Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2011-07-12 18:02
NAISED: Kas teile ei tundu välend - "soovin leida sponsorit" - kuidagi ebardlik. Keda või mida te sellega leida tahate - kes meest kellel on palju erinevaid asju, mida ta siis jagaks teiega; ja et mida siis sponsor sellest saab!? Selles suhtes, et iga normaalne mees toetab oma elukaaslast, naissõpra jne igati ja alati (materjaalselt, vaimselt, füüsiliselt). Sama aga ei käi armukse kohta - armukest toetatakse ajutiselt. Kas on kellegil teist kes kasutavad sellist väljendit võimalik seletada mida see sponsoreerimine siin selles keskonnas tähendab. Vabandused ette juba kui keegi mind ei mõista (eks ma vana mees kah juba)!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 18:12
aga ütle sellele naisele otse , et ta prostituut on, vaat kus solvub
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 18:21
küsimus ongi selles ju, et kas ta on prostituut siis kui ta leiab sponsori - seda ma ei tea!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:23
mul siit küsimus kohe meestele, kes kuulutustes pakuvad sponssi...kellele? kui prostidele, siis nende kuulutusi siin ju küll ja sealt saax valida niigi?! kas siinsed naised (kes pole prostid) ka vastavad sellistele kuulutustele, et kas siis võtavad/saavad raha vastu kohtumise vms eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:58
Peaks kah huvi pärast kuulutuse panema, et on üleliigsed sada euri. Vaataks, mis pakkumisi tuleb. Kui tuleb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:04
Jotteff, see meetod Sinuga ei toimi, Sa oled prominentne "meedianägu" ja keski ei võta Sind seal tõsiselt see on katseliselt kindlaks tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:07
Aikon, aga milleks siis varikad olemas on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:13
Varikas on petukaup ja lõppude lõpuks reedad ikka ennast. Aga Sa tee proovi ja siis hakkame asja lahkama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:19
Arusaadavam oleks tõesti kuulutada...lasen keppida ainult raha eest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:27
Kas on olemas naist,kes nõus kohtuma paari tunni pärast ja astuma vahekorda suvalise veidrikuga?Lihtsalt niisama..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:29
Kustas niisama on? Ikka vaid vastastikusel kokkuleppel ja vastastikuse mõnutunde nimel
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:32
Selleks,et astuda vahekorda peaksid kõik ikka eelnevalt tutvuma ja see sait ikka selleks mõeldud ongi..keegi ei käsi keppida pärast paari tundi kui tutvumist alustatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:32
Kas oled nende kuulutajate ankeete kunagi vaadanud...komöödia...peale nende lugemist algab igal naisel elukestev tsölibaat..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:34
Noh, kas tahab siis keegi kohtuda soovitavalt mitte torussuuga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:38
Meeste ankeete vaatan väga harva
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:38
caribian: Kuskil jäi meelde et hooplesid et sina ei lähe kunagi kohtingule ilma et sulle auto järgi ei saadetaks, nüüd aga eile kirjutasid kuidas ise " Troikasse " kohtingule vantsisid ja sinna korvi saanuna nukralt seisma jäeti. Küll sult ikka neid valesi lendab. Nüüd räägid et kas leidub siin naist kes on nõus suva veidrikuga vahekorda astuma, ometi pajatasid meile kunagi jutukese kus ise hotellituppa, omaostetud vein näppus ühe iduga keppima läksid. Kui vassid, siis tee seda targemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:46
pada sõimab katelt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:47
Onnis,mitte hotellitoas...ka parimatel esineb meeltesegadust...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:50
Coya, üks kena näitsik sõimab teist, kena noorikut
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:51
Minu arvamus...igati normis mees,kel nii mõistust,välimust kui raha ei pea midagi kusagil kuulutama..ta lihtsalt valib ja täiesti tasuta....naistel nimelt esineb selline omadus nagu alateadlik ellujäämisinstinkt....üritatakse valida parim variant paaritumiseks...
