Foorum
2011-07-15 13:02
kuule kirem, sa arva, mõtle vähem, tundub, see pole su tugevaim külg.
mind pani ka imestama, kui jutt oli tühikargajatest, miks edasi mälusid mingeid tobedaid teemasi, mis juba korduvalt oled välja käinud.
nagu näen, sind huvitab kõik mis toimub. vot mind absull ei huvita kes kellega käib, kes keda tahab.
OOO, kuulad iha.ee kõige siiramat, ausamat kasutajat. su naiivsus üllatab mind. loomulikult blokin ära frukti, kes endale oma varikalt just 10-ne pani ja siis kimab mu kontole varikalt 4-ja panema, et vähem oma rahakotist välja käia. sellised lamedalt labased soodad blokin, miks imeda mu kontole oma varikaga, puhaku jalga.
nii, et kui sellise inimese möla kuulad, siis ma ei teagi, mis, kes sa oled, tema muinajutte ammu enam keegi siin ei usu, sa vist viimane mohikaanlane iha.ee saidil.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:09
vot sina väitleja pea vahepeal mokk maas, sinult pole ma küsinud midagi. määgid igas teemas vahele ja süüdistad teisi´selles. v tead, ma ei valeta, pole kombeks ja lampi pole välja käinud vekslit, et kirem seda pilti on riputanud ja kustutanud, räägin seda, mis on toimunud ja mida olen näinud.
kirem siin vist ainuke veel, et su meelaid valesi ja nutulaulu kuulab, eks selleks poedki per_e ja paned talle vahel kümneid, vähemalt üks, kes sulle lohinal veel vett pole peale tõmmanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:16
Siinkohal hea küsida: miks sa kiizukas kahte kontot pead, mis selle mõte on?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:23
PS. Vee oled sa endale juba ammu ise peale tõmmanud, kõik näevad millist sobi sa siin teed.
Kirjutad et satud tihti ebameeldivatesse konfliktidesse, huvitav küll, miks? Ju siis oledki ise selline konfliktne inimene kes igaühega riidu kisub, tundub et sa kohe sugugi teistmoodi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:30
millest sa loed välja mu närvihaigust, sellest, et pritsid kõigil kuvarid täis, vahet pole mis teema on.
ma peaksin lõuad kinni, hetkel teada vähemalt su 4 varikat ja kui sa sealt labatsed, mis krdi foorumlasteks sa neid nimetad, kui ise seal taga sõna võtad, tõesti, mine ravile, iseendaga mullis rääkimine pole normaalne.
kaunitar, võin sinust vanem olla , aga see ei muuda olukorda, sa oled enesekeskne iseenda imetleja, kes lahmib iseendale kümneid, sitt suvi. mul puudub selline mure, et pean oma rahakotti kergendama ja upitama iseennast, et ehk mingil sajandil keegi mind siiski märkab.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:33
appi, naised ,lõpetage. milleks sihuke jama? kõik olete ilusad ja see kaklemine teid kenamaks ei tee, pigem vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:41
kiizukas, mitte mina ei loe vaid see oli ühe foorumlase arvamus minu postkasti. Mida sa pröökad siin? Istud nina kuvaris ja aina otsid kellele turja hüpata, näib et see ongi su ainus meelelahutus siin. Mina väitsin sinu valele vastu et kiremorvaril pole siin enne sama pilti üleval olnud, arvan et foorumlased teda sutsu rohkem jälginud kui sina, sina aga tulid ja hüppasid mittemillegi eest mulle kraesse, juba see näitab et sa oledki konfliktne inimene kes mitte kunagi ei suuda teistega rahumeelselt suhelda, ise tõmbad ju omale vee peale. Miks sind minu 10ned niiväga huvitavad hindan keda tahan ja millal tahan aga ennast tituleerisid küll tabavalt - enesekeskne iseenda imetleja , juba see et kahte kontot siin omad näitab et oled mingi eriline tähelepanunäljas, kiremorvaril suht õigus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:44
