Foorum
2011-07-20 15:35
ps- see ei ole etteheide kellelegi ega ka mitte kaitse. ainult minu arvamus antud olukorra kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:47
vahet pole mis pakend..kui inimene ise sisemiselt ikka mitte meeldiv.. siis ei aita ka päris ega kunst
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:54
sasi,vaat see on mehe jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 16:11
Mina olen Tartus ja siin on in kampsunid, tennised, märsid... huvitavad leiud kaltsukatest. See peab olema puhas ja mugav.
Ongi kõik. Ma enamasti isegi ei märka, mis inimestel seljas on, kui see pole just midagi väga lahedat või omapärast või väga maitsetut.
Kadedus on mulle võõras tunne, pigem rõõmustan, kui kellelgi hästi läheb.
Ja Caribian, tal on vahel vägagi õiged kommentaarid. Ma ei tunne teda kui inimest, seepärast ei kujunda ka mingit (eel)arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 16:40
caribil on küll asjalikud kommentaarid, kuid iga järgnev komm kummutab tema eelneva jutu täielikult ümber
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 16:43
Arenev isiksus, ei stagneeru vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 18:02
võibolla on caribiani näol tegu hologramm-isiksusega - vaatad vasakust servast - paistab üks pilt, liigutad valguse käes - paistab teine pilt .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 18:04
Kadedus....tuleb tunnistada,et olen kade ..naiste peale,kes suudavad olla nii meeletult kompleksivabad....väline kest ei oma tähtsust jne.Kui ma oleksin 100kg kaaluv naine,ripprindadega,kriitvalge ihuga...ma ei julgeks vist toast ka välja minna,piltide tegemine ja nende näitamine oleks juba hullumeelsus...selline on tõde..ja selline olen mina.Ma olen nõus meeletult treenima,kohendama kehaosi,kui selleks vajadus tekib jne...see teeb mind õnnelikuks ja annab võimaluse elada nii nagu tahan.
Absoluutselt ei väida,et naised üldiselt peaks niipalju rabelema...sisetunde küsimus...seda tehakse iseenda jaoks,mitte meeste,teiste naiste jne heaks.
loomulikult propageerin sportlikke eluviise...seda tehakse kõikjal...see rohkem rahvatervise valdkond...
Tänapäeval nii suurest sisemisest ilust,mis lausa pisara silma toob..ei piisa enam..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:01
terveid-ja sportlikke eluviise saab propageerida ainult vaimselt-ja füüsiliselt terve inimene suuresti ülekaalus inimene leiab sada põhjust,et mitte kaalu langetada..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:26
meeletu trenn teeb sind,carriba,õnnelikuks?
tead,mul oli kunagi elus periood,kus ma olin noor ja uskusin ,et kui vehin nii et higimull otsa ees,tuleb see ainus ja õige
tõsi,vorm oli hea ja meestel ila jooksis,aga teda ma ei köitnud...see ongi see paradoks...igaühele oma
loomulikult ei mõista ma naisi-mehi,kes lihtsalt lodevalt päeva õhtusse veeretavad-see nn rahvasport on igati ok,nõus sinuga
teema oli püstitatud läbi huumoriprisma,ja tunnistan,ka pisut ego-laksust,sest mul on tõeliselt kuum mees jalge vahel,ja see on väga hea trenn
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:30
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:33
inimeste valikud väga individuaalsed....ma teen trenni hea meelega,see on minu jaoks nauding...ja kindlasti ka harjumus...olen terve elu sportinud ja ilmselt ei oskagi teisiti ..pole tahtmist proovida ka..
Mina elan pigem ilma seksita,aga mitte ilma trennita
Treenitakse ikka iseendale,oma tervisele,oma kehale ja oma enesetundele. mehi saab ilma trennita ka ja sadasid kui tahtmist on..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:36
http://buduaar.ee/Article/article/seks-poletab-300-kalorit-tunnis
no see on midagi trenni hulludele mina eelistan kah sellist dieetija trenni
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:37
Ja mitmes sada sul täis on saanud?
