Foorum
2011-07-17 02:45
kas just hajevil aga nattuke pettunud jh , paar drinki aitavad asja seedida
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:50
eks ta suures maailmas kippu nii olema jhh ,
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 05:11
parma, aga kui sa ennast selle poisi olukorda paneksid ja kujutaksid endale ette, et tegu on sinu emaga, kelle kohta need jutud liiguvad ja juhtumisi (kelle kaudu, polegi oluline) selgub ka tegija, kelleks osutub olema nt sinu parim semu, keda sa igas asjas kogu aeg usaldanud oled ja kellele te olete nii seda kui teist vastastikku vandunud, asju koos teinud jne ja nüüd korraga selline lugu emaga?
oletame veel, et sa oledki oma ema tahtlikult oma teiste semude (k.a oma parima semu eest) ja tuttavate eest varjanud ning tunned ennast natuke nüüd alandatud olekus olevat – ei räägita ju omavahel mitte ainult sinu „pandavast“ emast, vaid ka sinust. hakatakse erienvaid järeldusi sellest tegema, sul on egamugav seda kuulata jne.
ja oletame, et sinu jaoks oli see taaskohtumine oma emaga väga oluline ja emotsionaalne sündmus. ei olnud ju teada, mitu korda aastas poeg oma emaga kohtus ja millised suhted nende vahel olid - loost ei selgunud (v.a see, et jfjm kirjutas, et ta elas isaga koos ja vahest ka see, et ema oli natuke kergemeelne).
pole välistatud, et emaga taaskohtudes sa olid koguni natuke pettunud ja endast väljas, et ta sinuga polnud suhelnud.
äkki sa ootasid vägagi seda emaga kohtumist ja tahtsid, et see oleks eriline, aga selgus et.......? või ehk arvasid, et ema on ennast parandanud ja ema nooremaid mehi ei vahi ega tee midagi sellist, milles isa või sina teda enne kahtlustanud olid- ema on n-ö muutunud naine, elab teist elu jne.
no kes seda teab, mida nad seal tegelikult tunda võisid, aga kujuta ette seda, mida sa teed siis, kui nüüd äkki sinu jaoks nii emotsionaalsel ajahetkel selgub teine emotsionaalne lugu sinu ema ja sinu parima semu vahel, mis korra pealt su tunded segi ajab ja osad tunded, mida sa ise enam eriti meenutada ei tahaks, ägedamalt välja toob. ja eriti just need emaga seotud ebameeldivad tunded ja elamused. ning kes seda teab, milles su semu sind veel enne petnud on. äkki te koguni tülitsesite vahetult enne semuga ja saite just oma suhted temaga korda.
pole oluline, kuidas see välja tuleks, aga kas sa poleks siis natuke ärritunud selle loo peale? enda peale või ema peale.
võtaksid seda rahuga? kas sinu emaga juhtunu on andestatavam tegu kui see, mida keegi teeb sinu tüdrukuga?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 10:26
vastutus on muidugi emal, tema on suur inimene. samas kui pidu oli raju- shit happens. Kui kord kepiti, siis miks see kõigile teada pidi olema, kui sõbral olid suured lõuad, siis selle eest vastutab jällegi tema. Big happy family
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 11:13
siin tekib omamoodi huvitav armu- või suhtekolmnurk: on ema, siis tema poeg ja poja sõber (praeguseks ka vist ema sõber).
kui nii vaadata, siis peaks vastutajaid siin ka kokku kolm olema, aga kuidas see vastutus protsentides kirja panna nii, et iga osaline saaks endale just temale kuuluva osa
huvitav, kas algatajaks pooleks võis olla ema? või tegi emaga suhtlemisega algust sõber? kui seda teaks, siis võiks ka midagi selguma hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 11:36
Utka. Emal on oma elu. Minul on oma elu. Kes kellega kepib, ei ole kummagi asi. Kui keegi põrutabki ema, siis on see ema enda otsustada. Kes olen mina/meie, et endi EMA/emade otsuste üle arutada? Ja kuidas saan mina sõbra keppimist reguleerida? KAs teie saate oma emade/isade keppimist reguleerida? Või sõbra/sõbrannde keppimist?? Vbla teie saate. Mina ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:12
to Push...seal on suur vahe sees,kas teha võileib oma elukaaslasele või mingile suvalisele....
Mina suvalistele võileibu ei tee...aga see sandwitch võib olla ka ülekantud tähenduses sina tead kõike võileivandusest...jaga oma teadmisi meiega..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:50
kuulutus

oh teid mehi küll... pakute oma varandust ilusatele ja noortele... nu mida oskab üks harimatu aga ilus tibi su papiga peale hakata, ainult maha laristada. parem leidke endale ja oma rahale väljakutse... keskealise ja keskpärase naise näol, keda viia juuksurisse, ilusalongi, saata trenni, tantsukursustele, keeli õppima, oma äranägemise järgi talle garderoob valida jne jne.. usun, et see oleks parem investeering, kui mönd noort tibi üle kullata ja kes hiljem niikuinii teeb sulle sarved...
olen nõus katsejäneseks hakkama....

