Foorum
1
2
3
...
23
24
25
2011-10-05 21:04
parma. Ära räägi nii. Ma olen neid naisi näinud. See pole nii, nagu sulle tundub.
Suur osa neist ei suuda sedagi uskuda, et nad poes kassas raha suudavad õigesti tagasi anda. Luuser on siis, kui inimene ei viitsi, mitte, kui ta ego on nii maha tallatud, et ta tea kes ta enam üldse on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:07
Luuser = Omadega mittehakkamasaav isik! Väidke vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:10
Vaimuhaige ei saa omadega hakama. Sageli füüsilise puudega inimesed ei saa omadega hakkama. Neid ei nimetata sellepärast luuseriks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:10
Einoh Eesti top 500 lõpus vist isegi poleks väga kehva olla. top 100 seas vist peaks juba liiga palju ponnistama ja võitlema. See poleks mulle enam fann
Kõige parem on elada ikka nii, et 80% soovid saad täidetud. 20% las jääda unistusteks.
Ehk siis, poes peaks saama ikka nii osta süüa, et kalkulaatorit kaasas ei kanna, enda eest hoolitsemiseks peab ka raha olema, mõne hobi jaoks peab ka raha olema. Vahel restorani minnes ei peaks ka kõige odavamat kohta valima ja teatrisse minek ei tohiks jääda küll rahapuudusel ära.
Pole ju teab mis suured nõudmised. Või on????
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:13
john. Ma ei pidanud silmas lapsi ja vanureid ja puudega isikuid. Nendest pole ju mõtet rääkida. See on siililegi selge, et vajavad abi. Jutt on meie ühiskonna silmis normaalsete isikutega. Kelle pea ja käed jalad töötavad.

NSM ja alla selle on siis sinu arvates luuserid? Ootaks veel vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:16
NSM,nii elada on ka minul võimalik nagu siin kirjeldasid

Üks õhtu unistasin suurest lotovõidust...aga polnud lotoõnne nagu ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:16
Jah, vaimselt ja füüsiliselt terve inimene, kes ei suuda enda eest hoolt kanda on luuser.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:21
Ehk siis väide laieneb ja on nüüd:

luuser = füüsiliselt ja vaimselt terve täiskasvanu, kes ei saa omadega hakkama

Hakkamasaamine on termin, mis mulle ei meeldi. See vajak lahtiseletamist.

Minu isiklik arvamus on, et luuser on inimene, kes tunneb, et ta on luuser. Erinevad inimesed annavad sellele mõistele erineva tähenduse, aga üldiselt mõeldakse selle all enda allajäämist võrdluses mingi grupiga. Näiteks ärimees, kes läheb pankrotti, võib end tunda luuserina, isegi kui tal on vara ka pankrotijärgselt tuhat korda enam kui keskmisel ehitajana leiba teenival mehel. Samas kusagil Euroopas muretult ringirändav hipi, kel pole iial rohkem kui paari õlle raha taskus, võib end mitte luuserina tunda.

Ühiskonnas nimetatakse luuseriks tavaliselt meest, kelle sissetulek ja vara jäävad oluliselt allapoole tema vanusegrupi keskmist, ja naist, kes ei suuda endale meest leida või vähemalt korralikku karjääri teha. See on minu nägemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:22
Kui oled harjunud käima Balti jaama turul liha ostmas ja koju viib trepp ülesmäge...otse Toompeale..siis sa oled nõus tsölibaadis elama.
Käisin sõbrannaga praegu lounges sädistamas....ta mehel on armuke.Mitte suvaline jobu,vaid jurist ja tippjurist...sõbranna mees samast liigast..soovitasin lahutust.Kolme lapse pealt saab ta kätte poole mehe sissetulekuist.Noorim laps alles kahene....16 aastat veel maksta.Ja samas...mu sõbranna näeb välja supermodell,ta saaks iga mehe.Mitte Eestis....
Just selliste asjade pärast ei ole mõtet luua suhteid....ikka tahaks ju..
Muide,Parma,su sõnavõtud muutuvad järjest seksikamaks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:23
http://www.youtube.com/watch?v=tJJBajoexGg

