Foorum
1
2
2011-07-12 19:33
Tänane artiklike postimehest:

Saksamaa teadlaste kohaselt on tarkadel naistel raskem orgasmini jõuda, kuna seksi ajal on nad liialt hõivatud mõtlemisega.

Uuring näitas, et naise haridustasemel on otsene seos tema sekseluga ning haritud naistel kipub harva olema rahuldav suguelu, vahendas geniusbeauty.com.

Eksperimendiga, milles osales üle 2000 naise vanuses 18 kuni 49 aastat, leiti, et 60 protsendil kõrgelt haritud naistest on pidevalt raskusi orgasmi saamisega. Vaid 40 protsenti keskharidusega naistest kurtis sama probleemi.

Teadlaste väitel on kõrgeltharitud naised enamasti partneri otsimisel valivamad ning neil on keerulisem suhteprobleemidele lahendust leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:48
no ma ei usu et nad enne võtavad ruutjuure kui orgasmatron saabub
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:49
no see võib küll tõsi olla, et kõrgeltharitud naised on meeste suhtes valivamad - pigem on üksi, kui kehva mehega...
orgasmisaamise suhtes ei oska öelda, vaevalt, et eestis keegi sellist küsitlust teeks...
ja mida üldse tähendab "raskused orgasmi saamisega"?
see on ju suhteline - mõni naine ei saagi kunagi orgasmi ja see pole kindlasti tema haridusega seotud...
et kui algul saab hästi orgasmi ja siis omandab kõrghariduse, siis äkki enam orgasmi ei saa ve?
ei ole ju nii
samas on haritud naised tavaliselt ka seksi suhtes teadlikumad ja teavad vbl rohkem nippe, kuidas orgasmini jõuda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:49
jama! mida haritum naine, seda paremini tunneb ta ennast ja oskab valida mehi, kes talle rahuldust pakuvad...ja mida haritum mees - seda parem sex!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:55
artikkel tahab ehk öelda, et haritud-juhipositsioonil naised ei suuda stressist enam välja rabelda ja see kammitseb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:58
Caribianil on kindlasti probleem, ta ilma hiigelsuure peeniseta hakkama ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:01
Ainult seksimiseks piisab põhiharidusest küll ja orgasmi saamine ei nõua diplomi Kuna tänapäeva naistel juba kõrgharidus enamusel siis vaevalt haridus midagi ka segab..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:09
Aga mina usun sakslasi Ja tänapäeva massiline kõrgharidus on minu arvates täiesti devalveerunud. Erandid kinnitavad muidugi reeglit.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:30
Täiesti usutav, sest mida kõrgem on haridus, seda vähem arvestatakse partneri valikul füüsilise tõmbe ja tunnetega.Võib küll olla ilus, elegantne , haritud ja rikas mees, aga kui seda tõmmet pole, mis liblikad lendama paneb, siis pole ka korraliku tulemust loota.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:07
Haridus ja haritus võiksid kuidagi harmooniliselt kokku sobituda.
Kui ikka inimesed harmooniliselt omavahel klapivad siis saabub ka orgasmatron igast asendist ja iga kell.
Aga kui seda sexuaalset klappi ei ole siis...ole võit Magister, või Doktor ...nühkima võid jäädagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:30
Haritud..igas mõistes naistel,kel ka lisaväärtused nõudmised laes..seega partnerite valik tunduvalt kesisem...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:32
Mõni nõudmine võib liig raskeks osutuda ja kukub laest alla, siis on oht iseenda nõudmise läbi hukka saada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:33
Seks on niikuinii devalveerunud...seda asendab näiteks extreme sport..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:39
Või extrem sex!?
Aga on ka võimalus, et korjata turult väärtusetuks muutunud, suur kogus seksi ja aktsiad tõusevad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:43
Ekstreemsport ja üldse igasugune võistlussport on kompleksides inimeste võitlus iseendaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:57
Seega..kõik meie olümpiavõitjad on kompleksides?Ja mitte ainult meie...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:00
Haridus ei taga veel haritust....tark naine oskab seksi ajal ennast naudingu lainele häälestada ja ei mõtle muule, muidugi eelduseks on sobiv partner.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:03
Kas soovid olla teistest parem või kardad olla teistest viletsam. Vahet ju pole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:06
Boaa ja loll on nii loll, et ei oska ennast naudingu lainele viia?