Seega selline mees,kes meie alateadvuses ei sobi paaritumiseks....tema peaks maksma..
Nii lihtne see ongi...inimene on loom...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:53
Kellegil on see pool milli otsas vist, et läheb sponsoriteemdes hästi peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:53
Barbi...mina ei vantsi,ei saa korvi ja ei nukrutse....vastupidi...ma säästsin ennast äärmiselt ebameeldivast kogemusest..
Sinule see kahtlemata täiesti arusaamatu..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:54
demi: sa kirjuta juurde alati - see on mu hetke arvamus, sest järgmisel hetkel võid sa juba vastupidiselt arvata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:55
Inimeste arvamused ikka elu ja sündmuste käigus muutuvad,aga põhimõtted jäävad samaks....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:55
Lõpuks ometi jõudsime tõeni ..Inimene on LOOM
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:57
coya: Kust sa näed sõimamist? Huvitav, kuidas sina küll seda igaltpoolt näed? Ma lihtsalt meenutan caribiani enda ülestunnistusi ja värskendan tema ja meie mälu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 21:59
Sinu mälu on natuke roosa....mina mäletan kõike mustades värvides...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:01
Küsime parem publiku arvamust: Kas roosa või must-valge?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:03
caribian: Kuidas siis sellest nii raske aru oli saada? Said ju korvi - sinuga kohtuma tulnud meesterahvalt Inimene ei julgenud kokkulepitud kohas sulle läheneda, ju polnud sa tema maitse või lihtsalt ei leidnud vajalikuks sind sellises kohas võõrustada.
Üritad meile näidata et oled kõrgklassi naine, tegelikult aga kuulduste järgi lihtne õmblejanna.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:05
Ilmselt olin tema jaoks liiga hea...
Pean tunnistama,et ei oska õmmelda...ehk midagi lihtsat..näiteks nööpi pluusile ette....oskad aidata?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:07
Too Caribian oma pluus siia, ma õmblen ette, siis võite Pushiga edasi kakelda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:08
Kaks kõva kivi head jahu ei jahvata...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:11
Äkki siis juba ilma pluusita
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:11
Ei mina Barbiga kaklema hakka Täielikult mõtetu ju..
Me saime tema postitustest juba isegi aru,et neidis valmis kohtuma kohe,nüüd ja praegu ükskõik kellega ja ükskõik kus..
Tal pole aega minuga sõneleda...kirjakesed ootavad vastust ja ...ainult kontsaplagin kaikus tänavail...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:18
caribian: Siis ära torgi ennast vahele sinna, kuhu sa ei kuulu Kui mängid meile daami, siis käitu ka vastavalt sellele.
Mina ei kohtu siin ükskõik kellega, ära määri pähe Kui sind niiväga huvitab, siis jah, uue konto loomisest saati olen siit kohtunud vaid kahe noormehega, valin väga hoolsalt kellega miskit arendama hakkan, veelvähem kaugemale lähen. Minul pole miskit põdeda, vaba inimene, kohtun, suhtlen kuipaljudega tahes aga sina olid valmis omaenda elukaaslast siin petma.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:21
Suur vahe on mõttel ja reaalsel tegevusel...
Mina torgin seal,kus tahan...kuhu ma ei või(võin)/ei pea(peaks)kuuluma...see on avatud portaal...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 23:22
küll on tüütu, kui mõni teema läheb isiklikuks kakluseks.

