Foorum
1
...
14
15
16
...
25
2011-08-06 22:15
või sina secure räägid mis tõsi on lubege naerda.sind võiks siis pigem naiseks pidada kuna sul endal ju mitu varikat siis naiste kasutajatenena nii,et hoia parem oma mokk maas ja ära liialt kobise ja kasv suureks.tõesti nagu kibestunud poiskie oled kes pole naist saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:16
Muidugi, jälle üks päev raha mahaviskamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:21
viru: äkki tahad mulle taha keerata... unusta see ära keera parem retekasutajale pushile... ja kulla mees vaata mu vanust...ma ei saa olla enam poisike... ja kogemusr Sinust vinninäost ikka palju, palju rohkem... aha jaa rohuretsept ikka minu poolt saadaval... aj to Push... ikka homme uus päev ja minu rahade eest ei pea sa muretsema... tänud aga teenin hästi...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:21
Eks sa secure oled oma blokid ka auga välja teeninud, käid ju varmasti oma emandale kannale astujaid ühtedega kostitamas, tehes seda iseenda nime kui ka oma varikate alt, mis point sellel Ylle41´ el veel on, on siiani mõistatuseks jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:23
he hemsa secure noia parem mokk maasmkuradi tyrnyybel,tahad vist jälle riista põses lutsutada.jäta inimesed rahule,ja push upil pole minu arvates teisi kontosid,sul aga on,mida iganes sa seal poleks..kats või mingi muu imeloom
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:30
to kyrb... anna andeks aga ma pole pede niikui sina... ja minu riista sa oma suus ei näe... ... jaato push... need pkokid siin juba üle aasta tagasi...jõudu sulle ja su pedetest sõpragele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:33
Kuule pussu, sa oled ikka täiega lammas, HALE ÄBARIK. SUL PERSEVESTIL SEE PÄEVA VIP NII OLULINE, MA EI PÕE TEEMAT, KUI POLE. Tulid lausa kümneid oma virukaga panema, et ära teha, sitt suvi. Tõesti, pole eladeski nii meeleheitel naist näinud, raske sind naiseks liigitada, aga passi järgi vist oled siiski. Mida sind kotib teiste elu, püüa omadega kuidagi hakkama saada, virukas ju su virtuaalne tegelaskuju, nii, et sellest pole halligi kasu. Ja hetkel muidugi mõlemad arvutid töös, vahelduva eduga sõtkud virukaga mingit haiget möla, jumal anna kannatust, absurd. Ja muide jälle ahvid mu sõnu, mädapäiseks nimetasin teid, sind ja su varikaid, püüa oma vesipeaga miskit ise välja mõelda, mitte mämmutada mu sõnu järgi, suht lame.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:42
kiizukas kes sulle putru pakkus,et siia kraaksuma tulid.hoia oma arvamused endale ja ära laima teisi kuna ise siin suure pattune oled ning ära tule rääkima,et sulle pole päeva vipp või top tähtis jahid seda ju enda mõlemalt kontolt nii infiniiti alt kui ka kiisuka alt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:48
Ups! ma arvasin, et foorum on ikka kõigile lubatud
Lugeda ikka tohib? või on privaatne lahinguväli?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:49
kiizukas, miks vahepeal foorumipostitustega pausi pidasid või hakkas ilma minuta siin igav? Mind sinu ja su ketikoera elu ei huvitagi, küll aga huvitab teda hirmsasti minu ja virulase käekäik, isegi postitustes ei saanud sellest ei üle ega ümber. Eks see kahe konto pidaminegi tulene sellest et proua tähelepanu nälg nõnna suur, mõtles siis et kui ühe pealt enam õnneks ei lähe, saab vähemalt teisegi peal iluleda, pildid ka oma vana hea taseme minetanud, vajagi rohkem pingutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:50
