Foorum
1
...
3
4
5
...
25
2011-07-19 20:35
No kuidagimoodi ikka mahub ja kui ei mahu, siis lõikame toru lõhki ja topime...TOPIME
Selle sweeti ja paini osas ei oska tõesti miskit arvata...aga ju ta miskit õite magusat on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:35
No kuidas saab naisele kiidelda,et sina sobid kõige paremini jne..kui naine ei tunne sees ehk midagi tundmist vāärt..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:39
Aga ehk imbtoru,või mõni põlv ka lisaks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:42
Aga proovige nagu vanal heal ajal-kui suurus ei sobi,siis takku vahele
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:44
kokkuvõttes, meie, normaalse sardellimõõtu mehed teeme seksivärki normaalsuuruses auguga naistega, ja meile neid jätkub aga eks leiavad need 110sed ja ka 10sed omale sobivad vorstid no vahest harva mõnikord paar korda elus vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:46
aga kuidas sa tead esmakordsel kohtumisel,et naisel normaalmõõdus auk on..supler on kaasas v?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 20:49
Romaa, väga õige tähelepanek põlve osas...Kui ei mahu, siis lükkame põlvega takka
Placebo, kaasajal kasutatakse toruteipi, see niukut side, millega saab suuremaks kasvatada
Coya, võib ka eri mõõdus torusi kohvris kaasa tassida, kui peeneid tööriistasid pole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 14:01
Tänan info eest,Aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 14:31
Võta heaks, neiukaunis Nüüd võid asuda omandatud teadmisi praktikas ellu viima ja torusid iseseisvalt paikama
Sooviks Sulle midagi kah, nagu kalameestele "kivi kotti" või teritajale "käi persse" Hmm, mida siis torujürile/marile soovida!? ...."teipi ja libestit, siis pole ükski toru suur"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 14:38
Tegelikult öeldakse peenelt: liugaine.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 14:39
Siinkohal võin julgelt väita,et tihendeid ja truubitorumeest veel ei vaja
Aga hea soovituse panen alati kõrva taha,kes teab,mil tarvis läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:02
Jaa jaa...võta vastu kõik mis antakse ja viska mittevajalik minema
Ah jaa...kui Sul peaksid lapsed tulema, siis too nad suiti ikka mo juure...tule ise kah
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:08
Kas tuua tohib vaid neid mis alles tulemas või juba olemasolevaid samuti?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:17
Noh, kui olemasolevaid on enam, kui 4, siis too kõik need, mis seda ületavad aga need mis tulevad, need too alates esimesest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:18
Parandus..."KES tulevad", mitte "mis tulevad"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:26
Siis jääb ära-tulemas pole enam midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:27
Ehk siis KEDAGI
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:35
Ära ütle kunagi, "ei kunagi enam" Vaat kui hakkab tulema, nii et terve jalgpalli mees/naiskonna kokku saab, mis siis!?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:37
Mul on juba paras mees/naiskond koos-mulle aitab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:39
Sellest võib välja lugeda, et "anna jumal kannatust, neidki välja kannatada"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 15:48
Kuradile see pikk või lühike jauramine, kah mõni probleem....mul on keskmise suurusega kandiline ja see tekitab probleeme!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:37
Ei,Aikon,sellest võib välja lugeda,et mul on olemas juba kõik,mida/keda soovin...ja nüüd ehin veel vaid olemasolevat...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:47
jah ..ma olen sul olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 19:51
Eelistad Sa paabulinnu või papagoi sulgi...?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:10
teemast ka vahepeal...kui küsimus on püstitatud nii, et kas pikk või lühike? siis vastaks, et paraja suurusega ja tupega kohanduv
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:18
Olgu või lühike, aga aaria olgu pikk
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:24
väidetavalt ikka neegritel on pikem kui aarialastel
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:42
neegritel võib ju pikem olla, aga see millist meest naine eelistab ei sõltu ju riista pikkusest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:45
mehejutt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:50
Kuulge aga kui suurus pole oluline, siis miks sõimatakse neid idusi, väikeste tillidega kiimakottideks?
Alati kuskil sõmamises tuuakse kellegi tilli väiksus kohe hoobilt esiplaanile.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:53
See on hea lihtne variant ja solvumine 100 % garanteeritud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:53
mina isiklikult pole ühtegi meest küll tema riista pikkuse pärast ei sõimanud ega halvustanud...olen proovinud ära ka päris pisikese ja nunnuka...see mees näiteks teadis kuidas kasutada oma käsi ja keelt ning kõik oli super
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 20:59
Mina ka ei ole sel teemal ühtegi meest solvanud. Kuid see on kord nii: ütle naisele, et ta on paks või inetu või mehele, et tal on väike riist ja solvaja pühib rahulolevalt käsi- vaat, kus nüüd ütlesin. Üliinetu.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:07
Ma ei usu,et keegi otse näkku ütleb...reaalses elus ja inimesega tuttav olles...mina vähemalt mitte.
