Foorum
2011-07-17 19:16
Kui püksiluku lahti teen, siis tuleb välja küll
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 19:24
parma esindab eriti kavalate meeste arvamust siin ma vaatan
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 19:28
Utka. Ma lootsin, et hakakd loenut pidama teemal, naistest ja nende õrnemast poolest jnee.....
See läheks silmakirjalikkuse alla. Ühelhtekel on naised õrn sugu ja järgmisel hetkel on nad ägedad ja saavad ise kõigega hakkama.
See on ärakasutamine! Ja siis materdavad caribiani, et miks ta on selline
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 19:34
Heaks orgasmiks on vaja kahte asja-õiget hõõrdumist ja õiget unistust
Ükski äärmus pole hea...paras peab olema,ja kellele milline pikkus-jämedus sobib,on väga individuaalne
Orgasmi saab ise endale teha,köki-möki,...
soojust ja lähedust ei saa ilma kalli inimeseta,...ja ilma nendeta on seks ainult n.ö.lahti hõõrumine ehk teise inimese abivahendina kasutamine
Rohkem head seksi kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 19:40
Mnjaaa... ja Iha on just see tore teenusepakkuja ohtrate abivahendite hankimiseks.... ja foorum on kohaks, kus abivahendid ja nende tarvitajad saavad oma igavest rahulolematust vabalt vallale lasta...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:30
parma, loengut lootsid? ma arvan, et sa tead, mida ma sellest teemast kirjutanud oleks ja see, mida mul oleks öelda olnud, oleks ka kindlasti silmakirjalikkuse alla kirja pandud....kellegi teise poolt.
ei tahaks nagu eriti silmakirjalik näida ja .. ei pidanud. ma tahan ka, et minu eest hoolitsetaks. st vahel
kui ma seda „vahel“ enam vajama ei peaks, vat siis sealt edasi võib silmakirjalik edasi olla sama nagu praegugi.

kelle ärakastamisest sa siin räägid? arvad, et naised kasutavad selle poolte vahetusega mehi ära?.)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:37
Caribian,,sinu tehtud teemas panid sa ikka algselt tugevalt mõõda, oma arvamistega polnud seal mingeid trikke kasut. Ja mis mõte siia teha fotosid,et paistaks suurem jne..ja kui reaalselt kohtama jõuad mis siis.? Ja et siin eputada,v6ib ju suva 25cm pildi kuskilt laadida..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:46
Sul õigus Romaa...mina kohtuma niikuinii ei jõua,mulle lihtsalt meeldivad ilusad pildid...need,mis teema algatuse põhjustasid olid ju igati ilusad ja apetiitsed....mööda panin mõõtudega just seepärast,et kasutaja oskas õige nurga alt oma pildid teha...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 20:58
Aga kuidas Sina panid mõöda,nagu uskumata tundub,.kogemused jne ju..millal see rally after möll siis oli,on., Sa polnudki..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:01
Minu absoluutne lemmik siin saidil on kasutaja Homaaros...gay,kes oskab olla väärikas ja stiilne...viitsib trenni teha ja teab kokandusest..huvitav inimene ka.
Aga mis peamine....sellise pildigalerii puhul on reaalsete kohtudasoovijate arv ikka päris suur.Mis sellest,et see konto pole naistele.
