Foorum
1
...
9
10
11
...
25
2011-08-03 20:29
Jah, olen sellega arvestanud, kui 20 cm täis siis vötan jalgrattta, ei, ikka autopumba ja hakkan jämedamaks pumpama Ja Caribian kullake, mehe riist ei ole körvalest ega kohunahk, mida saab venitada...kui peenisepumbaga saabki teda paar senti pikemaks venitada, siis möne aja möödudes vötab ta ikka esialgse kuju tagasi Ja körvalesti hakati juba lapseeast venitama. Aga vot naised saavad kull oma tupelihasedi vastava treeninguga ja kuulikestega tihkemaks teha, et tal töesti ämber ei oleks. Vöibolla siia ongi koer maetud, et naised ei viitsi mdagi endaga teha, et seks oleks parem, nöuame aga ainult meestelt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:34
Treenitakse kõhulihaseid,tupelihaseid korrigeeritakse pisikese plastilise operatsiooniga,mis kestab ~1 tund ja tavaellu naastakse juba samal päeval.Seksiga tasub siiski oodata üks kuu või seni kuni doktor loa annab.naised ei pea terve päeva "pissi kinni hoidma",20 aastat tagasi pidid.Praeguse kiire elutempo juures ei ole võimalik pidevalt mõelda tupelihastest ja nende treenimisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:35
paavst, suurendusklaas on kah ehk abiks, läbi selle vaadates, ei paista sul minitill nii tilluke
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:40
Caribian. Sa siis ei suuda nätsu närida ja samal ajal tupelihaseid treenida? Liiga keerulised tegevused?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:44
Aga mees peab oma tilli pikemaks venitama, temal aega kullaga....vot ei ole see nii ja venitamisega vöib mees hoopis kahju teha...ainullt jah opiga suurendatakse riista aga ka ainult paar senti, kui hästi läheb, aga kui oper ebaönnestub, vöid impotendiks uldse jääda. Seega riistaga ei ole mötet katseid teha, on milline ta on ja kui kellelgi on masendav vaadata, siis ärgu vaadatku. Aga sinu foxy vagiinat peab ilmselt tagurpidid binokliga vaatama, et ta väiksem paistaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:49
Suurendusklaas on iseenesest hea mõte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 20:56
Et siis könnime aga lödva tupega ja otsime suuri tille ja samas alavääristame väiksemaid tille, kas nii....huvitav filosoofia Naised vöiksid siis ka ikka midagi seksi kvaliteetsemaks muutmisel teha, mitte ainult väikseid tille naeruvääristada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:00
paavst pmst oled sa õigel teel aga milleks peaks naine vaeva nägema?
Võtab natuke pikema tilliga mehe ja mure murtud. Seda saab siit tükimaad lihtsamalt, kui kasvõi korragi tupelihast pingutamisega vaeva näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:01
paavst, milleks sulle kvaliteetne seks, sul need "teised tähtsad" omadused ju tähtsamad? Paraku pole me midagi kuulnud veel paavsti suurepärastest "teistest omadustest", mis ta pisikese tilli kompenseeriks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:04
Vot ilmselt selles asi ongi, et naised ei viitsi vaeva näha...kui naisel on kitsas vagiina ja treenitud tupelihased, siis pole talle ukski till liiga väike Muidugi on lihtsam suur till leida, aga see suur vöib ka talle pettumise valmistada, kasvöi näituseks ei lähe till sirgu vöi ei oska ta sellega midagi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:09
Ja huvitav on see, et kui hakata naise vagiinast rääkima, siis on kohe vaikus....jorutatakse ikka sellest tilli suurusest Aga sina foxy kirjuta ikka oma vagiinast...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:12
Nüüd jõuame punkti,kus hakkame väitma,et kõigil 20cm tilli omanikel on raskusi riistvara töökorras hoidmisega või on nad lausa impontendid?Kas nii?Absoluutne vale!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:14
Alati räägitakse rotist ja tema suurusest,mitte keegi ei mõõda auku,mille rott näris
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:18
paavst lõpeta oma hülgemöla! iga treenitud tupelihastega naine eelistab korralikku riista pliiatsile.