to push up....noh eks ma saan selle arvamuse pärast nüüd sinult sirtarahe kaela, aga ei saa jätta ka ütlemata. olen lugenud foorumist ka sinu arvamusi ning kirjutisi ning need on samuti tihti vastuolulised. eks ikka seepärast, et need on kirjutatud erinevatel aegadel ja erinevate tujude ajal. mis mulle silma on jäänud...sa oled suur sponsorluse vastane , aga samas teed meestele pidevalt välja. ostad neile alkoholi ja maksad arveid kinni. see on sinu otsus ja sinu soov. sulle jäetakse rõõmuga pöööbel, kes ei suuda naisele isegi kohvi välja teha ja sina jäta nüüd armsasti teiste foorumlaste solvamine. pole ju sinu asi mitu kontot kellegil on. sind peetakse siin ilusaks. minu tuttavad, kellega oleme siin pilte vaadanud sind ilusaks ei pidanud. öeldi, et liiga barbilik, liiga tuunitud ja odav. polegi sa siin esikaunitar, nagu soovid olla. tõesti, sinus on midagi liigset, liiga nukulikku. see väljendub ka jutus. ilus naine ei peaks enda latti nii alla laskma nagu sa oled teinud. järelikult oled ka ise tavaelus keegi teine.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:45
Miks kaks kontot on rohkem imelik, kui kogu aeg uusi kontosid teha
Mul on ka kaks kontot ja ma ei tunne ennast küll imelikult
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:47
nüüd panid küll puusse ullike, sina elutsed ju siin pidevalt ja kärss on kuvarissse kleepunud. nagu kuskil miskit toimub, oled laksust sees, v imendud virukana sisse, hale teema. ja ära kisa mulle kõrva, mul kuulmisega kõik ok, võta rahulikumalt, hinga sisse, välja, sisse, välja, tunned, läks ju paremaks. oma postastist võid ju igasugu muinasjutte pajatada, usun ma jee, et sinna üldse keegi kirjutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:53
killuke: Jah, olen sponsorluse vastane. Ei tee pidevalt meestele välja, kust sa seda loed? Kui mul on inimesega suhe ning külastatakse teineteist vastastikku, siis on loomulik et pakun talle hommikuti kohvi, võileibu ja lasen vee alt läbi käia, on see sinu meelest sponsorlus? Kui mul on kapis pudel, siis avan selle, kahju küll pole. Oma kohvid suudan iseendale välja teha. Ühelegi mehele sulas maksnud pole, mis sponsorlusest sa jahud? Ise oled siin teada - tuntud prost, ära aja tagasi, loe teiste arvamusi iseendast. Tore siis kui barbilik ja tuunitud , teeb mulle vaid headmeelt, sinus aga kumab välja kadedus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:55
kiizukas: Hinga nüüd ise ka vahelduseks sisse ja välja ja ürita natuke oma kurjust ja üleolekut maha suruda, teed lihtsalt iseenda margi täis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:55
millisele normaalsele naisele ei meeldi meeste tähelepanu, no sry, ütleksin järelikult mingi kiiks küljes, kui ei meeldi
aga sina õnnetu push, püüad tähelepanu võita iseendale kümneid lahmides, suht nutune, kahju sinust vb isegi gramm, a mitte rohkem.

