Foorum
1
...
15
16
17
...
25
2011-08-07 15:38
noh, kyrbik. ärapanemine on vägev tunne, eks? kui sageli sa seda oma elus ikka kogeda saad. tuled internetti ja kohe on selge, kes on mis.
sa võid oma kaaslastega edasi siia liivaga mängima jääda. ma astun teie liivakastist välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:43
Utha, aga sa ise tegeled siin ju samaga, meestele ärapanemisega. Foorumis oledki vaid seepärast et siin on parmaleikin ja tunnistasid ju isegi et oled temasse jätkuvalt armunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:52
oh jumal küll, pushup. ma ei jaksa enam seletada. säästa mind palun nendest teemadest ja oma maaniast. ära ela minu elu ja teiste elu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:55
Need pole minu maaniad vaid sinu enda ülestunnistused postkastides. ihasse tulidki tagasi vaid seepärast et sul olid tunded parmaleikini vastu. Tegelikult ei panegi imeks, kena mees ju ainsa miinusega ja sinu sõnul suure takistusena et perekonna inimene ja soovib sinuga vaid seksuaalsuhet. Samas, miks sa vastu tõrgud, saage kokku, võib - olla teete seksigi, hakkab meeldima ja saadki armukeseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:56
Nii kui kiremorvar välja logib, nii kaob ka caribian ma ammu tähelepaneku teinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:00
irwwwwwwwwwwwwwww
ma ei loginud välja vaid käisin tuunimas end
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:04
sinust ja kiremorvarist saaks ilusa paari. teil paistavad olema sarnased huvid ja isegi maitsed inimeste osas sobivad teil kokku. teil on sarnane parma-huvi nt. ma pakkusin teile, et abielluga omavahel...võtke ta ära.
huvitav, kas te olete samas raviosakonnas või erinevates haiglates?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:06
ikka samas osakonnas sinu kõrval palatis.minu meelest oled sa ise parmast ju huvitatud,lausa pidid teda salaja armastama aga kuna parma mudahoorasid ei pea siis pole sul lööki.sorri emis,pane ennast põlema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:08
Utha: kiremorvar on tore poiss, mees juba õigemini, jutukas, huvitav ja pole suu peale kukkunud, treenitud ja musklis ka. Poleks need vahemaad nii kauged, oleks ammu kohtumise pakkumise teinud, aga nii ta on jäänud. Samas ei saa sinu venitamisest parma suhtes aru, elate koguni ühes linnas, suhteliselt lähestikku, ega teagi, vb oletegi juba reaalselt kohtunud, kadusite mõlemad korraga foorumist ära, mõtlesime juba et oled ka väljavalitu leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:09
minumeelest on sind litsi ammu siin paika pandud,persevest oled jutulind ainult aga tegusid ei tee,sestap ole hea ja liugle siit ihast otseteed oma kõdunenud ja haisva urruauguga koera perse mine tee soenguid edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:24
Utha pole ju juuksurina minumeelest leiba teeninud. Muidugi, huvitav, millest ta sellise kasutajatunnuse omalajal küll valis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:26
ju tal oli mingi suhe juuksuriga,tegi ta pikkadest tutikarvadest rastapatsid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:36
ma imestan ainult ühe asja üle veel. selle üle, et te iseendal veel südant pahaks ajanud ei ole. samas, eks igas kollektiivis ole mõni „kurjategija“. muidu poleks see suhtlus siin nagu päris. mida rohkem oma eluga sarnaneb, seda parem. või mis?
tekib turvalisem olek
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 17:00
Utha, mul veel selgelt meeles sinu näotu käitumine, kui esitasid mulle ühte teemasse küsimuse ning tulin sulle postkasti kenasti sellele vastates ja põhjendusega miks enam antud teemasse sõna sekka ei ütle. Vastamise asemel hakkasid sa präuskama et kas mul olevat siin elu kibedaks tehtud ja ma otsivat nüüd sinu näol endale tuge või. Ausalt, selline turjahüppamine võttis sõnatuks. Ma tulin lihtsalt sulle viisakalt sinu küsimusele vastama sina läksid aga väga isiklikuks, tõsi jah, hiljem siiski vabandades aga olnut see enam ei muutnud. Kui sul oli siin aastajagu tagasi meesperega jagelemist, olin sulle toeks ning kutsusin portaali tagasi, ei tea kas seda peaks kahetsema või mitte, tänu sinu präuskamisele sain ju isegi pärast bloki, aga vahet pole. Mulle pole sinu tuge vaja, olen inimeste südamed juba võitnud ja kui vaja, seisan ikka enda eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 17:37
mis teemasse? ja mis küsimuse? milliste põhjendustega? kirjuta korralikult, nii et teised ka arusaaavad. copy aga siia oma selgitavad kirjad. ja milliseks toeks sa mulle siin olnud oled?? kus see sinu tugipunkt asus? selle koordinaate tahan.