Krt kust te seda tarkust võtate?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:06
Sobiva partneri puudus ongi alati seksi ärajäämise põhjus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:07
kaslane: mismoodi orgasmi ei saada, see ongi kahekõrvavahelkinni kui ei saada. füüsiliselt või anatoomiliselt ei saa naisel midagi puudu olla või teistmoodi olla kui teistel naistel.

mis need mehed siia puutuvad või tegelikult miks ka mitte. kui naine on kõrgelt haritud, latt laes ja ükski mees ei kõlba, mõttes ta neid mehi raudselt alavääristab, kuidas saabki sellisega seksides mingit mõnu tunda. see on vastik, vastik, vastik

naistel peaks elu olema palju lihtsam kui meestel. sekskaupa on poed täis, naistele pole loodud ühiskonna poolt ka mingit valehäbi, pooled mehed tassiks rõõmuga poest lelusid koju kui vaid naine hakkajam oleks.

vot teadlikuse suhtes, kas ikka on nii? kus koolis õpetatakse seksima või seksist midagi, ei õpetata kusagil. pigem tõesti haritumal on rohkem komplekse. juba see on madala enesehinnagu üks momente kus naine kellel on kõrgem haridus peab end seetõttu nagu kõiges paremaks, see pruugi üldse nii olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:07
Ää extreemspordis ei pea tingimatta teistest parem olema.
Extreemsus tekitab mingi adrenaliini tunde.
No aga ega see kui ma surfilohega üle järve põrutan minu sexiisu küll kuidagi ei vähenda.
Pärast käiks ikka saunas võtaks väikese õlle ja ... mõne armsa olendiga linade vahele
Või mis ???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:11
parmaleikin see pole mitte lollus vaid pigem oskamatus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:11
Kui on õige partner, siis läheb pill iseenesest häälde ja ülehäälestamine on juba liiast.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:12
tegelikult on sobivaid partnereid väga palju, inimesed on võtnud endale mingid napakad arusaamad millele teine peaks "veel" lisaks vastama ja see teebki kõik väga keeruliseks. väga vähe antakse ka võimalusi, kui kohe sekundi pealt ei saada seda mida tahetakse siis teine ei sobigi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:13
Boaa mis sa siis ane valed asjad kokku.

Täna on mingi "tpptmise" päev jälle käes. Hommikuks on kindlasti pool foorumit täis lagastatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:16
ma pole mingeid valesid asju kokku pannud, ma avaldan oma arvamust ...rahune ja kirjuta korrektselt...su tekstist pole muidu võimalik aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:18
täiskuu ligineb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:19
Loomad valivad lõhna järgi,väidetavalt ka inimesed....alateadvuses..Kiemil selles suhtes õigus,et orgasm on peas kinni,mitte füüsises...
Kas orgasm peaks olema seksi ainus eesmärk ja põhjus?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:19
Seega, oleneb kõik mehest. Vahet ei ole kas naine on tark või loll või matsiplika. Nagu te väidate, et oleneb partnerist. Seega pole naise mõistus ega oskamised üldse olulised.