oleme aru saanud, et kõik mis sul oma olematu minitilli kompenseerimiseks välja panna on, on naiste solvamine ja süüdistamine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:22
Aga Caribian, mida sa siis teed, kui normaalses pakendis on liiga suur riist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:23
Defineeri "normaalne pakend"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:26
Välimus 5+
rahakott 5+
suhtlemine 5+
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:28
Rünnakule!!!!! Igatahes...kas see oli vihje kellelegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:38
Aga Caribian, ma tean tegelast siit ihast, kellel on 25cm tillipikkust. Mul on ta nr ka olemas. Aga vot..... sebige ise! blurrblurr
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:40
Ma mõtlesin suhtlemist mitte suhtumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:45
Kui midagi sellist reaalselt turule tuleb,siis olen nõus taburetiga terve öö ukse taga ootama nagu nõukaaegses raamatupoes
Kardan,et selline mõjuks ühiskonnale häirivalt-arvan,et kamp kiimas naisi on võimelised tunduvalt isasemateks tegudeks kui kamp purjus venelasi ühel aprilliööl....
Seega-jfjm...ma pakun sulle altkäemaksu,kui hangid selle unelmate mehe numbri ja meili saad kuldkalakese,kes täidab kõik su soovid Mida sooviksid kõigepealt?...pean kalakest natuke õpetama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:50
Ideaalne (täiuslik) on igav
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:52
Viga ongi selles, et kuldkalake on valmis soove täitma vaid selleks, et saaks minemaujuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:52
kui pikkust saab venitada siis jämeduseks piisab, kui see uksevahele lüüa ,
kle karibjan kas sa muudaks oma suhtumist kui sel mehel oleks vanust 60+
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 21:55
Ei muuda juhul,kui see mees on näiteks R.Branson ...ehk siis-vanamees surnuks keppida(väga raske,aga teostatav)ja siis saab elu lõpuni haaremit pidada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 00:04
Jesver. Ikka te poel suutnud kokku leppida, et mis till kellelgi on ja kelle till kellele sobib. Lehmakauplemine käib endiselt täies hoos. Nagu ma aru saan, siis paavst oma idiotismis loodab siiani, et keegi naine kõrvad lontis ütleks, et jah kulla paavst, tee mind õndsaks.
Paavsti luulud on meile selged. Tal on ideaalne till ja ta ise on ka ideaalne mees. Kõik naised loomulikult on mingite ämbritega kolistav alamklass.

Aga mis ülejäänudel mureks on? Kas nüüd kogu selle pika jora peale olete te ka juba oma tillimõõtmetes kahtlema hakanud? Millegi pärast on hakatud hoopis rahakotti sisu uurima. Tahate uued tillid osta või? Ei tea kas tasub. Pärast keerate ka ära nagu mõni siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 06:07
Läbustame,kullake
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 08:16
caribian- see pole ju uudis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 08:46
Kui juttu nii pikalt jätkub, siis järelikult on tegemist olulise teemaga Mis tõestab veelkord, et suurus ikkagi loeb
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 09:00
Tasa foxy. Muidu tuleb jälle mõni paavian ja saad teada kui loll sa oled. Kes siis tänapäeval enam sexiks riista vajab. See oli ikka ennemuiste. Nüüd on uued popid vahendid.
Peaks kohe eraldi teema tegema, et popid alternatiivsed vahendid ja võtted. Saaks ka tead, et mis neil meestel siis seal kupli all on. Muidu siutsuvad siin küll, et till pole oluline, till pole oluline. Aga mis asi see oluline on siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 09:57
NSM, see on suur meestevaheline saladus, seda meile ei öelda Las lollid naised kolistavad oma lähkreid ja unistavad seksist ja riistast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 10:35