tead, tee mulle puust ja punaseks see ette, sest ma olen puuduliku aruga ja ei saa aru, kes sa tegelikult oled jne. nii et hakka tegutsema. sori oma kokku segatud solgi sees natuke aega ja siis anna teada, mis sa sealt said. paste siia või tee sellega mida tahad.
kahju, et sa nii pikalt (kui mitu nädalat sellest on?? või kuid??) kannatama oled pidanud ja praegu selle mulle teatavaks tegid. kuidas ma saan sulle tasuda ja selle heastada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 17:39
Mis sa nüüd mõistmatut räägid, tead vägagi hästi millest jutt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 18:07
vat ei tea mitte. olen loll ja ei saa mitte millestki aru. lühimälu noh. ei selekteeri ka eriti. sa peaksid mitu korda selgitama ja soovitavalt tee seda koos faktidega (loe: kirjad tuleb siin avaldada jne). ja pane need kirjad ka, mida ma sulle saatnud olen, et oleks tervik. ja siis selgita juurde veel, kuidas ma olen sind siin kannatama pannud ja kus ma veel ei ole tahtnud sind toetada jne.
noh, kuidas mul sinu osa välja kukub?
see„ei saa aru, millest te räägite“ osa peaks sulle endiselt tuttav olema. sa ju tead, kuidas seda etendada tuleks. ma olen oskamatu veel selles, algaja. tundub, et sul ei ole ka vist lihtne seda osa teha. krt ma tegelikult ei tahaks sinu eest kirjutama hakata, tee seda ise.
kui tahad, räägi nüüd ennast heaks. minuga on kahjuks endiselt see jama, et ma usu sind. aga ehk teised veel usuvad. seega pöördugi nende poole ja kirjuta oma muredest neile.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 18:31
Mis meil teema siis oligi...kas suur või väike?
Paistab,et tõeliselt suur m..n turule tulnud...kõik juba kaklevad...
Ja sina kyrbik...nii labast,rõvedat ja roppu inimest ei taha näha mitte ükski naine.Sul on endal mingi pedekompleks...usu,kõik naised on sellest juba aru saanud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 18:35
caribian, siin ei saa ju suuruse üle diskuteerida, mingid onklid hakkavad ümbernurga juttu ajama ja asju pähe määrima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 09:18
PushUp, soovid kiremörvariga kohtuda, aga temal riist ju ainult 12 cm.....sina aga eelistad ju suuri Kus sis nud sinu eelistused jäid Vöi polegi enam suurusel tähtsust......Ma ugesin siin neid kirjutisis siin ja tahaks samuti öelda...tule taevas appi ikka siin öned naised tahavad kohe kangesti kökide naiset nimel esineda, et naistele meeldib see ja naistele meeldib too...löpetage palun see jama ära, kui sulle meeldib suur, siis nii utlegi, et mulle isiklkult meeldib suur, mitte et naistele meeldib suur....nii palju kui on inimesi, nii palju on ka erinavaid soove ja vajadusi. Ja utlen veelkord oma arvamuse, et enamus naistele, kelega mina olen oma nn pika elu joksul suhelnud, ei ole riista möötmed mingisusgust tähtsust omanud,,,peaasi, et hästi seisaks ja et oleks lustilik, et mees oskaks sellega ka midagi teha , nii lihtne see on. Ainult uks naine utles mulle, et eelistab suurt riista, aga ta oli ka kasvult suur naine ja ilmselt ka suure vagiinaga. Ja veelkotd, maailma sekulogid on juba ammu kindlasks teinud, et riista möötmed ei oma naise rahuldamisel mingisusgust tähtsust, kui tegemist ei ole just töesti körvalekalletega, no nagu see, et riist on töesti ulipisike....10 cm riistaga suudab mees naist täielikult rahuldada...need kes tahava suure riistada mängida on iseasi. Köik on kinni ikkagi möttelaadis. Uks naine mulle kunagi utles, et kui mehel on liiga jäme riist, siis on tall ebameeldiv suuseksi teha kuna löualuud väsivad ära Nagu näete, köik siin elus on suhteline, mänele meeldib ema, teisele tutar . Lugesin just hiljutu meesterst dr. Punabi artiklit, kelle viimase uuringu tulemusel on eesti mehe keskmine riita pikkus ainult 13-14 cm. Need naised, kes jahuvad siin mingist 19-20 cm riistast, mis pidi väga hea olema, tahaks kull kusida, et kuhu ta selle riista kull paneb , kui naise keskmine tupe sugavus on 10-11 cm. Jah tupe kull venib, aga mitte niipalju. Aasia meestel ongi riista pikkus ainult 10 cm, sest ka aasia naiste vagiina on väga pisike. Kui siin nuud möne naise ullitisi lugeda, siis töepoolest peab tal ikka ämber olema, kui soovib 20 cm riista. Mulle tundiub, et möned naised sin ainult ihas elavadki ja vahivad pilte meeste riistadest ja siis elavad mingis enda loodud fantaasiamaailmas,,,tulge ikka reaali tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 09:32
paavst, aga ta ongi koguaeg rääkinud enda eest ja on rääkinud juba palju varemgi, see pole mingi uudis enam. see kes teiste nimel räägib on pigem demi.