Äraunustatud vana,aga jubehea
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:24
JohnOfGaunt. Oeh. Lahti ja seletama. Mul kuluvad küüned ära ja üldsegi. Ma hakkaks tööpäeva lõpetama ja läheks teeks midagi asjaliku, nagu sex või miskit.
Teie lahkel loal muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:24
John. Hakkad juba asjale pihta saama. Ainuke häda on veel see, et see kehtib ka naistele. Ja punkt. See ülejäänud seal alla pool, mehe leidmine jne ei ole tänapäeval enam teemas.
Mina nimetaks seda kiiksuga isikuks juba. Kui on 25 ja vanem, ning ei ole mingitki püsivamat suhet olnud ega ei ole ka seda plaanis teha. Elu on näidanud, et seal kupliall ei ole siis kõik ka korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:27
Parma kurat.
Ma olin kuni 35 eluaastani põhimõtteliselt vaba ja minu kuppel on vägagi paigas. Mul oli vaja maailmas ringi rännata, kõike nuusutada, maitsta ja näppida, enne kui end mehele panen. 25 olin ma veel titakene ja polnud poolt maailma asju näinud. !!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:28
"Kui oled harjunud käima Balti jaama turul liha ostmas ja koju viib trepp ülesmäge...otse Toompeale..siis sa oled nõus tsölibaadis elama."

Mulle jäi see lause küll täiesti segaseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:28
NSM. Ma võin praegu pimesi kihla vedada, et sul ei ole püsivatmeest, kes on igapäev kodus!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:31
Ma arvan, et enamusel inimestest ei ole Victoria ajastu mõttes kupli all kõik korras. Ja mis siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:33
John. Ole ikka tänapäevas.
pmst kirjeldas Caribian luuserist sõbrannat
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:40
Tänapäev erinebki Victoria ajatust selle poolest, et täna igaüks elab nagu tahab, mitte nagu mingid normid õigeks peavad.

Ma ei saa aru, misk peab Balti jaama turult liha ostes tsölibaadis elama. Ma olen ka osnud ja tsölibaadis ma ostmise jaal küll polnud. Tõsi, Toompeal just ei elanud, aga Kalamaja ongi lahedam paik.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:40
Tänapäev erinebki Victoria ajatust selle poolest, et täna igaüks elab nagu tahab, mitte nagu mingid normid õigeks peavad.

Ma ei saa aru, misk peab Balti jaama turult liha ostes tsölibaadis elama. Ma olen ka ostnud ja tsölibaadis ma ostmise ajal küll polnud. Tõsi, Toompeal just ei elanud, aga Kalamaja ongi lahedam paik.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:42
Pätt elab ka nagu tahab. Pead sa seda siis normaalseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:47
Kui inimene on kurjategija või muidu pahatahtlik, siis see häirib ühiskonnaliikmete elu ja loomulikult tuleb pätt isoleerida. Aga see, kes kellega abielus on, paljudega magab või kas üldse seksist lugu peab, ei puutu minusse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:48
kui see caribiani nimetatud tibin juba kolmanda, petva mehe, otsa satub siis võtab ta ilmselt juba suvalise, peaasi, et ei peta ...
pidu, pidu, pidu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 21:52
Seega on siiski olemas mingi norm. Mis liigitab kas heaks või halvaks või luuseriks või rikkuriks.
Mis see norm on? Kas see on kuskil kirjas? Vastus: jah on kirjas. Selleks on seadused olemas, kus on ilusti kõik kirjas, et mis ja kus.
Aga.... aga see muu värk, seda ei ole kirjas. Seda loob ühiskond ise ja seda saad kohe jooksvalt tunda.
Keda sa John näiteks litsiks sõimad? Keda sa joodikuks nimetad jn jn.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 22:23
Võta rikkalt raha ja vaata, kas ta siis ka omadega toime tuleb, kui tal pole võimalik maksta, et kõik ette, taha äratehakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 23:52
Naiste puhul on kategooriad...teise ringi naine läheb veel peale,kolmanda ringi oma enam mitte väga...edasi lootusetu..
ST..sa võid seksida,aga nii,et keegi seda ei tea....suhet pead looma kindla peale.
Trepp Toompealt viib ka allamäge.....
JOG....Balti jaama turul on müügis väga värske ja ehtne kaup...liha...ja siis vutt-vutt.vutt...üle magistraali ja trepist üles..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 00:10
Nii et naine, kes siin foorumis on uhkelt välja hõiganud, et ta on maganud umbes 100 mehega, aga täpselt ei mäleta, on põhimõtteliselt suhte mõttes enesetapu teinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 00:21
Seda mitte..me ei tea,kes see naine on.Samuti me ei tea ta sotsiaalset positsiooni.Mõnede puhul see reegel ei kehti.Igal reeglil on erandid.....aga mõistlik on end varjus hoida(fotod seltskonnaajakirjas).......
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 07:43
Ilmselt peab sellega nõustuma. On naisi (Madonna, Pamela Anderson, Sharon Stone, Paris Hilton, jms), kel ei teki uue mehe leidmisega erilist probleemi, isegi kui nende latt on mitu korda kõrgemal kui ilusal noorel süütul tundmatul.

