Foorum
1
2
3
...
23
24
25
2011-10-03 19:03
Loll mees,kes laseb end lüpsta
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:08
Mees on loll niikuinii...laseb ta ennast lüpsta või mitte...kes lolliks on sündinud, see lolliks ka jääb Aga vaat naine (vaat, kui vaatama, mitte vaat, kui aam )...naine on tark, ilus, tubli ja armas...ja selliseks on ta teinud...LOLL mees ...Krt...miski siin ei klapi...kuidas saab loll teha tarka
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:11
Mees ei ole loll mitte siis, kui ta laseb armukesel ennast lüpsta, vaid siis, kui ta oma armsa, heasüdamliku ja hooliva naisukese juurest jalga laseb armkese juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:14
Kas armuke siis pole....heasüdamlik, armas, hooliv või on ta kasuahne nõiamoor ?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:19
armuke saab olla ainult hooliv ja heasüdamlik muidu poleks armuke
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:20
Armuke on hesüdamlik ja kasuahne (endast)hooliv ja armsake tiiger lambanahas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:34
Ja milleks siis oma naisukest veel vaja kui üks heasüdamlik juba olemas...??? Parem kohe armuke võtta, siis pole vaja kahte head südant
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:41
aikon,naine peab ikka olema mehel igaks elujuhtumiks kui raha peaks otsa saama siis armuke kohe lännu...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:43
Armuke on hesüdamlik ja kasuahne (endast)hooliv ja armsake tiiger lambanahas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:45
Hmm...kui raha otsas ja armuke lännu, siis peab vist koju tagasi kõmpima oma kalli kaasa rüppe, kes lakub haavad, peseb sokid - särgid ja lohutab
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:46
elmar, armuke on muidugist heasüdamlik ja hooliv, aga ka kaval kuidas ta muidu saaks meest lüpsta
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:47
Aikon, see on ju ema pigem, kes nii teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:50
Järgmiseks naiseks võtan oma armukese ja vaatan,kuidas ta siis mind lüpsab
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 19:52
Ema ikka...laste ema ja kuna mees on elu lõpuni laps, siis ei saa heasüdamlik naine last unarusse jätta
Foxy...armuke on lüpsinaine vä, et meest muudkui sikutab?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:05
Aikon, armuke on lüpsinaine niikaua kui ta abielunaise staatusesse tõstetakse, siis algab mehe lüpsine uuel tasandil
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:09
Foxy, kas siis saab lüpsinaisest, karjatalitaja ...ja kummal on suurem palk, kas lüpsinaisel või karjatalitajal? :$
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:14
elmar59. Mis teema sul nende blokeeringutega on? Tahad minuga kirjavahetusse laskuda? Ma arvan, et mitte.
Seega, mis vahet sel on, kas olen su blokeerinud või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:23
NSM,kes teab ,mida minusugune võib veel tahta
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:33
Selle kõige juures muidugi pole üldse oluline, mida mina tahan.
Vaata elamrikene. Sina tahad hoolimist ja tont teab mida veel. Mina sinu valik ei ole. Selles võid kindel olla. Unusta see blokeering ära ja keskendu parem neile, kes sulle sobida võiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:54
kole küll,mis teha..kui naised mulle ainult korve punuvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:55
Aikon, lüpsinaisest karjatalitajaks, see on igal juhul samm karjääriredelil ülespoole Ilmselt saab sel juhul olema peale mehe veel kari lapsi, keda karjatada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 21:06
Foxy...karjääriredelist ronib kaevur üles Hmm...emakaevur
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 21:31
Lugedes teie mõttevahetust... Mina olen vist mingilt teiselt planeedilt. Või lihtsalt natuke lollakas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 21:37
Veelturul, ära tee ennatlikke järeldusi , kõik võib olla vastupidine nähtavale
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 07:43
Loll naine,kes ennast lüpsta(loe:niisama bängida)laseb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 07:49
caribian, lüpsinaine lüpsabki mehi, mitte ei lase ennast lüpsta
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 07:51
Pigem lüpsta ise,kui lasta ennast lüpsta.
