Foorum
2011-07-18 21:38
Seks küll spordiala pole
Vat siin ihas ongi nii,et kirjuta ainult seksist ja riista pikkusest siis ok aga kui sportimist mainid siis ei meeldi kohe mitte...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 21:49
nu see ju pole mingi spordisait ka..kus sportlased arvamusi avaldavad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 21:54
Hea füüsiline vorm annab eeldused maratonseksiks...ei väsi ära..harjunud higistama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:07
kui pikk sinu maratonseks oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:11
Minutilise täpsusega ei oska pakkuda,aga ööpäev....väikeste pausidega.... aga oli ka isane,kellega niimoodi madistada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:13
sa caribian käid vahest külakorda??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:15
seks seksiks,,,,äkki kutt ei saanud lihtsalt lahti? mitu korda sina ööpäevas orgasmi said?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:15
Oh see maratonseks oli väga ammu...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:18
noooooo,parimaid hetki oma elus peaks ikka ju mäletama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:30
Masinavärk oli pärast valus ka?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:32
Maraton ühe naisega on igav. Kui vahepeal naisi vahetada, nagu formelil kumme, siis on täitsa talutav. Ja jääb kauaks meelde
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:35
pole kaaluga probleeme
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:46
Caribain. Kui juba läbuks läks, siis natuke lugemist http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_diet
See pole küll dieet-seks (seda ilmselt oskab ainult foorumi teema autor) aga selle eest räägib seks-dieedist.
Poole tunniga kaotab 200 calorit. Palju tantsides kaotab?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 22:54
vastupidavast materjalist tüdruk siis, kui ööpäev läbi seksida suutsid. minu rekord ammusest noorusest on 6 korda 12-14 tunni jooksul ja siis küll oli pärast mõnda aega kombekalt istumisega probleeme .
tervisesport on oluline asi, absoluutselt nõus. paraku ei mahu ta tihti oluliste päevategevuste top kümnesse, päev saab enne läbi kui 11. kohani jõuan. ja öösel sportimine ei ole enam kasulik, see on ka teada. öösel on kasulik ainult a) magada; b) seksida. ja jõuamegi jälle algusesse - parem seks öösel kui tervisesport mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 08:49
Pole aega tervisespordiga tegeleda?Aega tuleks planeerida,et olla siin foorumis vahel ja kõige muuga tegeleda.Ainult arvutiga taga istumisega on füüsiline vorm varsti nullilähedane.Ega seda enne märgatagi kui tagumik lai on ..ja siis mehed kõiges süüdi jälle...
Sportimist ei sunni keegi aga kuidas ennast liigutama panna siis sellele ei maksaks küll vastu vaielda..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 09:33
Seda teemat püstitades,köitis mind selle humoorikas külg
ei nõua erilisi kulutusi,spets riietust ega õigeid ilmastikutingimusi,ok.kui ekstreemseks välja jätta extreemsporti ka kõik ju ei harrasta
mina jooksin tiba nooremana ,mulle meeldisid pikad distantsid,paraku,jalad enam ei pea vastu...kui mõnna,et saab kallimale kaela taha panna-ja ikka sport
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:33
elmar, ei olegi ma kellelegi vastu vaielnud, ammugi mehi milleski süüdistanud. aja planeerimine on teoorias abivahend väga paljude probleemide vastu, praktikas see tihti siiski nii hästi probleeme ei ravi .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:33
Kle aga seleta siis meile ka, et mis see dieet-seks on? Nagu ma aru saan on olemas ka veel ekstreem-dieet-seks. See on siis eriti lahja seks? Saab selles seksis orgasmi ka või siis eriti väikse orgasmi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:44
parma,hoopis vastupidi-ekstreemseks on nii erilist,intensiivset ja nii mõnna,et kui hommikul teed,oled õhtuni laksu all
ja vajad kähku uut doosi..loogiline,et selline asi kulutab energiat
mehed-küsiksin,kui palju on reaalselt neid naisi,kes vajavad,naudivad ja hindavad eksperimente ja adrenaliinitulva...
kui palju siis on tõeliselt julgeid naisi,kes oleksid nõus näiteks seksima sõitvas liftis,majas,kus on ainult 5 korrust ...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:45
Mina tean mis on ekstreem-seks.
Sa räägid siin DIEET-EKSTREEM-SEKS'st. Mis asi see on? Midagi uut?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:49
äh,mis sa norid,jutusta parem enda kogemusest,kui julge mees oled siis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:54
Ma rõhusin õigekirjale. Sõna tähendus muutub, kui tehakse kirjavigu. Sinul tuli midagi uut juba välja.
Seega lahmitakse kirjutada, ilma teemat lugemata. Leitakse mingi tuttav sõna sellest lausest ja voilaa, muudkui trükitakse.
Nii ei saa ju rallit sõita!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:56
Dieet ekstrim seks on vist see kui hoiad ainult pool sees :-D aga jah sooviks teada!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:57
vaat kus pedant
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:57
ära põikle midagi kõrvale,sinu õigekiri väidab,et sa tead ekstreemseksist nii mõndagi?
ma olen uudishimulik tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:01
Minu ekstreem-seksist räägitakse teises kohas ja teisel ajal.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:06
ja tagasihoidlik ka koguni...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:54
...eksole,on jutumehed ja teised,kes teevad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:07
siia sobib tsitaat Vin Dieselilt ühest filmist: mida pole videol, seda pole tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 18:25
See maratonseks....mina nimetan seda "jänesekepiks"..väga ammu ja "rohelisena"...totaalse minimunniga-seepärast ei olnud ka valus ..kui mõtetu...lihtsalt poiss meeldis mulle väga ja seda võiks vist halastusseksiks nimetada....auväärses vanuses prouana selliseid maratone ei viitsi ette v'õtta...kui,siis ainult maanteel joostes,mitte seksis....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 18:41
bhh, ei saagi enam aru, alles kirjeldasid seda partnerit kui "aga oli ka isane,kellega niimoodi madistada", nüüd on jutt halastusseksist ... hmhh
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 19:55
küll on hea,et minul on auväärse proua iga alles kaugel
ja kahe täiskasvanud lapse emana ei vaja ma ei silikoonrindu ega kunstküüsi...sry...jäi kusagilt meelde loetu...
oi,kuidas mulle teiste halvustamine ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:03
Iliar, mis siis Sinul viga on? ja kadedus ei närigi? Ma polegi siis viimane ajast ja arust?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:08
veelturul, neid on teisigi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:13
hei,tüdrukud,elu on lihtne,lühike ja lihtne
ehedus ja loomulikkus ei maksa palju,see on hindamatu väärtus
kadestada mida-pakendit-milleks ...?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:16
kui huvitav. millisele kadedusele siin siis praegu vihjatakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:19
Miks Sa Utha arvad,et iga postituse taga mingi kadedusekild särab?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:20
jep, iliar, minu hääl läheb ka sinu parteile
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:23
Minu oma samuti...vähemalt seni,kuni rinnaimplantaate tarvis ei lähe...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:27
Olgu tervitatud silikooni, akrüüli jms. plastmassi vaba, EHE loodus!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:28
tervitused kätte saadud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:30
HURRAA, HURRAA, HURRAAAAAA
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:48
Placebo – millise iga postituse taga? jutt oli ainult paarist eelnevast postitusest, kus see selgelt ka kirjas oli. ma ei saanud kirjapildis eksida.
st et seda pole mitte mina jutuks võtnud. ma arvan, et need nn kadeduse juured on ammu juba ennast pinna alat välja ajanud ja seda nii mitmeski teemas kadedus või mitte, aga midagi siin toimub kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:58
Ma ei arva,et tegemist siisi kadedusega oleks.Pigem on teatud hulk inimesi,kes ei kaaguta igas teemas eelkõnelejaile kaasa,peaasi,et midagi kirja saaks,vaid julgevad omada põhimõtteid ja neid ka selgelt välja ütelda

