Foorum
1
...
12
13
14
...
25
2011-08-06 12:09
Kes ütles, et me neid fantaasiaid ellu ei vii? Kui naine naudib suuremat riista siis alateadlikult valib ta oma partnereid sellest lähtuvalt. enne esimest seksi me ei tea milline keegi täpselt välja näeb ja kuidas ta varustatud on kuid peale seda saab juba järeldusi teha. Midagi pole teha, valik langeb siiski suurematele mõõtmetele, on ilusam vaadelda, kinni hoida ja mängida jne, suurem riist ON parem.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:12
Caribian arvamus on täiesti mõttetu arvamus. Ta ju iga 5 minuti pärast arvab midagi muud, tal ei ole kupliall need asjad ammu enam korras.

Pigem virisetakse sellepärast et see teema on meestele mõnesmõttes aupihta käiv ja see on mingi asi millega saab mehi alavääristada. Mul tuttav naine tahtis hästi pikka meest, no lõpuks sai ja see mees olevat suur siga olnud ja pika mehe rõõm jäi kole üürikeseks Mingi välimuse komponent ei muuda inimest paremaks, loeb kõiges kahe inimese omavaheline sobivus. võiks ju siis naisi tissisuuruse järgi liigitama hakata, see vist naistele kohe üldse peale ei lähe
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:14
PushUp: no see oleneb ikka teie omavahelisest klapist palju rohkem. võibolla suurem riist teeb sind klapi osas rohkem paindlikumaks, sest kõik on tegelikult inimeste ajudes kinni. aga kas sa ise seksid ägedamalt kui mehel on suurem riist? mis vahet mehel on kui suur on tema liige
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:22
Mehi alavääristada? Huvitav. Kas te mehed mitte sama, naiste rindade ja ümbermõõtude puhul ei tee, täpselt samamoodi alavääristate ja solvate, olge nüüd ometi nii väärikad et võtate vastu ka teie endi suunas käivat. Keegi ju otseselt ei mõnita, mina näiteks avaldan iseenda seisukohta et mulle meeldib nii ümbermõõdult kui ka pikkuselt jämedam ja suuremapoolsem. Seksuaalselt aktiivse naisena on mul kogemusi olnud nii väikeste, suurte, jämedate kui ka peenikestega ja täiesti veendunult jääb ja jääks ka edaspidi valik ikka nende suuremapoolsete poole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:24
ma pole küll sellega tegelenud. aga kui see teema ongi nö vastulöögiks siis seda enam pole sellel teemal mingit sügavamat kandepinda.
muidugi on igal inimesel omad eelistused ja meeldivused, aga kas sellest midagi ägedamaks muutub, see mind huvitas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:25
kiremorvar: Kindlasti on suurem riist ahvatlevam ja tekitab mängulusti rohkem, ka sellist asja silmaspidades nagu suuseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:30
aga ikkagi on see aju fiktsioon, sest tegelikult ju ei oma suurus mingit tähtsust. suuremat imedes ei saa mees suuremat naudingut ega ka sina kuna riist kui keha, kui füüsiline objekt on täpselt samasugune sõltumata tema suurusest.

pikem riist ei pruugi ka jämedam olla kui lühem, ta lihtsalt on pikem, st ka jämeduselt ei pruugi ta mitte mingisugust efekti anda.

nagu autodega, ühele meeldib ameerika auto, teisele bemar. mõlemad saavad naudingu ainult talle meeldivast automargist, kuigi sisuliselt jäävad mõlemad autod autodeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:36
Mis jutt? Suuremat imedes ei saa suuremat naudingut? Mehel on jah ükskõik aga naiste puhul ei saa me samast rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:44
aga sa kujutad ju ette seda et suurem on mõnusam. ütleme kui sulle meeldiks suuremate asemel hoopis väiksemad, siis tulemuseks oleks sama suur nauding