Aga Su varasem näide kolme lapse emast minu arust siia ei passi. Kolme lapsega on valikud üsna piiratud, ole sa siis nii ilus ja rikas kui tahes. Kui just superstaar ei ole. Miks peaks mees, kellel on valida (sh siis valida ka ilusate lastetute seast), võtma naise kolme lapsega, kellest noorim nõuab ema püsivat tähelepanu veel vähemalt 4-5 aastat?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 08:21
Aga mis võimalused on kolme lapsega mehel?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 08:39
Sellele peaksid Sina kui naissoo esindaja oskama ehk paremini vastata.
Kui lapsed elavad isaga, siis võib see naise jaoks päris suur mõtlemiskoht olla. Teine asi, et mees peaks kolme lapse peale alimentide näol väga suuri kulutusi tegema, mis tihti liigitab ta rahalises mõttes kehvemaks partiiks kui lasteta isase.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 09:47
cari, mis ühikutes see 120000 kuuteenistust oli? mingites tugrikutes võib-olla
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:20
No, kinnisvaramaakleril buumi-ajal sellise sissetuleku saamiseks väga palju vaeva polnud vaja näha!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:22
Mõtlesin siis sissetulekut EEKudes!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:32
Tore jutt Mina teenisin päevas 2 milli. Müüsin maja maha
Sügaval sotsialismis kutsuti selliseid inimesi parasiitideks ja palgaks anti 25 pluss 5
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:40
Enam need maaklerid ei teeni muffigi. Nüüd on apartment'de aeg käes. Elatakse turistide selgas. Sebimist on aga toidab.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:42
Turistide?
parmakene, tibulinnu. Need apartamendid on millegi pärast pidevalt lühiajalises rendi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:45
No mina tean tallinna vanalinna omi. Mul seal käpp sees
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:47
Ää kekuta Mõnel on varbad sees
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 11:50
See sotsialism on teatavasti nüüdseks ajaloo prügikastis! Õnneks! Selge see, et maaklerid enam ei teeni muffigi - nüüd nad istuvad nt. Iha-foorumis ja jagavad kogemusi, kuidas nt. A-tasemega isastelt lapse abil ülalpidamist kindlustada!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 12:04
Seegi on vana ja ammutuntud nipp. Seda nippi kasutasid venelannad juba soomlaste peal tükkaega tagasi. See "armastus" on ikka jube värk. Kena noor tüdruk tarib joobes vanat põtra kaasas ja "armastus" on nii nii nii tugev
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 12:11
Parma, see oligi "armastus" ...armastus 3 kuldse apelsini vastu, mis "põdra" sarvede küljes kasvasid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 18:54
Ma vist juba kusagil kirjutasin, et seitsmekümnendatel elas Tallinnas MaÅ¡a, kellel oli viis last, kõik oma Vanja tehtud. Aga igal lapsel oli isiklik kindralist "ristiisa" kuskil venemaa avarustel. :$
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 19:13
Mashat me teame, Jotteff...kes siis Mashat ei tea...kogu ENSV teadis teda ja tema kindralite lapsi Üks neist on juhtumisi Tallinnas suur ametnik ...nime ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 20:11
laadenibin...Vanalinna eksklusiivsete rendipindade maaklserid teenisid kõik sinnakanti,kroonides ikka,mitte tugrikutes
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 20:13
Neid ainult kolm oligi.Ülejäänud ei pääsenud ligi.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
23
24
25