Foorum
2011-07-20 11:28
Aikon: Sinusugune äi oleks lausa varandus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:32
aikon hakkab ju väimehele ligi ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:35
nii.
kuna ma ei ole ämmaks kellelegi olnud, siis ma ei tea, mida sa ämmaks saades veel teeksin, aga tundes ennast, vastan, et vaevalt.
pole olnud tavaks vinguda kellegi kallal ja ei ole ka tahtnud (pole huvigi) segada ennast teiste suhete vahele või kuhu iganes kohta, kuhu mind eriti ei vajata. eriti veel siis, kui saadakse oma eludega hakkama.
ja vaevalt, et ma oma eakamasse eluetappi saabudes ja ämmaks hakates seda ka tegema hakkaksin ja kardinaalselt muutuksin.

kui ma usaldan ja austan oma last, siis ma usaldan ja ka toetan neid otsuseid, mida ta oma elus langetab. seega, kui ta peaks tahtma elada kellegagi omatte (omaette on minu jaoks see, et mitte samas kohas, kus elan mina) ja ta saab sellega ka hakkama, siis ongi see tema valik ja ma toetan ta soove.
ja kui ma tahan teda edasi austada, siis ma pean ka austama neid inimesi, kes tema elus on – st tema elukaaslast.
kui noored peaksid mind vajama ja enam minuta nt hakkama ei saa, siis jah, ma tulen ja vaatan, mis elu nad elavad ja kas ma saan midagi nende aitamiseks teha.
kindlasti tunneks ka muidu nende elu vastu huvi, aga mitte segavalt. ennast ma nende suhetesse ei segaks - kui tehti otsus koos elada, siis lahendagu need ka ise. selline ongi omaette elu.
nii et mina kellegi elu kindlasti korraldama ei hakka. hoiaks ka eemale ja elaks oma elu.
aga toonitan – see oleneb sellest, kas on omavahel usaldus või mitte. mina usaldaks.

ja enne tuleks endale selgeks teha, mis on „vingumine“.
minu arvates oleneb see, kes esimesena „vinguma“ hakkab, sellest, millised enne omavahelised suhted olid ja kas on asjad pooltele selgeks tehtud.
kui ämm ei usaldagi väimeest ja oma last ka mitte, siis nii ongi. kui väimees ei salli omakorda ämma, siis nii ongi ja nad ei saavutagi arusaamist. käibki vingumine edasi. vaimne vägivald missugune.

kui kuti kirjeldust lugeda, siis tundub, et ämm külastab neid pidevalt. seega, kus see ämm siis elab? samas tänavas? või koguni samas majas? kes kelle elu siis tegelikult elab?
ma ei tea, mis seal toimub, aga kui need noored veel ise oma eluga hakkama ei saa ja vajavad (eriti vist naine) veel oma vanemate (ämma)tuge, siis peab paraku nende olemasoluga oma elus ka arvestama. siis see kisa, et segab meie elu vahele, ei aita.. siis ongi tegu ainult halaga. kui aga saavad ise hakkama ning usaldusega ja teiste suhetega on asjad korras, siis ei hakka ka ämm vahele tulema. samas, oleneb vist ämmadest.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:37
Ma tänan Placebo ja püüan selliseks jäädagi, ega see aeg enam kaugel pole kui kellad lööma hakkavad
Sasi...õnneks mul selliseid kombeid pole ja tütart kah pole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:44
tore
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:47
Mis on tore, kas see, et tütart pole või see, et kombeid pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:50
Sasi on lihtsalt kade
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:54
Utha...??? Sinul ja pole tavaks vinguda???? Ma pistan küll väga harva oma nina siia aga iga kord, kui seda teen siis saan ka "vingumürgituse" Utha kilomeetristest kirjadest kus teiste üle vingutakse...
Sa Utha oled ju "ämm kuubis" kuju
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 11:56
niuc niuc
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 12:08
Aga minule Utha juba meeldib. Räägitakse, et rumal pea on ihule nuhtluseks aga lugedes Utha postitusi, viimasel ajal piisab juba nägemisest, on mul siiras heameel selle üle, et ma nii primitiivne olen.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 12:11
mis mõttes sa ennast siis primitiivseks pead?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 12:35
wau... juba hakkab mullegi meeldima
varusin lausa aega, et järgmist kirja lugeda aga... võta näpust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 12:50
vaene mees, koguni aega varusid selle jaoks? kahju sulle pettumust valmistada.
huvitav, millist vastust sa siis tahtsid? sa vingud nagu vana mees ju. Uhta see ja Utha teine. mis siin enam arutada on? need teemad, kus ma sulle segavaks muutusin, on ka minu teada ammu selgeks vaieldud. nii et mille peale sa veel erutud? ma arvasin, et sa said terveks, aga eksisin?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 12:59
hakkab tulema.... ennem ei tundud Uthat äragi... Utha, ära ära unusta, et ämm on Aafrikas ka ämm
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 13:06
huvitav, kuidas mõned mehed võivad oma käitumiselt üksteisega nii sarnased olla.
sa meenutasid mulle siit foorumist kedagi.
aga miks sa nii närvis oled, kuuligaM? räägi oma probleemis siis. ehk saan aidata?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 13:31
kas oled samasugust riista näinud? või isegi näppinud?
... mina pole üldsegi närvis, ja probleemi pole, avaldan vaid oma arvamust, mille tarvis foorum ongi loodud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 13:38
tahad mul südant pahaks ajada?

