Foorum
1
...
8
9
10
...
25
2011-08-03 12:38
No mina oma munni pikkuse pärast ei muretse ega peagi aga normaalses suhtes olev normaalne naine meest maha kindlasti ei jäta, kui ta riist alla 18 cm on. 98% naistest oleks siis lahutatud ju? Paljuski oleneb see naisest....kui naine ise ka pisikest kasvu, siis suure vändaga veidi valulik tegutseda. Vähemalt sedasi on selgitanud paljud naistuttavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 12:39
Tunnistan ausalt üles. Vähemalt 2 korda elus olen küll lõpetanud suhtlemise peale esimest katset. Muidugi oli seal muid aspekte ka lisaks riista mõõtudele. Normaalne väljend on sexuaalne sobimatus.
Ma ei tea kuidas osadel naistel aga minu jaoks on sexuaalne sobivus suhte loomise üks alusteks. Tore sõber, kellega on igati vahva koos olla aga kelle puhul sexile mõeldes mõtled kui kohustusele või kellega koos olles, pead kõvasti fantaseerima, seda piina pole kumbki pool ära ju teeninud. Või eluaeg näpukat teha jääb mulle küll fantaasivaeseks.
Ehk siis mitte riista pärast ei jäta maha vaid riist on üks oluline osa, et üldse kooselu alustada. Kõik eluks olulised asjad peavad klappima. Rahapakiga võib ju mõnda aega koos elada. Hea muretu elu. Aga igaüks peab otsustama, mis talle elus olulisem on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 12:54
Tore, et enamus naisi ei arva nii, nagu NSM...loomulikult on suhtes seksuaalne sobivus väga oluline, aga et riista möötmete pärast löpetatakse suhe....no see on ikka täileik jama...ki sina oled seda teinud, siis anna minna.....hea oskustega mees oskab naist igati rahuldada, kusimus ongi oskustes ja abiks saab ka vastava suurusega dildo vöi vibra vötta....oled vist väga viletsate oskustega meeste otsa komistanud ja nuud siin kibestunud ...kui naine valib meest ainult riista suuruse järgi, siis on elle naise möttemaailmas ikka päris palju midagi mäda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:03
NSM ütles asja väga tabavalt ära, mul ei olegi rohkem midagi lisada. Sex ON suhte oluline osa, olenemata sellest, kas me seda tunnistada julgeme või mitte.
Sest vastasel juhul teed ju kompromisse, elad muidu meeldiva ja toreda inimesega, kellega seksuaalselt ei sobi. Tegelikult on selline elu ikkagi poolik elu.
paavsti oskustes julgen ma isiklikult kahelda kui ta siin soovitab meestel dildo või vibra abiks võtta ja see nagu ongi lahendus. nii võib käituda ainult laisk ja hoolimatu mees. paavst vist ostab oma naisele üks kord kuus uued patareid ja arvab, et ongi kõva mees ja naise sai jälle rahuldatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:06
Siit moraal, enne tuleb riist üle vaadata ja siis alles suhet alustada!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:10
te esitate veits vale väite.... kui mitu naist sajast saavad /on võimelised saama/ üleüldse vaginaalse orgasmi. mõni saab selle ainult suuseksist.... ja kui ta juba nagunii lõpetand on kas on tal siis vahet käib seal sees 20vs10cm munn
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:14
Sellest tõesti aru ei saa, miks üldse alustada suhet inimesega, kellega seks ei sobi??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:18
aksala, sellest me ju siin räägimegi, et kogenud ja natuke küpsemad inimesed ei alusta suhet partneriga, kellega seks ei sobi.
noored, kellel on võibolla tegemist esimese seksuaalpartneriga üldse, sageli ei tea isegi mis neile sobib/ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:37
Jah, see on töesti nii, et seksuaalne sobivus on suhtes väga oluline, aga kui naine hakkab partnerit ainuuksi tilli suuruse järgi valima, siis on mul kahju sellest naisest...aga noh, eks hissanda loomaaed on kirju
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:40
Telefoniseks võttis tõepoolest teema korralikult kokku Alustama peab igat suhet mõõtude ülevaatamisega, olgu siis mehe või naise omadega. Riista pikkus, ümbermõõt, vagiina sügavus, kliitori kaugus häbememokkadest, on need mõõdud ilma milleta ei alga ükski suhe ja mis saavad saatuslikuks igale, olemasolevale suhtele.