No nii, vötaks selle teema nuud väheke kokku. Esitesk, miks ma uldse sellel teemal söna vötsin, on see, et möned paar-kolm naist hakkasid siin vaata et kogu maailma naiste nimel esinema...et köik naised tahavad suurt tilli ja aina 24 h unistavadki sellest. Tuldi veel igasuguste jaburate mötetega välja, mis ei kannata mingit kriitikat. Seega ma ei vötnud sin söne sellepärast, et olen mingi väikese tilliga kompleksides mees ja tahan nuud siin köiki väikesi tille kaitsts, mis tegelikult ei olegi nii paha möte Lausa kummaline oli lugeda, et uhes kirjas kirjutab see naine, et suurus on väga oluline ja sis kolmandas kirjas kirjutab, et ei ole. Jäigi mulje, et ta ise ka ei tea, mida soovib. Samas hämmastas mind siin ka möne naise suutmatus minu kiiri korralikult läbi lugeda ja minu mötetest aru saada...lihtsalt hakati kohe lahmima ja kui ma julgesin oma arvamust kaitsta, siis öeldi kohe, et olen debiil, idioot, mingi paavian, jne. Minu arvates selline tekst näitabki sin möne naise tegelikku intellektuaalset taset. Ja see 10 cm töin ma lihtsalt näitena, aga möned ei saanud isegi sellest aru Muidugi ma siin neid natuke ka provotseerisin ja see ka önnestus. Uskumatu oli ka see, et möni 37 a naine vördles mehe peenist körvalestaga, mida on vöimalik pikemaks venitada annab ikka selle peale tulle. See näitab minu arust seda, et möned naised ei tea peenisest ja ilmselt ka naise vagiinast suurt midagi...peaasi et suur oleks . Ma ei kirjutaÅ„ud siin mitte ainult oma kogemustest vaid minu arvamus tugineski suurel määral paljude naiste ja seksuloogide arvamusele, kes öik väidavad, et suurus ei ole oluline. Me ei räägi siin alamöödulistest ega suurtest, vaid räägime täiesti tavalistest peenistest. 2-3 cm rohkem vöi vähem ei oma keskmise naise rahuldamisel mingit tähtsust, tähtis olevat ikka kuidas peenis seisab ja milised on peenise omaniku oskused. Seega, kui keegi siin söimab mind debiiliks, siis tegelikult söimab ta debiilideks paljusid naisi ja samuti arste-seksulooge. Erandeid on alati ja möned naised töesti soovivad suurt ja ma pole neid naisi kunagi maha teinud. Ja samas ma tean naisi, kes mingil juhul ei soovi suuremat peenist, sest neil sellest väga halvad mälestused. Seega lugupeetud mehed, ärge uskuge seda, mida siin möned naised kogu naissood esindades kirjutavad ja ärge tehke uldistusi. Pealegi kui mees ja naine teineteist armastavad, siis on ulde kohatu genitaalide möötmetest rääkida, nii mehe kui naise poolt. Siin eile foxy päris minult teisi väärtusi...vastan, need ongi armastus, usaldus, möistmine, hellus...need ongi need väärtused, mis teevad seksi mehe ja naise vahel unustamatult heaks ja nauditavaks...mitte genitaalide möötmed. Jah, moned naised seksiksid ilmselt ka hobusega, koerast räkimata, aga mina seda normaalseks ei pea, raiugu mind vöi tukkideks siin Kindlasti hakkab nuud möni naine mind jälle debiiliks ja paavianiks söimama, aga sellega näitab ta tegelikult iseenda madalalalubalisust ja sellise naisega ei olegi millestki rääkida, kui ehk siis ainult tilli suurusest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 10:44
Ei ole mõtet ahvi ees kukerpalli lasta, ega päikest küünlaga valgustada. India vanasõna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 10:47
Paavst! Kauakestvad, tormilised kiiduavaldused, mis kasvavad üle ovatsioonideks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 11:19
17-19cm on naiste vaieldamatud lemmik mõõdud.
Naistega on lihtne.
1. On tilli mõõdud olulised. suur/väike
2. Ei ole tilli mõõt oluline (on ta siis milline on) Aga, kui antakse valida, siis valitakse tilli mõõduks 17-19cm kanti.

Asi on lahendatud. Võib teema lukku panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 12:15
Paavst on jälle Delfi naisteka lugemisel hoogu sattunud
Elagu pisikesed tillid ja nende õigustamiseks mõeldud süüdistused naiste pihta (ei saa aru, ei viitsi tupelihaseid treenida jne.)! Tormilised kiiduavaldused ja ovatsioonid! Eks pisikesega peab ju ka kuidagi elama ja et ennast inimesena tunda, siis on kõige lihtsam egokaitsenipp teisi süüdistada.
Muide, mis paneb arvama, et normaalse varustusega mees muid inimlikke omadusi, mida siin nimetati ei evi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 12:16
Paavst on jälle Delfi naisteka lugemisel hoogu sattunud
Elagu pisikesed tillid ja nende õigustamiseks mõeldud süüdistused naiste pihta (ei saa aru, ei viitsi tupelihaseid treenida jne.)! Tormilised kiiduavaldused ja ovatsioonid! Eks pisikesega peab ju ka kuidagi elama ja et ennast inimesena tunda, siis on kõige lihtsam egokaitsenipp teisi süüdistada.