Edaspidi lihtsalt väldin...ei vasta telefonile ja teised põgenemismeetodid...teil on õigus-ei saa ju mehele öelda,et "sry,sul liiga mini"..lihtsam on "kaduda"...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:13
eks see teema on meestele ka tuttav, ega naiselegi ei paindu keel välja laduma, mis ta juures ei istu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:20
Need "kadujad" on erilised tropid! Sihukestest tuleb heaga eemale hoida. Nii kui tunnetad, et midagi on nihu ja hakkavad lollid vabandused, siis saada kohe kus kurat. Võeh.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:26
Parma...kas on targem siis mehele otse öelda "sry,sa oled voodis megajama" mini+olematu tehnika...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-20 21:30
Õiged tegelased nii teevad! Ja elu on palju muretum ja parem. Proovi see kunagi järgi. Ole ükskordki julge ja ütle otse näkku!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 08:09
Riista suurus ei ole naise rahuldamisel kull köige olulisem, ikka oskused on need, mis naist rahuldavad. See kaks-kolm cm ees vöi taga Naise tupe sugavus on 10-12 cm, seega suudab ka 10 cm riistaga mees naist rahuldada, tuleb lihtsalt öige poos valida. Sellest on ka seksuloogid korduvalt rääkinud, et riista suurus ei ole oluline, naised lihtsalt kujutavad ette, et kui suur, siis ka suur nauding , seega on asi ausaamades, tegelikult on liga suur riist naisele isegi ebameeldiv ja valulik, aga visuaalses möttes on suurt riista muidugi naisel erutavam vaadata, kui pisikest kasukanööpi kuid ega see riist ikka ainult vaatamiseks ka ei ole ja ka pisike riist rahulab naist ja vöibolla veel pareminigi kui suur m....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 08:33
Sexoloogid teevad statistikat jälle.
Samas olen väga veendunud, et sellele meeste pead vaevavale küsimusele pole võimalik ühest vastust kuidagi anda. Iga inimene on nii ülimalt individuaalne, et teha siin mingit kokkuvõtet või loota leida ühene vastus. See pole lihtsalt võimalik.
Ütlen isiklikust vaatenurgast, 10 cm pulgaga mina nõus pole. Ning pole vaja tulla väitma, et siis on jobud mehed olnud ja kui ikka õige mees, siis pole vahet. On küll vahe sees.
Üldistada pole mõtet selles teemas nagu ka paljudes teistes sexi puudutavates teemades. Inimeste vajadused, erutused jne on selleks liiga erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 08:53
PS: parma, tead. kaduväike % mehi talub kriitikat oma sexuaalsuse suhtes. isegi, kui nad ise sisemas teavad, et nendega tavaliselt rahul polda, on tõe näkku ütlemine surmapatt.
caribian, kas siis "megamage" pead kohe ülbelt ütlema. viisakalt nagu "mulle kahjuks ei sobi" väljend ei lähe kuidagi? Küsimusele, et mis ei sobi, saab ka viisakalt ilma ülbitsemata vastata. miks peab alati inimesele negatiivset hinnangut üleolevalt ja ülbelt andma?
Ma olen suht terav ja otse lajataja aga ilma põhjuseta ei hakka ma iial inimesi solvama. veelgi enam sellises teemas nagu inimese sexuaalne võimekus, oskused jne. üldjuhul on see teema inimeste jaoks alati õrn. täie litakaga kõige õrnema koha peale lajatada. see jätab inimesest, kes seda teeb väga labase ja haleda mulje.
sellistes olukordades tavatsen öelda, saa oma ego korda ja ravi oma kompleksid välja, muutud ka lõpuks normaalseks inimeseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 09:03
Mitte tupe sügavus ei ol emäärav vaid põrutatava volüümikus. Vahel lihtsalt 10cm ei ulatu noh.

