Foorum
1
...
4
5
6
...
8
2011-07-15 20:20
Inimestel on erinevad eelistused....sellise koti kinkimisega võidab küll iga naise südame,käe,jala ja ka kõik teised kehaosad....muidugi tingimusel,et naine ikka piisavalt haritud,et aru saada kingituse väärtusest..
PS.Jana Pulk on väga kaunis,stiilne ja tore naine,kes määrab terve Eesti nn.klubimaastiku trendid..asjalik ja rikas ka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:22
pulga jaana , sasi sa ära hirmuta oma seaga muidu võib hais külge jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:27
Ju ei olnud siis veel piisavalt kallis kott, et staatus eksboyfriendiks muutus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:28
on eputrilla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:30
Kui haritud inimese väärtushinnagud piirduvad käekottide ja muu butafooriaga, siis tekib küsimus..."millises koopas see haridus omandati?"
Odav, odav on naine, keda saab osta käekotiga
˅ näita rohkem ˅
tõesti väga seksikas naine http://g1.delfi.ee/images/pix/900x585/9dbca4b3/file45659145_26ef94a6.jpg

Jana Pulk: tarkus lööb voodis välja!
Kroonika seksikate peol Publiku mikrofoni ette sattunud Jana Pulk jõudis arutelu käigus resultaadini, et targa inimese tarkus lööb voodis välja. Näib, et verivärske info üllatas ka Janat ennast. Lisaks selgub, millise eesti mehe fänn ta on.

kohutav
˅ näita rohkem ˅
panen tähele, et sa pidevalt võtad sõna iga naise ja kõigi naiste nimel, üllatuseks sulle, tegelikult need kõik naised on üsna väike osa. Ma ei üldista nüüd nii laialt, aga suur osa naisi isegi vihastaks sellise kingituse peale- liiga kallis et saast prügikasti visata ja korjab kapis tolmu ja võtab ruumi, no õnneks on olemas ebay
ja no appi, see piisavalt haritud oli küll nüüd päeva kild sinna juurde, võid üsna kindel olla, et haridust mis väljendub 40ndate läheduses tibi olemises peavad ikka väga vähesed hariduseks
PS ma ei tea jana pulka, võibolla ongi tore ja ja kaunis ja stiilne jne, aga nii nagu sa tast räägid, teed ta margi täis, võimalik et täiesti teenimatult. Kui sul on mingid ikoonid, siis natuke stiilitunnet nende kummardamisel ei teeks paha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:32
Märja ilmaga pidid lõhnama küll ja libetaks minema! Ja meil külas määrab klubivärki inimene kellel võtmed on :-)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:45
Hästi riietuv naine on siis out?
Soovitav kanda kitlit,mille hõlmad avanevad igale mõtetule isasele ja see oleks siis normaalne?
Selline kingitus ei löönud sel boyfriendil ilmselt tolmu kinni...nagu tassike kohvi...mastaabid erinevad...
Kui keegi soovib kellelegi midagi kinkida...miks mitte?Mis sellest halba leida?
lohutuseks..minu kõige kallim kott on Balenciaga motobag....uuena maksis 28 000 eeku,kasutatuna saaks sellest 10 000 eeku...ka kingitus...mu isalt mulle sünnipäevaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:47
ajukas võrdlus, sa ise ohkisid juba siis kui pidid pudeli veini onni ostma, mis kinkimisest sa räägid meile.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:50
Kingituse väärtus ikka selles, kas ta tuleb siiralt, südamest, mitte selles, kui pikk numbrite jada on hinnalipikul
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:50
Mehed kingivad naistele,mitte vastupidi..püsigem ikka teemas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:53
isale, vennale, mehele sünnipäevaks ja jõuludeks kingigi miskit??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:53
leia parem töökoht endale ja osta ise omale oma staff, mehed ei pea küll oma raha sellisele kolale kulutama.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:54
Mulle meeldib kinkida armsaid põllulilli ;-)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:57
sa võiksid oma järeldused teha enda eest, eriti need demagoogilisemad keegi ei öelnud, et hästi riietuv naine on out. Palju, mida sa naistes kirjeldad ja mida imetled, on tõepoolest out, ma päris hästi pole sus selgusele jõudnud, mõnikord on ka midagi täitsa teravmeelset su postides, ja siis jälle ei saa üldse aru, kui vana sa olid kui metanooli jõid
misasi on motobag, miski motika sadulakott ve? Mis sa sellega öelda tahtsid, ja miks see lohutama peaks? Ma ei püüa kala, aga spinningurulli hind oleks ka palju huvitavam teada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:00
Nüüd hakkan mõistma....mitte ükski naine ei soovi teiega suhelda...ma olen vist viimane,kes virtuaalselt seda teeb...
ma mõistan täielikult,miks see nii on...