Haarakem joonlauad, mõõdulindid, tollipulgad, nihkkaliibriid jms. mõõtetehnika ja avalikustagem oma ankeetides strateegilised andmed!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:49
Jah, ja eriti foxy ja NSM, kähku möödulindi järele ja kui möne mehega kokku saad, siis käse tal kohe puksid alla lasta ja mööda ta till ära, siis selge pilt, kas on seksuaalset sobivust vöi mitte Ja kui mina möne naisega kokku saan, siis ka käsen tal kohe puksikud ära vätta, et saaksn tema tupe sugavust ja tihedust mööta, kas on karvane vöi karvutu, sest kuidas ma muidu seda seksuaalset sobivust teada saan.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 13:57
Aga räägime siis nuud naise vagiinast ka...milline vagiina on parem, kas karvane vöi karvutu, kas suur vöi väiksem ehk kitsam vagiina, kas suuremate mokakestega vöi väiksemate mokakestega....noh mehed ja naised, anname nuud tuld
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:04
Karvutu, (mööndustega ehk siis väikese triibuga), tihkem (tihedus paluks grammides, kuupsentimeetri kohta), mokad roosad ja väiksemad, mitte väljaulatuvad ja tupe sügavus paluks esitada millimeetrites, nii nagu ka riista suurus, sest mida suurem arvuline näit, seda uhkem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:09
mis kuradi millimeetrites, kui riist on sentimeetrites....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:10
Jah, just nimelt. Huvitav miks küll alati mehepojad pilti küsivad? Eelneva teooria järgi ei ole üldse välimus oluline.
foxy, paavstil pole vahet milline naine on. Oluline, et ta pärast vaid kiidaks igat sõna ja ütleks, et just nii ongi mulle parim. Vastasel juhul saab sõimata, et on loll ja ei tea sexist mitte midagi.

Mis aga juttu jälgides tundub mulle, et mure selle tillisuuruse pärast on ikka rohkem meestel kui naistel. Miks nad muidu nii agaralt püüavad selgeks teha, et tilli olemasolu pole üldse oluline. Naistel asi rahulikum, asjatavad nende tillidega, mis parasjagu enampakkumisel on. Ihas on aga neid tille siin nii, et tapab. Ilusti piltide peal reas. Vali millist tahad. Pikka ja peenikest, lühikest ja jämedat. Mõnel seisab, mõnel ära vajunud. Mõni on tillile lilled ja tutid külge pannud, mõni seisab seal kortsus tilliga ja koltunud aluspesus. Valik on nii lai, et võtab silme ees kirjuks. Esimene pilt mehest algabki tillinäitusega. Siis vaatad alles, et mis juttu ta ajab või mis ta veel endast kujutab.
Kui see till teil mehed nii mõttetu ja teisejärguline vidin on, siis mida paganat te neid voolikuid reklaamite?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:26
No omab ikka kull, aga mina tema puksikute sisse kull kohe vaatama ei hakka, et miline kiisu tal on vöi et kas on väikesed vöi suured rinnad ja mina uhelegi naisele oma tilli ka eksponeerima ei hakka...ainukt loomd suhtlevad ainult genitaalidega, inimestel ikka teised suhtlusvormid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:31
Janpoiss, Sa oled ikka päris juhmakas Mõtle, kui Su svats on sentimeetrites ütleme, et 8 siis millimeetrites teeb see ju 80 Onju muljetavaldav number!!?? Aga noh, minupoolest mõõda või kilomeetrites
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:34
Muideks pildi küsimine on õigustatud sel juhul, kui omal seesugune olemas ja pealegi on meeldivam suhelda inimesega, keda näed (olgu siis pildilgi)kui et tühjusega.
