Foorum
1
...
3
4
5
...
8
2011-07-14 23:29
Seda on siin juba meeletus koguses nämmutatud kuid ikka leidub neid,kes selle teema taas uues kuues esile toovad.
Paraku aga pole sõna võtnud eales vist asjaosalised ise,seega jäävadki soovitud vastused saamata ja kui selle teemaga aamen,siis varsti uus analoog jälle päevakorras...Lõputu ring
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:38
Fakt on, et neid rahaküsijaid leidub, aga ei tahaks uskuda, et 80%, nagu keegi siin välja pakkus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:43
Kaldun samuti arvama,et see number on veidi kolossaalne ja reaalsusega vastuolus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:44
jep, numbrid on üle pakutud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:46
Millise numbri Sina pakuksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:49
Ma usun et vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:50
Mis on vastupidi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:55
okei, spekuleerime. Ma pakuks 5 protsenti naisi küsib raha. viis sajast, ma eeldan et kasutajaid vist oli tuhandetes või nii. Ja mehi kes pakuvad on ehk...teeme et 6, neist osa ilmselt tegelikult eksperimenteerivad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:56
et 20% on rahaküsijaid? kas see on 20/80 reeglist tuletatud?
reegel ütleb, et 20% rikkamatest inimestest omab 80% maailma rikkustest. seega 20% iha naistest omab 80% ihas liikuvatest rahadest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:57
...ja küsijale suu pihta ei anta...kui just mitte su*u...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 23:59
küsijale suhu ei anta kõlas ka päris hästi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:11
ihas on olemas otsing ja see annab tulemuseks, et sponsorit otsib 735 naist. samas ei saa ma kuskilt teada, kui palju on ihas naisi kokku, sest otsing annab kaheldava tulemuse (900), kõik neist on viimati täna oma kontot külastanud, ilmselt on mingi limiit ees, millest rohkem tulemusi otsing ei anna. kokku on ihas kasutajaid ligi 69 tuh. kindlasti on neist üle poole mehed, aga võtame ikka, et naisi on 30000. seega tuleb sponsorluse otsijaid kokku 2.5%.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:21
pooled kontod on kindlasti mahajäetud kontod mida kunagi enam ei külastata. aktiivseid inimesi hea kui 10 000 tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:24
no kiremõrvar, aga need mahajäetud kontod on ka sponsorluse otsingus ju sees. nende 735 hulgas on sama proportsioon mahajäetuid.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:26
Viskasin pilgu iha.ee kasutajatingimustele ja sellekohaselt peaksid automaatselt kustuma kontod,mida 6 kuud pole külastatud.Tegelikkus on aga selline,et neid ei viitsi keegi kustutada ega kustu nad ka automaatselt,sest tean kohe päris mitut kontot,mida omanik külastas viimati a´la eelmisel aastal,kuid konto siiani kenasti eksisteeriv...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:44
ei saa olla, sql ei saa täies mahus otsida nii et see serverile koormavaks ei osutuks. seepärast ongi mingi päringu limiit ja kõik mis jäävad limiidist välja neis otsida ei saa. kui viitsiks teha suurt tööd, näiteks vanuse järgi kõik välja otsida ja siis andmed liita jne... siis saaks selgema tulemuse.

pealegi väga paljud otsivad sponsorit nii et neil pole seda ära märgitud.
ma ka ei usu seda 6 kuu asja, stabiilselt on iha kasutajate hulk suurenenud. vanad peavad kindlasti alles jääma.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:49
sponsoriteema poleks nii aktuaalne kui inimene on selle ankeeti määranud, probleem on kuulutustes. seal on sponsiküsimine väga agresiivne ja siis jääbki mulje et kõik ongi sponsikad. avalehel muidugi ka figureerivad sponsikad rohkem ja seegi lisab mulje vunki juurde.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:50
noh jah kuulutustes on lausa KERJAMINE juba moes. enam ei pakutagi midagi vastu vaid KERJATAKSE, see nagu õudsalt alandab teisi saidi kasutajaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:54
kirem, 735 sponsoriotsija hulgast kõige ammusem kohalviibija on 18.11.2008. ikka piisavalt ammu, ju see otsing siin ikka õiget tulemust annab. hulluks läheb ta kõigi naiste väljastamisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 00:55
Kui vaadata nende nn sponsoriotsijate vanust,siis enamik jääb kuhugi hilise puberteedi piirile-küllap püüavad kerge vaevaga uut Gucci kotti soetada...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 01:22
kirem, loe vaheldusex ka meeste kuulutusi...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 08:26
See,kes ankeedis sponsorlust otsib on tõesti väike arv kasutajaid aga kui jälgida kuulutusi ja ankeeti siis paljud sponsorlust kohe kirja ei panegi,hiljem aga näed seda kuulutuste pealt ,et pakub teenust.
Kindlasti on ka selliseid,kes mingit raha ei taha ega ka seksi ei paku
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 11:40
oya: miks ma peaks meeste kuulutusi lugema?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:11
kiremorvar, ma tahtsin küsida, milliseid saidi kasutajaid sinu arvates see kuulutustes raha kerjamine ennekõike alandab – kas alandab rohkem naisi või ainult mehi või alandatakse sinu arust kõiki teisi siin võrdselt?
olgu nendeks „teisteks“praegu need isikud, kes ise kerjavaid pakkumisi kellelegi ei tee ja ise ka kelleltki midagi vastu ei võta.

