Foorum
2011-07-17 17:22
Kas ihas tekkinud uus fenomen.ehk siis otsin tasuta töõmeest! Nagu kuulutustest lugeda..kaval peab ju alati olema..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 17:31
Kuidagi pead ju tasuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 19:20
romaa.
Arbeit macht frei!

Tee tööd, siis tuleb ka armastus!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:20
Turul,,maksma? Mille eest maksma peaks,kui mina lähen vaid aitama inimest(mitte seksima)..aga muidugi voiks ju alati peale maksta,pole paha..kirem. Armastust ja tööd jagub alati..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:52
voh. ei teadnudki, et töömehi ka otsitakse pole pikemat aega kuulutusi enam vaadanud.
aga mis siis, kui otsitakse?
mehi siin ju on ja rohkemgi kui naistele esialgu vaja oleks. seega on olemas teine osa mehi, keda kellelegi vaja pole või kes ise ei taha naistele vajalikud olla. kindlasti on nad ka mingi töö peal tegijad või kui pole, siis saavad siit endale töö ka. ju siis saab.
j a üksinda ju naised hakkama ei saa pole ju probleemi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:42
See töö käib ju tasuta ikka,a'la vaata tee nüÅ«d k6ik ilusti ära mis vaja,ja rohkemat suhtlemist polegi,,kui mina abi paluks,siis viisakas vähemalt pole raske olla..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:53
Kas keegi tõsimeeli otsib Ihast keevitajat või santehnikut? Selleks on muud portaalid,mis vahendavad erinevaid teenuseid ja tööpakkumisi..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:07
Ma pole eesti hindadega kursis, aga Soomes makstakse tellitud töömehe tunni eest 40-50€. Kui arvestada, et ametlikult tellitud töömees tahab vähemalt 10€ tunnis ja tal pole mingit põhjust tööd kiiremini lõpetada, siis voodisse pääsemise võimalus paneb käed jalad kiiremini liikuma Ja ega praaki teha ka ei saa, siis saadetakse lihtsalt pikalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:10
naturaalmajandus siis....
Vahetasin paar nädalat tagasi pehme mööbli välja....küll oli raske tõstjaid leida profid ütlevad,et liiga väike töö jne
Oleks pidanud Ihast poisid leidma ja siis diivanitassimise eest grupikat pakkuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:26
Romaa, mina küll midagi ei taha Ja kui millegagi ise hakkama ei saa, siis kutsun ikka spetsialisti ja talle maksan rahas. Aga kui tõesti raha pole ja töö tuleb ära teha. Kusagil tööpakkumislehel nüüd vaevalt keegi tihkab tasu natuuras pakkuda, aga siin võib ju näkata. Jani võib katusele saata, Jfjm teeks ilmselt aiatööd ära, Sinu pildi järgi võib otsustada, et oled veega sinapeal. Proovida ju tasub Ja kui väga hästi läheb, saab ehk hoopis ilma maksmata Jätan juuksed kammimata, silmad värvimata ja otsin kõige jubedamad riided välja... Teed töö ära ja vaatad, kuidas minema saad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:31
osadel on vist tõsiselt valus nikuikaldus ma vaatan ja sellest sellised jaburad teemad. mulle meenub üks svingerite üritus kus üks vend kimas lausa saaremaalt kohale, muideks rattaga kuidas te nii äbarad olete?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:36
Kiremõrvar, endast räägid we?
