Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2011-07-16 22:10
Kas tundsid end katsejänesena?
Just-katseeksitusmeetodil otsin endale übermeest ja vaatan,mitu l*lli leian
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:12
Placebo. Otsi lolli. Ühel päeval sa leiad selle.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:14
Übermehed on Tallinnas klubis Überblingen.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:15
Auto polndki Lamborghini
ei viind õhtust sööma Viini
polnud Hiltoni hotell
hoopis rannas põõsaall

asi tasus seda vaeva
jõuti mõneks hetkeks taeva
p...sse sõitku Gucci kott
hinges rõõm ja sassis tutt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:15
Jätan siiski vahele-mulle ei meeldi lollid

Ja muideks-iha.ee kasutajatingimused ei tauni õppeprogrammi täiendamist ihast saadud andmete või analüüside kaudu...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:17
Placebo. Siis enne kui avaldad kellegi mõtted, pead viitama algallikale! Ma tahaks mõnda uurimustööd näha, kus on minu mõtted ja need on minu nimega!!!
Ehid ennast võõraste sulgedega!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:19
@ Placebo kas mulle hakkab miski koitma või meenuma ???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:20
Oleneb,mis koidab/meenub...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:22
Oh ei,pioneeri ausõna-ma ei näppa kellegi sulgi! Ei midagi nii akadeemilist
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:22
Üks daam esines siin saidil kunagi üsna paljastavate piltidega väites, et käsil olla eksperiment.
Lubas, et kunagi ma saan teada kes ta selline on. On see nüüd minu tõehetk?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:24
Ei,nii palju respecti mul enese vastu on,et nii madalale ma ei lange
Pean Sulle paraku pettumuse valmistama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 22:37
Ei mulle targad naised meeldivad kes sponsurit ei otsi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 00:15
onju ilus tädi http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=29012
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 09:22
ma vaatan, et te olete jälle teemast väljunud.
no väljuge, aga kui te lubate, siis ma tahaks selle arutluse vahele ka midagi sponsorluse kohta kirjutada.

mis naistesse puutub, siis mulle ka eriti ei meeldinud lugeda selle kohta, et iga naine tahab endale sponsorit. selge, et nii see pole.
ma natuke parandaks siin caribiani ja kirjutaks „absoluutselt kõik naised tahavad sponsorit“ (see ju ajaski naised siin kurjaks ja paar meest olid ka rahulolematud) asemele näiteks midagi taolist:
iga normaalselt arenendud instinktidega (taas vaieldav, mis on instinkt, eks) naine tahab tunda end igas olukorras turvaliselt. ta tahab ise olla kaitstud ja tal on naturaalne tarve ehk siis esmane instinkt kaitsta neid, kes seda temalt enim vajavad - oma lapsi. teisena kaitsakse alles enda heaolu, aga selleks, et lapsel oleks talle eluliselt vajalik olemas, peab naine ise enne kindlustatud olema ja selleks on vaja talle raha.
ehk siis - naisele on raha oluline laste ja enda tuleviku kindlustamise jaoks.
nii.

muidugi saaks siinkohal asja vaidlustada ja arutleda teemal, mida keegi naistest tegelikult soovib ja kas peab raha olema või ei pea, aga teada on, et turvatunnet on vaja igale inimesele. naistele vahel eriti.
enda ja teiste turvatunne või selle puudumine on ka see, millega sobiva olukorra tekkides manipuleerima hakatakse ja seda kahju ei taha endale mitte keegi. seega on parem, kui turvatunne on tagatud. iseasi on muidugi see, kas raha olemasolu kellelegi seda pakub.
aga oletame, et pakub.
näide ka.
kui sa oled vaesemast vaesem ja sul on peale selle ka palju vaeseid paljaid sugulasi ning sa ise oled ajutiselt või pikemaks ajaks töötuks muutunud ning sa tead, et ainus, mida sa parema elu tagamiseks vajad (kui mitte endale, siis tahad pakkuda seda oma lastele), on raha, siis muutub ka see paar euri sulle oluliseks.
sellest saab sinu ellujäämise dilemma – see on siis teine asi, milleks raha peamiselt vajatakse.
sellises olukorras on just raha naisele selleks vahendiks, mida turvatunde kindlustamiseks vaja on ja vahel, kui ise välja enam ei vea, kasutataksegi selleks teiste (kas siis oma või mingi teise kogukonna) tuge.
siin me loeksime sellise toetuse „sponsorluseks“, kuigi mina nimetaks selle lihtsalt abistamiseks ja taolist ajustist või pidevalt abi otsivad siit endale paljud .. kahjuks selline see tegelikkus meil on.

