Foorum
2011-07-15 20:16
VR.mr.Parmaleikin!
You are absolutely right!We can`t find common ground in this subject and it`s wise to keep silence..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:25
Osake kasutada oma meeskonda. Selles peitub teie jõud.
Igaühega saab midagi ette võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:25
parma, ma vahest ei suuda nagu täna

kuule demi, veame kihla et kui teeme pimetesti siis sa ei arva dreamerit ära. abs pole vahet mida sa jood, ega kallimast hinnasildist see vein ägedamaks suurt ei muutu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:27
Dreameri tunneb ära...see on magus...ükski korralik vein ei ole magus...
veinid ei tule Rumeeniast...veinidega mind alt ei tõmba...suht treenitud maitse..eristan kerge vaevaga ka merlot carmenere tüübist...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:31
No sa ei peagi suutma. Selles see point ongi.
Sina näiteks kasutad caribiani oma väljaelamisteks. Temaga annab seda teha.
Mina kasutan caribiani niisama lõõpimiseks ja narrimiseks. Temaga annab seda teha.
Keegi teine hoopis vbla ammutab mingeid moetarkusi. Temaga annab seda teha.
jne jne jne jne....
Siin palju igatsugu kirjut seltskonda. Alati annab kedagi kuidagi ära kasutada. Ka sind ennast kasutatakse.
Õppige teisi virtuaalseid kaaslasi tundma ja kasutage ära nende teadmisi ja omadusi ja oskusi.
Ja seda mitte ainult virtuaalses elus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:32
peedile ehk vähe suhkrut pandud?? kui magus meeldi tee üks naps puhast viina, kui see on magus siis pole ka õige
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:34
ma ei ela tema peal end välja, kui ma tahan end välja elada siis ma lähen sõidan öösel 50 kilti rattaga maha
mind ajab närvi kui inimene ajab mingit jura suust

mis veel veinidesse puutub siis lõunamaadel juuaksegi odavat veini. eelistatakse oma kodukandi x farmerit ja lõppeks käib küll. snoobidele on jah etikett ja hinnasilt olulisem sisust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:36
Elad küll. Siis sa juba sõidaks, mitte ei kirjutaks siin. See on enda närvi ajamine ja siis lähed ning sõidad ennast tühjaks. See on nagu tänavakaklejad peksavad endale vastu rindu ja või vastu nägu, et närvi minna
Sama keiss ka sinul.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:38
Absoluutselt mitte...minu lemmikud punased veinid tulevad peamiselt Tsiilist..näiteks Yali carmenere..selle hind ~7 euri pudel...täiesti odav vein...valgetega läheb muidugi natuke kallimaks..Itaalia päritolu pinot-veinid
Ja kunagi ei ütle ära heast champagnest....eriline lemmik Mumm brut rose...
Kui sinna juurde veel natuke täiesti tavalist soolalõhefileed,sinihallitusjuustu ja natuke rohelisi oliive God,heaven...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:40
ja siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:44
Ei midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:47
Point selles,et hea vein ei pea tingimata kallis olema...lihtsalt valida peab oskama..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:48
irwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
masendav oled, maaaaseeeeendaaaaaav
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:55
põhimõtteliselt oleks parmaleikiniga nõus, et ega ei pea ju lugema, kui ei meeldi, aga lihtsalt kõik teemad on seda läbu täis. natuke liiga palju. selles olen kiremõrvariga nõus. midagi nagu polegi enam lugeda, iga teema kisub kismaks, kelkimiseks, kotinäituseks (igas mõttes) ja kokkuvõtvalt läbuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:55
SELLISED me IHA-lased oleme. Võta või jäta!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:57
Läbuks kisub sellepärast,et teemad korduvad...kõik asjalik ammu öeldud,keegi oma seisukohti ei muuda,osavõtjad samad-ja tulemus on näha...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:59
Tubli caribian. Aega võttis see sul aga lõpuks saab asja kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:00
siiski, vahest öösel, kui pole und ja vähe kasutajaid foorumis, on isegi siin täitsa arendavaid vestlusi toimunud, või siis lihtsalt meelelahutust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:03
mikhan. See on ajunuss.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:03
Uued inimesed ei julge oma arvamustega värskust tuua...nad kistakse ribadeks..paar lolli algatavad uusi teemasid,aga need ka pajatavad sellest kuidas keegi neile tünga tegi või kuidas ilma eest ei saa ja naised on litsid...mitte midagi uut siin ilmas.