Ja Utha,see postitus ei ole suunatud Sulle-see on ARVAMUS
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 03:43
Mina arvan, et seal kus kuivikud ja vesi seal sexi ei pakuta.
No vähemalt normull hetero sexi irw...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 05:19
tänapäeval ei pakuta seal kuivikuid ega vett kah..norm.seksist rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 08:17
coya,äkki sa otsid valest kohast
kuidas kalamehed ütlevad-kui ühes kohas ei näkka,tuleb õng mujale vette visata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 08:48
kus sa selle välja lugesid,et ma üldse otsin?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 08:51
jep,naine ei otsi,naine valib
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:33
Placebo – võin sinu seisukohaga nõustuda ja seda ma tegelikult praegu teengi (ka minu meelest on tegu tavalisest julgemate inimestega jne), aga sa pead nõustuma ka sellega, et teie suhtumises on põlgus ja osadel vist koguni midagi enamatki.
mis täpsemalt, seda teavad vaid tegijad ise.

asi selles, et ma olen eri aegadel neid arvamuste vahetusi caribianiga siin pealt vaadanud ja lugenud ning näinud muuhulgas siin suhtlemas ka teatud hulka veidi ärritunud olekus isikuid, kes mingite vaheaegade tagant tema kirjutiste peale stressavad ja siis endasse kogunenud arvamused välja elavad. omade võtetega, naised kaasaarvatud.
vahet ei ole, kuidas see avaldub. äkkviha on ka viha ning ajutine vastumeelsus on ka vastumeelsus ja seda on siin natukest aega teravalt tunda olnud. eile just vaatasingi, et osalt tuleb see ka naiste poolelt ja mitte ainult eile polnud see nii.
ma ei tea veel, kas tegu on rohkem erinevate isiksuste vahelise või puhtalt maailmavaatelise vastasseisuga,
aga emotsioonid on kohati tugevad. mingi sarkasmisegune toon on arvamustes igati olemas. seda sa ju tunnistad, Placebo?
sul endalgi on.
ja mis puutub kadedusse, millest ma enne kirjutasin, siis ma ei ole veel väitma hakanud, et keegi kindlasti kadestab teda.
tegu oligi esialgu ainult küsimusega. ainuke, kes sellele ka kohe vastama asus, olid sina.
samas ma arvan seda, et isegi põlguses või koguni vihkamises on tegelikult olemas teatav annus kadedust ja vahest ka mingi kogus hirmu.
kui sa räägid, et siin avaldatakse ainult julgelt oma arvamusi ja kõik, siis ma arvan, et see pole kaugeltki ainult nõnda.
sa tead ise ka seda, et siia on segatud ka paljude isiklikud tunded ja solvumised. keegi tundis, et talle tehti häda sellega ja oli vaja sellele omalt poolt millegagi vastata jne.
ma pole pädev teiste eest kõnelema ja seda ma ei soovigi teha. ma ainult ei saa aru sellest, miks on vaja nii palju stressata selle pärast, mida caribian öelnud on. mida ta siis teile otseselt teinud on?

ja muide, miks sa arvasid, et see ääremärkus vajalik oli? kas see sulle endale natuke kummaline ei tundu?
tänan selgitamast, aga poleks vaja olnud. sain sinust niigi aru.
˅ näita rohkem ˅