Foorum
2009-10-31 10:26
Mõnus leht selline,aga üks ja suur nõrk koht on selle lehe sees mida DEEM tee siin karjute,alandate ja ülbitsete?????? Kas Eesti masu võtab ikka ajud nii pehmeks et ei suudeta normaalselt suhelda????....Kõik kes normid edu teile
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 14:53
Kõige nõmedam on asja juures see,et kõige suuremad kritiseerijad ja sõimajad on pildita kasutajad,,,,mis nii viga,,,
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 14:59
Ju on pilditutel põhjust häbenemiseks
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 15:06
Veel üks pisi asi hei teiie kui ostade siin lehel põrsast kotis või teie kes te müüte põrsast kottis ärge halage see on ju teiie otsus....meeltivat kauplemist
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 15:06
Ma olen tõesti nii kohutava väljanägemisega, et fotokas läheks kohe katki ja kui isegi õnnestuks kuidagi teha mingi eriti võimsa pilliga siis jookseks pool saiti siit hirmu higis minema.
Ma pole eales kusagil kedagi sõimanud ega kavatsegi seda teha. Kummaline aga pole ka mind siin sõimatud.
Kas pole ikka nii, et mida külvad seda lõikad?
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 15:10
Eks igal omad põhjused ja oma otsustada kas näidata oma nägu või mitte.
Kuidas keegi ennast väljendab on suuresti kinni intellektis ja kasvatuses.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 15:14
Mind pole ka keegi sõimanud kui siis üks kelm kes tahtis 400 eeku saada kui küsisin kus ta elab.... nii et ei külva ega lõika.... aga kui lugeda vähe rohkem siin lehel siis ehk saab aru millest jutt käib...
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 15:38
Anonüümne kommenteerimine ja solvangud on tihedas seoses ,demokraatliku ajakirjandusvabadusega. Igaüks võib öelda, mis sülg suhu toob, kartmata selle tagajärgi.
Tsiteerides Linnar Priimäge : "Tegelikult on demokraatia üks sitt riigikord aga parema puudumisel käib seegi..."
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 16:02
Demokraatia tähendab küll,et igaüks võib öelda mida mõtleb.Aga demokraatia tähendab ka seda ,et igaüks vastutab enda sõnade eest.Seega ei mahu anonüümne sõimamine demokraatliku sõnavabaduse raamidesse.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 19:26
Ma ei mõista miks inimene paneb pildi ülesse ja siis kukkub kaeblema et teda sõimatakse. Kui suudad panna siis suuda ka vastutada selle eest mis teed. Kui ei suuda siis ole pidita.
Sõimamine ja ebaviisakas käitumine on omane neile kellel on TÄHELEPANU vajadus. Viisakusega ei oska siis teeb sedasi. Selle vastu aitab ainult üks või õigemini kaks liigutust. Blokk või mitte reageerimine.
Kas seda tuleb tõesti täiskasvanutele õpetada??
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 21:47
Aike sa võtad sõna igalpool aga kahjuks oled sa tühi sõna karju kodus peegli ees ehk see mõjub...
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 21:53
cumar111, aga Sa tegid ise praegu täpselt sedasama, mille vastu Sa oma teemaalgatuses püüdsid võidelda. Sa ülbitsesid. Mille poolest oled Sa sellisel juhul teistest parem? Ära oota teistelt seda, mida Sa ise pakkuda ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 22:07
kahjuks ei saa aru inimestest kes pilditud ja aina oma kibestumust välja elavad..sorryyy
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 22:13
Minujaoks aike küll pilditu pole
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 22:15
Miks ma küll nii palju kibestunud pildiomanikke näen? Sinagi ju..pidid kohe salvama ja halvustama Pean ütlema, et pilditud on sageli palju vaoshoitumad kui pildiga kasutajad. Miskipärast ajab pilt ihas sageli rahval nina liiga püsti (ei salgagi, endal ka) Vähem õelust ja rohkem seksi, sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 22:21
sry...kommentaar oli mõeldud cumar 111-le aga me saime juba jutud räägitud
˅ näita rohkem ˅
2009-11-01 08:38
Kui sa peale sellist sõnavõttu ennast premini tunned siis on kõik hästi.
Jah ikka on tõetera selles lauses. Kõik see mida kannad oma hinges, peegeldub vastu sulle Sind ümbritsevast maailmas.

˅ näita rohkem ˅
2009-11-01 11:36
Ma ei saa aru,miks nutta taga piltide puudumist.Väljaütlemistega maalib ju inimene endast palju parema pildi.Mida äratuntavam inimene siin on,seda rohkem püüab ta enda tegelikku mina varjata.Siin leidub ju ka selliseid,kel on viisakas pildiga konto,aga solvavad sõnavõtud lähetavad teele pilditult varikontolt.Minuarust on sellised pildiga kameeleonid palju hullemad.
˅ näita rohkem ˅
2009-11-01 14:43
tegelikult on tõsi see ,et siin on pildita wäga palju kultuurseid inimesi ...........
˅ näita rohkem ˅
2015-11-29 11:55
esiteks pildi võib missuguse tahes panna võõra ja ega sa siis reaalselt selline pole,teiseks on nendel kellel pilte siin pole säilinud mingisugunegi sündsus ja moraalitunne ning kombekus et avalikult siin ei liputa,need ongi just kõige tõsiselt võetavamad kohtujad ja tutvujad tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2015-11-30 07:51
Olen jah kaotanud igasuguse sündsuse ja moraalitunde, kombekusest rääkimata ning muudkui liputan enda suurt nina siin.
Tegelikult olen seisukohal, et äratuntava näopildiga kasutaja vastutab rohkem enda sõnade eest.
Tihti on nii, et vaatad pilti ja teksti põhjal võid ka öelda, et tegemist on ühe suure m...iga. Osad lihtsalt arvavad, et seda ei kõlba näidata ja püütakse tekstiga tõestada, et see ikka olemas on.
˅ näita rohkem ˅