Kes läheks tooks kolm võluapelsini? Kiremõrvaril on hüpohondria kallal
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:40
ooookeeeeiiiii, jälle üks labaste keskealiste labane teema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:42
Mis jaburad? Ja kes seksist üldse räākis,,teema rohkem et lihtsalt tasuta töömehi pÅ«ütakse juba leida..seksi ei paku ega otsi seal keegi..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:47
Oot kirem.loeks esmalt sinu jaburad teemad kokku,,ega teised siin vastu saaks,,a push up ehk..naljahammas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 23:13
See sul ikka käikudega ratas! Ja caribian..kas nüüd vahetasid pehme,kõva vastu?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:50
Romaa, kas sa tead mis maksab boileri paigaldus koos torude jms vahetusega Päris hea summa raha, nii et kui mõni armas töömees selle ilma raha küsimata ära teeks, siis .....!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:00
Jah muidugi ma tean mis kõik tööd maksavad,(sellepärast ju kirjutangi)eriti kui v6tta ametlikult mõni firma seda tegema. Selles ongi kÅ«simus,et kui siin tegelased soovivad tasuta töömeest,siis võiks ka nende poolt abistajale mingi panus olla(ei m6tle seksi,kui mõni ehk aru ei saa) kasvõi normaalne suhtlemine jne. Pigem jääb neist taoline mulje nagu neist tegelastest kes kÅ«sivad 200 euri et kantke üle ja ärge mõlisege rohkem. Inimliku suhtumist ,kui ise otsite abi. Ja ei tasu jārekordselt k6iki teemasid seostada isiklikult.lihtsalt jäi silma uudne otsing naiste seas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 17:44
Nii vist ongi naistel juba kavalam tegutseda,et õhtu veetmis eest käime ehituspoes,teine õhtu kuulub tapetseerijale, kurgid sulle,banaanid mulle..diil..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 17:58
Vai kurja. Miks ma selle peale pole tulnud, et siit tasuta orjatööd saab. Järgmine kord, kui hakkan siin jälle remonditöödele mõtlema, panen ka kuulutuse. Tahaks näha, mis meistrimehed end siis ilmutavad.
Kardan, et vastavad kõik need, kes alati kõikidele kuulutustele vastavad ja selleks puhuks on nad hankinud endale vastava ala kvalifikatsiooni. Tasuta nad loomulikult ei hakka midagi tegema. Seda ma ei usu.
Vaevatasu vakants vast on ka suht sama mis muude kuulutuste puhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 12:45
Nsm..ja kindlasti pane hiljem kuulutus kus kõiki sõimad,et aina lubavad ja ei tule.. Aga peale tööj6u ,võimalik ka enne sponsoriga ehituspoest läbi minna,nõnda käib diil..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 13:35
Miks ma peaks sõimama ja miks nad ei peaks tulema?
Lihtsalt see idee, et otsida ihast töömeest, see tundus päris naljakas. Ei taha inimesi lollitada, muidu teeks selle nalja ära. Vaataks, et mis vastused tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 14:12
Peaks ka pakkuma tööd naistele, mul vaja peale tormilist nädalavahetust mesa puhtaks pesta, kes kvalifitseerub silmajärgi, topless pesijaks võib tasuta pesema tulla. Võin tasuda natuuras.... vesi ja shampoon minu poolt, bikiinid peab ise kaasa võtma.
See oli sama hea pakkumine nagu see tasuta töömehe versioon, lihtsalt äraspidi pööratuna.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 20:39
Nsm.ma ei tea miks sõimama peab,loe kuulutusi,v6i küsi kasutaja Mirru käest..kes juba meeleheitel tapeedi panemisega,ja isegi lubab juba peale maksta..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 22:09
Samas miks ka mitte. Kui tapeedirull ei taha sõna kuidagi kuulata ja nagunii iha aken ees lahti. Milleks maksta tuhandeid, kui saab ilma raha raiskamata tapeedi seina ja ehk ka miskit muud ka sinna kõrvale. Lõpp hea, kõik hea
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 22:16
vahel ju võiks kedagi aidata aga töö pikkus ei tohiks venida päevadeks, nädalateks ja kuudeks. tapeeti ühte tuppa ikka lihtsalt päevaga ei pane, vähemalt mina suvalisse seina seda nii ei oska panna. vana tapeedi eemaldamine, seinte pahteldamine ja tapeetimine, nipet näpet veel tööd. see venib vähemalt nädalale.
˅ näita rohkem ˅