Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2011-07-13 00:37
OYA: Teen ise algust. Mina kui mitteprost ei vasta ühelegi rahapakkumist sisaldavale kuulutusele. Minu jaoks pole siineksisteerimisel määravaks raha vaid pigem meeldiv ajaviit kas siis seksi või suhtluse näol. Kummagi eest - seksimise ja endaga suhtlemise eest tasu ei võta, küll aga jätan endale õiguse valida kellega suhtlen.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:54
Kle,aga Sa ühenda meeldiv kasulikuga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 01:02
Placebo: Et hakkan ka endaga seksimise eest tasu võtma? Mille näol siis? Lasen kompotte ja kartulikotte tuua? Kah hea mõte
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 01:05
Miks mitte,säästab vanaema moosi keetmisest

Aga jah,see teema on tegelikult juba nii läbi nämmutatud,et kõigile kõigi arvamused juba eelnevalt teada...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 01:10
Jään siis oma kompotte ja kartulikotte ootama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 01:34
Ega minagi raha küsi..see pole härradel viisakas! :-D ja tegelt ei taha ka FIEtega tegemist teha!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 14:38
OYA: kas see on üldse võimalik saada rahuldatud end raha eest, kas kirge saab osta, müüa, vahetada - mina isiklikult ei suuda seda...
...et kas ma magaks naisega, kes pakub mulle raha - oleneb sellest, et kas ennem või pärast vahekorda ja oleneb sellest kas ta on minus üles kütnud kire oma olemuse ilus ja Å¡armiga...
kui see naine paneb lahkudes öökapile raha - siis ega ma seda ju minema ei viskaks - kas sa said minust aru!?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 14:46
isukasi, kui sa loed siin kuulutusi a`la "paneks naist, vanus ja välimus pole oluline" ja selliseid on palju, siis mul küll on tunne, et peaasi et mõni oma paugu lahti saaks, sest onada ei viitsi!
Mis kirest ja muust ilusast sa siin siis räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 14:55
apelsin: kas paugu lahtisaamine on seksi juures oluline???
minuarust on olulisem hoopis midagi muud - oluline on ju tunnete jagamine, tundmine, nauding, joovastus, mälestus ja soov seda koged uusti ja uusti, ja aina kirglikumalt ja tundeküllasemalt - sõna "pauk" selles kontekstis on minuarus isegi rõve!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:00
Olen sinuga 100% nõus, aga selliseid mehi kahjuks väga vähe! Vähemalt siin!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:02
Ja kardan, et need naised, kellele su küsimus mõeldud oli, ei vasta sellele, neil rahaotsimisega käed jalad tööd täis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:03
Mulle tundub, et isukasi on lihtsalt emantsipatseerunud. Mees on ikka vallutaja, käib ja külvab oma seemet. Tänapäevases urbaniseerunud ühiskonnas sobib oma mehelikkuse tõestamiseks ka ostetav seks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:04
...mulle on kah jäänud mulje, et siia tullakse lihtsalt aega surnuks lööma ja mütsiga lööma - ülbetest ja heal arvamusel olevates INIMESTEST siin puudust ei tunta, kuigi ei saa salat on erandeid...

näiteid ei too!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:20
Isukasi ...Sul on väga õiged mõtted ja need pole mitte emantsipeerumisest tingitud. Sisu on see, mis mehest mehe teeb ja tunded pole sugugi asi, mida häbenema peaks.
Jah, liiga palju on ühiskonnas "pinnavirvendust" ja liiga vähe oskust kuulata ja "sukelduda" sügavusse.
Pole hullu, kusagil on ka Sinule keegi

Need siis minu mõtted ja need pole absoluutne tõde!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:52
... ...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 15:59
Libuotsija, kui mees peab enda mehelikkust tõestama, siis järelikult näeb ta põhjust selles kahtlemiseks. Keegi ei hakka ju tõestama, et 2x2=4
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 16:31
ah suurem osa naisi ei ole ise ka romantilised, pole kirge ega midagi. kogu nende seks piirdubki maha ja taha ja sellest piisab. ei ole mõtet küll hakata rääkima suurest tunnetest, kuidas need peaks ihas näiteks tekkima?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 16:55
Tead Kire, see kõik võib ju nii olla nagu Sa kirjeldasid (muidugi mitte üldistatult) aga on üks asi, mida ma tean kindlalt (mitte üldistatult). et naistel ja ka meestel on ikka vajadus küll nii romantika, kui tunnete järele...iseasi, et seda ei juleta tunnistada, kartes näida üldsusele nõrgana.
Ja mis nüüd tunnete tekkimisse Ihas, puutub, siis näiteid on olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 16:57
kiremõrvar, kust Sina küll sellised naised üles leiad? Või oledki äkki ise kire mõrvar Siis polegi ju miskit head oodata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:26
Mõni naine on tõesti...saaks asja kiirelt kaelast ära.
Meenub ütlus mehed on paremad kokad.
Kehtib vist mõneti ka sexi kohapealt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:29
just...raha tasku ja punuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:43
aikon, muidugi on kõigil romantilised ja tundelised vajadused, aga need vajadused ei ole koguaeg primaarsed. keegi ei jõua iga uue tutvusega romantikat teha. ihas võivad tundeid tekkida, aga need ei teki kohe, selleks peab rohkem suhtlema. plaks kirjutad kirja > kohtute > seksite = suur armastus vbl 18 aastastel käib nii...