räägi parem sellest, kas sul on ämm ja kas ta ka kraaksub sinuga?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 16:52
küi öökida soovid siis jube lihtne...võta hästi sügavale... kohe ajab öökima,
sry Utha... unustasin, et meil oli rahu justkui sõlmitud... ok, rohkem ei torgi
ka minul on ämm ja olnud juba pikka aega... Täitsa pandav ja õnneks ei kraaksu....
aga nagu ma varem juba mainisin, on ämmad Aafrikas ka ämmad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 17:57
parem oleks. natuke tagasihoidlikum olek minuga suheldes tuleks sulle kasuks, sest muidu mul tekib veel tahtmine see palju näidatud ja räägitud riist kogu tema täiuses maha võtta ja sulle endale sügavale kurku torgata, kuni sa öökima hakkad.
sest sa ajad mind öökima. sul ongi midagi viga. haledalt arg kuju oled

kuhu me jäimegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:35
Jäime sinna, kus küsiti, kes või mis on ämm
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:23
Normaalsed inimesed ei ela vanetame/ämmadega koos. Tehakse endale pesa mujale. Memmekad ja mudiu saamatud, kes ise hakkama ei saa, need elavad ema-isa juures edasi. Idude värk! Ja kraaksumine on neile paras palk!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 22:17
sa ei saada oma ema või ämma vanadekodusse, kui ta sind üles on kasvatanud, võtad ta enda juurde või lähed tema juurde, meeldib see sulle või mitte kui nii kord jääb. oma laste eest võid ise vanadekodusse põgeneda, kui aeg sealmaal on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 23:44
Kui kahekümnendate alguses olev noormees elab ikka veel ema, isaga, õe, venna või sõpradega, tähendab see seda et tegemist on saamatu inimesega. Teine asi, kui just õpingutega ei tegeleta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 23:52
Mina vaidleksin natuke vastu. Jah, peaks juba mõtlema oma elu peale, aga välja kolida ja vanematelt üüriraha küsida...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 23:53
Ka 20-se vanem võib abi vajada.Väga kitsarinnaline mõtlemine.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 23:58
Vanematelt üüriraha? Sellises vanuses peaks ikka ise suutma ennast äraelatada, paljud kooliskäivadki käivad kasvõi poole kohaga tööl et iseseisvalt ennast majandada.
Ma ei saa aru kas teema on mingi pila pärast või leidub tõepoolest tänapäeval noormehi kes kasutavad oma ämmade kohta väljendeid nagu raibe, lõust jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:12
kulla Push... kui te veel koos Virukaga püüate ennast VIP`i suruda... siis Teil kah rahad otsas ja lapsed jäävad nälga...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:18
Kulla Push,loe nüüd uuesti minu kirjaread läbi ja ütle kuidas oli Sul võimalik sealt välja lugeda,et keegi vanematelt üüriraha vajab?
Ja loe sõna-sõnahaaval,mõttega...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:21
Ta ei oska lugeda suuri tähti näeb... aga väikseid ei tunne..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:22
Push, loodan, et saad kunagi õela ämma, kasvõi korraks...siis hakkad samu väljendeid kasutama, usu mind!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:32
Elmukene: kus ta saab... Virukas ju lastekodust pärit...?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:34
19-selt lõpetab kooli ja 20-selt, ilma kutsehariduseta peaks saama palka, mis võimaldab korterit üürida.
Kõrgharidusega noored töötavad peaaegu miinimumpalgaga ja on sellegi töö üle õnnelikud, et neil see on.
Võib-olla on Tallinnas teistsugune Eesti
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:43
Placebo: Ära kiirusta vastamistega ja ürita tähelepanelikum olla. Minu vastus oli veelturul väitele 2011-07-20 23:52:28, loe sõna-sõnahaaval, mõttega...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:47
