Placebo – võin sinu seisukohaga nõustuda ja seda ma tegelikult praegu teengi (ka minu meelest on tegu tavalisest julgemate inimestega jne), aga sa pead nõustuma ka sellega, et teie suhtumises on põlgus ja osadel vist koguni midagi enamatki.
mis täpsemalt, seda teavad vaid tegijad ise.
asi selles, et ma olen eri aegadel neid arvamuste vahetusi caribianiga siin pealt vaadanud ja lugenud ning näinud muuhulgas siin suhtlemas ka teatud hulka veidi ärritunud olekus isikuid, kes mingite vaheaegade tagant tema kirjutiste peale stressavad ja siis endasse kogunenud arvamused välja elavad. omade võtetega, naised kaasaarvatud.
vahet ei ole, kuidas see avaldub. äkkviha on ka viha ning ajutine vastumeelsus on ka vastumeelsus ja seda on siin natukest aega teravalt tunda olnud. eile just vaatasingi, et osalt tuleb see ka naiste poolelt ja mitte ainult eile polnud see nii.
ma ei tea veel, kas tegu on rohkem erinevate isiksuste vahelise või puhtalt maailmavaatelise vastasseisuga,
aga emotsioonid on kohati tugevad. mingi sarkasmisegune toon on arvamustes igati olemas. seda sa ju tunnistad, Placebo?
sul endalgi on.
ja mis puutub kadedusse, millest ma enne kirjutasin, siis ma ei ole veel väitma hakanud, et keegi kindlasti kadestab teda.
tegu oligi esialgu ainult küsimusega. ainuke, kes sellele ka kohe vastama asus, olid sina.
samas ma arvan seda, et isegi põlguses või koguni vihkamises on tegelikult olemas teatav annus kadedust ja vahest ka mingi kogus hirmu.
kui sa räägid, et siin avaldatakse ainult julgelt oma arvamusi ja kõik, siis ma arvan, et see pole kaugeltki ainult nõnda.
sa tead ise ka seda, et siia on segatud ka paljude isiklikud tunded ja solvumised. keegi tundis, et talle tehti häda sellega ja oli vaja sellele omalt poolt millegagi vastata jne.
ma pole pädev teiste eest kõnelema ja seda ma ei soovigi teha. ma ainult ei saa aru sellest, miks on vaja nii palju stressata selle pärast, mida caribian öelnud on. mida ta siis teile otseselt teinud on?
ja muide, miks sa arvasid, et see ääremärkus vajalik oli? kas see sulle endale natuke kummaline ei tundu?
tänan selgitamast, aga poleks vaja olnud. sain sinust niigi aru.