Naised on litsid,mehed on mökud,aga elu on lill
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:28
jah, ka ajunuss, mis on ajunussil viga olnud.
caribian, ei olegi midagi uut siin ilmas, kui sa seda ei näe, aga see on sinu ilm, räägi enda eest
See näeb täiesti tobe välja, ma olen täiesti nõus, niiviisi käia korrutamas teemast teemasse et räägi enda eest, aga teisiti ei teki kognitiivset mälu, ja mina muid meetodeid ei tea, võib olla sada korda veel aga siis peaks sinuga juba täitsa lahe olema mõtteid vahetada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:32
ajunuss on hea.
See ongi see koht, kus igaühega saab midagi teha. Kellega ajnussi, kellga kakelda, kellga niisama narrida ja kellga nalja teha. Ning ka kellega perverssusi teha.
caribiani jaoks mõtlesin juba perverssuse välja. Ka temas on see väike kurat peidus. Tahate ma räägin sellest?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:36
Ehk tõesti samastan oma arvamusi terve maailma omaga...aga seltskonnas,kellega lävin..samad arvamused..ilmselt seepärast sobimegi...
Ma ei ole üldsegi kuri inimene,üritan igasugust jama mõista-alati ei õnnestu..
Eks igal omad vaated...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 21:55
Okei. Jäta siis see seltskond lihtsalt omale, siin sellega vehkimine ei tee sind ega su seltskonda arusaadavamaks kellegile. Pigem vastupidi. Kui tahad meeldivalt suhelda siin, pead leppima seltskonnaga kes on siin, endale meeldivamaks vaevalt kellegi vaateid voolida õnnestub. Simpel as that
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:00
Ma esindan oma arvamusi ja seisukohti...tean,et need pole siin populaarsed.
Mina arvan nii ja kogu lugu...liiga vana selleks,et "ümber pöörata"....kui väga üle viskab,teen klubis mõned tunnid tantsu ja elu on alati lill
Ei peagi kõigile meeldima..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:09
ei häirigi, kuni sa esindad oma seisukohti, see on isegi koht diskuteerimiseks, see miks sind ja siis sinna juurde seda su seltskonda vahest pisut opakaks peetakse, ongi see kui oma arvamusi ja seisukohti üldlevinuteks ja kõigile kohustuslikuks pead. Ma loodan et sellest märkusest oli kasu ja edaspidi on su oma seltskonnast väljaspool suhtlemine sulle endale meeldivam
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:24
Ikkagi INIMENE!
ETV's hea film. Paks tädike meenutab caribiani
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:27
Lia Laats on super!Mina ei ole paks... aga mõtted tädil head
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:40
caribian. Sutsu frei.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:42
Lase vesi välja Eesti filmi klassika
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 22:57
Caribian, pole sa enda seisukohtadesnii kindel midagi, muidu sa ei püüaks nii meeleheitlikult neid siin kaitsta. Elu võib kõll lill olla, aga miskit on puudu ja nii sa püüadki siin teisi ja iseennast veenda, et saab ka ilma selleta. Jälle need hapud viinamarjad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:01
Tead,ma olen loomult maailmaparandaja....ma uskusin siiralt,et suudan nii mõnelegi naisele mõistuse pähe panna...aga osutus võimatuks missiooniks....
Sul õigus...normaalsed inimesed tantsivad varsti klubis,mina vatran siin....lähen homme........
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:03
Caribian..aga võta aktiiv enda kanda,ja loo sÄ«ia mõni m6istlik teema siis,milleks laita,tule ja aita! Samas siin mingit asjaliku teemat raske arendada,,kohe läbu seljas,või enamusel tāhtsam seks 1000a tagasi..aga mis teha kui siin tõesti enamus vaid läbustajad,v6i m6te seksist kaugemale ei ulatu,või oma fotodest.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:10
Minu arusaam Päevateemast,et see pigem midagi päevakajalist,ja pigem ikka seksiga mitte seonduv.,keegi ei vaevu m6tlema kuhu teema sobilik,lahmitakse päevateemasse ja korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:10
ei ole caribian ilmselt erandiks, kõik me üritame siin esitada iseenda ideaalversiooni. ju temal on selline hõbeunelm. jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 23:21
Eks iga esindab oma maailmavaadet....ma pole sellest kunagi saladust teinud..