veelturul: Lahkesti oled oodatud, niisiis kas pikk või lühike, kumb oleks sinu valik?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:50
kuule viru: ausat või sulle selle ka vene keeles sekgeks teha... sind ei ole ju keegi solvanud... kui just ma ise...aga vinnirohi mis ikka olemas... küsi ainult... ja kui sa ise ka kyrb...lnii ma usun siis suhu sa ei saa... ma vihkan pedesid... ja tappa sa siis saad... ja veel kiisukas pole mu emand... lihtsalt kordi ilsam kui sinu puss... soss...... ole hea mees ja ise vaata... kes on TOP`i esilehel... oi ma ei saa aru kus kõigi lemmik Push on... sorry....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:53
ma olen siin sellele ammu vastanud
Aga tore, et meelde tuli, mis teemaks oli
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:58
veelturul: Seda arvasin minagi Üritad ikka teemasse vastata aga mõnel ikka vaja muud asja jorutada, ju siis igav ja vaja siin kähmelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 22:58
ei hullu puss sinu varikaid kah ei jõua kokku lugeda... mulle meeldib eriti see pede kyrb...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:00
secure: Ei ma tahagi sinna paljaste nisade juurde, las nemad jääda pihkaritele Tead ju isegi et vaid sinu jõulise kümnete lükkega seal keegi veel ongi, näha et neid teiste hindeid tuleb ikka visalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:01
Sa secure ära tembelda kõiki neid kes sind ei poolda, minu varikateks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:10
tu puss: tänan tunnen ennast täieliku miljonärina kuna suudan üksi TOP esilehel kiizukat hoida... Tänud .... kuule jaaa ma lausa iga õhtu ennast ise rahuldan............. kiizuga rindade juures.... muidugi heameelega teeks seda sinu omadega... oi jaa siin neid ei näe... äkki hoopus sex in estonias...oi ei porikärbse sex mulle ei meeldi...nii sulle kui ka virukale, la pedele kyrb... vinnirohi olemas... see sama mis hobustele sobib... jõudu....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:20
pussu, kuidas sa vitsad ja ikka teed näo, et sina ja virukas erinevad persoonid, tule jumal appi. kui sa ise oled nii madalalaubaline, ole kena, ära pea kõiki siin daunideks. Vaat hulluke, mul eksisteerib oma eraelu, nuh, sul sellest muidugi raske pihta saada, kui sakid iha ja sie vahet öödpäevad. Pole miskit teha, ei taha sind randaali keegi, isegi mitte virtuaalselt, tõmble palju tahes. miks ma foorumis polnud, hea küssa, selleks, et mul kirju postkastis, püüan neile vastata ja loogiÅ¡ eksisteerib mul ka eraelu , sa muidugi ei tea, mis tähendab postkast, kuna see sul järjepidevalt nullis. pussu, oled sa mingi laksu all, v? ära tarbi igasugu seeni, kui saad üledoosi neist. kes on kelle emand, omg, anna jumal kannatust. et putru järad, ei kahtlegi, sellises koguses kümnetega ennast pritsida ja nagu näha töötuna olla, selge see, et hea kui putrugi sisse imeda on. vaat, kui sina hulluke endale pilte järjepidevalt lisad ja keegi ei hinda, ok, ainult sinu nn. virukas, siis mina küll ei tõmble siin oma piltidega järjepidevalt, nii, et ära mind pushitajaks pea, need näpp ja emm, sinu tasemele ei jõua küll keegi. kui isegi 5-te tundide jooksul ei raatsita sulle panna, no ma ei tea, häbeneksin mingi aeg vähemalt nurgas, mitte ei mämmutaks siin.