järjest haigemaks siin läheb see asi
iha on tõeline kerjakeskus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 22:57
iseenesest vaimukas kuulutus...kas jutt oli kassist?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 23:04
Caribian, oli see Sinu varikonto all pandud kuulutus?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-18 06:05
Mul pole vajadust pidada varikontot ma ei pea ju endale kümneid jagama...
Kuulutus iseenesest vaimukas,aga täiesti vales kohas muidugi....aga lõbus lugemine..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 16:04
jfjm selle teema kohta ka olemas laul http://www.youtube.com/watch?v=gdndPRMlk4s aga jah eks see sõber peab ise otsustama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 13:34
Kas nüüd, üheksa aastat hiljem jagad sama seisukohta, Jfjm, et olukorra eest on vastutav noormehe ema?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 13:54
miks te arvate, et sõber pidi teadma poisi eemalelanud ema? Mis on imelik- et tollel sõbral ja emal oli hea? Iha lehel on ju piisavalt kuulutusi, kus otsitakse "õppeseksi" ja ema vanuses ning ilmselt paljud ongi kellelegi emad või ka vanaemad, kus välistatud pole ka sõbra variant. Ja tänasel päeval nimetavad kõik ju sõpradeks ka neid , kes lõustaraamatu lehel on pandud. Tegelikkuses on ehk mõni kohtumine või töökaaslane.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 14:03
Trixy, aga miks mu arvamus peaks muutuma? Tema ju teadis mida tegi. Tema teadis olukorda ja oleks pidanud poja reaktsiooni ettearvama ning sellega arvestama.
Samas, ega ema ei pea enda täiskasvanud lastelt lubaküsima. Paraku on palju naisi, kes peavad enda suurt armuvalu tähtsamaks ka enda alaealiste laste kõigist valudest ja kui on valik kas mees või lapsed, valivad nemad mehe,
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 14:53
Jään eriarvamusele aga olgu, tänan vastamast.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 15:29
Aga Trixy, mõtle nüüd ennast natuke vanemaks ja ütle, kas sina läheksid enda lapse sünnipäevale selleks, et seal mehi murda?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 23:27
Häbiväärselt sitt kasvatus poisil. Mida poissi huvitab, kellega ema end rahuldab.

Ema enda huvi sõltub sellest, kellega ta elus lävib ja kuidas lapsi kasvatanud on.

Sõbra suhe piirdub aususega, kas, kus, mis, kes, kuidas, milleks ja muud küsimused esitatakse alati peale seksi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 00:31
Keprik, aga asi oligi selles, et ema polnud poissi kasvatanud. Kindlasti oli ta kuulnud, kuidas isa ema litsiks nimetas ja siis kui sõber teda litsina kasutas jooksis poisil juhe kokku.
Vanasti öeldi, et hunt koduümbert ei murra.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 08:21
Vot-vot, aga see taustlugu teemaalgatuses ei ilmnenud!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-22 22:37
ega sinul ka Capi vahet old vanasti Tartus kelle ees jalad harki ajasid
˅ näita rohkem ˅
2021-11-22 22:42
jfjm
"Mina toetan arvamust, et ema oleks pidanud mõtlema, kus ja kellega voodisse ronib."
------------------------------------------------------------------------------------------

aga ehk oli ema seisundis, kus kõik mehed tunduvad mehiste sugutäkkudena
või laskis end alumisel ajul juhtida......võrdõiguslikus ühiskonnas peaks ju ka naiste puhul selline käitumine tolereeritav olema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-22 22:48
caprichosa