sama on naiste rindadega, kui poleks mehel kinnisideed siis tegelikult sobiks kõik rinnad mis näevad normaalsed välja. aga kuna inimestel on mingid kinnisideed ja nad järgivad neid alateadlikult, siis mingi x suuruse faktor on neile jumalaks. oled ju sina ka väiksema riistaga saanud rahulduse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:52
Kallis kiremorvar: Ei ma kujuta ühti Suurem ONGI mõnusam Teda on parem käes hoida, mängida. Siiski, pikkusest sutsu määravam on jämedus, pole mingit kasu pikast kuid siuana looklevast meheaust, mind küll ei vaimusta, niiet suurema all võib ka jämedust silmas pidada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:57
http://www.naine24.ee/486196/seksuoloog-suguakti-mehaanika-soltub-enam-naisest-kui-mehest/
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:08
utka: See oli tõesti kõige mõistlikum asi, mis sa siin foorumis kirja pannud oled. Kahju, et sa ei oska oma lubadustest kinni pidada. Kesse siin ütleski, et ahvi ees pole mõtet kukerpalli lasta ega midagi tõestada, tema jääb ikka oma väiklase pardimõtlemise juurde.

2011-08-05 22:20:40

foxi- seega ma ei laskuks sinuga rohkem vaidlusse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:19
KusOnMuLibu: selles on kindlasti omamoodi tõtt sees. esimesel korral loeb 100 muud asja kui peenise suurus juhul kui tõesti pole tegu mingi mikropeenisega, mis on suht ulmeline kokkusattumus. tegelikult on ka naised esimesel korral väga ähmi täis ja mina ise olengi alati siis mõelnud nii et mina pole ainuke ja see on vähemalt mind päris kõvasti pingest vabastanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:23
minuarust naiste suurim viga on probleemide eitamine või selle tagasilennutamine meestele. väga vähesed naised suudavad konstruktiivselt lahendada olukordi, lihtsam on vastutus mehele lükata ja hoopis tema kallal norida. ma usun et paljud mehed poeks kasvõi nahast välja millegi paremaks muutmisel, aga kui sinus ainult süüd nähakse siis tekitab see igaühes bloki.

suurus ei saa olla probleemiks kui mõlemad soovivad tehnikat muuta ja seda kompenseerida. aga vähe on naisi kes tahaks muuta, lihtsam on mehele öelda - sul on väike ja asi ongi lõpetatud. need naised kes suudavad kaasa areneda neil pole ka probleeme.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:32
kiremorvar, kõik on õige, mis sa kirjutad. ainult, et kompenseerimine on siiski millegi puuduoleva kompenseerimine ja kompromissile minek. teemaalgataja küsimus oli lihtne: kumb on parem, kas pikk või lühike? vastus on ühene, loomulikult see esimene variant ehk siis, kui on võimalus valida, siis valitakse pikem ja suurem. kui ei ole valikuvõimalust, siis tulevad juba mängu kompensatsioonid ja kompromissid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:36
Kas õige tehnika peab kompenseerima suurt riista või suur riist tehnika puudumist?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:40
foxy: otsevastates on jah nii ja kõik on sellele juba äragi vastanud. aga elu ei ole nii kitsas, suguelund on ju väike osa inimsuhteks ja seks on ka inimsuhe. suguelundi suurus võib olla sobiv, aga kui välimus on rõve? aga kui on väike aga ilus ja suur aga kole, koleda 10cm rippuva eesnahaga või koledate suurte siniste veresoontega lillat värvi nagu ma mõnel pildil olen näinud. tegelikult on palju agasid mis hakkavad lugema kui valikuks läheb.

