kiremorvar, ma tahtsin küsida, milliseid saidi kasutajaid sinu arvates see kuulutustes raha kerjamine ennekõike alandab – kas alandab rohkem naisi või ainult mehi või alandatakse sinu arust kõiki teisi siin võrdselt?
olgu nendeks „teisteks“praegu need isikud, kes ise kerjavaid pakkumisi kellelegi ei tee ja ise ka kelleltki midagi vastu ei võta.
kuna tegutsemine käib sel alal siin kahepoolselt - naistelt meestele ja vastupidi, siis kuidas sa teed kindlaks selle, mida ülejäänud peale sinu veel tunnevad ja kui alandatud, pettunud jne nad on?
sa ei tea ju ette, kas need, kes väidavad siin, et palju kerjatakse, on ise on sellest „tööst“ vabad või mitte. paljud valetavad. väita ju võib paljutki, aga ka nemad võivad sellega tegeleda, vahest ainult teisi teisi, vähem nähtavaid teid kasutades - nt mitte ei pane kuulutusi, vaid saadavad teate postkastidesse.
kahtlemata on mingid kõrvalmõjud olemas. kahtlemata jätab taoline kerjamine (loe: sponsoreerimine) teiste tegevusse ja arvamusse oma jälje, aga see ei avaldu kohe ja mitte kõigil.
kui ma ise kuulutusi ei loeks ja sarnaseid pakkumisi postkasti ei saaks ning foorumisse ka ei vaataks, siis ma ei teakski kerjamise olemasolust või selle ulatusest saidil mitte midagi.
selle tähendusest hakkad aru ise saama alles siis, kui keegi sulle oma kerjava seksipakkumise (kas sponsorlusega või ilma) otse postkasti lajatab, aga ka siis sa ei pea tundma mingit ängistavat alandust (kui, siis vihale ajab jah vahel) või muud taolist ahastust, nagu sa siin veidi enne väitsid. ma ainult teadvustan endale, et selline olukord on olemas ja tuleb sellega koos siin elada.
kuna ma ei tea, mis teiste postkastides ja mujal tehakse, seni ma võin ainult oletada.
sama on sinuga.
nii et minu arust väita seeda, et see õudsalt alandab teisi saidi kasutajaid, nagu ei saa. täpsusta siis, keda.