Muide, mis paneb arvama, et normaalse varustusega mees muid inimlikke omadusi, mida siin nimetati ei evi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:04
Nii see foorum siis välja näeb Kui keegi hakkab tõetruult midagi tõestama,saab kohe mööda näppe
Kaks teemat ongi siin.See läbuteema,kust vastu näppe ei saa aga ülejäänud,mis tuginevad elust võetud faktidele või keegi hakkab oma elukogemusi kirjutama,tekib meelega tehtud vastasseis ja see pole ainult iha foorumis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:31
Inimesed ja nende arusaamad ongi erinevad ja neid siis tuliselt kaitsma asutaksegi...kasvõi üle virtuaalsete laipade, peaasi, et oma TÕDE ja ÕIGUS ülim näiks
Muide, mul tekkis siiski küsimus, et..."kui pikka siis lõppude lõpuks vaja on?"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:46
lööge aga mehed oma riistad letti,küll me naised siis valime,igaühele oma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:50
ikka suur ja jäme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:51
aga kui mulle meelib 19,5 ja mitte 18 või 17? või mitte 22?. komakohaga numbrid tunduvad huvitavamad. mis siis saab? teeme kogu uurimuse ringi?

minu arvates võiks nendest süüdistustest ja enda süütundest natuke kaugemale vaadata ja teiste „aiaaugu“ vaatamise asemel ka enda „auke“ uurida. pole ju keeruline aru saada, et iga indiviid soovib kaitse seda, mida ta peab enda omandiks ja seista oma koha eest. kui ikka mingit inimgruppi (nt neid „väikese till“ esindajaid) või sellest grupist valitud indiviide kogu aeg alla suruda ja avaliku arvamusega või eraviisiliselt rünnata, üritades neile selgeks teha, nende omand ei ole miskit austust väärt ja neil ongi paras kompleksides olla ning tõenäoliselt nad kogu elu seda ongi jne, siis on selge, et hakatakse sellele jõuliselt vastu ja püütakse ennast kaista.
äkki on ikkagi mõlemaid meile elu jätkumise jaoks vaja? nii suuri kui väikeseid? ja keskmisi, et teiste vahel valitseks tasakaal.
ärge võtke kelleltki tema väärikust ja solvake tema tundeid, siis ei hakka keegi ka teilt seda võtma.
mingite inimlike erinevuste pärast kedagi halvustama ja solvama hakata on ääretult rumal. see ei ole enam normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:51
Coya...ega Sa lihakarnis või vorstipoes pole, et kõik muudkui letile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:54
kuidas ei ole....siin on nii müüjaid,kui ostjaid..järelikult on lihakarn
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:55
aikon raske öelda, siin saab vist iga naise käest erineva vastuse. mina isiklikult kedagi joonlauaga mõõtnud ei ole, silm ja pihk on olnud mõõtmisvahenditeks Ütleks ainult, et 10cm on kindlasti vähe
Aga kui elukogemusest, siis olen reaalselt kokku puutunud ühe pealtnäha väga toreda paariga. Paaril on kolm täiskasvanud väga toredat last, maja, auto, käiakse reisimas...ühesõnaga kõik on kõikse paremas korras. Tutvusime nii, et paar kirjutas mulle siinsamas ihas ja soovis tutvuda teise paariga, et "vahetada intiimseid naudinguid". Kogu tutvumisperioodi vältel oli selle paari mees väga aktiivne tutvust sobitama. Ja kui jõudsime siis sellise olukorrani, kus need "intiimsed toimingud" oleksid saanud aset leida, mis siis selgus... mehe sooline tunnus meenutas minu väikest sõrme ja ei tahtnud hästi karvade vahelt välja paista Ausalt ma pole midagi sellist varem ega hiljem näinud. Samas ei seganud see mehel 20 aastat abielus olemas ja kolmele lapsele vahvaks isaks olemast. Ainult, et.... naine kaldus nooremaid ja isasemaid mehi otsima, tundus, et selles oli isegi kokku lepitud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:55
Moosisai, kui suur on suur ja kui jäme on jäme? ja kuhu see suurus ja jämedus küll pannakse, kui enam ei mahu?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 13:59
http://xhamster.com/movies/725180/very_impressive_caliber.html, see on näiteks väiksemapoolne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 14:00
kesse neid pisikesi ikka tahab, kõik naised tahavad ikka jämmedaid ja suuuri
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 14:01
ainkon,mis sinu mõõtmed on?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 14:02
jälle räägitakse kõikide naiste nimel
˅ näita rohkem ˅
1
...