Kas täna keegi klubisse?Mina küll Rally Estonia aftekas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:06
Jah caribian. Sina oled viimane, kes seda virtuaalselt teeb. Teised teevad seda päriselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:07
ei tea ei taa norida aga kui odavasse autose istud mul 2001 750 bmw
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:07
ei tea ei taa norida aga kui odavasse autose istud mul 2001 750 bmw
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:08
Laua all? samal ajal,kui foorumis minuga kaklete...progress,mis muud!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:09
perse küll kuskohast võetakse see et naised ei taha suhelda? ma koguaeg suhtlen, vahest kui tuju on siis saan kokku jne. kui sa mingit inimesele foorumis kaasa ei kiida siis nagu ei saagi naistega suhelda???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:09
No igatahes. Parem varblane peos, kui tuvi katusel.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:10
Lähen sulistan natuke
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:14
caribian. Mine mine. Me seksime niikaua.
Aga perverssuse mõttes, et kas on vahet ka kui gucci kotile või kartuli kotile peale onaneerida?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:18
Kindlasti on..Gucci koti lakub naine puhtaks...kartulikoti viskab lihtsalt kaminasse...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:21
see ongi üks kohtadest, millest ma aru pole saanud, kas see kõigi naiste nimel esinemine on väljendusviis, ok sel juhul väga ebaõnnestunud küll, aga noh, ütleme et mingit viisi vabandatav apsakas, või siis on seal mingi maailmapildiline, mingi...ma ei teagi, kuidas seda nimetada... väärareng äkki vms?
Caribian, mida tead sa autorallist, peale afteka?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:22
Nät caribian. Sinus ka natukenegi seda inimlikku perverssust olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:22
Ja mina tõsimeeli mõtlesin,et Kirem on peast soe...
Oh jumal...mul on naissoo pärast häbi!
Kirem,andesta!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:23
Ausalt ma oma naisele kingiks küll igasugu asju aga ainult mõistuse piires..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:25
Sõna mõistus siinohal oleks vist juba liig kasutada...
˅ näita rohkem ˅
Aga vat. Mulle hakkas caribian juba meeldima.
Kinkige jah igast sodi. Aga seda pilti ei näe te siis kunagi, kui naine käekotilt staffi lakub. jäätegi seda porri filmist vaatama.
˅ näita rohkem ˅
Autosport on minu teema....tean päris palju ja täna-homme toimuv on Eesti ralli tippsündmus..
Mina hoian pöialt oma kunagise elukaaslase pojale,kes sõidab tippkonkurentsis,vaatamat oma noorusele...hetke tulemusi vaadates mitte kehvasti..Märtin ise stardis,seega teistel palju mänguruumi ei jää,kui just auto alt ei vea...Gross ehk suudaks...aga palju juba maas...paari katsega 28 sek on palju...
Aftekas homme...privaatpidu Käärikul ja ehk hiljem ka Comeback...
Nuustaku on tegija!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:33
ohhoo. sellega avaldasid muljet
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:33
Errrrrutav!Gross hetkel liidriks...Märtin kolmandal katsel kolmandaks langenud...tea,kas vanameistri käsi polegi enam kindel?
Igal juhul....mulle meeldiks,kui mõlemad katkestaks ja laseks võistelda nn.uuel põlvkonnal..
Praegune Eesti autospordi järelasv selline,et pole võimatu näha varsti sirgumas maailmameistrit...igatahes MM motosport tegeleb sellega...loodame,et õnnestub...see on kuninglik spordiala ja maailmameiser eestist...see oleks tase!
vabandust,mu erutust,aga ....hetkel ise raja ääres ei ole...homme küll
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:38
sõiduvea võib teha igaüks, pole näinud ei oska kommenteerida, aga eesti rallide jaoks pole jätkuvalt veel kohta kus ta kiirus mingi kindluse taha jääks, pealegi pole see wrc mm, ma väidaks et ta sõidab nii kolmveerandi peal sellest mis ta tegelik kiirus oleks, kui ta riskiks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:46
Eks autost sõltu ka...cashiga nii nagu on...Lepikson surnud,pole kes cashi laotaks....A-klassi auto,millega võita ikka ~8 miljonit eeku...hetkel tal sellist pole...Sander sõidab ka liisingus autoga,sellega muidugi eelnevalt Eesti meistriks tuldud...
Aga ma siiski loodan,et me näeme 4-5 aasta pärast MM pedestaalil eestlast...mitu väga suure potentsiaaliga sõitjat vanuses 18-20 hetkel...võimalused olemas ja tahe ka...kogemusi vaja ja siis talda!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:06
kle caribian ok ma saan aru, et eritehnika on kallis, kuid ma ei saa aru miks need hinnad nii peeelt vaja välja tuua??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:15
autosport suures osas rahast koosnebki. puhtalt sõitjatalendiga kuskile jõuda on autorallis ikka väga raske, pole lihtsalt sellist sarja enam. loodetavasti keegi kunagi jälle võsast välja kargab ja mõnda tehasetiimi saab, aga potentsiaaliga sõitjaid on mujal ka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:22
Numbrid ongi sellised...puhtalt talendiga kuhugi ei sõida....Märtin sõidaks praegu mingit rahvakrossi,kui ta poleks Kivisele silma jäänud ja Lepikson poleks rahasid alla pannud...algus on tehtud...