jfjm: kõik ongi tehnikas kinni. näiteks kui jõusaalis trenni teed siis loebki tehnika, tehnikat ei valda siis võid pumbata kaks tundi ja kasv jääb kesiseks. tehnika ei tule kergelt vaid katsetades, katsetades ja kui oled juba selgeks saanud siis võid jällegi pettuda ja pead ümber õppima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:59
kiremorvar, olen absoluutselt nõus, elu ei olegi alati mustvalge. mõned siin siiski on püüdnud tõestada vastupidist, st. et mõnedele naistele meeldibki väike eks selline lootus on kah millegi kompenseerimine, ma arvan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:02
foxy – kahju, et mu mõistus nii väike on ja ei suuda rohkem vastu võtta kui üks vastus korraga, aga ma üritan. ma enne pidasin sinu arvamustest siin ka lugu ja mõttes koguni toetasin mõnda neist, aga praegu annad sa oma vastustega ainult labase teistele kaasa räuskaja mõõdu välja. ma kohe pettusin täitsa. solvamine on sul hästi omandatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:09
Ässitaja ei ole aga verd tahaks küll näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:13
KusOnMuLibu: Torka siis sõrme.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:17
foxy: mul on ka väike, ükskord üks naine mõõtis ära ja võidukalt hõiskas - 12 senti
minu elu pole mu peenise suurus seganud, keegi pole seksist ära öelnud suuruse pärast. ma ikka ei tunneta seda suuruse probleemi mis teil on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:24
to kiremõrvar: ma sain kah pika punnitamise peale 16 cm kätte samas pole see kunagi probleemiks olnud alati saanud mis vaja ja veel paremat naistele vastu pakkunud... leian, et pigem asi mõtlemises... mees saab ju alati....peab mõtlema, et naine kah saaks ja parim veel kui korraga saaks... aga jaa kurvastusega pean nentima, et naised kellel 20, 25, 30 jne cm vaja siis vaevalt te nii lihtsalt seda leiate... aga jaa unistamine pole keelatud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:27
kiremorvar, kas mõõtsid puhkeolekus või erektsioonis? aga võibolla on sul lihtsalt vedanud mehed tavaliselt ei tunnetagi probleemi, probleem tekib naistel, kes ilma jäävad

utkat ma ei pea vajalikuks üldse rohkem kommenteerida, part mõtleb ikka ju pardiajuga, siin pole miskit parata utkakene, loe palun eestpoolt, ma korra juba ütlesin, et mul täiega kama, mis sa minust arvasid või edaspidi kavatsed arvata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:32
erektsioonis, aga ta mõõtis jah kusagilt karvakasvu algpunktist, sesmõttes on ka mõõtmine subjektiivne ja kes veel silmaga mõõdab

