Foorum
1
...
10
11
12
...
25
2011-08-04 14:02
ei,mitte postkasti ,siia ikka pidid kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 14:03
Seda kompleksi, kus jämedaid ja suuri tahetakse, võiks nimetada "silmadega söömiseks", muudkui kühveldaks endale kõike ja rohkem, mis sest et otsast juba välja ajab
Moosisai, kas Sa vihjasid hamstrile ja tema nokule või???
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 15:08
"Paavst" ilmutas nüüd siis oma manifesti või mittepiduliku bulla või lõppsõna! Peab ikka inimesel probleem olema, et talle ei anna rahu, et osadele naistele lihtsalt meeldib suurem "väikemees" ja muudkui korrutab oma valgustavat seksi-tõde siinsetele taipamatutele "uskmatutele", peale selle muudkui uurib/vestleb sellel teemal oma üpris paljude naispartneritega. Nagu ta siin mainis, et seks saab alguse ajust, siis järjelikult nende suurevändaihelejate naiste aju annabki neile sellise signaali. Naljakas on see, et paavstist seksi-guru mainib oma oponentidele, et temal ja ka väiketillimeestel on vaatamata kõigele tavaliselt mitu-mitu last ja nad on õnnelikus abielus. Minu teada lapsetegemiseks tõesti ei ole vaja üle "3 cm kusemisnahka", samuti pole vaja viia ka naist taevaliku orgasmini. Eostamiseks piisab isegi ühes siinses teemas mainitud 2-sekundimehest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 15:11
aikon62, kas sa arvad, et ainult mehed erutuvad simadega? Miks sul selline arusaam on tekkinud, et naistel pole vahet milline mees välja näeb?

parma, liida üks naisterahvas veel, kes just eile õhtul väitis, et loomulikult pole riista suurus primaarne aga kui, siis pigem ikka võiks veidi viisakama välimusega "poiss" oll. Nii, et tõlgenda seda kuidas tahad. Kas jah, või ei, või sootuks võib-olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 15:22
NSM, ma pole seda öelnud, et vaid mehed erutuksid silmadega ja vaid meestele on oluline (mitte olulisim) naiste välimus. See oli Sinu tõlgendus
Kogu see teema on muutunud ammu juba jaburduseks aga kui siia pookida üks teine teema, milles oli juttu sellest, "kas jätaksid naise, kui too kaalu hakkab koguma" ja ilmselgelt saavad sellised mehed hukkamõistu osaliseks, kes naist kaaluga hindavad , siis miks ei lange põlu alla need naised, kes on valmis pagema mehe juurest, kes omab väikesemõõdulist peenist!? Kus on siis loogika ?!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 15:36
Millest sa seda järeldad, et kui keegi oma elukaaslase tema lodevusest (mitte meditsiinilistel põhjustel) tingitud kehakaalu pärast maha jätab, selle peale kohe KÕIK naised vihale ajab. Ma arvan, et kaugeltki mitte. Isiklikult öeldes, ma küll ei arva, et ta mingi kurjategija on. Ükski inimene pole kellegi ori ega koer, et vahet pole mis kondid või solgi ette viskan, peab rahule jääma!

Mis jaburusse puutub, siis minu arust kõik teemad, kus küsitakse, kas sulle meeldib "soome või poola juust" ongi jaburad. Sest tegelikult on nii, et ühele meeldib Pille ja teisele Malle, ühele Juss ja teisele Sass. Maitse asi! Maitse üle vaielda ongi jabur.

Aga maitseeelistuste pärast kedagi lolliks sõimata on debiilne ja siin ei kehti minu jaoks kas nii või naa. Vaid ongi debiilik ja jääb ka selleks. See pole nüüd enam minu arvamus asjast vaid lausa "minu tõde". Kõigutamatu ja muutumatu.