apelsin ja killuke, ilmaaegu tulite vahele, saate loogiÅ¡ sitarahe kaela , sõjard hakkas kurikaga vehkima, kardan lausa.

OLEKSIN ÜLIÕNNELIK, KUI SA PUSH LEIAKSID KUNAGI ENDALE MINGIGI MEHE, SUL HORMOONID MÖLLAVAD JA MÕISTUS KAOB TASKU.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:57
teen võileibu ja lasen vee alt läbi käia!!! Tule taevas appi Kui mees muud ei saa siis süüa ja pestud ikka! Super! Mingi tasuta supiköök sul või???
killukesel 100% õigus!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:58
killuke: Odavaks oled iseennast siin teinud, juba su kuulutused ajavad muigama.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:00
apelsin: Juttud käivad et pead ise 23 aastast poisikest üleval kelle siit leidnud, niiet jaa, komm. makseid ikka sulle maksab?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:03
kiizukas, näib et oled ise pikalt kuival olnud, miks muidu nii õelust ja kurjust täis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:04
kui mul oleks praegu ämbritäis külma vett, siis ma viskaks selle kellelegi praegu kaela või viskaks teid ennast külma vanni ja erandeid kellelegi siit enam tegema ei hakkaks. äkki rahunete seal koos siis maha.
see tegevus siin teemast teemasse on pika peale muutunud täiesti naeruväärseks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:08
Hihiiii, ma tean kus tasuta külma vett antakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:13
hakkas tulema prosti ja litsi nime võtan kui komplimenti. järelikult ikka veel tahetakse ja makstakse.
lugesin kuskilt foorumist, kus sa rääkisid, kuidas meestele õlut ostsid.õlu sai otsa ja tõid veel poest juurde. meestel transporti polnud ja sa käisid jalgrattaga järel. nüüd siis kohv ja võileivad. kui pole prost siis asjaarmastaja ehk lihtsalt lits. on ikka tõelisi emmesid, kes ei lase isegi üheöösuhtel minema jalutada enne kui kõht täis ja pestud ning klanitud. äkki oled sa mingi napsisõber, keda muidu ei taheta. saadakse kord kokku ja sa tõmbad nina nii täis, et piinlik on su nime isegi meenutada.
üle 40 mutid on rohkem nõutud kui sina. midagi ikka viga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 14:14
push, sa ajad mind naerma, pole kuri, ega õel inimene ja sinuga suhtlemine ajab mind vahepeal naerma, vahepeal muigama, naljakas oled lihtsalt, muud ei midagi. mis see annab sulle, kui tahad mingit mõtetut jama pidevalt välja ajada, annab see sulle enesekindlust, ei saa kahjuks pihta. aga ole tubli ja loodan, et sul kõik ikka kenasti läheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:03
jah, vot üksasi, kui naine saab 40nd siis muutub ta rõvedaks ja ropuks, vot see on masendav isegi kui välimus veel kuidagi on säilinud.
need teemad on head, alati saab teada milline on inimene tegelikult, rohkem mehi foorumit lugema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:45
kui naine saab 40, siis ta mitte ei muutu rõvedaks ja ropuks vaid näitab aina selgemini välja, kes ta on ehk siis julgeb igas mõttes olla tema ise, ka ropendada ja rõvetseda, kui ta seda soovib ja kui see on tema loomuses. ja muud üldistust ei tasuks sul, mõrtsuk, vanuse alusel küll teha. paned pikalt puusse.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:53
näitabki seda ma ise ka ütlesin. aga see ongi masenav kui inimene ei aksepteeri kriitikat vaid muutub rõvetsevaks, eriti veel naine ja eriti veel kui välimuselt on kenam naine. nagu ilus õun mis seest üleni mädakäkk.

kas see teeb naiselikusele au? teile vist teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 16:06
kui inimesel on mitu kontot milleks siis seda maha salata, kui inimesele meeldib tähelepanu milleks siis eitada seda ja natuke hiljem jaatada ja siis veel hiljem pidada seda lausa normaalsuseks. tegelikult inimene ei julge olla see kes ta on vaid kukub kõigepealt sajaga tõmblema, teeb margi täis ja kaotajaks jääb tema ise

kui mõne eluvajadus on topis püsida las siis püsib, aga võiks inimene ise tunnistada et mulle tõesti on see oluline. siis ei jäägi muud üle kui õlgu kehitada ja igasugu veidrike on olemas. aga selle asemel tädike korjas teised tädid selja taha ja kukkus maid jagama ja end idioodiks tegema