Oma kogemustele tuginedes...gayd kipuvadki olema tunduvalt parema käitumise,stiilitaju ja kõikide muude heade omadustega heteromeestest üle...aga see muidugi minu isiklik arvamus ja ei esinda kõiki maailma naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:06
rally juba ajalugu...eile toimus aftekas...ravitsen paari väikest villi...tantsisin ~5 tundi-üks mu lemmiktegevusi see ikka meeletu koormustrenn ka samas peale suurt tantsumaratoni on alati nii hea ja mõnus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:19
Caribian, oled Sa ikka kindel, et tantsisid, ainult
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 21:38
Täiesti!Avalikus klubis ,kus meeletult rahvast....ei usu,et keegi midagi muud tegi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 23:51
Kas idusid ka liikvel oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 01:08
pikkuse kohta - ütlen nii, et vaadata on erutav pikkade riistade pilte, kuid tegelikus elus pole vahet märganud. erutav on see, kuidas partner sinusse suhtub, sulle läheneb, kuidas oma kirge välja näitab. tean paari, kus mehel ei tõuse korralikult juba mitu aastat, kuid nad on äärmiselt rahul (vähemalt naine), sest iga päev lõpeb suuseksiga. riist on abivahend, nagu eespool öeldud, mitte eesmärk omaette.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 02:20
Minu arust keegi juba ütles siin selle kuldse lause, et mis vahet on kui suur- tähtis on pikkus ja jämedus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:40
Siit siis järeldus, et suurus on suhteline mõiste!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:42
Muidugi, Apelsin Kui elevandile on väike, siis sipelgale suur
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:47
Meelde on jäänud üks kommentaar, kus mees kommenteeris teise mehe riista: Su karvad ka pikemad kui riist! Ja nii see tegelikult oligi! Midagi aimatavat oli karvade sees.
Aga nende piltide järgi, mis siin Ihas, ei saa vist päris objektiivne olla! Osav pildistaja teeb pildiga imesid ja suure m.... omanik võib oskamatusega kõik ära rikkuda!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:49
Ja akeedis peaks olema lahter kus mõõdud ka ära toodud, siis riista ja augu mõõdud! Et poleks pärast piinavalt valus asjatult kulutatud aja peale
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:55
Või asjata elatud aastate pärast mis möödunud lühikese noku või pisikeste tissidega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 12:57
Aga mulle kargas siuke mõte pähe, et meeste "rinnaeelistus" on vast kodust, emalt kaasa saadud, ehk siis ema on eelistuse eeskujuks aga kuidas on naiste "riistaeelistusega" seda ma ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 23:13
tänapäeval pidi IN olema toimiv riistavara.naiste jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 23:46
Kas pikk või lühike? - selles on küsimus
Leidsin sõbranna juures ühte raamatut sirvides huvitava lõigu, toon ka siia välja:

* Naistele kõige rohkem mõjuvad tegurid:

1 ) atleetlik kehakuju
2 ) laiad õlad, rind ja lihaselised käsivarred
3 ) väike pingul tagumik
4 ) paksud juuksed
5 ) sensuaalsed huuled
6 ) lahked silmad
7 ) tugev nina ja lõug
8 ) kitsad puusad ja lihaselised jalad
9 ) lame kõht
10 ) suur peenis
11 ) kolmepäevane habe
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 06:27
See ju Jumala enda kirjeldus....oleks mehed kõik sellised...me elaks paradiisis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 09:12
Mul täitsa ükskõik..suur või väike :-) tuleb osata valida. Kui riist väike..vali väiksemat kasvu naine..paistab suurem välja. Kui riist suur pane kuhu tahad :-D . Meil külas oli kunagi üks vana..kellel oli kaks riista..aga sõjas kaotas ühe käe..vot õnnetu mees :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 09:35
Caribian, aga hetkel peate leppima tiigi-konna eluga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:40
et jumal? vist koguni Adonis ise?
vaatasin ka seda huvitavat nimestikku ja no ma ei tea... mina midagi jumalikku esilagu ei kohanud.
jumalaid on alati kujutatud kehalt ilusamatena ja inimesest erinavatena (loe: parematena), aga see siin...?
minu arust on tegu igati tavalise, terve ja normaalse kehaehitusega mehe kirjeldusega.
„tavaline“ siis sel juhul, kui ta on normaalselt arenenud ja on vastavad (need enim tahetud) geneetilised omadused ka edasi antud – nt tugev ja lai ninaluu (sama asi kolbaga ja selle ehitusega), hea juukse- ja karvakasv jne.
ainus erinevus selle nn tavalise mehe ja „jumalamehe“vahel on vist selles, et „jumalad“ on rohkem treenitud.
muud nagu polegi siin esile tuua.
