Foorum
1
...
4
5
6
...
25
2011-07-30 18:09
Paavst..mis asendit 8cm riistaga üldse kasut. Saab.? Ei ühtegi normaalselt. Ja nagu elu nāidanud kui naistel valida oleks valiksid nad suurema variandi.silmailu ka oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 19:07
Azza, kus herilasepesa läks keema.
Vaadake poisid, siin on üks teema, kus keegi kurdab, et miks prostid end õigustavad. Sama teema laieneb ka meestele, kellel mure oma riistvaraga (vahel on see mure muidugi nende enda peas välja kenasti mõeldud). Hakatakse õigustama ennast.
Aga lahe. Nüüd saime kõik teada, et mis varanatukest meil mõni mees siin kannab.
Olete te ka ikka imelikud, ausalt. Ise juba piisavat vanust omavad meesterahvad aga no ega vanus jah alati garanteeri kõike.

rimaa, kui saan valida, valin igas mõttes normaalse Et oleks kupli all piisavat ja oleks muud jäsemed ka olemas. Eelpool toodud meeste hädakisa põhjal võin väita, et ei ole ei üht ega teist. Pole ka mida valida. Misa ma selle varajase porgandiga peale hakkan, kui selle omanikul peas kompleks nimega "mul on liiga väike riist" kibestumust vaid tekitab. Siis lõpuks oledki olukorras, et pole meest, pole riista. Mitte midagi pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 19:09
sry, romaa, et su nimi nüüd veidi muudetud kujul kuvarile jõudis. Loodan, et see väike suur asi nüüd sind ka masendusse ja vihale ei aja
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 19:29
Vaata NSM ,olen sinust tükkmaad vanem ja naisi elus hulgim olnud ja ega kokku ei jõua lugedagi.Kupli all kui korras on,las seda otsustavad teised Pole ükski naine veel soovinud,et enne kui seksini jõuame,peaks püksid alla laskama ja oma riista talle liputama Pole ka keegi öelnud pärast seksi ja ka hiljem riista suuruse kohta mitte midagi.Vastupidi,on olnud juhuseid,kus antakse mõista,et liiga suur ei ole,mis teeb naisele haiget jne.Naised hindavad mehi kõige muu järgi ja kui hakkaks kiitlema naistele oma riista pikkust..siis oleks suurem oht hoopis ilma seksita jääda kui muidu Mehe juures on kõige olulisem,et ta mingi idu ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 20:05
Naised on ju viisakad, ega ükski täie mõistuse juures olev naine ei hakkagi mehele ütlema, et tal riist pole piisava suurusega Lihtsam on siis juba tagasihoidliku mängu juures head nägu teha ja viisakamalt väljandda, et "pole liiga suur, ei tee haiget"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 20:07
No ikka peab pikk olema, Kerid teise nagu kastmisvooliku trumlile ja siis vastavalt vajadusele saab paraja jupi välja sikutada
Aga lühike...selliseid kannavad ainult IDUD ja pealegi on lühikese mood ammu möödas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 20:25
pikk või lühike, peenike või jäme... Peaasi, et olemasolevat riistvara on võimalikult efektiivselt kasutama õpitud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 20:39
mina ütleksin selle peale,et olgu pikk või lühike,peenike,või jäme,peaasi,et minul hea on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 21:18
Et olgu ta siis milline tahes, peaasi, et on MEHE küljes
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 00:13
Kuule elmar59. Kui Sa väidad, et oled „nii vana“ ja kogenud ning elu näinud inimene, siis ma ei saa aru kuidas Sa nii rumalat juttu ajad. Sa ketrad pidevalt ühte plaati „Mina olen kõige parem. Mina tean kõige paremini. Mind kõik naised kiidavad. Mina olen parim. Mina, mina, mina.“. Isegi kõige suurem puupea saab juba aru, et sinu puhul on tegemist ülimehega, keda kõik naised taevani kiidavad.
Õnnelik inimene oled, kui Sul kõik alati nii suurepärane on.
Paraku näe kõik ei saa sedasi kiidelda. Mina vähemalt mitte. Isegi kui kõik kiidaks mind nagu Sind taevani, siis ma ise ikkagi ei arvaks, et ma maailma parim naine olen ja ma ei püüdle ka sinna poole. Ma lihtsalt olen selline nagu olen.
