Foorum
2011-07-10 21:07
jf-teisi arvustades pead leppima ka sellega,et sind arvustatakse...meeldiks see sulle?Mõni elab ja toitubki ainult teiste arvamustest...aga minul jummala pohh,mida teised minust arvavad..tundub,et sel emmel,kellest ka teema..sama moodi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:13
Coya, aga mind arvustatakse niiehknaa.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:15
elmar, tead, kohale jõuab mulle ikka, aga kahjuks jõuan ma sinust vist oma mõtetega ette või ei jõua need sulle kohale (vastastikune? ). siis sa ei tea enam, mida sa mõelnud olid ja kuhu sa oma mõtetega jõuda tahtsid jne
meie arvamused sinuga on jah vahel vastassuunalised ega saa omavahel kokku, aga see ei sega mind sinuga siin suhtlemast. kuna ma mina sinuga seksida ka ei kavatse, siis ma võin sinu suhtes eriarvamusel edasi olla sobib?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:20
Utha Nüüd sa võtsid minult viimase lootuse ära
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:23
jf-meie probleem ongi selles,et ütleme välja selle,mille sülg suhu toob...paljudele see ei meeldi,aga see nende probleem
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:32
elmar- kahju jah, aga tead selle eest on siin 22-aastasid palju palju
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:35
jaa jah,kui neid ei oleks,oleks vist ammu konto sulgenud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:21
Elmar kuidas sa küll viitsid plikadega jännata?
Ma siin töötlesin ühte 24a st. Hoia ja keela! Kuhu ikka teelusikaga pandud, ei sealt ei ole isegi supilusikaga midagi võtta.
30 on selline arvestatav adekvaatne vanus, kus võib midagi ehk head välja tulla.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:29
Parma,tead,mis kui sa ükskord kuuskümmend täis saad siis käib sinust üks kiiks läbi ja hakkad teistmoodi mõtlema
Neid vanuseid ei maksa karta...olen oma eelnavate ametites palju noortega suhelnud.mul pole vahet,kas inimene 20 või 50-end...
ega naine tohigi väga tark olla siis on oht alati ilma jääda kui just rahakott puuga seljas ei ole..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:44
See ei pruugi tõde olla,mida foorumis keegi kirjutab Nii ka mina.....ei viitsi mina enam mingite plikadega sebida.Kirjutan lihtsalt,mis on võimalik tänapäeval teha kui reaalsusest kõrvale põigelda...rohkemat ei midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 23:41
"Ülbitsemine hakkab ikka hiljem kui inimene on kibestunud või ka siis kui tal rongid juba läinud aga tahaks nagu veel... "

Elmar, see, mida sa nimetad ülbitsemiseks võib olla ka ärganud julgus öelda välja seda, mida tegelikult mõtled. Noorel inimesel pole tihti ei teadmist, mida ta mõtleb ega ka julgust seda välja öelda. Noor naine ei tea veel isegi, kas ta on nii ostetav kui sa väidad, seega ta ei julge vana isasega vaielda. 30-40 naine aga saadab sind su naiste rahatahtmise jutu pärast kohe puu taha või hullemasse piirkonda ära ja eks nii sa siis arvadki, et sinuga ülbitsetakse. Pigem arvan ma, et sina ülbitsed ikka naistega, kui neist niimoodi arvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 23:46
Ka 30-40 näitsik tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 00:01
muidugi tahab, aga mitte iga ülbikut . kriteeriumiks ei ole enam lihtsalt peenise olemasolu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 00:04
Mis noksist veel tähtsam on?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 00:08
Push-Et nagu mismoodi...peab ikka lähker olema, et pea ees sisse joosta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 00:13
Üks peab ju natuke targem olema kui teine. Kui endal pea ei jaga siis peab seda teisel poolel rohkem jagama.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 00:19
Just-just, Parma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 08:14
argliknaine,mitte kuidagi ma ei ülbitse Teen järeldused siin foorumis väljaöeldu põhjal naistest,kes on ülbikud.