ma tean, et ma ajan nüüd osad naised siit selle arvamusega vihaseks ja endast välja, aga olgu - mul ongi mingitest asjadest teine arusaam ja see väljendub täpsemalt siis selles, et minu arust ei muuda paljalt raha vajamine veel kedagi oma olemuselt prostituudiks (ka vaesematel on mingi uhkus olemas), aga neid samastatakse sageli odavate prostituutidega, sest nad teenivad oma raha välja ja me teame, millega.

kui tegu on ajutise materiaalse toetuse sooviga mehe poolt tema abi vajavale naisele ja keegi selle eest kellegi keha ei osta (see oleks tingimus), siis selline asi on minu arust veel ok.
kui aga tavaline materiaalne tugi aetakse segi prostitsiooniga või selle vahendamiega, siis ma saan kurjaks ja enam seda tegevust ei toeta. siis ma taunin seda nn sponsorlust 100%-liselt ja mis tahes sponsorluse pakkuja saab mult kingaga (et oleks naiselikum natuke) vastu vahtimist.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 09:28
edasi..
sponsorlus kui tegevus on siin paljudele odav ja taunitud tegevus, mitte mingi headuse ja kaastunde näitaja või midagi muud arukamat..ainult naiivsed arvavad veel, et keegi head tahab teha (onju?).
ma tean, et osad kasutavad seda enda huvides ära .. ka naised teevad seda ja selgub, et mitte ainult - meestele on ka rahaline tugi meeldima hakanud. kui selle eest veel oma sponsoriga seksida ka saab – miks siis mitte. osadele see ongi vist eluviis.

kui väljendist veel rääkida, siis sponsorlus on minu arust see, mida NSM siin enne kirjeldas – natuke abi ja natuke enda tegevuse promomine. siinses kontekstis on selle tähendus devalveerunud ja tekitab segadust, sest selle alla koondatakse sageli ka prostitutsioon. otseselt siis inimkaubandus.
minu arvates on see vale, aga kuna siin on see ainus viis, kuidas asju nimetada, siis ongi „sponsorlus“. ankeetidel on ka „tahan sponsorlust“ või „ei taha sponsorlust“. asjaosalised loevad seda ja saavad aru, mida neile öelda tahetakse (vahel ei saa ka).

esilagu rohkem teid oma arutlustega ei ärrita.
ma tean, et osad ei viitsi neid kunagi lugeda ja et osad ei alustagi lugemist aga vahet ei ole. ma loodan, et ehk hakkab siit midagi ka edasi arenema ja me ei pea ainult caribiani isikus kinni olema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 09:57
ja et keegi minu arvamusest valesti aru ei saaks, siis täiendaks natuke:
endiselt soovitan raha teenimiseks otsida endale töö. kui naisel tuleks valida, siis peaks ta eelistama seda sponsorlusele (mida see ka ei tähendaks) ja prostitutsioonile. teiste valikute puhul on tegu natuke eksreemsema olukorraga ja aseainega. pideva tegevusena ma seda ei toeta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 10:07
üldiselt meestele meeldib olla suuremeelne, meeldib olla ka helde, ja meeldib ka naisi kaitsata, ja turvata ja aidata, mõned on selles paealtükkivamad, mõned tagasihoitumad, aga siin on suur vahe, kas see abi võetakse vastu, ollakse nõus seda vastu võtma, et mees saab olla tänulik, et tal lasti suuremeelne olla, või oodataksegi seda. Jättes raha kõrvale, tee katse, lase autol kumm kuskil parklas tühjaks, ja hakka siis pagassist tungrauda välja otsima, ma olen kindel, et su ratas vahetatakse ära enne kui sa rattavõtme üles leiaks, lisaks veel mitu meest võistleks eesõiguse eest sind aidata, aga kui kargad välja ja hakkad nõudma, et mehed tavai vahetage ära, siis arva mitu korda perse saadetakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 10:26
mikhan, ok. saan täiesti sust aru ja osadest meestest ka.
otse loomulikult on vahe sees ja vahe on suhtumises. kui mees adub, et temalt ainult abi oodatakse ja vahetult peale pakkumist kohe perse (vabandust) saadetakse, siis ta enam oma abi pakkuma ei tule ka.. kui siis, v.a need, kes on masohhistid ja endast lugu ei pea.
mulle ka meeldib lasta meestel suuremeelne olla. ise olen abi otsimises suhteliselt jäär inimene – ei taha ma teistelt seda saada ega ise otsida. kui pakutakse, siis tavaline vastus on, et ei ole vaja ja saan hakkama jne. enne virelen ise vaesuses, aga tulen ots otsaga kokku, kui et hakkan ainult kellegi toel elama või ootama teenuseid.. ei ole mingit erilist kohtlemist kelleltki oodanud.