kuna tegutsemine käib sel alal siin kahepoolselt - naistelt meestele ja vastupidi, siis kuidas sa teed kindlaks selle, mida ülejäänud peale sinu veel tunnevad ja kui alandatud, pettunud jne nad on?
sa ei tea ju ette, kas need, kes väidavad siin, et palju kerjatakse, on ise on sellest „tööst“ vabad või mitte. paljud valetavad. väita ju võib paljutki, aga ka nemad võivad sellega tegeleda, vahest ainult teisi teisi, vähem nähtavaid teid kasutades - nt mitte ei pane kuulutusi, vaid saadavad teate postkastidesse.

kahtlemata on mingid kõrvalmõjud olemas. kahtlemata jätab taoline kerjamine (loe: sponsoreerimine) teiste tegevusse ja arvamusse oma jälje, aga see ei avaldu kohe ja mitte kõigil.
kui ma ise kuulutusi ei loeks ja sarnaseid pakkumisi postkasti ei saaks ning foorumisse ka ei vaataks, siis ma ei teakski kerjamise olemasolust või selle ulatusest saidil mitte midagi.
selle tähendusest hakkad aru ise saama alles siis, kui keegi sulle oma kerjava seksipakkumise (kas sponsorlusega või ilma) otse postkasti lajatab, aga ka siis sa ei pea tundma mingit ängistavat alandust (kui, siis vihale ajab jah vahel) või muud taolist ahastust, nagu sa siin veidi enne väitsid. ma ainult teadvustan endale, et selline olukord on olemas ja tuleb sellega koos siin elada.
kuna ma ei tea, mis teiste postkastides ja mujal tehakse, seni ma võin ainult oletada.
sama on sinuga.
nii et minu arust väita seeda, et see õudsalt alandab teisi saidi kasutajaid, nagu ei saa. täpsusta siis, keda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:20
to placebo....sa vist mõtled ikka wuffel guccit. http://www.gucci.com/int/home
gucci on kõrgmood ja neid tooteid suudavad väga vähesed eestlased osta. iha plikakesed küll mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:27
to kiremõrvar...kui sind vaadata iha jututoa weebikast, siis sa pole enam esimeses nooruses.need musklid pildil võisid sul kunagi olla, aga kahtlen selles. sa ajad siin taga vaevalt 20 aastaseid plikakesi ja nad saadavad su pikalt ka siis kui sa sponsorlust lubad. ajab ikka hinge täis ja siin virisema. silita parem oma kallist triibulist kassi, ole rõõmsam ja vaata ikka neid naisi, kes on su sponsist huvitatud. edu!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:11
Julgen oletada,et nende neiude jaoks ei oma just suurt tähtsust kas toodetud Itaalias või Poolas "põranda all",oluline ju logo esemel-mida suurem,seda uhkem...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:13
adibas ja naik on tegijad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:16
Neidude
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:00
killuke, huvitav on sul andmeid mõnest sellisest naisest kellele ma olen kunagi elus sponssi pakkunud. kui sa juba nii kõva väitega välja tuled siis näita kasvõi mingisugust tõendit. mis puutub musklitesse siis vaata ajakirja, see ilmus alles eelmisel kuu

aga sina kerja autos suhuvõtmist edasi, need on su enda ametlikud kuulutused ihas

utha: mulle tundub et sa ise oled ka sponsikas, sulle on see teema nii hingelähedane kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:17
sponsist pole ma rääkinud. loe täpsemalt. kas sulle ei meeldi mu kuulutused. ilusad ju räägin, et kui sinu eas noori naisi tahta, siis tuleb maksta, mitte foorumis viriseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:20
kuidas ei rääkinud, aga loe ise "sa ajad siin taga vaevalt 20 aastaseid plikakesi ja nad saadavad su pikalt ka siis kui sa sponsorlust lubad."