Üks karm viga on mul tõesti küljes – Ma nimelt tean mida ma tahan ja julgen seda ka välja öelda. Seejuures, aktsepteerin teiste soove ja eelistusi.

Mulle jääb ebaselgeks, et kuidas saab nii elukogenud inimene nagu Sina olla nii pagana kitsarinnaline. Kõik inimesed, kes ei käitu sexeuaalselt nagu sina ja kellel pole samu eelistusi ning põhimõtteid, on kohe rämps Su silmis. Kas see, kui mulle ei meeldi samad asjad ja mul pole samad eelistused, kui Sinul, teeb minust halvema inimese kohe?
Tänu sedasorti, nagu sina, inimestele saan ma iga päevaga üha rohkem kinnitust arvamusele, et homo- ja bi-sexuaalsed inimesed on kordades igas mõttes normaalsemad ja toredamad. Elavad ise ja lasevad teistel ka elada, on tolerantsemad, avatumad, sõbralikumad ja see muide peegeldub ka sexis.

Aga tulles tagasi teema juurde, siis äkki loed korra veel mu postituse läbi. Seal oli üks lihtne sõnum. Suurus loeb! … aga lisaks riistale loeb ka ajumaht.
Väita, et kui riist ületab 12 cm, on mees loll nagu laua jalg ja tal peale riista muud midagi polegi, näitab sellise jutu kirjutaja enda arengupeetust.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 09:02
Ei NSM, mina ei pöe kull mitte mingisugust väikese riista kompleksi, sest oma varustaust ma häbenema ei pea. Millest on jutt, ma kordan veelkord mönele möistamatule ja eriti Sulle NSM, et naise seksuaalsel rahuldamisel ei oma mehe riista möötmed mitte mingisugust olulist rolli....selles on möte. Jah, kui tal töesti on imepisike, alla 10 cm, siis kull ehk vöib raskusi tulla, aga tavalise riista puhul ei oma need 2-3 vöi isegi 5 cm mitte midagi, oskused on need, mis on oluline. Jah, visuaalses möttes erutab suurem riist muidugi naist rohkem, selles on sul öigus. Pealegi naise tupe kohandub igasuguse riistaga ja kui naine tunned, et tema jaoks on see riist liiga väike, siis peaks ta oma tupe lihaseid hoopis treenima, mitte suudistama mehe riista. Sa NSM vöiksid parem kirjandust sellel teemal lugeda, kus kogu maailma seksuloogid on juba ammu katsetustega tulnud järeldusele, et kordan veelkor, et riista möötmed ei ole oluliline naise seksuaalsel rahuldamisel. Ja naisena peaksid sa NSM seda kindlasti ka teadma. Ja loomulikult möni naine töesti soovib suurt riista, aga seks algab tegelikult ikka ajudest ja kui juba selle maht on pisike, olgu siis kas mehel vöi naisel,siis ei aita siin ka ulisuur till midagi Ja huvitav on veel see, et möned naised vist töesti arvavad, et mees peab nagu mingi rahuldamise vahend olema, et viskan aga voodisse pikali, ajan jalakesed laiali ja mees peab mind aga rahuldama, sest mina olen kuninganna ja sina minu ori ja nuud aga rahulda mind...ja kui sul veel väike till ka on...no siis söida pekki ja ära tule minu kuninglikku kiisut näppima, sest selle tiluga ei suuda sa mind nagunii rahuldada. Sellistes naistest mina isiklikult hoian kauge tiiruga eemale. Ja Sinule NSM soovin edu suure tilli otsingutel, sest kui sulle meeldib suur, siis anna aga minna, aga pole mötet vaielda teemal, mida sa tegelikult eriti ei valda. Hiljuti tuli telekast uks saade, kus ameerika naisseksuloog tegi söna otseses möttes leludega piltlikult selgeks, miks riista möötmed ei oma naise seksuaalsel rahuldamisel tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 09:41
Kust sa seda välja loed,et need on rämps,kes minu arvamustega ei nõustu?Ma ei kiida ka kusagil ennast,et ma tean seksist rohkem kui sina NSM,mida ma siis üldse tahtsin öelda selles teemas?Seda,et ma ei räägi mitte midagi endast vaid seda,et sa halvustad väikse riistaga mehi lihtsalt.Mul on kama kaks,millist suurust sa siin otsid.Internet annab sulle selleks võimalused ja otsi edasi rahulikult aga loe ka paavst20 kirjutised läbi korralikult ja lõpuks ehk saad ise ka aru mida räägid Lõpetuseks ka see kui mehel on suur riist siis ega tal veel ajumaht väiksem pole Peaksid ju teadma,et inimese organism on üks tervik ja kõik on omal kohal ja vajalik.Toon võrdluseks inimese puhul kasvõi sõrmi kui erinevad nad on aga nad on vajalikud nad on või kui nobedad nad on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 10:58
paavst, küsimus oli, et mis on siis parem. Ma vastasin teemas, mis mulle parem on.
