopis ulakaks kätte ja tegelikult on vahel hea pettuda, et siis eneses järele mõtelda ja uue hooga edasi astuda...või kõrvale, uuele rajale.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:23
Utka. Ah muidugi. Kama kaks mis seal ankeedis kirjas. Peaasi, et seksida mõistab või siis vähemalt vaikselt lesida ja nätsu närida
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:35
Näost näha, et keskmisest kõrgema testosterooni tasemega naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 16:38
Tundub olema kõige kõvem teema läbi aegade!!!!!!!!! -------Utha ei oska(taha, raatsi) siia oma komme lisada........
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 17:41
No jah...vaatasin ka selle konto üle....tüdrukul just kõige ilusam nägu ei ole,aga keha tood talle kindlasti rohkelt kõikvõimalikku rämpsposti.Sellest ankeedist lugesin välja,et lahutatud,paksud,lodevad,vanad ja debiilid ei ole teretulnud....arusaadav..
Ta on siin meelelahutuslikul eesmärgil,see tähendab väga konkreetselt,et seksi välja ei jaga ja tutvuda ei soovi.
Ma soovitasin tal oma postkasti lihtsalt blokeerida ja jätta kirjutamisvõimalus ainult näiteks sõbralisti liikmetele...
Miks peaks üks 20-aastane tüdruk mingi paksu abielus perverdi madratsikate olema?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 17:47
Mäh? Mis sellel näol siis nüüd viga oli, ma vaatasin ka, täitsa kena pandav tüdruk igatepidi, ja jumal tänatud et siin pervosaidil muud ei tee kui aega tapab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 17:54
Väga paljud kenad naised siin muud ei tee...see on meelelahutuslik portaal.
Kiireid naisi saab lõbumajast.
Suheldes kirja teel mõned kuud-võib isegi reaalse kohtumiseni jõuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 17:57
mõned kuud ???? nii kaua nüüd küll ei lähe...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 17:57
Caribian kas teed nüüd reklaami kuis Sinuga on võimalik kohtuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 18:07
Egotrippi ei kutsu nagunii keegi normaalne mees välja, kui siis ainult teaduslikust huvist.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 18:28
Vaatasin kah siis selle Gerrukese ankeedi üle...
ühe ehitaja/viimistleja kohta on tõesti hea ego
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:02
Tegelikult polegi ju seal ankeedil midagi erilist. Kui jätta arvestamata, et parimad palad on teistelt kasutajatelt laenatud. Kuna ta otsib elukaaslast, siis on loogiline, et ta üritab kiimakotte eemale peletada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:08
no minu meelest täitsa sümpaatne, oleks ma 20 aastat noorem, siis tsekiks lähemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:10
Mul on suht raske mõista,miks inimesed üldse neti vahendusel seksi otsivad...see ju nii raske tegelikult...pilte paljudel pole ja kui on,siis ju täielikku ülevaadet ei saa.Kirjuta kirju,planeeri jne..ja reaalselt kohtudes ei pruugi ju üldse sobida..
Kiire ja lihtne seksisaamise meetod on korralikud klubid....valik missugune ja hetkega pilt selge.Lihtsalt valid välja ja teed ettepaneku..minu puhul töötab alati ja keegi ei keeldu mängust minuga...naistel ilmselt lihtsam...aga kui oled ikka mees 27-32,väga heas vormis,trendikas,oskad tantsida...naised hindavad meeste head tansuoskust,sel otsene seos voodioskusega..,lõhnad hästi ja ei ole Kuu pealt,siis ei teki küll tõrget..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:10
tooge veel näiteid nende „mehelikku ego täis“ naiste ja „munadega naiste“ kohta. või ongi see nooruke ego-neiu Garru ainuke fake munadega naine siin??
silentbob valis juhuslikult tema siia, aga nii nigela ja pooliku arvamuse alusel ei saa ju veel mingeid otsuseid tegema hakata. kes siis nii tegutseb....
mis Garrusse puutub, siis ju see neiu ongi ennast sellisena leidnud ja praegu endaga eriti rahul ja avastas, et teised peaksid ka seda teadma. tema tahtis oma veel areneva eneseteadvuse, meesteviha jne nii endast välja elada ja no las elab, aga silentbob tundis ennast natuke puudutatuna sellest vist? temast on esimoralist saanud.
ma ei tahaks uskuda, et sa silentbob tavaelus sama korralik ja moraalne oled.