aga see "mees peab riistaga midagi teha oskama" mulle eriti ei meeldi. see paneb liiga suured kohustused mehele ja naine jääb mängust kuidagi üldse välja. terve seks sõltub siis ainult mehest, see nagu ei tohiks tänapäeva maailma enam sobida. kas siis seksis ei sõltu naisest üldse mitte midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 09:38
Naisest sõltub see, kas mees saab oma ihuliiget kasutada või peab ta "varna riputama", et siis naine seda mõõta ja arvustada saaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 09:40
Või siis võib naine teise naise käest, kelle juures seda liiget kasutatakse, mõõte uurida.

Paavst. Reaalselt tahetakse ka suuremat riista. Rahuldamisest me ei rääkinud. Räägitakse tilli pikkusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 09:59
Kiremörvar, ma ei möelnud siin konkreetselt PushUp-i, kes köigi naiste nimel tahab söna vötta. Jah, loomulikult oleneb väga palju ka naisest, kui naine tahab seksis täit naudingut saada, siis peaks ta ka ise kaasa aitama, mitte lootma ainult mehele ja mehe riistale....hea seks ongi koostö, andmine ja saamine. Aga kui mees ikka töesti ei oska oma varustsuega midagi teha, siis olgu tal väike vöi suur, tulemus on null. Ja parmaleikinile tahaks öelda seda, et minu elukogemus utleb vastupidist....asi nimelt selles ongi, et sa ise kangesti tahad seda uskuda, et naistele meeldivad suuremad....asi ongi isimise uskumustes ja möttelaadis. Sama on ka naistega, kui naine usub, et ainult suur riist suudab teda rahuldada, siis kahjuks nii ongi. Inimesed on usna tihti oma mötete orjad Minul on ka ule keskmise, aga näed, väidan vastupididst. Ja se väide pöhinebki minu enda eluogemustel ja ka sekuloogide uuringutel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:01
ja mis nüüd saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:06
ikka sa oled selle mees ei oska oma varustusega midagi teha teemas kinni. selliseid mehi ometi pole olemas kes ei oska liigutada end edasi tagasi, mida rohkemat mees teha saakski? äkki mõni kaskadöör suudab sees olles ka ringe teha kuid kahtlen sellises võimes
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:17
ma ei ole selles teemas kinni vaid ma vöidan seda kuna ni on mull naised rääkinud ja arvan, et usna öigustatult....kui mees oskab oma riistagfa ainult liigutada edasi tagasi, siis selline seks nuud naist kull nii väga ei rahlda sin on ikka usna plaju variante, sest naise tupe on ikka kuramuse keeruline vidin sa pead ikka selle koha proovima ules leida, kus tal köige mönusam on ja need kohad vöivad väga erinevad olla, selles on point . Ja seksima peab ka ikka kirega, mitte nii, et oot ot, nuud vötan vile ja tullen, oot oot nud panen sisse ja nuud liigutan, vahepeal ehk ka aigutan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:23
sul endal arvamust ei olegi, on ainult naiste arvamus?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:24
Suurt tilli tahetakse ikka rohkem. Nuta või naera või rahulda ringe tehes. Suur till võidab igaljuhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:31
ei taheta. mitte ükski naine ei taha tegelikult üle 10 cm tilli, sest sellega pole midagi teha see on nii kole et tupp tõmbab kokku ja kuivaks et väike näpp ka ei lähe sisse.