Mina olen lihtne plika,ma nii kõrgelt ei lenda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:38
trenni kaaslased jahuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:40
sasi,jahutooteid me ei tarbi ,ole teemaga kursis,palun
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:45
kes siin jahutootesträäkis?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:53
sasi,sina ju,jahumisest
kuulaks sinu trenni -soovitusi,hää meelega,millega ennast vormis hoiad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:54
pole elus dieeti pidanud...tundub kuidagi nõme ja mõttetu...süüa tuleb kõike mõõdukalt...nautida elu täiega...teha sporti..seksida ja eelkõige olla rahul iseendaga ja sellega mis sulle looduse poolt antud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:54
Ma tagasihoidlik ja kvaliteeedile orienteeritud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:08
jalkpall ja sõude ergomeeter
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:16
kõik on tublid. kes trennib, kes seksib, peaasi, et on hea olla. mina olen ka tubli. olen lõpuks õppinud priskena õnnelik olema. ja jälle on hea olla. peamine ongi, et on hea olla. ja kui muud dieedid on enesepiinamine, siis iliari pakutu on tõesti meeldiv, kuigi pean enda puhul küll tunnistama, et mitte eriti tõhus. pigem aitab kaalust maha võtta armumine kui seks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:22
jube heaks pidi enesetunne minema, kui aastas korra kaks nädalat nälgida. Mul see aasta ei õnnestunud seda proovida, kevadel tuleb seda teha.
Trennist väidetavalt võib ka sõltuvus tekkida muideks. Mis on ka täiesti loogiline, sest keha jätab reziimid meelde
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:29
neil,kel on emme-issi poolt paremad geenid kaasa antud,on ka lihtsam end vormis hoida..tõsi,mis tõsi
kui paksukesed hullult rapsivad,saab ka paremaks...aga kui see pole nauding...vaid sundus ja vaev...on see siis alati seda väärt?
enesekindlus on seksuaalne,meeletult,ja seksuaalsust ei mõõdeta ega kaaluta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:31
Olen paastulaagri elus korra läbi teinud....nädala...kolm esimest päeva oli "suremise"tunne ja ainult meeletu tahtejõud hoidis mind külapoest eemal...sinna oli ka mingi 5 km...
Nädala lõpuks enesetunne paranes,täiesti talutav olemine ja kaal langes 2,5kg....saasta arvelt siis.
Grupis oli üks naine,kel kaal langes 8kg...protsentuaalselt võttes tuleb vist sama,mis minul...ta oli selline suurem..
Seksi ei pakutud,mõnel oli vist kohvris kaasas..teed ja vett pakuti ..kompotti ka(mitte päris.kompott)
Kogu mäng maksis 2400 eeku...kolm aastat tagasi..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:53
Selle paastulaagriga on see jama,et hiljem keha nõuab topelt tagasi
jääkainetest puhastumise eesmärgil soovitatakse iga kuu paar päeva nälgida...
carriba,kas sulle klistiiri ka tehti,ja oli su kogemus seda raha väärt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:03
iga kuu paar päeva tuleb iseenesest sisse, kui söömine meelest ära läheb, aga selleks paastuke ei pea üldse laagrisse minema, ma kevadel täitsa valmistusin, isegi sain lugeda ühte tarka raamatut, kuidas see käib, aga nüüd muidugi on juba meelest läinud. kui selline hetk tuleb, siis proovin ära
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:04
Kõik mängud tegin kaasa...."kogemus"ongi vist parim,mis sealt sai...mõtetu rahakulutamine..aga enne ju ei tea,kui käidud...
Ehk mõnele teisele sobib rohkem...ma tahaks ikka süüa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:11
Sööma peab ja seksima
söö,palveta,armasta
Ja mina ei saa selliseid jalgu nagu sinul,carriba,ka nälgides mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:14
Mittesöömine tervise tapmine, igaüks on kena ja ok.

A.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:21
Ma ise just põen oma jalgade pärast....liiga lihasesse ei tahaks,aga see jama kiire tulema...teen venitusi 4 korda päevas....
Mul ei ole ilusad jalad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:28
Caribian aga sa Device Bondage't oled teinud? Vot seal saad venitamist nii, et vähe ei ole
Tõmbame su rattale vot!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:30
sadist!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:33
Paneme su venituse alla ja siis vaatad pealt kuidas mina seksin. Tule teeme ka su rattale alla, põletab kaloreid kah. Kuna sulle tantsimine ka meeldib siis saad pärast tundaega puuritantsu ka teha.