ma ütlen ju et 40+ naine kaotab oma aru
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 16:33
eheee.....kas see ongi see kurikuulus sisemine ilu mis välja lööb...mõnel varem, mõnel hiljem
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 16:34
järgmine 40 naine kohal mesipuu on avatud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 16:42
oih sorry...ei teadnudki, et see teema noorematele on....eks ma teine kord olen hoolikam
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:06
kiremõrtsuk - kui minu käest küsid, kas teeb kaklemine naistele au - vastan, ei tee. aga ma ei mõista, miks sa järeldad, et 40+ naine kaotab aru. arvan, et neil kaklejatel ja solvajatel pole seda kunagi olnudki, mida kaotada. kellel aru olemas, ei see seda kaota, vaid kasvatab.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:20
näen ju ihast seda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:23
midagi sa ei näe. nagu elus nii ka ihas paistab silma vaid see, kes kisa teeb. mis ei tähenda, et kogu maailm vaid kisajatest koosnebki. suhtle ka teiste iha 40+ naistega - nendega, kes ei lärma foorumis - ja vaata, mida koged.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:27
40+ naistel hakkab tõesti kaduma sõbralik suhtumine meestesse nagu näha siit
Tänavapildis pole neil väga vigagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:31
irl ma ei suhtle 40 aastaste naistega, ainult siin foorumis neid näengi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:34
no siis on sinust küll äärmiselt intelligentne teha mastaapseid üldistusi nende 4-5 40+ naise põhjal, kelle kirjatükke sa siin lugenud oled. tõeliselt eeskujulik valim. way to go.
mida ilusat ma analoogiliselt sinu käitumise põhjal küll sinuealistest meestest võiksin järeldada ... hmm. peab kohe mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:39
mis ma pean küsima hiina naistelt veel arvamust? siin ihas hea kõik saavad ise näha kas on nii või ei ole.

järelda mis tahad, ega see mulle ette ei jää. arvamus on nagunii ette juba teada ja sada kordi ära leierdatud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:43
minu arvamus sinuealistest meestest on sulle teada ja sada korda leierdatud? täitsa huvitav. tundub, et oled omale loonud kena ümmarguse maailma, kus oled kõik asukad kenasti lahtritesse jaganud ja neile sildid peale kleepinud. no ega siis midagi, naudi oma kollektsiooni. igaüks proovib õnnelik olla nagu oskab.
kena reedeõhtut, igal juhul!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:45
kas ma arvasin siis midagi valesti? see jutt mis su viimases kommentaaris on, ongi see mida ma ette juba teadsin tulevat. sinu arvamus ei erine teistest 40 aastaste iha naistest, teil on üks arvamus ja see on ära leierdatud.

killuke juba rääkis õhinal kuidas ma ajan alla 20 aastaseid taga ja pakun sponssi neile. mis järgmiseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 17:54
anna andeks, aga sa ajad nii ebaloogilist juttu, et sinuga ei ole huvitav vaielda. kas see, mida killuke sinust arvas peaks ka kajastama kõigi maailma 40+ naiste arvamust sinuealiste meeste kohta? brr. ma ei suuda seda kõrgelennulist mõttekäiku jälgida, seega - tsurr.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 18:00
miks sa tsurritad ja murritad juba teist korda? kui ei taha siis ei taha, ei pea vägistama end.

ma rääkisin iha 40 aastaste naiste läbilõikest, sa ikka räägid terve maailma naistest. maailma naisi ei saa tunda, aga ihas on asi konkreetsem, teatud mõttes saab siin inimesi tunda kui lugeda nende suhtlust vms.