kui lennuk maandub tallinna lennujaama, ja piloodid arvavad, et teliku peaks välja laskma ülemiste järve kohal, siis seda pole mõtet uskuda, sest ikka oluline on oma arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:43
Õigus, Parma! Kui ikka suurt tilli pole, siis võib mees oma "jublakaga" solgipanges ringe ja muid imetrikke teha, muuks see jupats nikutnii ei kõlba
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:46
see ongi minu arvamus, mida arvan ja köiki asju ei saagi ainult oma mätta otsast vötte...kui mees ei vöt arvesse naise arvamust, siis ei suudagi ta naist rahuldada, nii lihtne see ongi. Ja parmnaleikin, ma ei hakkagi sinuga sellel teemal vaidlema, see on sinu arvamus ja lasta sis olla, kui arvad nii. Ma vöin oma elust sulle uhe näite tuua...suhtlesin kunagi uhe lahutatud naisega, kes oli abileus olnud just suure riistaga mehega ja ta utles, et ei nautinud seksi oma mehega uldse, kuna seks suure riistaga oli talle valulik. Juba sellest vöib järeldada, et köik naised ikka ei taha suurt riista. Arvan, et kusimus ongi oskustes, mitte riista möötmetes
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 10:53
paavst. Sa ikka loed ka vahest mida kirjutatakse?
VALDAV ENAMUS NAISI tahab suurt riista. 17-19 cm on tavaline soov.
Sa tead ÜHTE naist, kes tahab väikest, mina tean ka ÜHTE_KAHTE kes tahab väikest.
Need on KÕIGEST MÕNED!!!!
See pole minu arvamus. See on elust enesest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:02
Paistab, et see on nii kuum teema, et siit tuleb 50 lehekülge veel lisaks Isegi naised on suutnud riidu minna tilli pikkuse pärast Muidu käib jutt ainult augu ümber, nüüd siis vahelduseks ka till ette võetud
Ega ma muidu selles teemas sõna ei võtakski, aga paavsti jutt on ikka nii jabur kui üldse olla saab. Mu meelest ta ainult oma mätta otsast asju näebki ja keeldub midagi muud isegi kuulamast. Ok, leidis ühe naise, kellele on hoolimatu mees haiget teinud. Ja saab kohe kinnitust, et minu psike till on täitsa ok. (Ääremärkusena olgu öeldud, et ilmselt oli see naine siiski abielus mehega, mitte suure riistaga). Teised ärgu jumala eest elust ja oma kogemustest mingeid näited toogu, siis on see privaatsuse rikkumine.
Kõige tähtsam, et paavsti kuulutatud tõde ikka viimaseks jääb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:04
foxy, aga kui see suur riist jääb saamata kuna nende jagunemise suhe on väga väike, kas siis jääb sinu elu elamata? vähemaga kah ei lepi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:11
äkki peaks ka leiutama endale mingi tussu välimuse prioriteedi. kõik need naised kellel pole sellist tussut nagu mulle meeldib, siis nendega kalale ei saagi minna. krt, siis süüdistatakse mind kohe shovinsmis jälle

ikkagi huvitav mõte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:11
kiremorvar, mul õnneks viimasel ajal ei ole vaja olnud vähemaga leppida, mul on suurepärane partner olemas. Seda nii mõõtude kui oskuste kui isikuomaduste poolest
Aga kui üldisemalt küsid, siis minul on lihtsam üksi elada kui taluda igal õhtul meest, kes mind ei rahulda. Närvisüsteem on siis tervem kokkuvõttes. Selline olukord, kus mees justkui on olemas ja ei toimi mehena... ma olen seda kogenud ja püüan edaspidi vältida. Nagu ma ütlesin, parem on siis üksi elada, on tervislikum.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:13
foxy, pole ihas kohanud naist kes vastaks teistmoodi, aga see selleks

aga terve elu elaksid üksi kuna suurt riista ei ole võimalik leida kuna paremad naised on näiteks ära napsanud. ma ei usu sind
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:17
kiremorvar, paremad palad lähevad jagamisele Eks siis peavad need mehed, kellel on midagi anda, teiste meeste tegemata töö ka ära tegema
kiremorvar, c'est la vie
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:18
no kõik mehed ei taha kõiki naisi panna, nad hindavad neid kes neil juba olemas on. meeste osakaal jääks veel väiksemaks ja kas sina oleksid siis naine kes oleks õnnelik mehega kes peale sinu tonksab veel 30 naist?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:20
