Foorum
2011-07-18 08:46
Kuidas suhtuda sellesse, et iha.ee administraator külastas ihat viimati 7 juulil ja videod mis laeti ihasse 12 juuli ootavad seda "KOHET" tänaseni, et administraator need läbi vaataks... irw
... anna "Herra Jumal" mulle kannatust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:08
Kõik alasti päevitamas! Puhkuste aeg ju!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:16
ja mitte ainult kannatust, mõistust võiks ka anda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:21
„Video sobivuse ning reeglitele vastavuse üle otsustavad Iha.ee moderaatorid.“
see on väljavõte nendest tingimustest, mis siin videote üles laadijate jaoks kehtestatud on. loe need enne läbi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 10:05
Utha, kas mõistuse andmise jutt oli minu kohta???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 10:06
videosid saab üles lisada vist ainult heiki. eks sa pead siis kannatama mis seal ikka. kui maksnud pole siis kõik vabatahtlik
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 10:28
jah, vaheldu6, see oli sulle.
kui sul probleeme on, miks sa ise nende administraatoritega ja moderaatoritega ei suhtle ja siia suure pealkirja all seda siia teemasse arutama tuled?
ja huvitav milliselt adminitraatorilt sa siiani vastust ootad? ega mitte sellelt, kellel nimeks ongi Administraator? teda ei olegi siin eriti kohal. tema järgi oma tegevusi siin seada ei saa. selle asmele tegutsevad siin aga teised. pöördu siis nende poole, kui vaja on.

kiremorvar - mina lugesin reeglitest justkui midagi muud välja ja adminitraatoreid polnud kusagil mainitud.
nii piltide kui videote üles paneku otsutavad siin moderaatorid. kust see võetakse, et administraator seda tegema peab? või on korda muudetud?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 11:07
kle Utha... tõmba omad tiivad koomale... mis see sinu perset torgib kuhu keegi teema püstitab
olen siin jälginud eri teemasid ja mul on selline tunne, et sina oled see inimene, kes pistab oma nina sinna, kuhu minu koer oma munni ka ei pista .... oled omast arust "kõva tegija" naera puruks
... muu seas oli mu vanaisal kari lambaid ja nende pealiku nimi oli UTHA
Ja Sina Utha ei ole siin mingi Jumal, kes määrab, kelle jaoks mingi teema on päevateema... kui minu jaoks oli see päevateema siis ära tule targutama...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 11:36
vaheldu6. palun vabandust, kui ma sulle haiget tegin, aga ma arvan endiselt, et sa peaksid pöörduma kellegi teise poole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 11:55
vabandusega ,
...aga ära suru enda arvamust mulle peale, Minu soovitus Sulle, kui teema ei meeldi astu edasi, teemat puutumatta
Kuna on palju erinevaid inimesi siis on ka palju erinevaid päevateemasid, arvan, et isegi "Herr Jumalal" raske otsustada mis siia sobib ja mis ei... Ja ma PALUN Sind, kui minu püstitatud teema ei ole Sulle "mööda karva" siis jäta see siiapaika...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:28
ei ole ilus haigete inimestega vaielda, aga ma soovitaks su arstil sulle mingid rahustid kirjutada. see mida sa siia vastuseks kirjutad, ei ole enam normaalne.
keegi pole sulle midagi peale surunud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:36
oi "Lambake" anna mulle andeks , et sinuga vaidlesin enam ma ei vaidle haigete inimestega (lammastega)....
Püstitan kohe uue teema kas UTHA on haige või JAH???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 14:38
Videode üleslisamise võimalus kuulub vaid administraatoritele, moderaatoritele jäävad pildid.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 15:13
oli ikka mullidega video ve
˅ näita rohkem ˅