Üldiselt ikka nii,et kõigepealt tuleks ikka Eesti meistrikad kinni panna,siis etapid Soome meistrikal,mis juba maailmatase ja siis võib edasi piiluda...
Minu lemmiku hooaja eelarve on 1 miljon eurot,sponsoriks tema isa....milleks salata..autospordi numbrid enam-vähem avalikud...
Rääkigem asjadest nii nagu nad on...
Muide...neiud-sponsoriotsijad!...Homme avaneb teie elu parim võimalus!
Eriti ilusatel palun kirjutada minu postkasti..ehk pääsete privaataftekale
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:26
Gross päeva liider....põnevaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 00:16
heh, üks sõiduviga, 4,7 sekundit, ma pakuks et rohkem ta sõiduvigu ei tee ja neil katsetel mis tulevad pole keegi ligilähedaseltki nii kiire. ja focus on ka fiestast igas asendis kiirem. eestis läheb veel aega, enne kui keegi samasuguse kiiruse saavutab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 10:02
Märtin kahtlemata absoluutne talent.....tutvusin temaga siis,kui mitte keegi ei teadnud,kes on marko Märtin....põgusalt...
Mu tookordne ülemus korraldas väikese istumise ja Märtin osales seal....ta ei joonud tilkagi alkoholi ja kobis voodisse kell kümme-pühendumus.....paar aastat hiljem nägi terve maailm,mis puust mees on tehtud....
Loodetavasti suudab ta oma oskusi ja kogemusi treenerina edasi anda...
Jääme igatahes pöialt hoidma ja saabub see päev,mil eestlane seisab MM kõrgeimal astmel...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 10:11
Kahjuks siin teemas pole ühtegi vastust naiste poolt,kes otsivad sponsorit..Need naised,kes otsivad sponsorit,lihtsal põhjusel sõna ei taha võtta Mingi vaidlus käib asjade ja maailma vaadete üle ..ja ühed ja samad inimesed ikka kohal..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 12:11
ja jumal tänatud et ei ole.
Märtin mängib oma mänge, teeb rahvale nalja. Huvitav kas ta tõesti tunneb ennast nii kindlalt et see 4-6 sekundit on ühe katse teema tagasi võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:32
Selgus saabub täna õhtul!Ootame-vaatame
Sponsoriotsijad.....absoluutselt kõik naised tahavad sponsorit...mastaabid erinevad...sügaval sisimas soovivad kõik olla tegusad koduperenaised,kes ei soovi muretseda raha pärast...enamik ei hakka seda kunagi avalikult välja ütlema..
Ma ei viitsiks mitte kunagi luua suhet mehega,kes ei maksa meie ühise elamise eest....kui mina pean maksma,siis parem olen üksi..
Ma ei maksa põhimõtteliselt ühtki õhtusöögiarvet,kui ma pean seda tegema,siis lähen pigem koos sõbrannaga.
Ma ei astu ööklubis suhtlusse mehega,kes ei paku korralikku drinki..ma ostan ise-tantsin ja veedan õhtu koos sõpradega..
Jne..ma olen nõus maksam,aga mitte juhul,kui olen koos mehega....ma maksan,kui teen midagi üksi,koos sõbrannaga,koos pojaga jne..
Kui raha üle jääb,siis võib teha ülekande loomade varjupaiga kontole,aga ma ei maksa mehe eest ega ka jaga arvet.never.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:42
tegelikult ütlesid sa just, et sul on vaja kõndivat peenist millel kotid raha täis ,
huvitav kas toidupoes käib sul mees?? ja kui, siis sööte päevast päeva poolfabrikaati?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:44
jälle.. Sul pole positsiooni rääkida absoluutselt kõigi naiste eest. Kui sa räägiks et absoluutselt kõigil naistel on päevad, või absoluutselt kõigil naistel on tissid, siis natuke võiks seda uskuda, aga sellest mis toimub peas, räägi enda eest. Ja võid ka üldse rääkimata jätta, see on siin juba oksendamiseni räägitud. Kui seda sama kaagutust veel peab lugema, siis ma hakkan ümber vaatama oma suhtumist naiste vastu suunatud vägivalla suhtes
Veame kihla, et Märtin võidab selle ralli, kui võidab, ostad paagitäie pentsu mu rattale. St tegelikult muidugi ei osta, aga oled selle mulle elu lõpuni võlgu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:48
caribian,siit järeldus,miks mehed proste külastavad ja seal maksavad
Eks neid sama mõtlemisega naisi ole veel paljugi ja nende ülalpidamine käib sageli meestele üle jõua..ja ega alati mehed sellepärast veel idud ole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 15:57
kas maksta prostile või pidada oma naist üleval...ikka on kulud ...kõik me oleme ostetavad ja müüdavad
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
8