Ei NSM, mina ei pöe kull mitte mingisugust väikese riista kompleksi, sest oma varustaust ma häbenema ei pea. Millest on jutt, ma kordan veelkord mönele möistamatule ja eriti Sulle NSM, et naise seksuaalsel rahuldamisel ei oma mehe riista möötmed mitte mingisugust olulist rolli....selles on möte. Jah, kui tal töesti on imepisike, alla 10 cm, siis kull ehk vöib raskusi tulla, aga tavalise riista puhul ei oma need 2-3 vöi isegi 5 cm mitte midagi, oskused on need, mis on oluline. Jah, visuaalses möttes erutab suurem riist muidugi naist rohkem, selles on sul öigus. Pealegi naise tupe kohandub igasuguse riistaga ja kui naine tunned, et tema jaoks on see riist liiga väike, siis peaks ta oma tupe lihaseid hoopis treenima, mitte suudistama mehe riista. Sa NSM vöiksid parem kirjandust sellel teemal lugeda, kus kogu maailma seksuloogid on juba ammu katsetustega tulnud järeldusele, et kordan veelkor, et riista möötmed ei ole oluliline naise seksuaalsel rahuldamisel. Ja naisena peaksid sa NSM seda kindlasti ka teadma. Ja loomulikult möni naine töesti soovib suurt riista, aga seks algab tegelikult ikka ajudest ja kui juba selle maht on pisike, olgu siis kas mehel vöi naisel,siis ei aita siin ka ulisuur till midagi
Ja huvitav on veel see, et möned naised vist töesti arvavad, et mees peab nagu mingi rahuldamise vahend olema, et viskan aga voodisse pikali, ajan jalakesed laiali ja mees peab mind aga rahuldama, sest mina olen kuninganna ja sina minu ori ja nuud aga rahulda mind...ja kui sul veel väike till ka on...no siis söida pekki ja ära tule minu kuninglikku kiisut näppima, sest selle tiluga ei suuda sa mind nagunii rahuldada. Sellistes naistest mina isiklikult hoian kauge tiiruga eemale. Ja Sinule NSM soovin edu suure tilli otsingutel, sest kui sulle meeldib suur, siis anna aga minna, aga pole mötet vaielda teemal, mida sa tegelikult eriti ei valda. Hiljuti tuli telekast uks saade, kus ameerika naisseksuloog tegi söna otseses möttes leludega piltlikult selgeks, miks riista möötmed ei oma naise seksuaalsel rahuldamisel tähtsust.