Maailma filosoofiaga pole mul midagi pistmist. See, et telekas keegi räägib endast ja kusagil keegi on teinud statistikat, on tore.
Sinu juttu lugedes tekib mul küsimus, et mis asi on suur, mis väike, mis keskmine.
Ühes Sinu postituses on jutt mingitest riistadest, mis kõvaks ei lähe. Kaldun arvama, et Sa ei räägi mitte suurtest vaid mingitest gigantidest. Need on ikka kaks erinevat mõistet. Kui ma kirjutan, et 10 cm mind ei eruta, siis pole ma öelnud, et mingid gigandid mind huvitaks.

elmar, mina pole kedagi maha teinud! Ütlesin, mis minu eelistus on. Ma ütlen harva kellelegi otseselt sitasti ja harva teen kedagi maha. Selleks peab ikka väga tõsine põhjus olema. Riista suuruse pärast pole ma kellegi üle ei naernud ega veel vähem teda maha materdanud.

Aga vaadates meeste reaktsioone selles teemas ja tulles siin vahepeal läbi jooksnud mõtte juurde, et naine peaks ütlema, kui talle midagi ei meeldi.
Teie puhul paavst ja elamr (ärge hakake nüüd sõna sõnalt siin jälle midagi järeldama) on välistatud, et ma julgeks oma arvamust avaldada. Pigem ütleks, et kõik oli väga hea ja edaspidi lihtsalt väldiks suhtlemist. See on see, et kaon ära.
Põhjus lihtne, öeldes Teie taolistele meestele, et te pole kõige paremad, või lausa midagi jäi puudu, saab naine tõenäoliselt sõimata. Ei üllataks, kui tuleks vastus, et see naine ise pole mitte midagi väärt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 12:06
No teadlased peavad ju oma katseid ikka tegema,iseasi kui usutavad k6ik sedasorti uuringud on..jällegi,nagu elu on näidanud,ei taha enamus naisi kes suurema riistaga seksinud,pärast väiksemaga leppida.ja ega naised seda valjuhäälselt muidugi ei kuuluta,ei siin ega reaal elus.aga kui küsida neilt ,siis enamus vastanud et suurem mõnusam.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 12:38
Alati on erandeid, mis kinnitavad reeglit-oi, kui mitu suhet ma lõpetanud olen just seetõttu, et mehel on minu jaoks liiga suur riistvara olnud....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 12:54
Olgu NSM rohkem sellel teemal ei räägi enam aga niipalju tean küll öelda,et suure riista pärast on naised abielus meestest ära küll lahutanud ning omalajal kui tahtsid lahutust sisse anda ja muud põhjust ei tahtnud otsidagi siis kohtunik arvestas sellega väga kui naine tõi kohtus lahutuse põhjuseks mehe suur riist
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 13:22
Eksole, siin ongi koer maetud. Ühed räägivad suuremast kui 10 cm. Teised aga siin räägivad mingitest gigantidest. Äkki olen ma lihtsalt õnneseen, et mulle pole mingit hiigeldildoga eeslit ette tulnud, kes minuga ei arvesta. Puudub kogemus mehega, kes mulle haiget teeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 13:37
suurtootmises on vajalikud ikkagi suured riistad, hobi korras asjatajal on vajalikud väiksed käepärased ja vähe energiat nõudvad riistad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 14:03
Raharikkus ja riista pikkus see on noorte meeste uhkus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 17:15
Lõpetasin just 24-tundi kestnud seksimaratoni seksijumala(25-a,riist 20cm,trenni viitsib teha,) endaga ...terve keha valutab,süda on paha,aga lõppkokkuvõttes megahea..