habe pole eriti obligatoorne, selle annab alati juurde tekitada. seega ajutine ja kaduv omadus meeste juures. pole probleemiks st
ja suur peenis.. sellega on nii, et seda kas on või ei ole (geenid loevad). ongi nii, nagu algselt loodi. kui pole suurt, siis aitab vahest ka atleetikust kehast jne. kuidas kellelegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:49
Pikk keel :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 10:51
jajah. selline pikk ja "paistes" (loe: jämedam)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:23
Kõige parem riist on.......täpselt paras riist ja keegi ei pea pettuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:24
austraalia aborigeenidel olevat komme lõhestada peenisepea neljaks, et siis kui kõvaks läheb on nagu saumikseri ots, ja keel lõhestatakse ka kahearuliseks, pidi naised hulluks ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:28
Vot siis mida mehed kõik ära ei tee, et ainult naisi rahuldada saaks! Mehed, võtke eeskuju!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:31
kellelt? Austraalia aborigeenidelt? meil on see-eest teised alternatiivid olemas ja neid saab sexshopist
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:42
imelik - push upi nimekirja lugedes tuleb välja, et ma vist polegi siis naine...
sest pooled asjad sealt nimekirjast ei avalda mulle vähimatki mõju...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 11:53
Sa, Kaslane, pole ainus. Mind pani see nimekiri ainult õlgu kehitama ja kolmepäevane habe on täiesti out
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:01
kolmepäevane habe on mumeelest suisa jubedus kuubis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:04
siis te vist ei ole naised jah
Ja teie nimekiri oleks siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:08
ma ei tea, millisest raamatust see võetud on ja kas see oli kirjutatud rohkem meestele või rohkem naistele lugemiseks, aga minu arvates ei ole nii, et selline mehe kuvand imponeerib ainult naistele.. see ikka huvitab mehi ka. ja mitte ainult gay´sid, vaid ka tavalisi heteromehi, kes „shikid“ ja „coolid“ olla tahavad.
osasid mehi vaadates tekib mul vahel tunne, et nad juhinduvadki mingist ette antud ikoonist - et kui on vaja olla atleetlik ja omada nt suurt peenist, siis tuleb see endale saada jne
mehed ka vaatavad hoolega neid arvustusi, mis naiste ajakirjades või kuskil mujal meeste kohta kirja pannakse. vahest loevad siis siin ka neid. nii et varsti saame teisi Adoniseid siin näha. äkki
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:08
Milleks mingi nimekiri? Oluline on tervik. Ja kui see on meeldiv, siis muu ei loe.
Kui just midagi välja tuua, siis silmad. Need ütlevad inimese kohta väga palju
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:10
Silmad? Oppa olemas ;-)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:18
ma aitan
Kui tahad meeldida kaslasele ja veelturule, siis peavad sul olema:
ebasportlik keha
kitsad õlad ja lai perse
peenikesed jalad
lihasteta rind ja käsivarred
roosa habemeta põrssanägu
punnis silmad
pisike peenis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:19
aga mulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:23
Kurat ei mina alt lõikama hakka. :-(
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:23
nii nii, paistab, et sina leiaks oma ideaalmehe justnimelt austraalia aborigeenist, kellel on looduse poolt kaasa antud lai ninaluu ja hea karvakasv, kuid ta peab olema lisaks kulturist ja tarbima steroide, see paneb väidetavalt keele kasvama , et ei mahu suhu ära
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:25
Mjkhan, oled peaaegu õigel teel. Ütlen Sulle salaja, et mulle meeldib Quasimodo ja Jean Valejan- tõeliselt ilusad mehed
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:29
no kuule, Qasimodol oli türa kui masinavõll, kui esmeraldat põrutas, hakkasid kõik pariisi kirikukellad helisema, ja kellalöömisest oli ta ikka vägagi lihastes, võimaliket oleks isegi rammumehe võistlustel ilma teinud Sinu peikaks sobiks pigem ikka Guglunk
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:33
Ta võib ju katki minna
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:50
mikhan - kas tundsid oma kirjelduses ennast ära ja pakuksidki kõigepealt iseennast
˅ näita rohkem ˅
2011-07-19 12:56
millises kirjelduses? ta valmistas neid siin mitu ette
˅ näita rohkem ˅