vahel veab teemaga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 10:41
Kogu asi ongi suhtumises, see väljategemine ja rahaga toetamine jne, seda sponsorluse sõna on juba vastik kasutada, see on vastastikune tegevus, nii väljategemine, kui selle vastuvõtmine, sellest peab mõlemale jääma mingi rahuolu või nauding või meeldiv tunne. Meeldiv on , kui sind peetakse suuremeelseks, ebameeldiv on , kui sind võetakse kui lolli lüpsilehma, ja siin see caribiani suhtumine asja ära rikubki- talle oleks vastik midagi välja teha, ja tema suust kompliment "tõeline mees" kõlab vastikult, nagu idioot, kellel puudub igasugune enesest lugupidamine, et oma tööst midagi ei pea, et võib sellega parasiiti nuumata. Omamoodi huvitav oleks selles mõttes reaalselt teada seda seltskonda, kellest ta räägib, me teame seda ju ainult tema sõnade järgi, mismoodi see seltskond temasse tegelikult suhtub, kas nad ongi nende ego parasiitidest nii maha trambitud, või on selles silentbobi jutus ka miski tõepõhi all, et salaja teda küll talutatakse, kuid väga siiski lugu ei peeta. Samas raudselt pole see muidugi kinni ainult suhtumises ühte asja- näiteks triatloni harrastamine, tahes tahtmata tekitab lugupidamist, mis seal salata, isegi imetlust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 11:56
Jah. Ärge caribiani iskut siia rohkem segage. See on teine teema. See milline tema on ei ole sponsorlusega grammigi seotud.

Eile käisin loomaaias. Seal nägin silte, et see ja see firma on selle ja selle vaderiks, ehk siis sponsor. Inimestega on sama lugu. See ja see isik on selle ja selle sponsor.

Ka firmadel on sponsorid. ka. Eesti riigil. Väitke nüüd, et Eesti riik on vilets ja ei saa ilma toetuseta hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:09
Tere hommikust!
Täiesti uskumatu....olete veetnud siin ööpäeva... midagi asjalikku ei ole suutnud välja mõelda..puhake jalga..
Mina seevastu ...tantsisin klubis viieni magasin ...ja elu on lill
Jätkuvalt pean raporteerima...ma olen niiiii iluzzzzz ja ma olen hea,God loves me..ja kõik inimesed ka
Ma ei viitsi...aga nagu mingi magnet kisub siia foorumisse ...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:19
idumagnet
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:28
uskumatu, caribian, sa teed seda jälle - või et kõik inimesed armastavad sind ...
ma ei tunne sind, seega võin kindlalt väita, et kõik inimesed miinus vähemalt üks armastavad sind.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:29
Parma..kohati tundub küll...klubis...üldiselt ikka normaalne kontingent...
Paar erandit...mingi soomlane(mitte ralliäss)tegi meile hot shotid välja...aga me ei joo neid ja jäidki baariletile...siis üritas tantsu sekkuda...tantsis nagu Pugatshova 80.ndatel....
Edasi....viisakas inglise politseinik,kes sõidab rallit(sai 40+koha)...peaks loomaeda minema..
Soovitan kõigil foorumlastel regulaarselt tantsimas käia....siis pole vajadust nii tige olla....
Sambaaaaaaaaaaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:34
Peaasi, et inimene ise ennast armastab ja mida rohkem, seda uhkem
Oi kuidas ma sind armastan kallis Aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:39
Aikon. Sa raudselt onaneerides, lööd omale laksu vastu tagumikku ning karjud enda nime ka!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:40
Õige suhtumine!5+
Mis on selles halba,kui inimene endaga rahul?Ainult positiivne...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:41
Mitte vaid onaneerides, ka keberneerides hoian peeglit enese ees ja kiidan
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:43
Milleks pidevalt suguorganeid näppida? saab ka ilma näppimiseta..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:46
aikon. Krt mul tekkis kohe küsimusi. Läheb küll ajunussi teemasse aga...