Väikse nokuga ei oleks viitsinud nii pikalt nühkida,ei oleks viitsinud üldse nühkida-seega,suurus on oluline..
Lähen magama Vanainimese asi,ei jaksa enam...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 17:25
Kujutan ette milline piin on, just vaimselt, 24 tundi järjest ühte naist nühkida, olgu ta siis nii ilus ja seksikas kui tahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 17:39
Ära muretse,ta teeb seda juba mitmendat korda ja kindlasti piinleb,aga tahab veel teha.Mina ka tahan,aga enne pean natuke kosuma.Asjal ka muud plussid-kaalukaotus 2kg,tselluravile pole tarvis ~2 nädalat minna ja juustesse lastavat sära ka pole vaja osta-karv läigib!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 18:12
Sellepärast ongi normaalsel naisel mitu meest vaja, et üks "ei viitsi nühkida" (loe: ei seisa korralikult) ja soovitavalt ikka korralike mõõtmetega meest, sest SUURUS LOEB!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 19:30
caribian-kes sind ikka kiidab,kui ise ei kiida aru ma ainult ei taipa,kus saab sul olla tselluliit,kui sa regulaarselt sporiga tegeled?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 19:34
Minul veel polegi.Asju tuleb ennetada!
Ma ei kiitnud ennast,ma kiitsin partnerit-ta tõesti väärib kiitust!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 19:45
Kesse jah sind ikke kiidab kui ikke ise mette. Vaata ega ilma asjata ei ole olemas lauset et : Iga juut kiidab ka oma m.nni. Sinul on siis kõik see parem ja kõik see ilusam ja ka armujumal kel on lausa 24H kõva.... Olgu jumald kiidetud ja ohtralt lambaid sai ka veristatud et mõni kebensit saaks taevalikku ja ka Adonis nik.u.....

Ma ei tea kas rohkem annab hüpata enam? Järgmiseks kuuleme uudist C suust et monacoalbert jättis kaasa ja võtab C ära sest enam parempat pole turul saada.
Huvitav palju annab endast anonüümselt kokku luuletada interneeduses?

Teemasse ka: Päris mitu preilnat siit samast ihast on lähidalt asjad selgeks teinud seoses pikkusega: Vinkudega ei jännata ja salaami on hia. Ehk siis rahvapäraselt: Pikkus pole oluline, peaasi et oleks suur ja jäme.
Ühel vahval preilnal on see lause päris lisainfost leitavgi...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 20:35
Mitte ainult m...i suurus ei loe.See peab suur olema,aga ka mees,kes seda suurt m...i opereerib peab olema ahvatlev!Treenitud-päevitunud ja karvavaba.... Vastasel korral pole üritusel mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-31 23:16
kui on kaks meest, üks on sportvõimleja kehaga, päevitunud ja vaimukas ja muidu äge ka, aga munn on 12 cm, ja teine on siuke paksuke ja lotendav ja higistav ja ähkiv, ja suht juhmakas, aga munn on 21cm, ja sa pead valima, sest emba kumba ja ainult samasuguseid saad sa järgmised seitse aastat. Kumma võtad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 00:45
sellist asja pole olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 05:38
Mina võtan selle päevitunud ja vaimuka sportvõimleja lotendavat jne ei soovi päris kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 05:46
Kui nüüd asju sellise nurga alt vaadata,siis selgub jällegi ,et suurus ei ole oluline...
Tegelikkuses päris nii ekstreemseks oma valikutes ei pea minema.leiab ka selle suure m...iga sportvõimleja.
Eks see nõuab muidugi natuke otsimist-sorteerimist,aga kõike leidub.
Üldiselt olen märganud,et need supersportvõimlejad ei reklaami end netis..ainult juhul,kui nende orientatsioon on gay...