PS. Veelturul, täna pidupäev, pussu lubab lahkesti oma debiilsusi lugeda ja kui hästi läheb, isegi võibolla isegi mõne sõna öelda , õnnitlused.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:25
secure tuleta meelde ,kuidas riista otsas tantsisid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:27
oi pede... see ei tule mulle meelde...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:32
äkki see oli ikka vinninäoga Virulane... või siis said õnneks õuduka pussi....... või kulla mees satud perifeeriasse....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:40
kyrb... pederast... kus riista otsas sa ise ripud....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:42
tegelikult oleks mul suur au pussu reaalis kohtuda sinuga, siin mölised, pritsid tatti, olen kindel kui näost, näkku kokku saaksime, ei oskaks, julgeks sa halligi öelda, suu oleks sooja täis. aga kui julguse kokku võtaksid, tõesti, oleksin käpp, et vaadata sind üle ja kuulata, mis sind perse paneb järjepidevalt ihas. ootan. unistan.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:45
kiisukas kui sa nii madalalaubaline oled ja ei suuda aru sada,et pole pusikaga üks ja sama inimene siis see sinu rumalust vaid näitab ja sa pigem ise oled siis daun kes ei suuda mõista ja pigem näed tonti seal kus seda pole ja mida sa siin karjud kui kui kedagi hinnatakse kümmnetega nagu sind ennast ei hindaks üks inimene pidevalt kümmnetega ja seda päevast päeva.ometi ei tule ma sulle seda ette heitma,et secure su varikas oleks nagu sina seda kohe aldis tegemas oled ja see pigem näitab kui madal sa oled ning kui tähtis sulle tähelepanu on kuigi seda eitad.saa ennem oma alaväärsukompleksidest üle aga seda vist raske loota sinu puhul.ela oma elu ja ära torgi teiste tegemistesse enda nina liialt palju saad lõpuks kõrvetada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:46
kyrbik imes mul kunagi sõbrakasse, jou, hetkel esitasin talle privaatselt küssa, loogiÅ¡, kadus orbiidilt. sau pussu, ei osanudki sa orbik, mulle kyrbiku alt adekvaatset vastust anda. wtf, mitu varikat sul soodal on, kuidas jõuad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:51
viru.... mul sinu jaoks rohi ikka olemas...ka vinniselja jaoks.. küsi ära häbene...ahaa kas tead, et vinnid tulevad sulle vähese sexi pärast....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:51
mida vanem naine seda labasem mutt on, see on seaduspärasus lausa
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 23:58
minu miinus ongi see, et ma pole kohuke . püüa pussu natsigi erinevat ibla ajada oma kontodel, te jutt ju nii sarnane, ropenda, labatse, mida iganes, aga kõik nii üks, ühele klapib, et võimatu mitte pihta saada, et siin ainult üks persoon, lõpeta sooda hämamine, naeruväärne. vot, seda ootasingi, et lõpuks topid securet mu varikaks, raisk, jäin vahele, mis teha, meeldib ennast hinnata. ohjaa, ma tõmblen pidevalt tähelepanu puuduses, mis teha, kui kellegile peale ei lähe.
push, virukas, su soodad ähvardused jooksevad mul mööda külge alla, selline pooletoobine nagu sina, julgebki lõugu laksutada ainult siin, reaalin oled madal nagu muda. hale tüüp.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 00:04
Pole mul kah vist midagi lisada,... kui just, et kyrb sa pead endal kuidagi ise lahti imema...äkki viru või puss aitavad....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 00:08
kirem, heh, pussu ju ainuke kes perse poeb kümpadega. millest leiad mu labasust, ütlesin kunagi sulle, mõtlemine, arvamine pole su tugevamaid külgi. lugesin kuskil teemas, et oled suutnud umb. 50-nd prossa naisi rahuldada, väga nigel näitaja, vaata videkaid, ehk saad häid näpunäiteid, kuidas naistel voodis mõnusam oleks, suht nigel näitaja. kui mees oleksin, hoiaksin suu kinni, väga sitt näitaja, siin juba lonkab sinus teadmatus seksis, hari ennast edasi, tuleb kasuks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 00:11
oehhh mis sa nüüd hakkad nagu kukk jalalt jalale keksima kui tore ja äge sa oled? no ole edasi, tädikesel ka üks rõõm siin ilmas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 00:29
mõrvar: sul endal viimane võimalus, ennast kuhugi üles riputada...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 08:04