ikkagi ma arvan et kui suurus oleks nii oluline siis loodus oleks teinud asja suuremaks, olekski kõigil näiteks keskmine 18 senti ja siis veel mõned poolemeetrised jne. aga ju siis looduse ei näinud seda vajadust nii teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:23
Praegu tuli meelde. Tuntud bioloog Robin Baker väidab raamatus "Spermasõjad", et tilli pikkusest olulisem on hoopis pallide suurus (big balls), sest seal toimub hormoonide produtseerimine, mis käivitab seksuaalse aktiivsuse. Tilli pikkuse olulisusest räägib üks teine raamat "Printsi roll". Juhuks, kui keski peaks viitsima lugemisega oma aega sisustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:30
ma pole neid lugenud muidugi, aga tean et suurus muutub ajas ehk mida vanemaks mees saab seda suuremaks munad muutuvad. mida rohkem munad alla vajuvad seda väiksem on mehe viljastumise suutlikus. näiteks kulminatsiooni hetkel paljudel meestel tõusevad munad üles kuna siis on juhateed lühemad. testot toodab rasvained, just paksud mehed on palju iharamad kuna rasv näitab jõukust ja on signaaliks järelkasvu järele. näiteks pähklite söömine on potentsile kasulik kuna pähklites on palju head rasva. kõik oleneb toitumisest ja toidulaua rikkusest. kui süüa pole siis ei toodeta ka hormoone, pole lihaseid jne. alkohol pärsib kõvasti kasvuhormoone ja testo tootmist. aga palju lapsi siis keegi ikka tahab ja mune mõõta on veel keerulisem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:30
foxy.... nii palju kui ma siin nüüd lugend olen siis naised pole huvitatud järglastest, vaid ainult munniga (mitte lugeda munni) mängimisest
paranda mind kui eksin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:36
Oh sa puha taevas, juba jäle see foxy oma tarkustega siin platsis ...muideks, kui privaatsusest rääkida, siis kes kirjutas siin möni päe tagasi, et kohtus uhe paariga, kelle mehe till oli olematu...sa ikka mötle ka esmalt, mida siin kirjutad, ple mötet sin jälle tulla lahmima. Kui minu mötted seksist ni jaburad on, siis järelikult on paljud naised ja ka seksoloogid jaburad...ainuke, kes siin tark on on foxy, kes kuultuba oma isilikku töde köigi naiste nimel...lihtsalt naeruväärne inimene, muud ei olegi siin öelda Ja kiremörvalil täitsa öogus, kui enamus naisi sooviks suurt riista, iis oleks loodus töepoolest nii sättinud, et enamus meestel oleks riist 18-20 cm. Miks siis aasia meestel väike till on, ga ongi sellepärast, et loodus on asjad nii sättinud, kuna aasia naistel ka väike vagiina....foxy vöib kolme surt riista koreaga panna, ega see veel ei tähenda, et köik naised seda teha soovivad....kuulge inimesed, tulge ikka möistusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:37
naised juba treenivad end suurte riistade jaoks http://a31.idata.over-blog.com/2/45/05/91/sg6/980_1000.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:40
aga paavst vasta foxyle samaga. uuri välja millised rinnad tal on ja siis räägi koguaeg kuidas sulle sellised rinnad üldse ei meeldi ja selliste rindadega ei saa seksida ja viimane loll üldse seksiks sellise naisega

usu, see mõikab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:41
Me rääkisime ikka Eesti naistest!

Ma olen neegrinaist küll põrutanud aga ei uurinud, et kas tahab ka suuremat. Selgitan selle välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:42
parma, ega kõigil neegritel ei ole suur ja kõik neegrid ei ole ka kasvult suured ega paksud. vaata vähem filme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 11:48
aga huvitav kuidas naised seda suurt riista valivad. ihas on neid pilte omajagu, vahest olen üritanud kommentaare lugeda aga neid ei ole. sellistel kontodel ruulivad tavaliselt peded või ei olegi seal kedagi. nüüd muidugi iga naine tahaks lisaks riistale ka nägu näha aga see peaks ju riista väärtust kohe vähendama kui nägu on palju olulisem ja kui nüüd naine tahab tervet meest näha siis riista olulisus on marginaalseks vähenenud. okei see tuleb uuesti mängu kui on sarnaste meeste valik suurem kui üks. nüüd on muidugi üks häda et suurteriista piltidel pole tavaliselt näopilte juures. mina ei näe kuidagi massilist huvi nende vastu, ometi naiste jutust jääb mulje et neil peaks masendavalt suur lööks olema, aga ei näe
˅ näita rohkem ˅
1
...
15
16
17
...
25