Sellised kompud rabatakse kiiresti ära-seega peab ise ka kiirelt ja otsustavalt tegutsema,kui valik tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 06:07
Caribian, sellised ilusad kompud, on juba piisavalt kõrge enesehinnanguga, et ise valida ja kui nad just lüpsilehma ei otsi, siis kolmekümnest ülespoole nende pilk ei tõuse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 06:16
caribiani jutust tuleb ju välja, et ta kõigeks, mõtlemata, võimeline
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 09:32
caribiani kommentaaridest võib teha järelduse,et kes väga otsib,see ka leiab sobiva aga samas ei maksa unustada,et ka otsija peab elema tasemel Hea asja nimel pingutab naine kindlasti väga.Küsimus on nüüd selles..kui kauaks seda head endala saad
Oleneb ka kõik inimesest,kas selle hea taga on peidus suured tunded või lihtsalt suur seksirahulduse saamine...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 09:53
Spotlased sõltuvad väga palju sponoritest. Caribian hakkab sponsoriks ja saabki suure mu..iga võimleja. Või sebib siis mingi rikkurist vanaonuga, saab sealt raha, mis omakorda rändab võimleja taskusse. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 10:39
vaene caribian, nüüd oled sina hammaste vahel
tundub tõsi olevat, et mehed ei salli naisi kes valivad. naine peab ikka kõigega leppima, mehed on need, kes otsustavad, kas sa oled ikka piisavalt sexi või pole.

mjkhan, jumalale tänu, et selliseid valikuid ei ole. samas, ka mina valiks selle esimese. on see sex nagu ta on, vähemalt oleks kena sõber. õpetame ta kenasti keelekest kasutama ja elame selle seitse aastat ikaldust üle nagu nalja Olen veel tänulik ka, et päästis mind valikust, kas klooster või juhmard. Siis valiks kloostri. Küünal on ka asi ja ta pole vähemalt alaarenenud mõistusega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 11:56
Oh sa puha taevas, kull mönel naisel on ikka raske arusaamine.....ma kordan veelkord NSM, et ka 10 cm tilliga on mees vöimeline naist rahuldama, kui ta seda oskab...selles on asja point ja veelkord röhutan, et sex algab ajudest, mitte genitaalide möötmetest. Ja uhte asja tahan ka veel ikkagi öelda, et naised peaksid ka oma vagiina eest hoolt kandma ja oma tupelihaseid treenima...kui naisel on lödvad tupelihased, siis jääb isegi ulisuur till talle väheseks .....mees ei saa oma tilli suurust muuta, aga naised oma tupelihaseid tugevdada, et seks oleks mölemi jaoks nauditav, saab kull...nii et mötle sellele NSM.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:00
paavst. Palju sul varandust on? Ehk teeb naine näo, et on rahul selle 10cm. Kui sellel naisel ei ole peale kahe käe ja tühja hinge mittemidagit, siis on ta rahul ka selle 10 sendiga. Peaasi, et peavarju ja süüa saab. Mõtle sellele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:11
Olen teinud tähelepanekuid,et väga kompudele 25-stele noormeestele pakuvad huvi just hoolitsetud 30+ naised.Me räägime hetkel sekssuhtest....pure sex,nothing personal.Selge ka see,et minu vanuses naine ei loo nn.avalikku suhet(kooselu jne)25-aastasega.
Nendega kohtutakse paar korda kuus ja kõik osapooled on rahul.
Mina valikute üle ei kurda,arvan,et paljud naised ei kurda.
Paavst-kõhulihaseid treenitakse,tupelihased lihtsalt opereeritakse vastavalt vajadusele.Parmal õigus...10cm on ikka kehva ja Parmal veelkord õigus-iga miljon lisab tavaliselt 1cm juurde nüüd viskasin kondi,mida kaua-kaua närida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:15
paavst, ja mina kordan veelkord. Mind ei huvita 10 cm tilliga jorss. Samam moodi ei huvita mind ükskõik mis mõõtmetega jorss, kui tal on ainult katkine ego ja pool grammi arunatukest.
Selleks ei hakka ka ükski naine oma tupelihaseid pingutama, et 10 cm tilliga jobul mõnus oleks. Las need 10 cm tillimehed tegutsevad mujal, mitte minu nina all. Nii on ja nii jääb.

Arvamus jääb samaks. Võtan õiguse endale valida, jätan õiguse endale valida. Kui Sulle see ei meeldi, siis ära Sina vali, kui sul vahet pole kuhu pistad ja kellega nikerdad. Mulle poel vaja mingit saxuealfilosoofialoengut lugema hakata. Kui küsitaks, mis mulle meeldib, siis vastan mis mulle meeldib, mitte ei hakka siin mingit statistikat pidama ja hämama.

On Sul veel mõni loll teooria või totakas küsimus, või kuda sa küll nii tark oled, et tead mis mulle meeldib? Teoreetikuid ja praktikuid eristabki see, et ühed räägivad kogemustest, teised sellest, mida küla pealt kuulnud on.