veelturul: ma pakun kirvemeetodil välja et sina oled näiteks üks selline näide ma abs ei usu sinu super voodi võimekust, suudad pakkuda mehele ülimat naudingut või kogemust? vaevalt! kogu sinu seks lihtsakoeliselt misjonäriasendis maha ja taha, vähemalt ei ole selles mitte mingisugust kirge kui mees suudab midagi ägedamat pakkuda siis see jääbki sinu laeks

sinusuguseid naisi on ihas kahtlemata rohkem kui pooled, kaaaaahjuks

Windguru: elmu pani täkkesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:44
Mehed, te olete masendavad Aga enne, kui depressiooni langete, soovitus. Vaadake naisi, tibid jätke kõrvale. Ja naist ärge segamini ajage mõrraga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:48
pole mõtet solvuda, see on reaalsus. naised pole ise ka mingid tegijad, võiks siis vähemalt seda tunnistada. ei ole mõtet luua endast mingit ulme kujundit. või tõesti suudab keegi garanteerida super kogemuse? mina küll ei usu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:56
veelturul: sinuga tuleb nõustuda!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 18:03
Kire! Ma nõustun Sinuga aga iga uue tuttavaga voodi kah ei minda, stiilis a`la ">kiri>kokku>maha-taha<>laiali."...või olen ma millestki vääriti aru saanud!?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 18:18
Kui ma poleks selgeks saanud, et meeste peale pole mõtet vihastuda ega solvuda, sest nad teevad su pärast veel naerualuseks, siis ma oleksin, Kiremõrvar, Su peale praegu hirmus vihane
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 18:22
...ja oleks konto plokeerinud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 18:27
Vot ei oleks! see mõte blokeerimismõte on hoopis muudel asjaoludel peast läbi käinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:08
vaesed mehed, kellel teil on ainult ja ainult sellised kogemused naistega, nagu siin sapiselt välja ütlete - ei midagi superit, ainult tühm ja tuim ja tundevaba seks ning raha kõlin kõrvus. pole teil vedanud. või siis pole te ise olnud valmis paremat saama ja pakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:14
Kirem..., sa paned ikka kõvasti puusse. Kõik naised, kes pole siin pelgalt rahateenimas loodavad leida tundeid ja pole nende viga, et mehed ainult keppi otsivad ning pole huvitatud asja tundelisemast poolest. Paljud lausa väldivad seda, kartusest seotud saada. Nii taanduvadki siinsed suhted vaid keskpäraselt kesisele kepile. Sest kui emotsionaalne pool on nullis, siis supersaavutuseks ei piisa vaid füüsilisest pingutusest. Mingi hetkeemotsiooni najal võib ju tõesti vahest midagi juhtuda, aga seda on võimalik leida klubis tantsupõrandalt, aga mitte seksiportaalist.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:15
Nagu kuskilt varem loetud on kiireim tee seksini, "piiks-piiks ja raha läheb" järgi jääb mõru maitse suus ja mõni taaler
Ei väsi kordamast oma vääramatut seisukohta sellises küsimuses..."raha tapab naudingu"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:17
nauding ja tung on ju erinevad asjad, nagu suitsetamine või narko....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:22
tõtera on õige - raha võib tappa naudingu, huvitav kas ka sellel kes raha saab?!
ise ei ole tegelikkuses pidanud seksi eest maksma: otseses mõttes - kaudses mõttes ju ikka teed vahest kingitusi, aga see ju enda nauding kah - andmisrõõm suurem kui saamiserõõm
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:31
Rahasaajal on vaid rahasaamis nauding ja nad on tihti huvitatud, et protsess võimalikult vastik oleks, siis lihtsam unustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:31
Õigus Jan, tungi saab muidugi vaigistada rahaga aga naudingut sellest ei saa. Tühi tunne kuidagi, sellisest tegevusest ja seda mitmes mõttes. "tühi hinges, tühi kottides, tühi kukrus" Tühja läinud tegevus Ja kõige selle juures on piiranguks aeg, ostad ju tegelikkuses aega ja siis kihutad klaasistunud pilguga, mis kellale suunatud..."veel on jäänud 10 minutit, no tule juba ära!!"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:40
Jah,seda teemat arutavad ikka need,kes kunagi raha seksi peale ei kuluta.Kindlasti saab ka mingit seksi raha kulutamata.Ka naised,kes sponsorit otsivad ja seda ka saavad ei ütle siin sõna sekka foorumis kunagi Midagi uut selles teemas ei olegi nagu...tehakse ainult selline nägu ,et keegi ei tea midagi aga ometi ju tehinguid tehakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:44
jotimees, ei otsi naised tundeid, pigem otsitakse turvalist suhtlemist. siin on suur vahe. täpselt siin nii tutvutaksegi, kiri posti, natuke suhtlemist ja saadaksegi eesmärgiga kokku seksida. pärast lähevad mõlemad oma teed nagu ikka...