Ma ei hakka kasutajatetunnuseid nimetama,sest see oleks reeglite rikkumine.Soovitan sul kõik teemad läbi lugeda ja korralikult läbi lugeda siis mõistad seda ise...
Ah,miks noored ei ülbitse?Neid ei lastagi siia eriti sõna võtma siia ju siis saavad kohe vastulöögi vanade"kalade"käest
Selle raha maksmise on just vanemad naised välja mõelnud.Ju siis neile enam ei maksta nagu nad tahaksid
Olen kohtunud kui mälu ei peta,naisega vanuses 62 ja see ainult rahast rääkiski kogu kohvetamise aja...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 16:42
Mul on kaks poega ja nende tutvusringkond suht suur. Kuigi flirditakse minuga küll ja muigan selle peale, aga siin peab ikka piir olema. Vahet pole, kui kompud poegade sõbrad olla võivad, aga kui ma ikka armastan oma poegi, ei tee ma neile iial midagi sellist, et kirjutaksin alla mingile suhtele, nende tutvusringkonnas. Isegi mitte siis, kui asi jääks minu ja nende sõbra, tuttava teada. Ei suudaks oma poegadele haiget teha ja kui välja tuleks, ei julgeks otsagi vaadata. Nagu öeldakse, hunt ei murra kodu ümbert, pean sellest oma poegade pärast kinni. Ja nagu siin kuskil teemast läbi jooksis, justkui naised oleks rajalt maha võtjad nooremate meeste puhul, vaidleks vabalt vastu, enamikul juhul kindlasti nii pole. Ja miks meil areng mõnelt kohalt tammuma jäänud , kui mehel on endast noorem tibi on kõik justkui ok, aga kui vastupidi, siis järelikult on naine endast noorema mehe ära puuderdanud, see ju naeruväärne väide. Ja üleüldse peale lahutust, on mul kõik endast nooremad mehed, elukaaslased olnud ja ei leia seal midagi perversset, kui on mõnus klapp, tundeidki ja kõik muu sobib, miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 17:47
Eks peale lahutust lähegi naised rohkem hinda..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 23:19
no ta ju ei teadnud kes ta on mis ta siis tegema pidi mamma ilma jättma . Öeldakse ikka et küsija suu pihta ei lööda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 17:59
Ha,ha siin kõik püüavad hoolega oma käed "süüst" puhtaks pesta..kui te naised ise oma signaale ei saadaks ,ei jookse ka mehed..ehk siis..kui mära ei indle,ei siis täkk karga..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 18:46
veider mõte, romaa. kuidagi sinna vägistamisõigustajate mängumaale - naised ise süüdi, kui neid vägistatakse, mis te siis olete nii seksikad.
vabandust, vanemad herrad, aga te ei kujuta ette kui palju saavad 40+ naised kirglikke kirju noortelt (20+ meestelt, kes soovivad just vanema naisega olla ning kurdavad, et üldse ei leia nõustujaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:09
Argliknaine! Aga kas nood noored ei räägi, miks nad endavanuseid ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:41
Noored naised otsivad vanemaid mehi kui jälgida kuulutusi..