nii et mis selles juhtumis siis nii erakorralist oli?
kas see, kui mingil täisealisel neiul ka oma ego olemas on ja ta seda (oletame et enda kaitseks - milleks muuks ta siin seda veel vajaks?) kasutada oskab või natuke otsekohesemalt oma arvamust avaldab, on nii suur asi? kui on, siis miks on suur?
kas need naised, kes silentbobi antud kirjeldusega veel kokku sobivad, ohustavad siin kellegi mehelikkust või selle suure„mehe ego“ au? kas „ego täis naised“ võtavad jahedaks või teevad mehi vihaseks?
ja keegi võiks ka selgitada, mida see „mehelik ego“ veel tähendab, milles see väljendub nt? ma ei saanudki aru, kas sellist ego omada on naisele hea või ei ole see mitte hea (mehe poolt vaadatuna).

mulle meeldiks, kui naiste teemal oma arvamust avaldavad mehed (ja mitte ainult need, kes siin vastanud on) ka ennast natuke kriitiliselt vaataksid ja vastaksid enne sellele, kus nende enesehinnang on ja mis sellest nn mehe egost praeguseks saanud on?
hea kogus eneseteadvust (olgu, nimetame siis selle egoks) tuleb naisele kasuks ja ega see mehelegi tegelikult halba ei tee. nii peakski olema.
vaevalt need ego arvustajad tegelikkuses omale tasaseid ja alandlikke, ebakindlalt suhtlevaid jne naisi valida tahaksid. eks kellegi egole tunduvadki nad talutavamad, sest nad ei tekita mehes ebameeldivat erutust (st ei hakka vastu nt), aga nende vastu ei tekiks mehel ka erilist austust. on ju? muljet avaldab ja erutab ju miski muu (olenevalt mehest muidugi).
ehk siis... mehed, kes te siin naiste egosid vaatate – kas te veidi silmakirjalikud ei ole olnud?

ja veel silentbobile - keegi ei ole eelistatud olukorras, ka mehel tuleb naise tunnustus ja austus välja teenida, aga selleks on mehel aru vaja. ego siin meest ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:12
Esilehel paneb tüdruk asjad kenasti paika ja hirmutab tillipildid ja veebisellid eemale. Tutvumise lehel paraku läheb tekst ropuks ja see talle just au ei tee.
Sellegipoolest on selline konto juba eos tugeva sõelaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:17
just, plika harjutab praegu. kogub oskusi selleks, kuidas meestega suhtlema peab. natuke ropum on jah see teine pool, aga olgu.
mind panevad muigama need mehed, kelle tekst (eriti siis, kui on vaja naiste kohta arvamust avaldada) on no...puhtalt võttes rõve ja räigusi täis, siin korraga naisi arvustama hakkavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:21
mis seal siis nii roppu oli, täitsa vaimukas jutt, misasja te pirtsutate, vaadake kõigepealt, kus lehel te olete
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:25
Tavalise mehe hirmutab oma ankeediga ära aga egomanjakist vändagängster proovib oma õnne järele. Midagi sellist ta vist tegelikult otsiski.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:25
Arvustajad unistavad üle oma varju hüppamisest...mõistes,et analoogset naist nad reaalis "ära ei sebi"...lähenetakse naistele,kel portaalis konto,eeldades,et see naiskontoomanik on emotsionaalselt nõrk ja kannatab mingisuguse puuduse(julguse?)all.
Seega-lihtsam saak,aga ...ei pidanud see teooria vett
Enim kasutatavad võtted nn.ähvardamismeetod(a`la ma nägin sind kusagil)ja äraostmismeetod.
