Foorum
1
...
5
6
7
...
25
2011-08-01 13:18
Elmar, Sinu jutust võib välja lugeda, et pikkust on Su "väikemehel" ca 3 cm !!!???
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:21
foxy. Loe ka natukene millest räägitakse. Sulle pole vist palju kingitud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:29
aikon,ma ei hakkaks selle asjaga,ka mitte siis kiitlema kui ta oleks mul kas või põlvini
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:31
paavst20, sina mind naerma ei aja. Põhjus lihtne, sa usud vaid seda, mida uskuda tahad. Teised võimalused on välistatud. Kui 10 cm ei suuda mind rahuldada, siis ongi jah isiklik asi. Seega, sinu väide, et 10 cm suudab alati rahuldad ongi kummuli. Näe vähemalt ühe inimese puhul see ei kehti. Järelikult ei pea väide ka paika.
Aga, tore on, et sa tead milline till keda rahuldad suudab. Kahju, et see on sul vaid teooria. Praktika piirdub vaid ühe tilli põhjal, see mis sul küljes ripub. Naistel aga üldjuhul ja eriti siin saidil on vast praktikat rohkem ja kui mõned mehed oma KÕIKETEADJA egoga pidevalt neist üle ei sõidaks, küllap siis nad ka julgemalt asjadest räägiks, nagu need on, toetudes oma kogemustele.
Ehk siis, mehekesed, olete uudishimulikud aga valmisolekut naisi kuulata pole. Heterosexuaalse alfaisase enesekeskne mõttemaailm.
Tahate omavahel tillidest rääkida, siis arutage edasi. Jagage oma teooriat üksteisele ja ärge küsige, et naised mis te arvate? Teil on ju oma kinnisidee peas vastusena valmis. Milleks Teile veel naiste arvamus. Mis Te sellega teete? Annab põhjuse neid sõimama hakata.

Nii, et edu Teile!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:55
Miks peaks mehi üldse huvitama kellegi mehe riista pikkus Naised ju püüavad teiste naistele esineda sellega,et vaadake millise ikka mina leidsin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:04
mis vahet seal on kas pikk või lühikene peaasi,et teeb oma töö ära korralikult
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:10
Sattunud kord eestlane, suurde Moskva linna Vaatab, maja küljes M täht Küsib siis eestlane kohalikult jorsilt "eto u vas metroo või?" jorss vastab..."net, polumetrovõi"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:19
Vaidleks natuke caribiani väitele " Üldiselt olen märganud,et need supersportvõimlejad ei reklaami end netis..ainult juhul,kui nende orientatsioon on gay " vastu, nimelt sellised supersportvõimlejad on vägagi altid enesereklaamiks ja neid võib üsnagi tihti just sellistest portaalidest leida, olen isegi sellis ( t ) ega siit kohtunud ja suh ( elnud ) tleme. Miks sellised siis ennast reklaamivad, seks ja kaunid naised peaksid ju ometi kättesaadavad olema, aga võta näpust. Üheks põhjuseks ka see et eelistatakse endast vanemaid, elukogenumaid naisi, nemad tunduvad eakaaslastest huvitavamad, nendega annab vabalt suhelda ja nad pole pirtsakad.
Enda puhul täheldan et valin partnereid visuaalse järgi ehk siis mees peab olema ahvatlev, heas vormis, seksikas, viisakalt riides ja jutt peab jooksma. Kui kõik need nõuded on täidetud siis juba vaataks mis seal püksis leidub, seni pole kelleski nii sügavalt pettuma pidanud ( loe, avastanud et kellegil, kelle vastu tõmme, haigutab allpool tühjus ) et mingid traumaatilised kogemused painaksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:30
No te jahute siin komplektist. (eelmängud jne jne jne) Kui võtta ainult riista suurus. Kas siis 10cm teeb oma töö ära või mitte??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:39
Mina ei tea kas 10cm teeks oma töö ära või mitte , siin pole vist eriti julgeid ka kes oma ( väikse ) tilli kogemustest meid valgustaksid Alla 16cm pole endal ette tulnud aga väljamaisest ajakirjandusest olen igasuguseid temaatilisi pajatusi lugenud, kirjutasin siin juba kunagi kuidas üks briti naine jagas lugejatega oma üleelamisi hästi väikese tilliga varustatud mehe suhtes, nimelt polnud viimasel peale pisitillukese jupatsi seal allpool midagi ja naine oli algul ikka vägagi masendunud ja löödud ning katkestas mehega suhtluse. Mees aga üritas edasi ja kokku nad siiski jäid. Naine siis rääkiski et mees kompenseeris oma vajakajäämise sõrme ja muu tööga ja naine jäi rahule. Mina ise vist ei kannataks küll sellist puudust välja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:44
Push. Arvad, et naised häbenevad rääkida, et nad väikese tilliga seksisid?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:50
Ei häbene , pidasin postitades silmas just meie mehi, et kas keegi julgeks tunnistada et jah, vot temal on hästi tilluke ja jagada oma kogemusi. Aga vaevalt eriti neid leidub kes siin oma puudusi avalikustada julgeksid või siiski?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:52
Naiste arvamust on vaja!!