2021-11-22 22:42:03
jfjm
"Mina toetan arvamust, et ema oleks pidanud mõtlema, kus ja kellega voodisse ronib."
------------------------------------------------------------------------------------------

aga ehk oli ema seisundis, kus kõik mehed tunduvad mehiste sugutäkkudena
või laskis end alumisel ajul juhtida......võrdõiguslikus ühiskonnas peaks ju ka naiste puhul selline käitumine tolereeritav olema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-22 22:59
Vaata Capri, ega mina ei mõistagi kedagi hukka. Küsimus ongi ju selles, et kes oleks võinud probleemi ettenäha, kes oleks saanud seda ärahoida.
Eks see sõber oli ka paras pläralõug, et pidi kiitlema hakkama. Loodetavasti ta õppis asjast, et vahest on targem suu kinni hoida.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 02:29
mida siin arvata - ilma raadiota , lugedes IHA kontosid ja kuulutusi - pooled on : eksperimenteeriks , vaba aega .... , kohta pole ...., seega pole vaja imestada kui mõnel õde, vend, ema, vanaema või isa ka eksperimenteerivad
Eriti kui kõik rahul, mis siis teistel oma teadmisega pealehakata- et ilmajäädud kuskil?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 08:09
Ma ei näe endiselt probleemi, kui ema ja sõber on samaealised ja ema poissi kasvatanud ei ole. Ega siis sõbrast järsku kasuisa ei saa, heal juhul võib tulla poolvend/-õde juurde.

Muidugi hullem situatsioon, kui ema mäluaugus juba tagumik püsti lebos ja perverssne noor sõber olukorda ära kasutamas.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 08:49
ellips
2021-11-23 02:29:25
Eriti kui kõik rahul, mis siis teistel oma teadmisega pealehakata- et ilmajäädud kuskil?
--------------------------------------------------------------------------------------------

see oli küll tabavalt öeldud...ja kehtib ka kättesaamatutest peenistest soiguva touchi kohta, näiteks

jfjm,
ma nagu probleemi ei suutnud tuvastada. kui aktsiooniga ei kaasnenud mõni piinlik haigus või soovimatu rasedus, tuleks ju pigem rõõmustada kahe inimese naudingulise kogemuse üle
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 08:50
caprichosa
2021-11-23 08:49:34
ellips
2021-11-23 02:29:25
--------------------------------------------------------------------------------------------

see oli küll tabavalt öeldud...ja kehtib ka kättesaamatutest peenistest soiguva touchi kohta, näiteks

jfjm,
ma nagu probleemi ei suutnud tuvastada. kui aktsiooniga ei kaasnenud mõni piinlik haigus või soovimatu rasedus, tuleks ju pigem rõõmustada kahe inimese naudingulise kogemuse üle
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 09:13
Capri, ma olen sinus pettunud.
Kas siis tõesti ainsad probleemid on haigused ja soovimatu rasedus? Kas inimsuhted ei maksagi enam midagi? Kas see ei tähenda siis üldse mitte midagi, et parimad sõbrad läksid tülli? Sõpru tuleb ja läheb, aga poja ja ema suhe on vaid üks. Ema läks poia sünnipäevale ilmselt sooviga näidata, et hoolib oma lapsest ja siis sooritab teo, mis näitab, et hoolib vaid iseendast.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 09:20
Mul oleks seda seika kerge üle elada,ütlen ausalt nii mõnigi poegade sõber on üritanud kaissu pugeda
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 09:24
jfjm, katsuks ikka läbi huumoriprisma asjadele vaadata selle teoga näitas ema ju ilmselgelt, et hoolis ka poja sõbrast, ja mitte vähe
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 09:30
Kui hoolid endast siis saad alles hoolida ka teistest
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 09:49
Capri, kas ikka hoolis poja sõbrast? See oli ju vaid võimalus endast hoolida.

Leopold, kas endast hoolimine tähendab vaid lõputut lõbutsemist?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 10:02
Omal ajal oli ilus lauluke "Käib töö ja vile koos". See ju ei tähendanud, et töö peale tuli vilistada. Mõni töö on jälle selline, mis ei tekita mingit tuju vilelöömiseks, aga teha tuleb seegi.
Elu koosneb kohustustest ja naudingutest, mis peavad olema proportsioonis. Ideaalne on, kui kohustused pakuvad naudingut.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 10:49
jfjm
2021-11-23 09:13:48
Capri, ma olen sinus pettunud

Alles nyyd?!! Kus su silmad ja mõistus varem oli, et aru ei saanud? Touch1 juba kaua annab selgeid vhjeid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 16:18
jfjm
2021-11-23 10:02:23
Ideaalne on, kui kohustused pakuvad naudingut.
-------------------------------------------------------------------------