Vau! Alles kaklesid siin vanamehed ja see oli ülinõme. Nüüd siis keskealised daamid kisuvad selle üle, kes on ilusam Kahju, et seda ei näe - oleks lahe multikas Aga täitsa põnev riistapikkuse teemale vahelduseks. Nii, et go!! Kes teist kahest on järgmine süljeprits? Ülipõnev
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 12:28
Ha-ha-ha...äkki olen hoopis mina kõige iluzam?..ma ka ju keskealine proua
Mis siis küll saab
Kes tahab minu varikas olla?Palun andke teada ja soojenduseks palun 5 kümmet!Muidu lemmikloomaks ei võta!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 13:04
aga palun... 5 kümmet Sul olemas...nii lihtsalt nüüd said endale varika...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:11
sa kiizukas ära hakka ylbitsema,ma olen sinuga viisakas olnud ,ma pole kuhugile kadunud.vastupidi,kui sult midagi kysid,hakkad sa vassima,siis syydistad mind ,et mul on varikonto,mille nimeks push up!!!!!!!!!!!oi,kurjam,ma olen ikka mõne mõistuses täiesti juhm,tundub su endal on mitu kontot-tahaks teada milleks????ära syydista teisi,kui midagi ei tea.secure,sa ole rahul,et sa enam litsi staatuses pole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:34
sa kyrbik ikka ei rahune maha...äkki aitaks sellest poriga loopimisest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:36
sa secure ole siis normaalsem ja veidi tõmba tagasi,oma sõnde eest vastuta ka natuke
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:39
ikka sa veel ei ole rahunenud... nujaa oma nime oled sa väärt... aga päikest sulle
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:41
secure: Sina ise alustasid eile kõigega, kui hakkasin siia postitusi tegema, tulid sina ja hakkasid virulast vahele torkima. Milleks? Mis puutus tema sellesse teemasse? Tundud selline tülinorijast papi olevat. Eile tehti siin huvitav pakkumine, seoses sellega tuli meil virulasega mõte et kuna sa seda meeskontot süüdistad järjepidevalt minu varikaks, siis on nõus virulane sinuga reaalselt kohtuma. Lepite päeva kokku. Me oleme kindlad et sa selle ettepanekuga nõustud. virulane on nõus sinuga esiteks telefonitsi asjad kokku leppima, ole nüüd aga ise julge mees ja võta pakkumine vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:04
väga meeldiv pakkumise tegemisest... aga mul sellist soovi pole... ja samas ka ükskõik, kes kelle varikas on... mind olete te ju eriti süüdistanud mitmete naiste varikates... aga las see asi olla...tead push: pada sõimab katel ja ühe mustad mõlemad...see vanasõna sobib siia ilusasti... PÄIKEST
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:10
Ei, secure, see ei lähe mitte! Meie pakkumine on jõus - sina ja virulane kohtute. Oled selle jama siin juba nii suureks paisutanud et muud enam üle ei jää. virulane kutsub sind duellile, saad oma daami au kaitsta Kõik on nüüd vaid kokkuleppimise küsimus, vaja konkreetne päev leida, mis mõlemile osapoolele sobib. Kuidas siis äkitselt sulle kõik ükskõik on, ise süüdistad teist meest varikas, nüüd soovitaksegi sulle reaalselt ära näidata et see pole mitte nii. Vahekohtunikuks võid võtta mõne adminni või mode siit, tulemused pärast otse foorumisse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:11
Hurraaa!Mul on ka nüüd varikonto ...secure111
Huvitav,mitu varikontot oleks nii keskmine?3 vist vähemalt...pean veel kaks juurde sebima
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:14
Lasteaed Make love, not war
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:21
kas on veel lasteaed või siis on juba tegu veidi arenenumatega- nt eelkoolirühmaga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:23
kaks kasvatajat lendasid platsi üks issitama, teine emmetama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:24
Kirekas tuleks kindlasti minu varikaks ..juba teine olemas...krt,ma pean minema pilte tegema muidu pole varikatel midagi hinnata...
kas soft vs.hardcore?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:26
jah, me võime perekonna ka moodustada. kasupere näiteks. kiremorvar, adopteerime su?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:28
sina utha oled veel mudilane,ehk kakase persega
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15
16
...
25