Kui sponsoreerija ennast näpib, kas ta siis viskab omale öökapi peale raha ka?
Kui sponsoriotsija ennast näpib, kas ta siis on pettunud ja tige, et öökapi peale raha ei ilmunud? Sõimab ennast kibestunud kiimakotiks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:51
Kui sponsoreerija ennast näpib, siis on otse iseenesest mõistetav, kui öökapile raha panna, sest tööd ju tehtud ja vaevagi üksjagu nähtud
Kui sponsoriotsija ennast näpib ja raha ei ole kapil, siis on tal täieline õigus olla vihane, sest milleks see kõik. Tühi töö ja vaimu närimine
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 13:04
ühesõnaga on tark öökapil kogu aeg raha hoida. siis ei teki probleeme. või vähemalt palgatõendit.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 15:37
Aga mul käis üks tädi külas. Tõi Å¡okolaadi ...kuigi ma sponsurit ei otsi. Tegime mõned pildid.
Raha öökapile ei jätnud ja pärast oli ikka ....sambaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 15:50
Sambaaaaa on hea
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 15:54
Räägitakse,et maksmise rõõm olla suurem kui raha saamise rõõm
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 16:41
elmar, need, kes seda väidavad, valetavad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 17:00
Sõltub...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 17:22
Rimis käimas kampaania,kus kogutakse annetusi laste tarbeks..kastikesed kassa juures....eelmisel nädalal sain kassiirilt peotäie münte ja otsustasin need sinna kasti panna..mitte suur summa ~4 euri...mina tundsin ennast küll suurepäraselt ja sisimas lootsin,et järjekorras ootavad kodanikud järgivad minu eeskuju..aga minu üllatuseks vahtisid nad mind nagu leeprahaiget...selge,et nemad ei kavatsenud lapsi sponsoreerida...
Ilmselt oleks nad selle kastiga hoopis jooksu pistnud,kui see leti küljes kinni ei oleks...
Aga siin küll pakuvad raha....huvitav suhtumine..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 17:27
ma annetaks ka nendele lastele kui sealt 30% vaevatasu ei võetaks.....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 00:58
Hea meelelahutus
Sirvisin natukene neid lehekülgi ja ega kukalt paneb kratsima

Need noored naised kes sponsorit otsivad, ei tea oma keha ja maine väärtust. Kuid on inimesi, kelle on selline tutvus kasulik ja miks mitte.
Minu arvates naine, kes on üle 35 ja otsib ikka sponsorit, on prostituut või lihtsalt kogu elu rumal olnud, enesest liigal hea arvamusel olnud!
Inimestel kellel on raha, need ei räägi summadest. Gucci käekott, miks mitte kuid naine peab ka selle eest midagi vastu suutma anda. Ma ei mõtle siinkohal seksi. Rolex käekellad on üsna normaalsed! Miks peaksin ostma naisele 1000 eurose käekoti, kui ta kogu elu suudab ainult sponsorite najal elada.
Mees kellel on niipalju raha, eelistab naist kellega saab ka mingisuguse vara kaasa. Seal kus on, sinna tuleb juurde!! Või kes on vähemalt võimeline osalema temaga ühistes rahateenimise projektides.
Naine kelle ma ostan Gucci käekoti, peab olema seda väärt!!! Otsin sponsorit seda kohe kindlasti ei ole!