Ah jaa..ma ei pidanud silmas pilti, millel kujutatud inimkeha alumine osa
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:37
oot aga mis nummerist sa räägid?? pikkus? läbimõõt? ümbermõõt??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:38
OT. tihtilugu peale pildi nägemist, tahadki öelda-NÄGEMIST
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:43
Et siis sinu väide, et need mehed, kes siin oma tille eksponeerivad on loomad? Sama kehtib ka naiste kohta?
Näed, ei saa sina ka siin kogu meestemaailma eest rääkida. Üks tahab rinnakat, teine tahab kõhna, kolmas tahab 50+, neljas tahab alla 20. Kellel olgu raseeritud, kellele olgu karvane. Ei ole nii, et kõik sobivad kõigile!
Paraku võid sa siin trampida oma tahtmist palju tahes, inimesed jäävad ikka erinevaks ja nende soovid jäävad ka erinevaks. Selle pärast, et üks tahab piitsa saada ja teine kolme riista korraga, ei saa sa neid lollideks sõimata ja öelda, et nad ei tea sexist mitte midagi!
Kui küsitakse, et mida naised eelistavad, siis on antud naistele õigus öelda oma eelistused välja ja tulla pärast seda neid sõimama, et nad on lollid ja ei tea mitte midagi näitabki vaid selle isendi oskamatust inimeste eripäradega arvestada.

Kõik naised on siin seni öelnud, mida nemad eelistaks. Kui sa naiste postitusi loed, siis näed, et keegi ei räägi siin kogu naiste maailma nimel, vaid ütlevad, mis nemad ise asjast arvavad.

Selle arutelu fooni arvestades, peaks nüüd naised iga mehe läbi sõimama, kes talle oma eelistustest röökima tuleb. Et kui mees kirjutab, et on anaalifänn, siis peaks sõimukirja vastu kirjutama, et sa oled loll ja ei tea sexist midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:47
Jan, Sa mõõda kõik ära, pikkus, ümbermõõt, läbi- ja sisemõõt saadud numbrid jaga ja korruta, liida ja lahuta ja saadud tulemus ongi Su ajumahtuvus

No kui ütled NÄGEMIST, peale seda, kui pilti näed, siis ongi väiksem võimalus hiljem ise pettuda, või lasta teisel pettumuse osaliseks saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 14:50
Jumalast õige. Kui juba pildi peal ei seisa, kus sa siis saad pärast nõuda, et asi kikkis oleks. Oli ju reklaam, et ei seisa see asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 15:15
Õige ikka Ja kui pildil mokad lotendavad, (kui päevinäinud seljakott), siis pole ka hiljem miskit õigust õiendada ja tihket roosat tahta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 15:41
Jummel küll, "Rooma pea" räägib aiaaugust, aga talle oponeerivad naised aiast! Naised üritavad ikka-ja-jälle talle selgeks teha, et neile lihtsalt on erutav mehe suur "vänt" - nii seda vaadata, kui seda tunda, aga "Rooma peast" seksi-guru pajatab 10 cm "väiksemehega" kepi-geeniustest, kes viivad kõik naised pilvedesse! Võiks nagu leppida, et nii see lihtsalt on, et mingi osa naisi naudib seda "suurt värki". Sama asi, nagu üks 24-tunni seksimaratoonarnaine siin väidab, et tänapäeval kõik "õiged" inimesed on karvutud ja naised geelküüntega. On ju suur hulk mehi-naisi, kellele vastupidi, on erutavad raseerimata partnerid, mis ei tähenda ju, et nad räpased. Samasugune eelistuste värk kehtib ka volüümikate ja saledate suhtes, seksieelistuste jne., jne. suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 16:06
Aga ongi ju nii, et igal pudelil oma kork
Ehk peaksid tõesti naised kõik mõõdud üles märkima ja kui seks oli mõlemale poolele mõnus, siis teatamagi, et vot sellised mõõdud on mulle parajad ja mees jäi ka rahule.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 16:28
Vot asi ongi seles, et möned naised ei suuda lihtsalt minu möttest aru saada, loomulikult on inimesed erinevad ja erinevate vajadustega, aga ma räägin seda, et tegelikult ei oma naise rahuldamisel riista möötmed mingit erilist tähtsust, ma ei räägi siin 10 cm-st, vaid ikka oskused on need, selles on minu möte ja loomulikult kehakeemia. Aga kui inimesed hakkavad kohe teineteise genitaale möötma, siis see on töesti omane looma käitumisele. Ja ma ei olegi sinu NSM eelistusi maha teinud, kui suur siis suur, ma lihtsalt väidan, et ka tavalise keskmise tilliga saab naist ideaalselt rahuldada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 16:39