Mis aga välimusse puutub, siis kogu erootikamaailm töötab ümber välimuse - ilusad naised suurte rindade ja lopsakate huultega, kenad ja vormis mehed mitte just kehva vaid pigem väga hoolikalt valitud riistvaraga. Seda vaid selle pärast, et seda vajatakse, see erutab ja selle eest on nõus inimkond maksma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 15:50
Teema oli selline ja kui teema juba püstitati, ju siis on kellelgi sellega probleeme (pean silmas kaalu) Ja mina pole rääkinud KÕIGIST ja KÕIGI nimel, vabandan, kui selline mulje on jäänud ja luban, et nüüd ja edaspidi lisan iga oma postituse alla järgnevad sõnad:
"See oli vaid minu arvamus, ega pretendeeri absoluutsele tõele!
Mis puutub aga tõesse ja selle tõlgendamisse, siis NB! Minu arvamus(vaid minu) on see, et igal on oma tõde ja las see jäädagi temale. Igaüks võib oma tõde välja öelda aga seda tõde teistele peale suruda, oleks võrreldav vägistamisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:03
Seda arvan minagi, et minu arvamus on siin minu arvamus. Ülejäänud maailmale ta kas meeldib, või siis ei meeldi, või veelgi parem - jätab külmaks.
Vahel on mõni mu tuttav siin küsinud, et miks ma üldse viitsin oma arvamust siin avaldada. Vastus lihtne. Tegelikult mind huvitab, mida inimesed arvavad. Mõne arvamuse puhul huvitab, mille põhjal tal see tekkis. Miks ta just nii arvab. Siis küsingi, et miks sa nii arvad.
Kui inimene küsimusest, miks sa nii arvad, loeb välja tont teab mida. Siis on see küll tema mure, mitte minu mure.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:11
Ükski arvamus ei pea veel tõele vastama.Vot täna mul tuju selline ja arvamus on hoopis teistsugune kui eile.Kahtlen sageli,kas ütlen ikka nii nagu see tegelikult on.Arvamuste üle tulebki vaielda ja mitte seda kellegile peale suruma.Vahel kipuvad asjad küll ärapanemise moodi siin olema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:12
Ehh...ma vaidlen vastu, oma arvamusega Mina saan sellest arvamuse avaldamisest nii aru, et kui inimene seda juba teeb, siis ilmselt soovib ta kas kinnitust teistelt, et tema arvamus on õiges suunas liikuv(mis on õige suund? )või siis soovib käsiteldavas teemas kaasa rääkida, ehk siis diskuteerida ja seeläbi jõuda mingile ühisele järeldusele, otsusele.
Räägitakse, et vaidlustes selgub TÕDE ja see tõde, on kokkuleppeline mitme osapoole vahel, kuid ei pruugi olla tõeks kõigile.
Ok..see oli nüüd filosoofia ja ei puutu üldse teemasse "till ja tema pikkus"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:16
UNUSTASIN
Eelneva postituse kohta lisada!
" See oli minu arvamus, ega pretendeeri aboluutsele tõele!"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:21
Üldjuhul ei vaielda mitte tõe, vaid sellest erinevate arusaamade üle...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:22
Aga eesmärk on erinevad arusaamad kokku viia
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:22
Just mõnele on ka 21,5 lühike
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:25
Boom, kas see oli Sinu mõõdetud või aitas keegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:25
Selles vaidluses siin ilmselt ei selgugi seda tõde, vaid hoopis see, kes kõvemini karjuda jõuab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:26
Abiline mõõtis, aga kontrollinud ei ole, äkki tahtis hoopis pugeda...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:29
Kuhu ta pugeda tahtis??? Kas sellesse mis vaid 21,5 Sinna ei mahu miskit, äkki peaksid juurde keevitama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:31
valetada pikemaks, tottakas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 16:35
No milleks valetada, parem venitada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 10:03