Caribian 2011
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 08:22
Mina ikka arvasin,et lüpsinaine lüpsab lehmi
Muide see meestelüpsmine on mõnel naisel nõnna veres,et ta oma fantaasiates lüpsaks mehi elu lõpuni kui ainult oleks veel keda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 09:16
Elmar, kui pole enam mehi, keda lüpsta, siis lüpsab lüpsinaine kitse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 09:48
Miks peaks üldse keegi kedagi lüpsma? Kui on lihtsalt hea juttu ajada, hea klapp voodis. Vahel mõni pisike üllatus, mis ei pea olema innaline, oluline, et see on tulnud südamest ja seda on tahetud teha, mitte kohustuslik element. Raha on ju tore asi, aga materiaalsus pole veel kõik. No ei ole kõige õnnelikum see, kellel on surres kõige rohkem asju.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 10:49
Mõtlesin siiski hinnaline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 12:26
mis keelel see meelel
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 12:35
Kas kaks lühikest võrdub ühe pikaga Tädid, avaldage arvamust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:32
veelturul,eks püüa nende naistele midagi selgeks teha,kel juba rahamaitse suus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:53
Naine on nagu tihane, ikka muretseb, et kes teda talvel toidaks. Kui veel soov järglastele mõelda, siis läheb mõte veelgi laiemaks, et kuda need toidetud saab.
Tänapäevases ühiskonnas peab naine suutma end ise üleval pidada, üldjuhul ka lapsed üles ka kasvatada. Olen kuulnud ka tobedaid arvamusi, et ka mees va vaene loomake tuleks äkki ülalpidamisele võtta. Jääb selline mulje, et väga suure hulga meeste arvates on just naine see lehmake, kelle seljast mitu nahka hea võtta.
Kui siis mõni naine ütleb, et ei saa tasuta keppi ja igasugune suvaline luuzer mu selga ikka ei roni, siis on kisa lahti.

Veider, et sellest nn rahateemast mehed just nii suure numbri teevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 14:05
NSM mis sinu jaoks olulisem kas hea seks hea partneriga või hunnik raha ja kesine seks mehega keda Sa ei naudi?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 14:08
Tänapäevases ühiskonnas on minu arvates normaalne, et mees ja naine on partnerid, kel on ühine eesmärk. Ehk siis küsimus ei peaks olema selles, kes keda ülal peab, vaid selles, et ühise eesmärgi suunas kahekesi hõlpsam liikuda oleks. Ja kui üks osapool satub raskustesse, sisi teine osapool toetab teda, mitte ei hakka uut "sponsorit" otsima.
Üksnes rahal põhinev suhe on sama mõttetu kui üksnes asjade kogumisel põhinev elu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 16:27
JOG..loomulikult sa jääd.Naine ei vali juba alguses meest,kelles ei ole potentsiaali perekonda üleval pidada.
Milline naine hakkab teadlikult muretsema lapsi mehega,kel puudub igasugune vastutustunne ja rahalised võimalused?
On mehed,kellega võib paar korda seksida ja on mehed,kellega luuakse pere ja saadakse lapsed.Selle viimase juures on oluline finantsiline võimekus.Ja pole vahet,kas suur või väike.
Kui rääkida lorust,kellel finantse niikuinii ei ole ja ei tule...temal peab olema suur!Vastasel korral sa ju suhtlegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 18:30
Markxs, sa tead väga hästi mu vastust

Nali naljaks, samas siin ma nõustun 100% caribianiga. Lapsi ja perekonda luues peab ikka peaga mõtlema mitte hargivahega, kui sa just ei taha ise kõik elumured oma õlgadele võtta ja ürgema oma lastele ja luuzerist mehele mängida.
Lisaks, ega ikka linade vahele ka iga tondiga ei roni. Paraku on elu nii seatud, et kel on raha, sel on ka võimalusi enda eest hoolitsemiseks ja eneseharimiseks. Muidugi on neid rahakaid lolle ka piisavalt, kelle jaoks ongi raha vaid uuem mudel BMWd. Sellistega pole tõesti midagi peale hakata.