Nsm. Alati ananb ju küsida, et mis ei sobi. Siis pead ikka ütlema, et väike on!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 09:05
Sipelgas võib äge nikumees olla aga elevanti ikka ei suuda rahuldada!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 09:09
Naised armastavad silmadega...vähemalt seksis NSM-il õigus...visuaalne osa ülitähtis,mitte ükski naine ei erutu 10cm nägemisest,pigem on mõju vastupidine-igasugune seksiisu kaob.Selliste riistade omanikel on mõistlik jõuda seksini ilma,et naine seda minit enne näeks.Mina mõtlen nii,aga kindlasti väidab keegi teine naine vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 11:58
Ei usu,et naised mehe riista nägemisest erutuvad Ikka mehe välimus ja olek erutab naisi.Pole kuulnud,et riista liputajad naisi nõnna huvitab..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 14:12
elmar, tead riist on juhtumisi ka osa välimusest. Mis liputajatesse puutub, siis see on hoopis midagi muud. Tegelikult on nii, et mis kasu on sellest ülilihvitud välimusest, kui pükste kadumisel vaatab vastu nukrus ja vastupidi, pole välimust, ei jõua ka pükste alla.
Või tahab keegi vastupidist väita? Et tal on jumala savi milline sa välja näed, või on kellelgi jumala savi mis pilt aluspükste alt vastu vaatab. Võite siin vastu lõõpida tunde, aga paraku siiski see on ja jääb nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 14:33
Jah, selles on sul öigus NSM, et inimeste seksuaalsus ja vajadused on väga erinevad, uhele meeldib suur, teisele väike ja kolmandalae ei oma suurus mingit tätsust. Aga uldjuhul ei oma ikka selle riista suurus erilist tähtsust....kunagi oli telekast uks saade, kus mehel oli jäigastunud riist ainult 8 cm ja ta rahuldas sellega oma naist ideaalselt. Möned naised ei saagi vaginaalsel teel orgasmi vaid ainult klitoriaalselt, selliste naiste jaoks ei oma riist mingit tähtsust, ainult keelekas on see, millega ta tippu jöuab. Ja pealegi enamus naistel on k
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 14:46
Ja pealegi on enamus naistel köige tundlikumad närvis just tupe suudmel, mitte löpus ja ka G punkt, kui ta naisel on olemas, asub ka tupe suudmest ainult 5-6 cm kaugusel. Jah, need naised, kelle köige tundlikumad närvid asuvad tupe löpus, tahavad kull suuremat riista. Need naised, kes otsivad suurtt riista, pole ilmselt kunagi head seksi saanudki ja siis arvavadki, et viga on riista suuruses. Euroope keskmise mehe riista möötmed ongi ainult 13-14 cm. Ja veel kallid naised ja NSM, eriti suur riist ei tarvitse uldse kövakski minna....nende kohta öeldaksegi, et suur ja hästi ripub Kui mees oskab korralikku eelmängu teha, oskab oma käsi, sörmi ja keelt kasutada, siis riist on ainult boonus asja juures...möni naine jöuab orgasmini juba ainuuksi rindade silitamisest, keelekast rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 16:04
NSM,ju siis naine on seksi kohapealt liiga laisk ja mugav või üldse seksuaalselt rahuldamatu,et seda suurt riista otsib ja jääbki otsima.Siin teemades see aegajalt ikka kuum koht.Sellega tahetakse nagu mehi maha teha,sest kõik ju teavad,et riista suuremaks teha mees ei saa,mis tal looduse poolt antud,selleks ta ka jääb.
Mehed võiksid siin ju ka näiteid tuua,et mõnel naisel see nõnda lai,et saab sees käsi plaksutada aga pole kuulda,et mehed sellest nõnda kirjutaksid või räägiksid...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 17:01
Jah, elmar, sul täitsa öigus......kui köik naised tahaksid ainult suurt riista, siis oleks ju enamik naisi rahuldamata need ikka uksikud naised, kes seda suurt riista otsivad ja tegelikult ei tea nad ise ka mida tahavad....köik on kinni ikka ajudes, kui naine ainult mötlebki suurest riistast, siis loomulikult ta väiksema riistaga löpuni ei jöua, köik on ikka mötlemises kinni. Olen sellel teemal päris paljude naistega rääkinud ja vöin kinnitada, et enamus naisi ei tahagi suurt riista, sest sellisega pidi seks valulik olema ja ei mingit naudingut. Naised arutlevad kull mehe riista suuruse ule, aga jah, miks nad oma tupest ei räägi Kui naisel on tupe välja veninud, siis lomulikult vajab ta suurt mursku....miks on neegritel suur riist, aga sellepärast, et neegi naistel on ka sur vagiina ja samas jälle miks on aasia meestel väike riist, aga sellepärast, et aasia naistel on väga väike vagiina. Pealegi kui naine tahab, siis saab ta ju ka oma tupelihaseid treenida, et mehel parem oleks ja samas naudib ta ka seksi rohkem, sest höördemoment on parem.
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
25