4 naist juba on siin arvanud, et 10cm ei kõlba kuhugi. Palju huvitav veel nii arvab?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:56
Siin Stern ju tegi saate kuhu kutsuti Ameerika kõige " väiksemad " mehed. Üks päris seks kutt, kel polnudki seal all midagit näha rääkis oma kogemusest kuda klubis kaks naist käevangus ta ära rebisid ja koju vallatlema viisid. No kui siis kutil püksid ära kisti ja nähti mis seal on ( õigemini küll, mida seal polnud ) siis kupatati ta kisa saatel ukse taha. Päris räme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 14:59
Löpuks ometi tabas uks asjalik naine minu mötte ära, et kui naine tunneb oma keha, siis pole noku suurusel tähtsust, aga ilmselt siin möned naised oma keha ei tunne ja arvavad, et tema nauding söltub tilli suurusest...vot selline arvamus ajabki mind naerma Ja veel, pole mötet siin esineda kogu naissoo nimel...ka minl on olnud upris palju partnereid ja räägin siin oma kogemustest, mitte ainult teooriast, mida olen lugenud, Ja elmaril öigus, seks algab ajudest ja kehakeemiast ning heast eelmängust, kui köik need asjad on paigas, siis tilli suurus on vähe oluline. Mina kul sellise naisega tegemist ei taha teha, kes hakkab minu tilli pikkust möötma selline naine mingu sekspoodi ja vaigu riiulilt paras dildo vöi vibra ja antku minna...mina ei le naisele mingi ese seksiks. Ma ei vaata kunagi enne seksi naise tiside suurust ega vagiina tihedust, vaid vötan naist sellisena nagu ta looduse poolt loodud, nii lihtne see ongi. Ilmselt siin möned naised ja eriti NSM pole elus korralikku keppi öigelt mehelt saanudki.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 15:17
Olen saunas kohanud üsna väikse riistaga mehi ja ka oma tuttavate hulgast,kes elavad õnnelikus abielus ja kasvatavd oma lapsi Kuidas saab öelda neile,et nad on õnnetult varustatud?Kuidas seda mees muudmoodi naisele kompenseerib Kas eurodega Elu reaalis käib ikka teistmoodi.Paavst20 räägib õiget juttu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 15:23
ja mida me siis nüüd õieti siin tõestada püüame? seda, et kümne sendine ei kõlba mitte kuhugi või on väga vaja tõestust selle kohta, et ikka kõlbab küll? mida see annab? kes sellest teadmisest võidab? kas see otsustab midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 15:29
Hea enesetunde teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 15:30
Utha. Kui suure dildo sina poest ostaks? 10cm või 21cm?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 16:11
et "kui naine tunneb oma keha, siis pole riista suurusel tähtsust" - nii võib väita ainult täiesti kogenematu mees või siis lihtsalt enesekeskne, kes naise vajadustest üldse ei hooli järgmiseks võiks siis teha järelduse, et kui naine tunneb oma keha, siis pole tal üldse meest seksiks vaja ise tehtud ju kõige paremini tehtud Aga naised arvavad siiski teisiti....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 17:42
Poes vist ei müüdagi 10cm dildosid-ilmselt nõudlus puudub
Järele mõeldes pean tunnistama,et ma ei saagi sõna sekka öelda ja sel lihtsal põhjusel-ma ei ole mitte kunagi näinud 10cm tilli ja pole sellisega seksinud.Mul on ARVAMUS,et mulle ei meeldiks.....
Aga proovima ka ei hakka.Osavast keelekasutusest rääkides tuleb tunnistada,et maailmas on väga palju imeilusaid naisi,kelle nahk on pehme,kes lõhnavad hästi ja kes ka reaalselt tunnevad naise keha.Ilmselt kaldub eelistus siis naiste poole peale.Olen täheldanud,et meestes ei tekita vastumeelsust fakt,et naine veetis seksika õhtupooliku naabrinaisega ,kui naine teeks seda naabrimehega-pahandus tuleks suur.Miks see nii on?
Enesekindlad,edukad ja väga hea väljanägemisega noormehed vanuses 23-28 eelistavad pigem atraktiivsete ja hoolitsetud 30-40 naiste seltskonda.Põhjus lihtne-neil naistel on oma elu ja need naised ei soovi "sisse kolida",abielluda,käest kinni jalutada jne.Nad teevad seda oma igapäevamehega.
Väga suur osa Ihas seiklevatest meestest otsib ka seda "kohustustevaba suhet".Tea,kas leiavad ka?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 17:52
Ainult seksimiseks kõlbavad kõik vanused Vat selle seda "käest kinni jalutavaid" on leida raskem...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 17:58
Caribian aga kui suure/väikse vibraatori/dildo, sa omale muretseks?