kellele ma olen sponssi lubanud, no käi välja kui sul on andmed. lase tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:30
mõttetu valetaja oled muud midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:09
Eelmise lehekülje andmete täpsustus...selle hooaja Gucci kotid hinnavahemikus 1800 euri(kangas)-7000 euri(alligaator)...Eestis saadaval pole....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:20
misasja?
See on nüüd küll huvitav, kas see tõepoolest kellegile huvi päriselt ka pakub?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:33
Selle hooaja alligaatori hind 10 000 :$ , haruldane, valge
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:36
muud ei oska ma öelda, kui et lollidelt tulebki raha ära võtta, selle või eelmise hooaja saast, on seal vahet. Tõeliselt pehmeajude teema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:37
no millegagi peab eputama, kavõi kotihinna teadmisega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:50
mind nüüd huvitaks küll, kas leidub veel keegi, keda see miski kott täiesti ükskõikseks ei jäta, kuskilt balta turult ostetud või miskist putiigist mida eestis ei müüdavat, kas leidub veel keegi kes on nõus tunnistama et sellest saastast lugu peab või midagi. Ja ma veel mõtlesin, et mehed ostavad munnipikendusi
7000 euri eest võib osta täitsa pandava auto või igasugust muud VÄÄRTUSLIKKU stuffi, aga kanda sellise raha eest miskit kotti, ehk siis rämpsu, see näitab et kandja on mõtteviisilt selle neegri tasemel, kes plastmasspärlite ja maasikaseebi eest müüs maha oma maa ja lapsed ja mis neil seal oli, ühesõnaga väärtusliku vahetas väärtusetu vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:52
No aga vbla peale selle koti on tal kõik muu olemas. Täiesti pandav auto jne......
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:55
Aga miks peab vaene loomake oma naha "turule viima" vaid selleks, et mõni prouake saaks sellest koti, või labakindad?! Kas enesetunne muutub paremaks, kui tead, et veel eile jooksis too elukas ringi ja võimalusel pistis mõne neegri pintslisse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:55
Kuidas keegi oma raha kulutab on selle inimese isiklik asi...mina ei kommenteeri kunagi kellegi teise oste..isegi juhul,kui minu arvates on need mõtetud..ju siis on sellele teisele inimesele vajalikud.
Mina ei saa kunagi aru inimstest,kes kulutavad raha mootorratta ostmiseks...
Eelmisel leheküljel tekkis teema käekottide hindadest..olen nende hindadega ja brändidega väga hästi kursis...seega lihtsalt täpsustasin..
Ei ole mõtet sellest mingit teemat arendada...
mehed ei mõista ilmselt sedagi,et näiteks rinnad maksavad ~5000 euri..korralikud..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:58
Rindu saab ka tasuta, kui ülalpidamise kulud maha arvata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:59
Tsjah. Raha eest saab kõike.
Ühte asja tegelikult ei saa. Aga selle jätan ma teile koduseks ülesandeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:00
mjkhan..neid neegreid rohkem,kui arvata oskad....Minule teadaolevalt hetkel Eestis kõige kallim käekott kuulub jana Pulgale...eritellimusel valmistatud Hermes Kelly-bag....esimene ostja oli Grace Kelly...selle hinda raske määrata...seda ei muu mitte keegi...aga juhul,kui ta peaks tahtma müüa,siis tehing toimuks 10 min jooksul ja hinnaks tuleks ~200 000 eeku...
Jana Pulgale kinkis koti tema exboyfriend
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:04
Mis on üks kott, elusa krokodilli kõrval...tühine nipsasi, mille väärtus kahaneb iga päevaga.
Muide, kohe kinkida väike krokodillihakatis koodnimetusega "sisalik" hindamatu väärtusega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:08
Kõneall olev kelly-bag ei ole krokodillist ...piison hoopis...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:12
Piison kah looduskaitse all, miski salakaup kindlasti... vaja teavitada vastavaid ametkondi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:17
okei, ja mis sa sellega nüüd öelda tahtsid?
mul pole õrna aimugi, kes on jana pulk, aga nüüd tean et jana pulk on inimene kellel on miski 100kordselt! ülemakstud asjandus, misasi see peaks siis naistel olema munnipikenduse vastandiks, vitusügavdus ve ja tal on veelgi debiilsem eksboyfriend, kes siukse no sorry, sita kinni maksis
õnneks on see sedalaadi bullshit, mis üle tunni aja meeles ei seisa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:19
Aga meil külas tegi üks vana seanahast sussid ja müis paarikümne eurusenti tük!
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
8