Vaata paavst20 See suur riist on vahel mõnel naisel ajus nõnna kinni,et ta oleks valmis,kas või seda meest terve elu üleval pidama ja mees oleks tal kodus ainult diivani ehe aga,et jumala pärast seda vändameest,mitte keegi teine temalt kätte ei saaks..siis oleksid naised ka kaklema sellise mehe eest minema Nagu ma aru saan,abielu ikka minimunni mehega,kes raha teenib aga kepuÅ¡ka tehakse vaikselt kusagil suure emmi mehega ära Mehed peaks ikka naisi enne korralikult tundma õppima,enne kui kooselu rajada..mitte riista mõõtma hakkama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 16:46
Jah elmar, sul vist öigus, möned naised on töesti hullud suure m-i järele...NSM kusib ilmselt kohe esmisel kohtumisel mehelt, et kui suur sul till on vöi kusib kohe pilti tillist . Köige naljakam oligi see, et need suure tilli kummardajad hakkasid kohe kogu naissugu siin esindama. Ja limpsti, mis sina arvad naisest, kes kohe kusib sinult tilli pikkust.....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 16:53
Ja see pole ju mingi saladus, et osad abielus naised ongi sellised, et kui oma väikese tilliga mees on raha koju toonud, siis öhtul minnakse suure tilliga ratsutama vöi isegi kahe stilliga korraga, et ikka köik augukesed oleksid korralikult täidetud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 17:05
Džentelmen ütleb ise kohe, et tal väike till
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 17:18
Dzentelmen ei räägigi sellel teemal, tal suhtes ikka muud väärtused tähtsamad, kui genitaalide möötmed. Ja mis sa telefoniseks arvaksid mehest, kes kohe esimesel kohtumisel kusib sinu vagiina kohta, et kas sul on ka tihke v...t vöi lovka kui ämber
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 17:28
Ja jälle võib otsast peale alata suuruse jutuga Kellele tihe, kellele ämber
Tea, kas on mõtet?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 18:26
aikon, mõõteriistad peavad olema kindlasti enne mõõtmise alustamist taadeldud, eksole

paavst20, see, et sul on väike till ja patareide ostmisele kulub kuus arvestatav osa sissetulekust, selle me oleme siin kõik juba teadmiseks võtnud Aga palun ehk räägiksid meile nüüd oma "muudest tähtsatest" väärtustest, et naised teaksid sind ikka õiglaselt hinnata?
genitaalide mõõtudest või väärtustest pole paavsti puhul pikemalt mõtet rääkida, neid sul ju lihtsalt ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 18:31
Just just Foxy ja soovitavalt peaks mõõtmisi teostama vastava ala spetsialist...maamõõtja oleks eelistatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 18:47
Minu tilli möötmed on minu enda asi ja sin ma seda kogu maailmale kuulutama ei hakka, see solvang läks sul aia taha Aga sinu vagina on ilmselt kui ämber...mitu tilli sul korraga sinna sisse mahub...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:02
aikon, juurdelõikaja oskab ka hästi mõõta, tema mõõdab lekaaliga siis on kõik kumerused kah mõõtmisel arvesse võetud peaasi, et midagi maha ei lõika ainult

paavst, kui häbened siin oma tilli pikkust avalikustada, ju siis on selleks põhjust kas on äkki mõõtmisel abi vaja? me NSM-iga kogenud mõõtjad, tuleme teeme kohe selle väikse asja ära kui sa ise hakkama ei saa caribian kah tuleb ehk aitab
paavst, ja nendest "teistest väga tähtsatest" omadustest pole sul kah meile midagi pajatada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:15
ah kuula nüüd naiste möla.... pane tikutops lauaservale ja vaata kaugele lükkad.... pärast võid vaikselt siia kirjutada, aga nii, et naised ei kuuleks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:22
muide vanad eestlased mõõtsid hoopis tibudega õige mõõt on siis kui 7 tibu lahedalt õrrele ritta mahub jan, sul on kindlasti paavstile mõõtmiseks tibusid laenata?