teemast - mina ka loen iga kord õudusega seda rida, kus prouad otsivad sponsorit. nad ehk tõesti mõtlevad, et sooviks, et enne seksi mees klaasi shampat välja teeks - aga see kõlab küll nii, et tuleks ikka öökapikesele ümbrik ka jätta. ma ei tea, kuidas neid endid see väljend nende ankeedis ei häiri. see on ilmselt mingi rumaluse erivorm - nagu Facebookis massiline suhte vorm "open marriage", mille all ilmselt mõeldakse vabaabielu, aga tegelikult tähendab see ju vaba suhet, st. vaba seksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 23:40
argliknaine: Pole hullu, tegin caribianile väikse ninanipsu selle eest et tuli mind kritiseerima kohta kuhu poleks olnud vaja oma nina torkida Mina pole kunagi kritiseerinud demi ilu ja väljanägemist, isegi siis kui ühes teemas nii mõnigi meeskasutaja seda tegi ja ka minul oli asjadest oma nägemus, kuid ma ei leidnud et mul oleks olnud õigust teist naist alavääristada või tema vigadele vihjata nagu carribian tegi, see näitas kui lame naine ta tegelikult on. Niiet demi / caribian, kui näitled daamina siis käitu ka vastavalt, tõeline daam jääb igas olukorras väärikaks ega üleoletse endast nõrgemate kallal.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 23:47
Argliknaine! See mitte ei kõla, vaid ka on nii. Seda vist nimetatakse kaubalis-rahalisteks suheteks. Üks osapooltest on huvitatud kaubast(seksist) teine on nõus oma kaupa jagama, kuid tingimuseks on raha. Ja loogiliselt võttes on tal isegi õigus, sest ei saa ju poest leiba, kui pole maksevahendit. See, kas kõht on tühi, pole müüjale argument, müüja teeb oma tööd ja pakub rahuldust ostjale, saades ise samuti rahulduse, kuid teises vormis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 23:56
no ei ole nii, aikon. oma kuulutuse eripärade tõttu olen siin suhelnud palju naistega, kes otsivad seksi - ja leidnud nende kontodelt veidra märke - tahan sponsorit. tegelikult otsivad nad seksi ja suhet ja mida iganes. ja panevad omale kirja, et otsivad sponsorit!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 23:58
aga äkki nad lihtsalt ei tea, mis tähendab "sponsor"? eh, vaevalt, see oli 10-15 aastat tagasi ometi nii levinud sõnakene.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:00
Selles ongi kogu point, need naised ei leia siit suhet, mehed on enamjaolt siiski vaid kerge seksi peale väljas, kohustusi ja muud naljalt ei taheta ja me ei saa seda ju ometi seksiportaalis pahaks panna. Naised on sellest aru saanud ja targemad neist leidnud muu väljundi, raha näol - mehed kompenseerivad oma sõltumatuse omaenda rahakoti näol neile kinni.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:02
targemad? mmm. minu IQ langes praegu 100 punkti võrra. mu kontol nimelt pole sellist märget.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:05
Ma ei teinud üldistusi aga ka mina olen juhtumisi suhelnud ja nende suhtluste põhjal siis ka see väljaütlemine.
Ehk on mõiste "sponsor" nii laialivalguv, et ka lihtsalt suhe arvatakse sinna alla!? Võib ju teisele inimesele anda endast ...kasvõi hingerahu "sponsorluse" korras
No igatahes on kerge hukka mõista, raske mõista ja keeruline süüvida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:11
argliknaine: Jah, targemad, nutikamad on teinud seksimisest endale tuluallika.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:11
just, aikon. ärme rohkem süüvi, mõistame ruttu hukka ära ja lähme magama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:13
Hukka ei mõista aga süüvime ikka...voodisse, sponsoreeriva padja kaissu
Öööööööööööööööööööööööööööööööööö
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:17
Ja kõik jätkub, olgu hommik, lõuna, õhtu...ÖÖÖÖÖÖÖÖ
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:19
kas keegi (omavaheliste jagelemiste vahel) ka minu küsimustele vastax või pean uue teema tegema?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 00:19
tänasida toimetusi ära viska homse (hommiku) varna, nõnda on hoiatanud vanarahvas.
kohe saab action-movie läbi ja lähen magama.
head ööd.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8