see oli küll tabavalt öeldud, jfjm
aga teemasse.
vaevalt et poja sõbra jaoks see kopuleerumine ebameeldivat kohustust tähendas ennekõike ikka naudingut, ma oletan....
võib-olla sinu jaoks ei tundu paarkümmend aastat vanemad naised atraktiivsed.
aga usu või mitte, paljud mehed erutuvad mitte sünniaasta vaid naise peale......ilmselt ka see poja sõber kuulus nende hulka.
ja vaevalt ta ise seepärast masetses
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 17:53
Nii kindlasti oligi...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 18:18
Capri, küsimus pole ju üldse vanusevahes, küsimus on olukorras.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 18:45
Ju siis olid kõik nii purjus , et ei taibanud enam kes keda....
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 20:09
Päris sürr, et hakka või kahtlema on ikka reaalne olukord. Aga kui juhtus selline apsakas, siis pigem süüdistaks lekitajat.
Ise ka ammu, kui noor olin sain endast 15 aastat vanema naisterahva ligi oli ikka uhke tunne küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 21:10
jfjm,
teemapüstituses oli juttu noorest mehest, mitte seksuaalselt ärakasutatud lapsest...kui õigesti aru sain?
seega ei näe mingit olukorda või probleemi. kaks inimest nautisid, ja siis?
miks peaks just ainult naine vastutama?
muide, ka kriminaalkuriteo puhul ei loeta joobeseisundit kergendavaks asjaoluks, minu meelest.
nii et vastutus jaguneb võrdselt. võib-olla purjus noormees kasutas hoopis sõbra ema ära, miks moraalijüngrid asja sedapidi ei näe?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 21:11
Mina ei arva vaid tean, et capri kenad pringid tissid
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 21:13
qwerty oleks justkui äsja visiidil käinud..
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 22:55
Vaata Capri, noortel poistel(kuigi juba täisealine) tuleb tihti ette, et joogise peaga kepitakse või vanakuradi vanaema, hommikul küll ehmatatakse, aga ega sõprade ees sellepärast enda saavutamisega kiitlemata jäeta. Noh ja siis võisid kaasneda ka vürtsikad kommentaarid. Võibolla oli poeg ise samasugune. Probleem tekib sellest, et ühelegi mehele ei meeldi kui öeldakse, et ta ema on lits. Ja mitte ainult ema. Tüli oleks ilmselt tulnud ka siis, kui tegemist oleks olnud õega.
Ema oli elukogenum ja oleks pidanud seda ettenägema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 23:01
Vast emal veri vemmeldas ning oli isu noort poissi "õpetada"
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 23:04
ainus probleem on tegelikult meestes, kes oma seksuaalsust nautivat naist igasugu sõimunimedega tituleerivad......
enamus naisi on kellegi ema või õde. ega seepärast siis suguelu elamata jää
aga kui noor kepimees tõesti seda naist litsiks sõimas, siis ilmselgelt jääb järgmine kord ilma.....seega peaks rahu majas olema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 23:09
Mõnedel inimestel pole halli aimugi, kes või mis on teised inimesed nende kõrval( kaasa-arvtud lapsed) ja rääkimata veel kellegi tunnetest. Vbl juba see, et ema läks oma poja elust varem minema, ega ei osalenud tema kasvatamisel, näitab üht-teist. Vbl ei peaks seda naist ka väga süüdistama, kuna me ei tea päriselt kellegi tagamaid. Lihtne on teema püstitada ja küsida, et mis teie arvate. Miks me peaks üldse arvama ja kommenteerima võõraste inimeste elu.
IHA maastikul tekitab see kahtlemata palju fantaasiaid ja nagu siin isegi väga lugupeetud daam arvab, et täiesti ok ju. Loomulikult kired siin maastikul kellegi peas löövad lõkkele, et näe vana hobune sai ka kaeru ja noortel poistel tundub suht savi olema, keda kepitakse. Ju siis polnud õige sõber, või väärtushinnangud olid haiged, või tõesti siis ei teadnud, et see külaline on sõbra ema( mis on kahtlemata kummaline, kui peokülalisi ei tutvustata... isegi mitte oma ema)
No siin pole ju tabu olnud, kui ema teeb reklaami, et kohtub koos tütrega ja soovib see.eest tütrele kingitust.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-23 23:21
Mis selles siis halba on kui emme tütrega koos kohtub? tv ka saade ju Kethi emmega Gruusias. Muidugi tarts võib arvata et jälle keegi kupeldab kedagi.
Capri tissid ikka jätkuvalt mõnudalt pringid nagu noorel tüdrukul.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 12:18
vanad hobused võiksidki rohkem kaeru saada oleks tunduvalt vähem üleüldist ussitamist.
aga kummaline tõesti, et suured moralistid peavad väärtushinnanguid haigeks....kui ometigi polnud tegemist intsesti, vägistamise või lapse ärakasutamisega, isegi mitte zoofiiliaga
kaks täiskasvanud inimest andusid loomulikule ihale, jube lugu küll
kas siinsed näpuviibutajad kunagi oma ainuõigete väärtushinnangute koodeksi vastu kuidagi eksinud pole? kahtlen selles.
˅ näita rohkem ˅