Ma võtan su ükspäev metsa "sõjamängule" kaasa. Laen lindid täis ja saad kekselda nii joomajoo!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:33
mh, ja mind just ajab pöördesse kui naisel on lihaselised jalad, eriti sääremari siuke mõnus pirn ja reie väliskülje lihas pole nagu keeduvorst sirge toru
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:43
mjkhan,minul ON mägironija jalad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 22:06
mägironija jalad on väga in mu meelest, tegelikult kõik treenitud jalad, uisutajad ja jalgratturid kaasa arvatud, selleks et naine liiga lihases oleks, peaks ta jõusaalis väga pingsalt valesti treenima, et lihaskiud muutuks lühikeseks ja päris mehelikuks muutuks. My opinion. Caribiani jalad võiks vabal mu meelest veel vormikamad olla. Grit Sadeikol on ilusad jalad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 22:07
Alar Sikul on väga pruunid ja karvased jalad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 22:11
ma ta jalgu pole vaadanud, aga sitke vend on. mis siis on nendega, pruunid ja karvased küll, aga edasi, in või out?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 21:56
Siku jalad igati in ..Alar Sikk on fenomen..olematu füüsise pealt vallutada maailma tipp...ta on ahelsuitsetaja,lemmikroog sealiha ja õlu ka kogu aeg....väga sümpaatne inimene,kuigi naistest ta suurt ei pea....
Arvan,et enne lipu heiskamist Mount Everesti tippu tegid nad kõigepealt suitsu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 22:02
suitsetajatel on veres rohkem punaseid vereliblesi, kõrgmäestikus ja keskmäestukus annab see sama treenitusetaseme juures eelise võrreldes mittesuitsetajaga. aga füüsis kahtlemata pole täiesti olematu, lihtsalt ju siis on organism väga ökonoomne, sobiv kestvaks aeroobseks pingutuseks, lisaks oskus jõuvarusi otstarbekalt jagada ja kulutada. Nagu ütles mulle üks mägede grusiin- v gorah vsjo nado delat medlenno, no za to tsatelno.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 22:46
Kle,ta on joonud alates 15-ndast eluaastast..tõsi,mitte kunagi päris käpuli....trenni ei tee ja suits kogu aeg hambus...
Uskumatu....iseenesest..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 22:51
olen ka kuulnud, et miski spordifänn ta pole, aga seda enam, kui ta veel treeniks ka, võiks olla uskumatute tulemusteni jõudnud mingil alal, võibolla mitte kiiruse või jõualal, aga mingil ülikestvusalal. Siis ikkagi on ju füüsis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 22:55
Megailus mees ka....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-21 23:03
ei vaidle, ju sellise näoga naistele peale läheb, kuigi mehe kohta ilus öelda, ja vee mägironija kohta...ma ei tea kuida ta sellesse suhtuks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-22 06:09
Tavaliselt kasutaks seksika mehe kohta väljendit "isane" ..tema kohta ei sobi see väljend....aga ta on selline klassikaliselt ilus ei oska teisiti öelda....
Kuidas sinu arvates hea välimusega mehe kohta öelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-22 10:30
eee...ilueedi
eks nende sõnadega on nii, et lõpuks pead ütlema nagu tunned, kui alar sikk poleks kõikide nende mägede otsa roninud, siis võibolla puhtalt näo pealt sobikski ta kohta ilueedi, aga see ronimine on ju ikka vägagi isane ju. Välimust ei saa ju valida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-22 10:50
ilueedi on ikka ju midagi siledat ja libedat. minu kõnepruugis on normaalne mehine mees kena, mitte ilus. mingi vahe on neil sõnadel sees. alar sikk on ju ikka nurgelise näoga, libedat ilu pole seal kuskil.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-22 11:03
no ma tegin ju nalja, keegi ei saakski ta kohta ilueedi öelda. Ma lihtsalt ei osnud tegelikult caribiani küsimusele vastata, meestele ju nagu väga ei avaldata tunnustust välimuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-22 11:43
Tsitaat: Düsmorfofoobia näol on tegemist psüühika- ja käitumishäirega, mida iseloomustab pidev muretsemine ja kinnisidee oma välimuse mõnest (kujuteldavast) puudusest.

http://www.naine24.ee/504212/paevitamissoltuvus-voib-hukutada/
˅ näita rohkem ˅