ha, ha , ha ...siis veel raha 10`nete panemisel... ei hullu, et mind ära blokkisid... siia saan kirjutada ikka...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:49
veelturul: Juba ainuüksi kooli kõrvalt on võimalik üliõpilastel tänapäeval miinimumpalk + tulemuspalk välja teenida, paneb vägagi imestama kui enamus nooremaid mehi ikka elavad vanaemade, õdede, vendadega mestis, näha et ei suudeta iseseisva elu peale välja minna. Kajastub suuresti ka siin tutvumiste puhul, eks seepärast nii teiste elamistesse tükitaksegi et endale õiget elukohta kuhu külalisi kutsuda, tagada ei suudeta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:51
Pisikene teadmistepagas Sulle: kui Sa ei vasta eelnevale postitusele,siis peaksid alati viitama,kellele Sinu tekst mõeldud on ja hetkel oli minu postitus viimane...ja seda postitust loe lausa mitu korda,et Sul edaspidi segadust ei tekiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 00:53
Arvan et nende viidetega pakutakse siin pisut üle, nutikamad saavad isegi aru, kes kelle poole pöördub
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 06:21
Utha, sallivusel ja argusel on suuuuur vahe ma ei usu, et sa nii "MADALALAUBALINE" oled, et ei teaks.
Aga ikkagi oled tubli... esimestes kirjades maalisid väga roosa pildi, kuidas sa ämmana toimetaksid
.... viimases kirjas näitasidki seda "ämmad kuubis" tõelist palet, kes kisuks väimehel riista küljest ja topiks selle väimehele kurku ja seda kõike sa teeksid ju väga lihtsate asjade pärast... UHH ÄMMAD, ka tulevased, Te ajate hirmu nahka
... ma ei hakkanud siin avalikult omi tundeid sinusuguste "ämmad kuubis" vastu näitama , seepärast potsatas kiri ka su postkasti... kui tahad siis anna teada, teen copy/pastega siin avalikuks või veel parem, tee ise
Ole tubli "TULEVANE ÄMM"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 08:25
kuuligaM – miks mitte avalikult? näita ikka. kui juba julgelt sellega alustasid.
mul oleks huvitav lugeda ja vahest tahavad teised ka teada, kui milline vennike sa oled. või arvad, et segaksid sellega siin kedagi? kindlasti mitte. ole julgem.
kas räuskad siin või loobid mööblit - vahet ei ole. sul on enda rahustamiseks objekti vaja ja olgu siis selleks objektiks mina.
really, i don´t mind. sa muutud aina huvitavamaks, nii et tegutse. promo ennast veel natuke. vahest iga naine veel ei teagi, kui vinge emm sul on. näita neile siis seda, tutvusta ennast jne.
ja sa võid selle nn kirja, mille sa mulle saatsid, copy/pastena ju siia panna, kui tahad, aga ära siis unusta ka minu vastust teistele lugemiseks anda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 08:56
push kle kas 20 on siis normaalne juba kellegiga kahasse elada ja mõned lapsedki saada ja üldse kellele seda haridust vaja on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 08:57
Alati jääb võimalus, et vahest ei taha teised teada..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 09:38
Utha, mina ei otsi enda rahustamiseks objekti, ja kui tuleb mul isu mööblit lõhkuda siis ka lõhun ja ägedalt lõhun
Aga tead mis käib mulle pinda??? ....see, kui Sina siin peaaegu kõiki halastamatult "materdad"...
suhtle ise... ja lase teistel ka suhelda ja me olemegi "rahu peal"
ära tee teistele seda, mida ei taha, et Sulle tehakse kui oled kõva teiste kritiseerija siis pead ka ise kriitikat kannatama
kas said mu sõnumist aru??? või ???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 13:00
suuremeelne on see, kes ennast teiste ees ohriks toob. sa teed mehetegusid, kuuligaM.
kui sa tahtsid segamatult siin oleskleda ja suhelda, siis mis sa kraaksud? ole rahulikult. sa oled ju olnud konfliktialdis. kui sulle seda mainima peaks, siis satud segadusse ja ei tea enam, mida sa enne teinud oled jne. alusta muutmist endast siis.