Ja kes ta siis on, Gucci, põhi- või kutsekooli haridusega, tulevik sõltub ainult sellest, kui hea ta suudab olla.
Ta teab, et peale suurte rindade, prinkis pepu ja kena näolapi ei ole tal midagi pakkuda.
Mõnele võib see üllatusena tulla, kuid Eestis on ka selliseid naisi, kellel on suured rinnad ilma silikoonipadjakesteta, kena välimus ilma meigita ja kes väärtustab koos veedetud aega rohkem kui ilusaid riideid mis talle ostetakse või ta ise ostab.
Milleks mulle naine kes on nagu vana auto mida on vaja tuunida, et seda ilusaks saada ja siis iga aasta uusi spoilereid ja tulukesi osta, et temast ikka pilgupüüdjat veel oleks. Paraku aga, ükspäev ma pean ikka selle parema vastu vahetama.

Ja siit küsimus, kui naisel on kõik, ilus keha, kena näolapp, voodis suudab mehe õnnelikuks teha ja on ka mõistust piisavalt, SIIS MIKS KURADI PÄRAST TA VEEL ÜKSIK ON????

Sellised naised sobivad rumalatele Soome kuningatele, kes ei tea mis oma rahaga teha!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 02:23
Jätke need õnnetud naised rahule ükskord, pühenduge meestele, kes sponsoreid otsivad. Võtke otsing lahti, pange sinna teatud parameetrid ja vaadake, kui palju on neid mehi kes on valmis raha eest sexima.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 05:59
Jaanusel absoluutselt õigus...välja arvatud suurte rindade osas ..ma tegelikult väga ei usu,et targale meeldivad suured rinnad...see rohkem fetish?
Pole küll kõikidesse kuulutustesse süvenenud,aga mulle tundub siiski,et sponsorit otsivad just teismelised ja alla 30 neiud-naised...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 08:46
Meestele meeldivad suured rinnad samamoodi nagu naistele suured riistad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:18
Üldistada poleks vaja, ei suurte rindade ega riistade osas. Minule isiklikult meeldivad väiksed rinnad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:22
Aikoniga ühel meelel- väiksemat sorti tiss läheb rohkem peale
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:26
aga kas tark naine võib omada suuri rindu või peaks see ka fetishi alla minema?
kindlasti on tarkuse ja meeldivuse vahel mingi seos ka olemas, aga rindade suurus käib minu arust rohkem meeleliste eelistuste alla. kui nii võtma hakata, siis ei ole naistest ka eriti tark suuri väiksematele eelistada. või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 09:35
Rindade suurus vast ei sõltu aju mahust aga kui sõltuks, siis....lepin pigem lolli naisega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 10:09
rindu ei saa nii võrrelda, kõvasti oleneb millise naise külge nad kinnitunud on. mõnele sobivad suured ja mõnele väikesed ja sobivadki just sellised nagu loodus andnud on. kui naine on piitspeenike siis D korv talle kohe kindlasti ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 11:04
mhmh, tarkadele (ja rikastele - aga ega rikas ju ainult tark saabki olla ju, onju) meestele meeldivad ilusad ja targad (tarkuse tunnuseks on siinkohal väikesed rinnad) ja rumalatele koledad ja lollid (ehk suurte rindadega) naised, eks. ilus ja lihtne maailm.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 11:29
Jaaaa...sulatõtt tõukad, kulla Argliknaine, sulatõtt Ikka nii ta on olnud juba hallidest aegadest, et tark ahv, kel saba pole, on suure banaaniga ja kel saba veidi pikem, see peab leppima pisema ja rohelisema banaaniga Nagu öeldakse "pirukaid kõigile ei jagu"
Rikas võib ju tark olla(ei pruugi) aga tark võiks rikas olla (ei pruugi) ja vaatamata sellele tahavad tissi mõlemad
ja igale rinna soovijale on oma suurus, nii nagu ka igale "riistale"
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8