Sa puha taevas, siin möned naised ei saa töesti aru, milest ma kirjutan...ma ei ole egotsenriline, ma ei suudista uhtki suure riista austajat, ma ei ole selle kummardamises kedagi suudistanud ja delfi naistekat ma ei ole....ma lihtsalt tahtsin öelda, et tilli suurusel ei ole naise seksuaalsel rahuldamisel olulist tähtsust....see on ka teaduslikult kindlaks tehtud...aga köik me oleme erinevad ja keegi vöib töesti ainult suurt tahta. Ja se on ikka hämmastav, kui keegi tuleb oma möttega välja siis lihtsalt söimatakse teda debiiliks ja paavianiks....ma len kindel, et sellise naise inteligentsus jätab ikka väga tugevalt soovida. Ma ei suru sin kellelegi oma arvamust peale, minu arvamus tugeneb töesti mitte ainult minu enda elukogemustel vaid vaid olen sellel teemalpäris paljude naisega rääkinud ja loomulikult tugineb see arvamus arstide-seksuloogide teadmisel. Kui foxyle meeldib suur, siis jumala pärast, andku inna, mul pole selest sooja ega kulma . Rumala inimese uheks omaduseks ongi see, et kui ta teisest inimesest aru ei saa, siis hakab teda rundama, kas fuusiliselt vöi verbaalselt....sellise käituymisega puuab ta ennast lihtsalt kaitsta, söimates teisi idiootideks ja debiilideks ja puutakse igati solvata, nagu a la sul väike till, jne..Psuhhiaatrid oskavad selisele käitumisele öige nimetuse ka anda . Arusaamatutuele röhutan veelkord, et visuaalses möttes erutab suurem riist naist loomulikult rohkem, kuid tema rahuldamisel ei oma selle suurus enam suurt tähtsust, nii lihtne see ongi. Ja veel, mul ei ole väike till, et ma selepärast siin kirjutan, mna oma tilli möötude pärast muretsema ei pea, vöin sulle foxy saladuskatte all öelda, et ikka ule keskmise, aga mööte ma sulle siin kull utlema ei hakka, me ei ole siin Tori hobusetalis, olgem ja jäägem inimesteks. Siin Utha irjutas seles möttes väga öigesti ja tabavalt. Sa foxy peaksid tema kirja lugema. Kordan veelkord, et mulle ei meeldi, kui keegi inimene hakkab esinema köikide teiste nimel, nagu köik naised jumaldaksid ainult suurt riista...selles on piont.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 10:26
Üks naiste tüüpvalesid on see, et "suurus pole oluline". On küll aga seda teemat arutatakse ainult naiste seltskonnas ja siis ringiga kuuled kuskilt, et ta rääkis, et sul on suur ja mõnus)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 10:35
Ja mis tupelihaste treenibgusse puutub, siis töepoolest ma ei tea, sest ma ei le ju naine, kuid nii mönigi naine on mulle rvaremalt rääkinud, et peale tupelihaste treeningut oli seks molemi jaoks palju nauditavamaks muutunud....seega peab ka siin mingi töde olema.Ja foxy, kui inmesed on uba 20 a koos elanud, siis järelikult on neid midagi enamat koos hoidnud, kui selle mehe till, mis olevat sinu väikese sörme pikkune. Ja samas vöta teadmiseks, et väga ebaviisakas on oma sellisest konkreetsest kogemusest, ehk siis selle paariga kohtumisest kirjutada...röhutan veelkord, jäägem ikka inimestest ja austagem teineteise privaatsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 10:44
paavstil ei anna ikka veel tema pisitilluke riist rahu ja üritab siin midagi tõestada
Rmees, sa oled tõele pihta saanud, tore oleks kui sa suudaksid paavsti kah valgutada, aga see btundub olevat üsna mõtetu ettevõtmine.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 10:56
Jah, kui foxy ja NSM kokku saavad, siis rägivad nad kindlasti nii...aga kindlasti ei räägi nii köik kogu maailma naised Saage ometi teemale pihta, ma kirjutan, et arstid on teaduslikult ära töendanud, et naist suudab rahuldada ka väiksem till...ma i räägi siin selest, milline till kellelegi meeldib, vöi mida naised turul omavahel räägivad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 11:01
Kurkide soolamiseks, on muidugi parem, kui till on pikk ja õisikutega aga salatisse on ideaalne lühike ja kahar till
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 11:35
suur till või väike till kõik kõlbab ka (salatisse) poole halvem närtsind löntis till
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 15:57
Väikese tilli pooldajad on ikka veel vähemuses.
Paavst. Ütle nüüd ausalt, et mitut naist sina tead, kellele meeldib väiksem till.

