hm..ütleme niimoodi, et hulle on ju iga rahvuse hulgas...meilgi on, nähtavasti lihtsalt tähelepanuvajadusest,tehtud igasugu asju(tuletagem siinkohal meelde kuulsakssaanud kapoti- Kalevit), kui caribiani moodi ajalukku minna, siis palju on korda saadetud puhtisikliku kadeduse tõukel..ma ei tea, kas see on targem, kui usu tõttu sooritatu?
Meil, olgem ausad, kes me usku ja "teise riiki" ikka väga leigelt suhtume, on neid tõsiusklikke raske mõista, ma olen olnud ikka väga hämmastuses, ja seda mitte halvas mõttes, kuipalju annab usk tegelikult rahvale katoliku-maades!...inimene vajab lootustja lohutust..jtkem nüüd see Türgi,aga, sellises, vähem turiste täis islamiriigis, ma küll ei mäeta, et oleks kohanud mingeid, altkulmu passivaid ja viha korjavaid tüüpe - pigem pani imestama, kui palju naeratusi ja sellist rahuloluilmet oli...eriti just kohalike naiste nägudel
Seega, on ika väga kurb, et see hea, mida usk tegelikult annab inimesele, on kellegi rahakoti huvides muudetud relvaks...järjekordselt!