Tekkis küsimus..mis on Barbi-Pushi tegelik vanus...olen kuulnud väga erinevaid versioone...kas keegi oskab öelda?
Välise hinnangu alusel pakuks 29-36....vaimse arengu hindaks 16-24...kas midagi vahepealselt.
Push...kõik naised ei olegi loodud ilusateks,ma räägin ilusast näolapist,mida ei riku ka paar kortsukest..ma räägin treenitud kehast ja kui vaja ka kirurginoast...
On olemas naised,keda saab liigitada,kui stiilsed...Sina VÕIKSID kuuluda sellesse rühma,aga sa ei tee seda..Miks?Sa tahad kuuluda ilusate rühma....milleks trügida,kui see uks ei avane...stiilne olla on sama hea,kui ilus...see on minu täiesti erapooletu arvamus.
Ma ei suuda mõista,millest tuleneb sinu vajadus olla opositsioonis absoluutselt kõigiga...kas tõesti loodad siin klähvides pälvida selliste meeste tähelepanu,kes vajavad naist,kes "teeks võileiva" ja mingi pesemise teema...
Palun ürita võtta kokku iga milligramm oma hallollusest ja saa aru,et see,mis siin lahmid pole päris normaalne.
Kaunis naine ei lasku mitte kunagi selleni,et hakkaks meest kinni maksma,talle õlut(eriti jube osa)tooma jne.
Mees teenindab naist.Kui keegi soovib seda mingiks sponsorluseks nimetada-so be it!Selle tulemusena selgub,et kõik ilusad ja targad naised on litsid?Kas tõesti?Mina arvan,et need naised teavad oma väärtust...
Kiizu....teema,mis ajab ärevaks.Tegemist fotogeenilise naisega,kel presenteerida kaunid pildid..esteetiline.
Ei ole mõtet kakelda vanaprouadega..mina kaasa arvatud...nad teevad su sõelapõhjaks..