Üle ei tasu raha kunagi tähtsustada. Samas, need, kes väidavad, et partneri sissetulek või majanduslik olukord neid üldse ei huvita. Vot nendega suhtleks kohe huvi pärast päris pikalt ja kaua. Esimene küsimus oleks, et kas pesete kõik kodutud puhtaks ja veate endale voodisse. Või turu-mamanja viite ilusalongi enne kui oma tilli sisse pistate?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 19:56
Alternatiivlahendus...naine tundub endale igati tegijana,ta valib selle väga seksika mehe,kelle võimed piirduvad võimetega voodis.Väljaspool voodit on tegemist äpuga.Naine rabab tööd teha väljaspool kodu ja kui aega natukenegi jääb,siis ka kodus.Tavaliselt ei jää.Õpetab-kasvatab lapsi.Mees vaatab telerit,joob õlut ja on muidu väsinud "raskest "päevast.Ta ei teeni suurt midagi,aga ta on mees.
Aastad lähevad.Naine väsib ära,ta lihtsalt ei jõua enam.Välimusest pole suurt järel,sest trennis pole ammu käinud,ilusalongi jaoks pole lihtsalt raha.Seksinud ei ole ta enam ammu,sest ta lihtsalt enam füüsiliselt ei jõua pärast ülikoormavat päeva.
Mees avab konto Ihas ja asub otsima ilusat ja saledat armukest.Armukest,keda huvitaks nn.kohustustevaba sekssuhe lontrusest abielumehega.Raha tal ei ole,mehel on ainult onamisest villideni hõõrutud noku.Ta saab mingil hetkel aru,et ei leia seda armukest ka Ihast.Saab väga kurjaks....kui keegi ei soovi isegi tema tillinäppimist kaamerast vaadata.
Läheb koju ja peksab naise ja lapsed läbi.
Nii juhtub,kui valida lontrus..isegi 20cm m...ni ei päästa seda päeva
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:02
Kurbnaljakas aga liiga sageli see ongi reaalsus, ma pakun
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:05
Edasi võiks stsenaarium minna nii, et mees tuleb iha foorumisse ja teeb teema, et naised on kõik jubadad kurjad ja ahned nõiad, mõned neist isegi tädid, kes on ainult raha peal väljas, normaalset naist on täiesti võimatu leida
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:27
Ikka minnakse ühest äärmusest teise.
Kusagilt lugesin,et eestis 35%-i noori inimesi töötud.Eks needki taha elada ja elumõnusid nautida.
Siin kolm naiskasutajat ei suuda mitte kuidagi plaati vahetada Ikka käib jutt rikastest meestest ja suurtest m-.dest
Reaalsest elust pole teil üldse ettekujutust olemaski...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:33
issand, elmar. ega sa taha nüüd inglitest naisi maa peale tagasi lohistada. sinna, kus mehed vaesed ja tillid väikesed?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:37
Ma olen naistega (caribian, NSM, foxy) nõus ja ei ole ka.
Nõus muidugi selles osas, et kui mees tõesti lillegi ei liiguta ja kogu elamine on naise kukil, siis on mees mõttetu. Ma küll ei tunne isiklikult ühtegi sellist, aga ilmselt neid lolle ja laisku jagub.
Samas - totaalse luuseri ja miljonäri vahele jääb ikkagi terve rahvas. Mehed, kes ei ole nii rikkad, et oma naistele hõlpelu võimaldada. See ei oleks ka võimalik, ühiskonnas on ikkagi konkreetne hulk rikkust ja selle jagunemine ei saa olla selline, et kõik võivad rantjeena elu nautida. Paratamatult peab keegi ka töö ära tegema, toitu tootma, riideid õmblema, autosid remontima, teid ehitama, jne. Need inimesed ei ole luuserid ega lollpead, aga ka mitte miljonärid.