aga kuidas naine ilma jääb? kui pisikese vibraga mis on minu emmis palju peenem saab naine orgasmi ja minu riistaga siis ei saa? või kui naine teeb lausa näpuga, st surub näpu tuppe siis saab ja riistaga mis ometi on suurem kui näpp, naine saab. see on kõik naises kinni, kui ta tahab saada siis saab, kui ta ei taha siis ei saa ja minul kui mehel pole midagi kaasa rääkida, mina ei pea end süüdlasena tundma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:33
lisaks ma pole näinud naist kes masturbeeriks kauem kui 5 minutit, siit kaob ka vajadus tunde seksida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:38
Iga naise peale ei lähegi mehel riist suureks aga naine kohe mõtleb,et tollel mehel pisike Samuti noku pikkus ööpäeva jooksul erinevatel päevadel ja kellaaegadel ka erinev
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:41
kindlasti, näiteks hetk enne seemnepurset muutub riist veel suuremaks. alati loeb kui erutunud on ka mees ja äkki hoopis naine ei suuda meest sedavõrd üleskütta ja tunda hiljem suuremat riista
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:42
... ... siis jälle naised ise süüdi mehe peenise pikkuses...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:45
kiremorvar: Ära unusta et vibraatoreid kasutatakse enamasti vibratsiooniga, mis tagabki orgasmi, seega pole vibraatori mõõtmetel mingisugustki tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:49
pushup: Ära unusta, et ka mehe riist ei seisa naise sees paigal ... vaid...siis ka sinu jutu järgi ei saa mehe riista mõõtmetel kah suurt vahet olevat
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:53
secure: Mehe riist jah ei püsi kuid ta ei hakka kunagi vibreerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:56
pushup: ma küll ei tea Sinu eeliseid... aga mehe riist... kui ikka mees oskab ja suudab... siis teeb ikka paremini kui KUNSTMUNNI vibreerimine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:01
secure: Oled sa siis kunstmunni vibreerimist kogenud et naiste nimel sõna võtad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:02
annab see vibreerimine siis niipalju juurde, aga kui näpukat teeb või kasutab mitte vibreerivat dildot? netis näeb muidugi imeasju, tõestu mõni ajab endale tohutu kummimunni sisse, aga olemisest ülimat orgasmi ma pole neis kunagi tuvastanud. pigem jääb see showks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:06
suured dildod http://xhamster.com/movies/787760/hot_mature_with_huge_huge_dildos_d.html
tädi ainult teeskleb ja karjub niisama, mingit suurt orgasmi ei tuvasta, isegi teatud lihased ei tõmble korrapäratult.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:07
Mis te mehed ( naised ) jahute selle pikkuse ümber, oluline on hoopis paisumise koefitsent
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:08
pushup:ma ei räägi naiste nimel... ei ei ole kogenud, ega taha kah, aga saan aru, et siis Sul vibra olemas ja mis siin siis vaielda pikkuse üle.... NAISED KÕIK SEXSHOPPI VIBRADE JÄRGI... ja mehi pole vaja... igaüks saab osta endale vastavalt soovile pikkuse... kulla push... mul nüüd kahju Virulasest... mis ta siis nüüd kas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:11
sekspoed ongi naistele, enamus kaupa on mõeldud naistele. vibrad on head asjad, naised saavad omaette oma keha tundma õppida mis tuleb kõigile kasuks ja jumalast äge on naist vibraga puurida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:11
Parim asi ikka elusasi... nii, et võta endale koer või kass ja paremameelega koerte-kasside varjupaigast...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:12
See viimane postitus kõigile mõeldud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:13
elusat abimunni ma küll pihku ei võta et sellega naist puurida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:26
elus abimunn on ju teine mees. secure pakkus ju et elus asi on kõige parem, ma ei ole temaga päris ühel meelel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:26
Vaatasin viivuks linki. See ongi näitemäng, kõik porrimaailmas toimuv ongi üks suur näitlemine ja meeste meeltel tallamine, reaalsusega on seal vähe pistmist, naised karjuvad, inisevad moepärast et meestele jääks ikka vastav kujutelm ja et kogu see stuff ikka peale läheks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:28
Mees võib vibra üle trumbata, sama kehtib vibra puhul. Samas võib kahest heast teha ühe ja võimsa, kaasata nii mees kui ka vibraator, tulemus on igatahes super.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:30
osa on tõelised ka, ma usun et nad on, alati võib juhtuda ka päriselt aga miks ma selle näite tõin, suur dildo oleks pidanud ju reaalse orgasmi siiski garanteerima, aga ometi tädil seda ei tekkinud. kuigi kui ta nii suuri asju sisse ajab, kas talle suur riistki enam rahuldust pakuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:33
kiremorvar: Selles asi ongi et tädi niisama näitles ja puuris omale erinevas suurusjärgus stuffi sisse, krt mehed nagu lambad - ei tee näitlemisel ja reaalsuses vahet
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:34
aga ma teen ju vahet ma üritan välja nuputada kas tädi ise sellest arusai
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:40
kiremorvar: Ütle siis üks tähelepanek, millest sa aru saad et naine sai orgasmi? Oletame et seksid naisega, millest järeldused teed?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:42
kontrollimatud lihastõmblused näiteks. näiteks tupp hakkab tõmblema, kasvõi vaevumärgatavalt, jalad tõmblevad. mõni naine surub jalad hästi kokku, jäädakse kramplikult mõnda imelikku poosi, suu on avatud ja on näha näo punetamist.
˅ näita rohkem ˅
1
...
12
13
14
...
25