Ma saan aru, et naine kellel elus 1 või 2 partnerit on olnud, on jah rahul sellega mis tal on. Inimene, kellel neid veidi rohkem on, oskab neid võrrelda ja paraku tekivad eelistused. Õpi austama teiste inimeste eelistusi!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:20
Siia ongi koer maetud...naine,kellel kogemused ainult ~10cm-stega ei oskagi midagi muud nõuda-tahta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:21
Parmaleikin, ma vist ennist kirjutasin, et mina oma varustust häbenema ei pea, olen sellega kunagi uhele naisele isegi haiget teinud, kuna läksin liialt hoogu ja varustus läks liialt sugavale, seega olen nud palju kogenenum ja iial seda enam ei tee. Miks ma sellel teemal siin söna vötsin on sellepärats, et on näha, et päris paljud inimesed ei tea tegelikult sexist eriti suurt midagi ja ollaksegi vanades vöi välja kujunenud möttestampides kinni...nii mehed kui isegi möningad naised...äärmiselt tobe on kuulda, kui naine ei tunne isegi oma keha vöi anatoomiat...kui naine ei tunne isegi oma tupet, siis millest me uldse siin räägime. Jah muidugi on naisel suurt riista erutav vaadata ja mängida, aga röhutan, rahuldamise puhul ei oma möötmed mingit tähtsust...ma ei räägi siin muidugi töepoolest alamöödulistes. kui mehel on riist ala 10 cm, siis on see töepoolest alamööduline, aga 10 cm riista loetakse juba normaalseks ja selega vöib mees töielikult naise ära rahuldada....lugegeg vastavat kirjandust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:26
paavst, mis hea pärast peaks naised aega raiskama kirjanduse lugemisele 10cm riistade kohta, kui on võimalus reaalses elus mängida KORRALIKU SUURUSEGA riistaga??? Meil kõigil on ööpäevas vaid 24 tundi, igaühe valik on, millele ta seda kulutab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:28
Sa NSM ajad mind lihtsalt naerma....sa vist töesti ei saa asjale pihta...kas ma olen sinu eelistusi maha teinud, loomulikult ei ole, saa ometi aru...ma räägin lihtsalt sellest, et ka 10 till suudab naist rahuldada, aga kui sind ei suuda, siis see n sinu isiklik asi. Aga tupelihaseid peaksid köik naised treenima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:35
Foxy, aga utle nuud palun mulle otse....kas sa valid omale mehe riista suuruse järgi...kui vastad, siis ehk diskuteerime edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:48
No loomulikult saab rahuldada. Ka selle 10 cm. Sant ka elab aga mis elu see on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:53
paavst, kõigepealt sõltub see sellest, mille jaoks meest valin, kas seksimiseks või elukaaslaseks aga kui tahad üldist vastust, siis vastan otse: valin väga paljude kriteeriumite järgi, sh. ka riista suurus pole tähtsusetu
mehed, mul on ettepanek - teeks nii, et naise rahuldamise teemal võtavad sõna ikka naised ise, sest sageli on nii, et mehed ARVAVAD, et nad olid piisavad, aga kui naiselt küsida, siis võib saada hoopis teistsuguse vastuse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 12:56
kui naine tunneb oma keha,siis saab ta orgasmi,olenemata noku suurusest,loomulikult on eelmäng oluline osa sellest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:00
Et ma nagu ei saand hästi aru, mille üle siin diskuteerima peaks? paavst ja parmaleikin arvavad, et nende 10cm noku käib küll, naised nii ei arva.... Eks igaüks peab ju hakkama saama sellega, mis talle loodus kinkinud on, siin pole miskit parata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:16
Eelmänguga võib viia naise sellisesse seisundisse,et ei jõua riista üle 3 sendi sisse lükatagi ning naine vappub ja saab rahulduse kätte. Seda on juhtunud ja ma pole kirjandusest seda lugenud aga mitte iga naisega see ei toimi.Ka seksimise aeg võib mõne naisega kesta ainult paar minutit ja pole probleemi ei suuruses ega ajas Asi on rohkem viitsimes ja omavahelises keemias.Kui seda pole võid oma m--i villi nühkida või naise v..u katkida keppida aga tulemused on ikka kasinad
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
25