Boaa, ühes kitsas ruumis olin, paha oli kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:23
@ caribian mis sa ikka tüjha nühid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:24
parmaleikin sobiva partneri olemasolul tekib sünergia .... see oleneb mõlemast partnerist
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:26
aga huvitav, kas iha naised on seksuaalsemad kui need naised kes siin püsivalt ei käi? ma olen sellele alati natuke mõelnud, et mis on see mis ihas naisi võlub peale lehe konseptsiooni ja ajaviite. kas need naised on olemuselt natuke vabamad ja pole nii konservatiivsed või siis nad salaja on vabameelsemad...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:28
Boaa. Ma võlun siit perverssuse välja.
Professoriproua teeb suuseksi. Imeline kooslus. Tark pea ja loll m.nn keset seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:30
parmaleikin sa võlud igast mõtteavaldusest perverssuse välja...see on sulle omane
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:33
Ärge seda tarka pead ja m..n'i värki kodus järgi proovige.
Autoriõigustega, kuuluvad minu väljamõeldud perverssused, ainult minul tegemiseks!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:34
Mina arvan,et enam-vähem kõik naised on võrdselt vabameelsed...miski peaks selle vabameelsuse esile kutsuma...
Eestis polegi ju rohkem portaale,kus kontot omada...pole imestada,et konto just siin..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:39
mõned on vabameelsemad. Ja vaevalt, et raamatukogust leiaks mõne daami kes mulle julgeks ettepaneku BDSM -ks või Femmdoome-ks teha.
Samas... meenub üks film
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:41
kiremorvar: Teiste naiste eest kosta ei oska, ise pean ennast mõningas mõttes vabameelseks kuid kindlasti mitte nii vabameelseks et igaühega mõtlematult linade vahele hüppan. Siin on tohutult pakkumisi kuid isegi nende kahega kellega uuelt kontolt kohtunud, pole seksini jõudnud, lihtsalt mul on ka mõned põhimõtted mida ma järgin, ma võin neile vahest järele anda, kuid ei pruugi.
Eks igaüks tea ise mida ta siit otsib, minule on see eelkõige ajaviitmise koht, nagu isegi näete, tegutsen põhiliselt foorumis ja tutvumine kui selline on tagaplaanil, kätt just ette ei pane aga paaniliselt midagi taga ei aja, kindlasti ka seetõttu et tegelikult olemas see mida ma vajan aga alati võib ju tulevikku kindlustada millegi paremaga, seega võib ka siin silmi edasi lahti hoida ja kui mingi eriti änksa tutvus terendamas, vastu võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:41
BDSM ei ole ju lihtsalt vabameelsus...vabameelsuse all mõeldi siin saidil olemist ja ehk ka mõnda paljastavamat pilti....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:43
caribian: Kuidas pole? ihal olemas ka konkureeriv portaal, seal saab sama vabalt tutvuda. Samuti olemas flirtic.ee, delfidate jne, anna aga minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:43
ma ei mõelnudki siin vabameelsuse all nagu seksimist või mingit nümfomaaniat, pigem mõtlesin nagu iseenda avatust kas uutele asjadele või arusaamadele. see ei pea väljenduma küüliku moodi seksimises. nö avaramat maailma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:44
hariduse osas justkui pole loogiline, et mida kõrgem haridus, seda raskem saada orgasmi - aga juhipositsioonil naistel võib küll see probleem olla, sest orgasm on kontrolli loovutamine ja juhtima harjunud isendil on kontrollist loobuda raske.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:45
Poleks uskunud,et portaalimaastik nii kirev...aga see teadmine suurt ei anna...ei oleks aega igas mängus osaleda...ja milleks..ma selline laisk
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:48
Tõlge...kel kümnes portaalis konto ei tarvitse siinset enam pidada?
Või on silmas peetud mingisugust vaimset avardumist..jehoovad jne?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:54
Tõstame nüüd käed ja hüüame ..ma näen.. icc.
Ma eelistan hüüda ..ma tunnen..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:57
Ma ei ole kuri inimene,aga täiskuu läheneb....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:59
Tegelt läheneb aeg kui naine koju jõuab
Jätkab homme
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 11:20
Paljudel ju põhiline elu ongi vaid portaalides. Ei ole küll naiste puhul täheldanud otsest seost orgasmidel ja haridusel..eks iga naine,on nagu on. Ja milline see hariduse skaala peaks Å«ldse välja nägema,et kust see algab, mitu kõrgharidust v6i kuidas..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 12:29
Ma ei usu küll, et orgasmi saamine naise intelligentsusest oleneb, pigem paljudest muudest teguritest! Kasvõi sellest, et orgasmi saada, ei ole meest üldse vaja
˅ näita rohkem ˅
1
2