argliknaine: vot see vaesed mehed näitab ära et ka sina pole suuremat tegija, see ongi see hale haletsemise kommentaar, oi ma olen ise lõpp palju saanud või saavutanud, tühjagi sa oled suurem osa naisi lähenebki kriitikale täpselt selliselt - üleolevalt, aga tegelikuses polegi millegagi suurustleda... natuke asja kaevad siis on mehed kõigis hädades süüdi, nagu ikka kärss kärnas ja maa külmanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:50
kirem,asjalik arvamus naistest..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:53
Kirem.., sina vaatad asja oma mätta otsast ja ei üritagi süveneda sellesse, mis naisel peas toimub. Siis ei jäägi jah muud üle, kui konstateerida fakti, et oli kah midagi ja lihtsalt laiali minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:55
jotimees, mis sa siis abiellud kõigi nende naistega kellega sa kohtud siit või, enne abielu - siis seks nagu korralikule mehele kohane
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:56
Igaüks näebki asja oma mätta otsast,vaid selle vahega,et ühe mätas on kõrgem,teise oma madalam...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:00
jotimees, see naiste suur tundlemine on üks paras müüt. kui sa ikka kuuled mida naised ise sellest teemast omavahel arvavad, siis sellel pole sinu süvenemisega suurt pistmist. naised tahavad samamoodi seksi nagu mehedki ja nad landivad täpselt samamoodi. mine hilja õhtul baari, üle poole naised on seal seksi peal väljas ja ühtegi neist naistest ei huvita sinu tunded. ainuke tingimus ongi et sa poleks jobu kes nende ürituse vussi ei keeraks ja usu, paljudele su tundlemine ei lähegi peale.

ma olen ihas päris mitmete naistega kohtunud ja kes mulle on ise rääkinud kuidas nad siunavad neid tundlevaid netimehi kes neid jälitavad jne
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:02
Eks mätastel ole ka see vahe, et vanem mätas, mis kergelt juba kolletumas, armastab vaikust, konna krooksumist ja linnulaulu aga värskem, mis roheline ja haljendab...temal pole aega nende konnamuttide ja varblastega tegeleda, tema tahab laia maailma kaeda ja kiiresti ja palju
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:05
Aga nii peabki,sest ühel hetkel on ka tema kolletuv ja küll siis aega linnulaulu nautida...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:07
minuarust võiks rääkida kuidas asjad on kellele neid mätta jutte ikka ajada või osade jaoks ongi skoorimine elumõte (huvitav kuidas see nende suurte tunnetega kokku sobib või äkki ei peagi sobima)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:07
Just just...erinevad põlvkonnad, erinevad arvamused ja erinevad inimesed, kes omakorda jagunevad naised vs. mehed
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:10
Asjad ongi nii,et kui noorena elust rõõmu ei tunta,siis pole vanurina ka midadi meenutada...vaid üksluine hall argipäev ja nii läbi elu...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:14
miks nii. mul noorena polnud seda lööki mis mul praegu on okei 50neselt võibolla on lood kehvemad, aga sinna on ka palju aega veel ja võibolla siis polegi seks enam nii oluline kah. kui tänast võrrelda oma 20 aastatega, siis nüüd tahan ainult nö kõige punasemaid maasikaid. inimene pole masin
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:17
Aga Sa ei peagi ju noppima "tooreid"...alati on valikud...
Tegelikult polegi eriti vahet,kas naudid elu 20-selt või 30-selt,hilja on siis,kui enam tagasiteed pole.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8