Mehed peaks mõistma ka asjaolu,et reaalne kohtumine ei tähenda veel seksi...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:28
mikha, minu arust ka normaalne neiu ju. oleks tema vanuses siin teisi nii julgeid. natuke korrigeeriks teda, aga minu poolest olgu ta nagu on. ega me ometi teda siin kasvatama ei pea?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:32
Ärge laskuge überpsühholoogiasse, ilmselge, et keegi teist pole piisavalt pädevad. Point oli selles, et enesetutvustus, mis karjub ülepaisutatud egost, ei ole ahvatlev. Sama kui minna klubis ja öelda kellegile "tere" ning jätkata siis stiilis ...ma olen kõige ägedam, kõige kenam, saamatud imege, rotid ärge tülitage jne, jne, jne. Kõik pistaks plehku. Ülekantud tähenduses on siiski konto esileht ja info mingil määral siin keskkonnas enese esmatutvustus, mille järgi jäetakse endast esmamulje....ja esmamulje on tähtis. Sorry aga see konto jättis kehva esmamulje ning välistas edaspidise suhtluse. Kes teab, äkki ta siiski on tore inimene.
Ärge mõelge üle palun.....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:40
neiu on ok. mis on naljakas, et see konto üleüldse jalgu jäi, lugesin et olla rumalat ülbust jne. ma pole muidugi tähele pand, kas sama kodanik näiteks sponsinorijate teemades ka sõna võtab, üldiselt, mida perset siis tahetakse. Igapidi ilus tüdruk, ei kerja, oskab väljendada ennast, suht koht vaimukas, peale selle teab mis tahab- ikka ei kõlba härrale. tehku siis ise miski ideaalne naise konto ja tagugu pihku selle peale
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:40
Selle neiu eesmärk ei olegi "ahvatlev"konto....vastasel korral poseeriks ta alasti ja demonstreeriks kõiki ihuvõlusid..
Klubis....sa ei lähe sinna lobisema..."ägeduse hinde"saab ikka väljanägemise,liikumisoskuse eest...rott suurt kassi murdma ei lähegi...omasugune leiab omasuguse põhimõttel..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:41
aksala, no ja siis? sama kehtib ka ju meeste puhul. on ju seleg, et oma ego ebameeldivalt esile toovad või seda koguni teistele peale suruvad mehed toimivad naistele vastupidiselt ja ei teki tahet tutvuda jne.
räägime siis nii meestest kui ka naistest, mitte ainult naiste egodest või mingi neiu tekitatud esmamuljest. siis ma saan selle teema kasulikkusest veel aru, aga praegu tundub see arutelu siin pointless kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:45
Nõustun Mjkhaniga...selle neiu konto on täiesti ok!Ta võiks veel rohkem ego näidata!Millal siis veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:46
Ongi suht pointless ja utha meeste puhul kehtibki samasugune asi. Leia mõni taoline mehe konto ja võime tema teemasse siinse jutu kõik ümber copyda. Caribian sa saad asjadest valesti aru. Klubis jah juttu lähed tegema sellega, kes välimuselt kõige rohkem meeldib aga usu mina vähemalt küll olen mõnele sellisele viisakalt head aega öelnud, kui on selgunud, et kauni kesta all on tõsine imbetsill ja lammas. No lihtsalt ei suuda nii pikka vestlus lauslolliga pidada, et asi voodini jõuaks ning kui tegemist tasulisega pole, siis kahjuks kahe lausega ära ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:50
Voodisse viib ikka kehakeemia,mitte mingi vestlus...lähed voodisse vestlema? seda võib mujal teha...
Pealegi...klubis tantsitakse vestlused teisejärgulised...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:51
Voodis pigem ikka jõuline isatiiger kui targutaja-vestleja... ..väga kiire pulsi pealt raske rääkida anyway..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:57
Nendest tutvustustest ja tekstidest n ue i ole see tydruk ka seda kõike ise kirjapannud väike copy kindlasti kuskilt tehtud või siis teda copytud, sarnaseid jutukesi siin ikka piisavalt, nii nagu seda lauselõppu.... ja meid ei kasuta keegi ära. suht mõtetu. aga klubidest pole sinna aastaid sattunud aga eks seal kehti ka kogukonna reeglid kes keda tunneb jne päris lampi minnes võid oma lambid ka looja saada. Ja mis sellest kasu mis seal ankeedis kes ikka lugeda ei viitsi see kirjutab vaatamata sellele
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 19:57
krt ma klubisi kohe ei salli, ehkki jah, kõik õige, efektiivsem on see kindlasti. Õnneks pole need ainsad kohad, kus seltskond koos käib.
caribian ma olen siis sinuga ka nõus, välja arvatud see osa, et mulle meeldib nägu ka
˅ näita rohkem ˅