Ja nagu elmar mainis, siis need on reaalsed inimesed, kes tahavad ka elu nautida. Ja ilmselt neist suuresti iha.ee kasutajaskond koosneb.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 07:56
Loomulikult koosneb Iha kasutajaskond just neist.Sul on täielik õigus.Meeste osas muidugi.Ihas olevaid naisi on vaevu üks kolmandik meeste arvust ja need kas väga noored või vabad naised.Mittevabad naised figureerivad siin paarina ja otsivad reeglina naist.Mehed ongi need,kes on muidu toredad pereisad,aga otsivad siit millegipärast tasuta seksi.Kui keegi juhtub raha küsima,siis pritsib tatti igas ilmakaares.Huvitav,miks nad kodus seksi ei saa?Kui kõik on nii tore....
Oma naine on liiga väsinud veel mingiks seksiks.Kui naine peab käima tööl,õpetama lapsi,valmistama toidu ja hoidma kodu korras,siis seks langeb ära.Välimus samuti.Pealegi..see naine ei hakka mehe mingeid fantaasiad ellu viima,keegi tegelikult tasuta ei hakka.Kui mees soovib normaalset ja rahuldavat suhet,siis tal tuleb hakata raha teenima.Naine võib ju tööl käia,aga mees peab kodusteks töödeks palkama koduabilise või tegema need ise.Andma naisele raha,et see saaks end inimesena tunda.Käia trennis,ilusalongis jne.Siis võib mees hakata mõtlema seksile.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:28
elmar59, need 35% noori ongi noored ja toimetavad omavahel.
Milline see reaalne elu siis on.
See, et väga suur osa mehi vahetatakse välja eelkõige majanduslikel põhjustel. Loe viimast uuringut Eesti peresuhete kohta. Enamus juhtudel lahkub naine "parematele jahimaadele" just seetõttu, et eelmine suhe oli karil suure raha lugemise pärast. Sexuaalse sobimatuse pärast vahetas mehe välja vaid kaduväike%.

Ma ei otsi miljonäre aga fakt on see, et kehvas majanduslikus olukorras olev mees paraku jääb minu jaoks ära. Sexi puhul vast nii hull asi pole aga no mingit kooselu ei tasuks mehel, kes oma asjadega hakkama ei saa, üldse unistamagi hakata.
Ma näen ise vaeva, et lubada endale nii üht kui teist ... SPAd, restoranid, riided, reisimine.
Mis moodi see kooselu siis mehega, kes endaga hakkama ei saa välja peaks nägema. Ma lähen reisile ja tema passib kodus? Või pean ma tema reisikulud katma? Ma lähen restorani ja jätan ta koju makarone praadima?

Paraku ma olen harjunud teatud eluga. Mis kõige olulisem. Ma olen selle elu endale ise loonud, mitte kellegi kulul ehitanud. Kui meed tahab olla minu vääriline, peab ta ka midagi suutma peale selle, et ta sündis tillga!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:32
Jälle see mees peab ja peab aga naine ei pea midagi.
Nauditav seks ongi tasuta.Raha eest rahudakse ainult meest.Naised on selle seksi ise tasuliseks mõelnud ja loonud endale sellega teenimise võimaluse.
Meeste kohus on naisele oskus läheneda ja talle meeldida nii,et rahakoti võib koju unustada kui vaja.
Tänapäeval on tõesti ringi jalutada mõtekam meestel paks rahakott taskus ja naisi osta,selleasemel ,et tutvumisel oma oskused mängu panna ja muud moodi naistele meeldida...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:39
NSM, kuhu jätad siis lapsed, kui linnuke spas sulistab või restos õhtustab või polegi lapsi järjekordne "ärinaine", aga kahjuks naisena läbikukkunud edu kibestumises.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:42
elmar, mitte sexi eest ei küsita taha, vaid voodisse minnakse omasugustega. - Seda olen koguaeg öelnud.

laadenibin, lapsed jäätakse lapsehoidjale. Ärinaine või mitte, kibestunud ma pole ja naisena pole ka läbi kukkunud. Küsi neilt, kes mind teavad ja ära virise nii palju.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
23
24
25