Mina tean 60'et naist, kes soovib 17 -19cm tilliga sinasõber olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:06
Parma, aga mitu neist küsitletutest on reaalselt suurt saanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:09
No minuoma on nad saanud. Seda ma tean kindlasti aga kas ka suuremat. Mul on täpselt selle lemmikmõõdu keskel. Aga eks uurin üle, et kas nad ka suuremat on saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:10
kuulge, tehke back off juba. sina ka parma.
mis kuradi tõestust te siin endiselt taga ajate? tulge mõistusele. mis tähtsust sellel on, kui mitu naist seda või teist tilli eelistab. naeruväärne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:11
Se eon väga tähtis!! Selleüle on sajandeid vaieldud ja arutatud. Saaks selle ükskord siis selgeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:11
ook, seda ma arvasin, et parma hakkab enda tilliga siin esinema. ma peaagu pidin enne kirjutama ja uurima, et kas sa oled nende naistega olnud, aga ei olnudki selleks vajadust. sa tegid selle just ise teatavaks. seega m. o. t. t
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:14
No mul on vähemalt till millega esineda. Utka, aga sind häirib, et sul tilli ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:32
Ma olen küll vahel kadedust tundnud, et mul ei ole
Tegemist on siiski olulise teemaga, ega muidu siin nii pikalt ei vaieldaks. Järgmiseks võiks ju võtta teema, et kas seks on üldse mehe-naise suhetes oluline. Paavst ja tema jüngrid siis üritaks tõestada, et seksi pole üldse vaja, talle piisab hellusest ja armastusest ja muust sellisest "tähtsamate asjade" alla liigituvatest omadustest Ainult lollid, kes millestki aru ei saa ja muust ei mõtlegi tahavad veel seksi ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:42
oojah.
seega sinu uuringutulemused parma ei tule enam arvesse. need ei kajasta nn keskmise naise arvamust, vaid sinu endiste või praeguste partnerite eelistusi.
seega jah, minu arvates on antud juhul tegu ainult esinemisega ehk siis sa otsisid teadlikult kinnitust sellele, kelle till siin on etem - kas sinu oma või kellegi teise. nn „naiste lemmik“ nr 17-19.
kavalalt tehtud. ehk koguni andsid mingi skaala neile enne ette ja siis nemad "valisid" sealt endale sobiva ja juhuslikult sattus selleks olema vahemik 17...19. või mis? sa kasutasid ära nende huvi sinu vastu ja nii sa saidki neilt vastused, mida sa ise kuulda tahtsid, teades nende arvamust ette. no kui nad sinuga seksinud on, siis kuidas nad saaksidki muud kirjutada sulle? st et said kinnitust sellele, et sa oled endiselt nende arvates hea kui mitte parim.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:43
gaad, kui edevad mehed siin on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:44
Utka. Seda ka.
Aga point on selles, et ei saagi tekkida suuretilli omanikel selliseid tutvusi, kus naine tahab väikest tilli.
Sellepärast ma paavstilit uurisinig, et palju temal neid tutvusi siis on.
Siis saaks arvestada natuke.
Praegu pole ühtegi naisst, kes tahaks väikest tilli. Utka. Tead sa mõnda?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:47
parma, mitte et ei ole tilli, vaid see on väga väike.... väga. milline „normaalne“ mees hakkaks sellisega teiste ees esinema? mittekeegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 16:51
NAISTEST räägin. Utka. Tead sa mõnda naist, kellele meeldib väike till? Kui ei tea, siis ära plärise niisama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:23
parma, mina plärisen seal, kus ma tahan.
point taken. aga miks sa arvad, et suure tilliga mehed teistsuguste huvidega/tilli-eelistustega naisi tunda ei saa? kui tegu ei ole ainult sekstutvusega, siis saavad ju.
kui asi on ainult seksis ja omavahelises sobivuses, siis on arusaadav, et naise-mehe eelistused kattuvad. muul juhul ei ole see määrav.
nii et te peate paavstiga siin väikest väitlust? ok ja millist vastust sa temalt siis ootad. tahad, et ta pakuks ka vastu paar suure tilli tahtjat või ootad, et ta loeks kokku need naised, kes väiksemaid tille saada soovisid?
kui paavst nt vastaks, et ta teab 61 naist, kes oleksid rahul ka tillema riistaga, siis oleks mis? jääks seis viiki? või küsitleksite edasi? arvatavasti tuleb sul siis hakata tuttavate ringi laiendama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:24
Kas 14-15cm on inimeste meelest väike või normaalne.