Kiirelt vaatasin, et enamlevinud on 16-22cm dildod käibel. Seega ikka väiksed nokud ei ole moes.

Väiksed nokud lähvad hästi loosi prostituutidele. Seda vähem see masinavärk valu saab ja lihtsamalt raha tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:01
Kas prostid suurema riistaga mehelt küsivad ka raha rohkem Kole küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:05
Siis nad jääks nälga. Palju neid suurenoku omanikke ikka on? Need on juba ära krabatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:11
Sel juhul tuleb nad võtta ühiskasutusse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:13
Noh ega iha sugused lehed on pmst nagu ühiskasutus ja või teise ringi lugu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:37
Väga head mehed ongi juba ühiskasutuses.
Parma,sa vaatasid õieti-kõige väiksem,mis mina leidsin on 18cm,aga seejuures tuleks arvestada ka nn.kinnihoidmisruumi.
mina ostsin 22cm,reaalselt kasutatav pikkus oleks siis ~19cm(3cm käepidemeks)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:47
Vaatasin õeti. Minul on 21cm mängus. Seal ju käepide taga, kust kinni hoida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:50
Kui vaadata seda mmetsa siin, siis jääb mulje, et suuremal osal üle keskmise tilliga meestel pole muud teha, kui iha lehel keppi nuruda. aga millegipärast on ikka kuival
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:57
Kust,sa tead,kes siin üldse kuival on Kepi nurumine läks internetti üle eks omalajal olid selleks muud kohad ja seda on nurutud nii või teisiti läbi aegade
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:11
jf See on see komplekti lugu. See käib teise asja alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:42
Caribian , kui tihti siis seda kasutama pead, sul ei tohiks ju küll siinse jutu järgi selleks isei vajadust tekkida linast ja luust kraami peaks ju piisavalt olema , või siis ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:48
Kindlasti oleks.ma võiks täna juba viiekümnendal ringil olla,kui pakkumisi vastu võtta.Ja mitte ainult mehed.naised -paarid ja loomad ka.lapsi pole õnneks pakutud.
Ma ei jõua...olen alati arvanud,et parem teha näiteks 2x kuus väga korralikku keppi,nii,et nädal hiljem tunda annab ja vahepealsel ajal keskenduda näiteks tööle ja nn.kohustuslikule programmile.
Väga palju head ei ole ka hea!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:01
No ja mis siis, kui see kena musklimees trehvabki olema vaid suur till, mis kasvanud veelsuurema tilli külge
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:17
Ei tekita emotsioone,kui kohtuda kindlal eesmärgil paar korda kuus.Elukaaslase valikul hoopis teised kriteeriumid.
Enda tähelepanekutest....saatus või jumal või ma ei tea kes on laisk ja ei viitsi palju ringi lennata ja häid asju laotada.tal on kombeks terve pakk ühte kohta maha panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:32
Lugedes siinset foorumit siis mul küll sellist tunnet ei tekki.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:35
Ju siis siia pakki ei kukkunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:39
Milline hämmastav vaikus valitseks maailmas, kui kõik räägiksid ainult sellest, millest nad vähegi midagi teavad...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:44
See võiks olla kole igav ju ja nalja ka ei saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:45
Ainult lollid teavad, targad arvavad teadvat
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:47
Tark õpib ka lollilt, loll targalt mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:53
Kes ei tea, see arvab...kes ei arva, see usub....kes enam ei usugi, see hakkab lootma aga till jääb tilliks, olgu pikk või lühike
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:54
Eristuvad isiklikud kogemused ja arvamused ehk siis kuulujutud.Ma olen ka kuulnud palju asju,ehk midagi neist ka tõsi,aga usaldaks ikka oma kogemusi.
Riista pikkus on tegelikult teema,millest igal naisel on oma kogemus.Seega-tegemist ei ole kuulujuttudega.
Meenub sõbranna alatine küsimus kui teatan,et tegin kuuma seksi,siis esimese asjana tahab tema teada,kui suur oli partneri m..n ja alles siis huvitab tehnika,välimus jne............kas pole naiselik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:02
Aga ehk on see küsimus tingitud sellest, et ta teab sinu suurusehullustust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:04
tal endal siis sama hullus naiste saunakal rääkides saab kokku ~10 naise arvamuse ja tegelikult tundub,et 80%suurusehullus.Ehk liigun eriliste maniakk-naiste seltskonnas?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:22
naised aga kui valida tuleks pika ja peenikese ning lühikese ja jämeda vahel,kumma siis valiksite?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:25
ära põe.väike noku pole puue .
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:36
Kui sa Caribian veel teaksid, mida mehed omavahel räägivad, aga siis on kasulik kuulata teadmisega, et kui poole usud, võid ka petta saada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:43
Räägi välja
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
25