või sinu sõnum.. millisest ma peaks aru saama? aitad mul ehk valida? ega mitte sellest, kus ma lehm olin ja pidin su m.. nni imema? see oli jah „arusaadav“, aga ära ela enam oma ärevust siin välja.
kas sul on närviline amet? teistel pole ju neid puudusi, mis sul on, siit lugeda vaja. austa ennast rohkem, suur mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 13:38
teema on tõesti kraaksumisest aga mitte M-ide vaid ämmade
... sõnum väga lihtne: ära kritiseeri teisi, kui ise kriitikat ei talu ja nii lihtne ongi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 13:42
siis peab ka arvestatav kriitika olema. sa sõimled ainult
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 13:45
ja teiseks- mul pole ka M-i (ei kuuliga ega kuulita), mida kritiseerida saaks. see paistab sinu valupunkt siin olevat. sealt see nn suhtlus sinuga alguse saigi ju. ma julgesin kritiseerida sinu ja sinu M-i vahelisi suhteid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 13:57
see sõimlemise jutt ei vasta tõele Sa kindlasti loed sellise alatooniga, et Sulle tundub mu jutt sõimlemisena. Arvad nüüd jälle, et olen arg... ei ole, olen lihtsalt salliv Su vastu... Ära nüüd torma kohe mulle uuesti kallale, kui julgen teemakohaselt öelda, et Sinusugust ämma... ohh ei... ohh ei....ei sooviks ka vaenlasele
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 15:31
jan, normaalne kahekümnendate eesotsas meesterahvas peaks ikka suutma juba iseennast äraelatada. Kogemus ühes kollektiivis praktikal olles näitas et tänapäeval on vägagi tegusaid noori kes õpingute kõrvalt on suutelised ja ise tahavad lisa teenida et jääda vanematest, õdedest, vendadest sõltumatuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 15:54
kuuligaM - valetad, vastab. ma ei kujuta endale midagi ette.
see pole muidugi see teema ja koht, kus sinu nn alatooni ja mehelikkust lahata tahaks, aga kuna sa palusid mult kinnitust, siis selle sa ka saad:
"kuule LEHM , kui mu munni imeda tahad siis küsi ilusti... olen nõus seda eelnevalt sulle persse ka lükkama , et maitsvam oleks... HAIGE siin iha foorumites oled SINA"

kas see oli sobiv või tahad veel kinnitusi?
olid sa enda arvates siis salliv? kas su „alatoon“ oli rahulik või ärritunud tolle kirja saatmise ajal? aga enne seda?
pole vaja mulle mingit jama ette ajada. emotsionaalselt labiilsed (ja seda sa oled) on kergesti tuvastatavad ja sellega ma siin peamiselt tegelengi

edasi teeme sinuga nii.
kui sul tekib veel neid eredaid tundeid minu vastu, siis kirjuta mulle sinna, kus on nende avaldamise koht – saada kirjaga ja arutame. ma tean, et sa tahad vastata.
või teine variant - me kolime su siit otse läbuteemasse ja võtame need kirjad, mis mul sinult praegu olemas on ja ka need, mis saavad olema, sinna kaasa ning analüüsime seal neid teiste ees ja nende osalusel.
tee oma valik.
mis iganes sul minuga ka pooleli oli, siin ma seda sinuga enam edasi ei "aruta". mulle meeldib absurd, aga mitte nii absurdsed tegevused. aitab sulle siin molutamisest. ma olen sinu nigelast ohkimisest tüdinenud ja teised sinu vastuste lugemisest arvatavasti ka. see pole huvitav enam.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 16:06
tõeline ÄMM
˅ näita rohkem ˅