ma ei osanud jah koheselt seda siin huumoriks pidada. arvasin, et ongi mingid probleemid. esmapilgul tunduski, et tegu on väimehe poolse viginaga a la aidake, ämm kiusab mind jne. st tegelikult sama nutt, mida on enne teda nutnud mitmed teised ämmadega väimehed. seega, miks peaks tema oma eriliselt kuulama või sellele kaasa tundma?
tavaline eluline dilemma tegelikult. ei midagi erilist seega.
kui tema enda kirjeldusi oma elust lugeda, siis talle meeldib natuke esineda ja vahest tahtiski sellega nalja saada, aga ma ei viitsinud naerda. ei hakanud naljakas. seega pikemalt kaalumata paigutasin tema arvamuse hala alla ega osutanud sellele enam mingit tähelepanu.
minu arvates saagu enne ise meheks ja pangu ennast paika ning siis asugu naisi paika panema. tundub, et ta ei suuda kuidagi kahe naisega hakkama saada. ma ei tea, kes kelle otsas seal elab ja eriti see mind ei huvita ka, aga ega erilisi lootusi sellele mehele ka ei paneks. kui naised domineerivad mehe majas (piltlikult öeldes tema majas, sest ei tea ju, kus tegelikult elatakse), siis muidugi on mehel jokk ja tuleb midagi ette võtta. enda arvates on ta mees ja teeb seda, mida ta enda kui mehe kohuseks peab, aga naised, kuradid, seda ei austa jne. vihale ajab ju.
vaheset on sellel ämmal õiguski, kui ta "kraaksub", aga tema kuuleb ainult kraaksumist, mitte seda, mida ta tegelikult kuulma ja teadma peaks.