Surm idudele!Igatahes
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 00:21
lapsepõlves öeldi selle kohta niiviisi,et kes teisele nime annab,see ise seda kannab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 00:24
sa tahad ehk seletada kes on idu??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 01:19
Väljend Idu..kälimeestest Raivo,ehk Peeter Oja ilmselt tõi selle massideni..ju m6nigail lemmik seriaal.. Khm,khm..COSMOS JU KIRJUTAS..endale tundub see kuidagi väga väiklane vāljend,eriti tāiskasvanu sõnavaras.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 09:06
Ei ole mina mingi moraaalijünger ja ütlen vaid: elu tegi oma vingerpussi! Kas peab seda hukkamõistma või heaks kiitma, ei oska öelda. Minu arust polegi midagi arutada.
Selle looga meenub mulle minu oma elust seik, kus seltskonnas jäi silma kena noormees, ja mina temale. Asi hakkas susisema. Nädal hiljem sõitis mulle külla. Mul ei tulnud pähegi vanust uurida. Kuumad ööd.... armunute pilgud päeval...
Ja siis külm duÅ¡Å¡- poiss oli vaid 15!!! mina 24. Ja poiss oli ikka väga hästi arenenud nii vaimselt kui füüsiliselt....
Nii et... kas ema pidi teadma poja sõpru- neid ei saa kõiki teada ka koos elavad emad-isad.
kas sõber pidi teadma- kuidas, kui ema elas eraldi. võibolla poegki ei kutsunud ema "emaks" vaid nimepidi.
Olge inimesed mõistvamad. Nagu öeldakse: kerge on hukkamõista, aga proovige mõista!!! see on juba oskus eraldi!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 01:10
caribian: Jäi kuskilt silma et palusid kiizukalt enda pealt blokeering võtta - mille eest selle välja teenisid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 01:21
killuke13: Sinu vanusest lähtuvalt, jätad asju valesti meelde. Esiteks, jalgrattasõidust pole kusagil juttu, kuid arvatavasti üritad sa meenutada kirjutist kus rääkisin et meile sõbrannaga pole probleemiks võta poest sixpack ja tuua tellimuse peale kohale, keegi ei hakka sellepärast appi karjuma või kohalejõudes lajatama et no nii mehed, rahakotid välja ja maksma ( sulle teadmiseks et kõik õlled ja joogid makstakse siiski kinni ), seda tehakse niigi ja kui jääbki mõni õlleke, ginike kinni maksmata, saab selle hiljem mitmekordselt tagasi nii jookide kui suupistete näol, kõik naised pole verejanuliselt meeste rahakottide peal väljas.
Mainisid siin miskeid oma tuttavaid jne kes sinuga koos mind vaatlevad ja liialt tuunitud barbikeseks nimetavad. Jah, ega neil muud teha polegi ( kui pead silmas meeskasutajaid või imetled miskite naistega? ) kui vaid vaadelda - ei saa nad mind ei raha eest ega ka ilma rahata, neile jääbki paljas vaatlemise rõõm, samas kui sind saab paarikümpa euro eest pruukida kunas tahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 01:55
push sõid hommikul putru et nii pahur oled ära kuula iga ühe mõla endal kergem elada .
Ja oh seda naist kes võileibu tööle kaasa teeks , suurem osa imetleb oma küüsi või ,,motobagi,,
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:11
Aga kui nüüd teemasse minna, siis miks peab keegi olema kellegi peale vihane, et keegi tema ema keppis? Isa peale ei saa siis nii kurjaks või? Ajuvaba värk. Ma saan enamvähem aru, et selle sõbra tüdrukut trukitakse, no siis võib olla natuke kuri ja sedagi enda peale. Sellel poisil on mingi häda. Vbla on tal endal hoopis emaga mingi värk. On ju selliseid ema armastajaid olemas, kes 30 neseltki ema juure elavad jne.... Vbla oli see poiss samasugune hädapätakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:15
jah sul äkki õigus otsis uut ema ,kes nunnutaks nännutaks annaks süüa ja taga tippuks saaks keppi ka mis elul nii viga oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:18
Jutt oli sellest ema pojast, kellel mure oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:24
parma: No vb poisil poleks olnudki midagi selle vastu et ema vaevast lahti sai aga talle lihtsalt ei meeldinud hilisemad kuulujutud, võimalik et too sõbrast noormees hakkas kuskil laiama et näe, panin tema ema.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:30
ai ei tea te naised panede ikka kõik ühte patta kõik ei ole ju sellised, samas ei tea kuidas ise reageeriksin .
A ma ei vihjanud potseseöt kellegi lihtsalt avaldasin oma arvamust.!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:40
noo paraa jagu jhh kust sa aru said?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 02:41
*paras
˅ näita rohkem ˅