aga kui tibusid ei ole käepärast, saab ka lihtsamalt - rusikatega, et kui kolmas rusikas tühjust ei haara, siis on kõik kõikse paremas korras
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:22
Pole mötet kirjutada, sest sina ju nagunii sellest aru ei saa,,,sinu jaoks on ju tilli möödud köige tähtsamad Mul on kull suur kahtlus juba, et sul ongi ämber Ehk kirjutad oma vagiinast siin meile köigile, siis ehk avaldan ka oma tilli möötmed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:26
kuda ma aru ei saa siis? kui ikka araabia numbritega sentimeetrites kirjas, küll ma aru saan millimeetri täpsusega pole vaja mõõta, selle me arvutame ise välja statistika huvides. aga muidugi kui oled niisama ärpleja siin ja oma andmeid avaldada ei julge, siis ei tasu ka sõna võtta teemal, mida hästi ei valda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:31
No aga kirjelda oma vagiinat ka, eesti rahvas väga tahab ikka teada, on ta sul kitsas vöi lödva, on ta karvane vöi karvutu, suurte vöi väikeste mokkadega, ka kliitori kaugus tupesuudmest vöi kirja panna.....lisaks vöid veel kirjeldada ka oma anaali, on ta sul pruun vöi roosa see auguke
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:36
Küll ma kirjeldan kui sa oma mõõdud oled ilusti kirja pannud. Paavst, ära hiili teemast kõrvale, me räägime siin praegu riista pikkusest, eriti sinu omast, kellel on 10cm-ne ja kes sellega kõik naised ära rahuldab Neid "teisi tähtsaid" omadusi ootame ka endiselt, neid sul paraku vist polegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:40
No näed, ei taha sa sin oma vagiinat kirjeldada, miks siis mina peaksin seda tegema...vöin vaid öelda, et 10 cm ikka rohkem Avalda nuud sina ka mingi intiimne saladus endast, on ta siis ämber vöi mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:52
foxy, sa oled käsi mõõtma??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:52
Ära enam kauem pinget üleval hoia!Ütle ära,me oleme terve päeva ainult sinu tilli pikkusest mõelnud
Rohkem,kui 10cm ütled-10,2 cm siis?
Kuidas üks mees oskab end huvitavaks teha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 19:57
jan, kas sul ka on vaja mõõta? sina võid ju tibudega mõõtmismeetodit kasutada, sul kanad nagunii olemas aga kui sa arvad, et on vaja, et just mina mõõdan, pole probleemi, teeme ära
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:10
Tead, ma panin ta just ukse vahele ja uritan pikemaks venitada, ehk saan ka 20 cm täis..tsipa jääb veel puudu. Kui 20 cm täis, siis olen täisväärtuslik mees ja vöin isegi foxy ja NSM ämbrid ära rahuldada Kui tahad ka, anna teada Caribian...vöi tahad ka siin meile oma vagiina omadustest kirjutada, loeme huviga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:11
Üldiselt... ämbriks loetakse siiski laia asjandust, nii et kui 20cm täis saad siis hakka jämeduse kallal ka tööd tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:19
Miks ei peaks saama venitada?hetkega meenuvad kõikvõimalikud algtsivilisatsioonist pärit suguharud,kes suutsid isegi alla 10cm-ise kõrvalesta põlvini venitada.Nahal on omadus venida.hea näide -rasedus.Nahk venib ikka päris korralikult.
Kui oleksin mees,siis igatahes tegeleks venitusharjutustega tillile
Minitilli saab visuaalselt kaunimaks muuta,kui karvastik eemaldatud ja kõht kadunud-tundub suurem ja ei mõju nii masendavalt.
Mitte,et üldse ei masendaks,aga lihtsalt natuke vähem masendav...
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
25