mõne arust väike, mõnearust ok. aga 2cm on ju ka väike. see ei meeldi kindlalt enamikele.
kõik on suhteline, nii suur kui väike... väikesel ja väikesel on ka vahe.
ja kui on üle 20cm siis see ka mõnele ei meeldi enam sest liiga pikk on. ei saa enam vabalt tunda, võib haiget saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:26
parma, räägi mulle sellest väikesest tillist. kui väike ta peab siis olema, et kuuluks sellesse kategooriasse? kuna 17-19 oli preagu ette antud ideaal, siis arvatavasti alla selle? või olid väikesed 10cm ja alla selle? ma olen segaduses
muide, keegi mainis, et alla 20 m tema ei vaata, seega tundub, et temale on 18 cm väike mis väike
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:36
Kui suurem osa eelistab 17-19 siis on 14 kahtlemata väike.
10cm reklaamiti siin minimunniks.
Ukta kui sa vahel loeksid ka, siis saaksid aru, et siin foorumiski on 17-19 valdavalt enamuses. Mitte ainult minu tutvusringkonnas.
No kui jääb viiki siis jääb viiki. Ega sellega ei eputata praegu. SEDA UURITAKSE! LOE VEELKORD: SEDA UURITAKSE, et kuipalju on siis neid väikeseid ja suuri tahtjaid. Mida sa jahud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:46
Miskipärast hakkab mulle tunduma, et Utkal on miski suhe paavstiga Ühele meeldib väike till ja teisel on see olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:48
Minge puhake aju..elust,kogemustest,ja vestlustest naistega on ammu selgunud,et enamus eelistaks üle keskmise suurusi ehk siis 17 ja enam.kui vaid taolisi riistu vaid saada piisavalt oleks.teised ei teagi tahta sest pole kunagi suuremat saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 17:56
parma- vaata, kui sa esitad oma tutvusringkonnas tehtud uuringu tulemusi siin kui enamuse arvamust, siis ma olen sellele natuke vastu. mitte et mul suuremate tillide vastu midagi oleks, aga sinu tuttavad esindavad oma vastustega siiski ainult oma arvamusi, mitte korraga kellegi teise omi ka. on ju nii?
see suurem osa on AINULT sinu tuttavad, kes juhtimisi eelistavad suuremaid tille ja kelle arvamused juhuslikult kattuvad ka veel paari naise arvamusega siit ja see on ok, aga sellest ei saa veel kujundada mingit keskmist suurust, et nii see ongi ja kogu lugu. asjad on suhtlelised nagu Maribloogi siin kirjutas.
ja mind endiselt huvitab see, kuidas see uuritav vahemik just 17-19 välja andis. kas mitte keegi neist ei tahtnud 20 või 22? kordagi suuremaid ei mainitud siis või?

või 17-19 suurus on siin foorumis valdavas enamuses? vat seda ma ei teadnudki. sain targemaks.
ei no andke andeks. peale muu ma peaks foorumist veel lugema ja endale selgeks tegema selle, milliseid tille keegi siin eelistavad? te teete nalja?
ma ei sa endiselt aru, mida see uuring siis annab? on siis tähtis teada, kui palju neid väikeseid-suuri kokku tuleb? sõltub sellest midagi? ausalt, puhake aju
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 18:00
foxy - ma esindan siin ainult oma arvamust, mitte paavsti ega kellegi teise oma. juhtumisi ma saan aru sellest, mida paavst silmas pidas ja mul probleeme sellega ei tekkinud. minu eelistused ei puutu absoluutselt praegu siia
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 18:22
Taheti ka suuremaid.
Utka kui sind see tilli suurus ei huvita, siis ära kirjuta siia teemasse. SA ei pea igal pool plärisema mingit jura. Tegele oma asjadega. Kirjuta kellegile midagi või misiganes. Kui sa tillidest midagi ei tea, siis ole lihtsalt vait.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 18:22
parma-oled hea ja tunnustatud ekspert boonust ainult lisab sinu isiklikud näitajad riista suuruse suhtes.
valdav osa mehi ka ju eelistavad toekamat.
edu.
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
25