aga tõesti peale mingi ümisemise sul midagi huvitavat öelda pole, tsurri siis rahus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 18:56
Tekkis küsimus..mis on Barbi-Pushi tegelik vanus...olen kuulnud väga erinevaid versioone...kas keegi oskab öelda?
Välise hinnangu alusel pakuks 29-36....vaimse arengu hindaks 16-24...kas midagi vahepealselt.
Push...kõik naised ei olegi loodud ilusateks,ma räägin ilusast näolapist,mida ei riku ka paar kortsukest..ma räägin treenitud kehast ja kui vaja ka kirurginoast...
On olemas naised,keda saab liigitada,kui stiilsed...Sina VÕIKSID kuuluda sellesse rühma,aga sa ei tee seda..Miks?Sa tahad kuuluda ilusate rühma....milleks trügida,kui see uks ei avane...stiilne olla on sama hea,kui ilus...see on minu täiesti erapooletu arvamus.
Ma ei suuda mõista,millest tuleneb sinu vajadus olla opositsioonis absoluutselt kõigiga...kas tõesti loodad siin klähvides pälvida selliste meeste tähelepanu,kes vajavad naist,kes "teeks võileiva" ja mingi pesemise teema...
Palun ürita võtta kokku iga milligramm oma hallollusest ja saa aru,et see,mis siin lahmid pole päris normaalne.
Kaunis naine ei lasku mitte kunagi selleni,et hakkaks meest kinni maksma,talle õlut(eriti jube osa)tooma jne.
Mees teenindab naist.Kui keegi soovib seda mingiks sponsorluseks nimetada-so be it!Selle tulemusena selgub,et kõik ilusad ja targad naised on litsid?Kas tõesti?Mina arvan,et need naised teavad oma väärtust...
Kiizu....teema,mis ajab ärevaks.Tegemist fotogeenilise naisega,kel presenteerida kaunid pildid..esteetiline.
Ei ole mõtet kakelda vanaprouadega..mina kaasa arvatud...nad teevad su sõelapõhjaks..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:00
caribian: väga tark kommentaar iha kõige targemalt naiselt mingi preemia sulle selle eest (darwiniga samalaadset)!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:04
Asjata ironiseerid...sa vist ise tahaks pretendeerida Iha kõige targema naise tiitlile?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:09
einohhh....kuidas asjata? sa oled valmis ükskõik mis loo väljamõtlema ainult selleks et teistest kuidagi ägedam olla.
minuarust sa ise ka kusagil teemas rääkisid kuidas sa mingile mehele välja tegid ja korraga heidad teisele seda ette. kord on sul mees, siis pole, kord otsid armukest ja suurt riista (sams heidad teistele armukeste pidamist ette), siis järsku teeb mees sulle kodus võileibu, siis jälle käid mingite töllidega kohtumas, siis vastupidi rikaste hurmuritega...

tõesti seda paska tuleb sinult nagu õmblusmasinast niiti
ausalt auhind sulle selle kommentaari eest. ilus ja tark sa ka pole, tavaline naine oled kes elab kujutluste maailmas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:18
Erinevalt sinust minu maailm vägagi reaalne....ma olengi ilus..olen terve elu olnud ..lolliks pole mind kunagi keegi enne sind nimetanud..ja sa isegi ei tunne mind..
Armukest otsisin...polnud vähimatki kavatsust sellele armukesele võileibu jne pakkuda...teema mõtetu,sest sobivat ei leidunud..
Ostsin pudeli väga korralikku veini..enne onni minekut...seda tegelikult enda tarbeks,sest olin veendunud,et seal onnis päris kainelt pole võimalik..ja mul oligi õigus...nagu alati...seda ei juhtu enam mitte kunagi..
Sorry...minimunnindus ehk siis daamilikult(nagu ütleks Push)minisuuruses peenised mind ei huvita...ei taha neid näha,ei taha puutuda ja tegelikult võiks nad lihtsalt otsast lõigata,kui täiesti tarbetud..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:28
@ caribian mulle meeldib kaa hea vein. Mitte mingi kohalike naisete seas kuulus lamav joodik ,,Dreamer,, wõzzz.
Kus su onn on? icc.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:29
kõrvaltvaataja kommentaariks- te mõlemad põete miskit täiesti ebahuvitavat kompleksi, vahest lööb see rohkem välja,vahest vähem, aga selle tõttu ei saa teid kumbagi eriti tõsiselt võtta, kuigi potentsiaali ehk oleks aga jätkake...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 19:33
demi, aga tee seda kusagil naistekas, omavahel ju lahe sellist jura hekseldada. ihas kus on mehed ka on seda jabur teha sest mitte keegi ei hõiska sulle kaasa. blokeeri oma konto uuesti ja leia oma õnn kusagilt mujalt kasvõi perekoolist kus sa käid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:03
"Dreamer"ei ole vein..see on mingi peet...kunagi ammu võtsin lonksu..õnneks oli valamu läheduses....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:06
Kirem..kus on need mehed,kellest rääkisid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 20:09
Kire aga mis sellest üldse hekseldada? Miks sa pead kaasa mõtlema. Las lihtsalt kirjutab, lased silamdega üle ja milleks pingutada? Kui juba oleme tolerantsed, siis laseme igalühel olla sellised nagu nad on. Las lihtsalt kirjutab läbu. Igalühel oma perverssus.
˅ näita rohkem ˅