Seega noormeestele ei jätku omaealisi neide...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 19:46
statistika elmar.... kuni 45a on mehi rohkem 45a ja edasi naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:04
Olen Romaaga pea-aegu nõus. Mõned naised ei märkagi, et kogu nende käitumine on flirt. Riietus, kehakeel, käitumismaneer...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 20:51
ilus olemine, pole veel flirtimine, aga kui hakatakse enda iluga eputama, kui üritatakse võimalikult ilus olla, siis see on küll kõige ehtsam flirt. Ainult kellega? Tihti ei tea naine isegi seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:35
aikon ja teised - muidugi räägivad. mäletan ka ise, mihuke 20+ olin. teadsin, kuidas on kombekas ja kuidas peab, kuid sellest polnud aimugi, mida ma tahan. 40+ on siiras, iseteadlik ja ütleb välja, mida tahab, mis meeldib, mis ei meeldi. nahk on ju tõesti 20+ näitsikul tiba siledam ja keha kenam, aga hea seks ei teki vaid ilus olemisest .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:45
20+ on ka vähe karvasemaid isendeid, naiste seas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:52
Nii et 40+ on igale vanusele "minev kaup", millel kvaliteet kontrollitud ja testirajal saanud parima hinde Nii ja mida siis nendega, kes siledad ja äsja salongist välja aetud?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 22:55
kord kui ämmaga sa veel koos elatud siis oli meil 3toaga korter aga siis mingil ajal sai toad ringi vahetadud ja korra johmas peaga kusele mindud siis tagasi minek toimus autopiloodi pealt aga kogematta sattusin valese tuppa , aga nad naisega on väga sarnased nii välimuselt kui kõne poolest siis aru ma ei saanud kelle kõrval olen, sai siis ilusti ämma kõrvale heidetud ja ümbertki kinni võetud ja magama jääedud (ei sexinud ) sunnik ütles alles hommikul et kas teises toas ei peaks olema we , äia pappa naeris ja naeris õnneks si asjast aru
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:51
ifjm , vaidleks sulle vastu omadest kogemustest. ütleme nii, sõidan suht tihti laevaga ülelahe. püüan silmatorkamatult riides olla, teksad, tossud ja tõesti ka tissid pole paljastatud. selge see, et juuksed korda tehtud, make up-i kiht puudub, suht tagasihoidlik igati. kuidas see iluga eputamine käib, ei saanud mõhkugi pihta, kui naine teeb ennast korda ja miskit pole üle pakutud. iial ei flirdi laeval, püüan omaette olla, loen raamatut üldjuhul, proovin eriti mitte ringigi sebida, aga näedsa, mehed teevad isegi sellisest omaette mullis olemisest omad järeldused, kui üksi, siis järelikult ikka meeletult vajab seltskonda ja kui hetkel ei flirdigi, a kui ligi imen, küll mega flirt hakkab. muideks satun suht tihti päris ebameeldivatesse konfliktidesse, kuna püüan selgeks teha, et tahan omaette olla, aga mees vist kujutab ette, ma tõstan ehk hinda, kuna tõrjun. järelikult igaüks tõlgib flirtimist just nii, nagu talle mugavam.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:01
Ja naine kes on 40+ , teab mida mehe juures hinnata, mis omab väärtust, mis tühine näitaja, samas oskab ka head seksi rohkem hinnata, kui tükimaad nooremad. Ütleme, elukogemusi piisavalt üldjuhul ja mingeid tühikargutajaid, seiklejaid ei hinda kõrgelt, need nn. punktide korjajad naiste rajalt maha võtjate näol, on mannetud tegelased, ütleksin kannatavad komplekside all. Püüavad justkui iseendale tõestada, kui kuumad, nõutud tegijad nad on, aga nii se ju pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:03
infinity666: sellised 40+ naised on tühikargajatest suht sillas, viimased aastad kus veel tähelepanu pööratakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:08
Nõustun Kirega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:11
Vat ei oska seletada, aga õkki ongi tegu erilise auraga. Kunagi keegi seletas, et pedede aura pidi olema lilla ja lahke anniga naisterahvastel kollakat tooni.
Aga tegelikult võib olla sinu välimuses või olekus mingi detail mis sulle endale tundub tähtsusetu, aga kogenud elumees näeb selles kutset.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:15
pean sulle pettumuse valmistama, tähelepanu puuduses pole iial piinelnud ja vaevalt, et see aeg köidab. sa ei tunne mind ja ära pane kõiki naisi ühte patta, eks me oleme siiski suht erinevad, kellele sobivad üheöösuhted, kellele see vastunäidustatud.
küll sinul jagub seda mürgisust, aga jõudu, kui sellest elus energiat saad, siis lase käia.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:19
viimane vastus minult oli mõeldud kiremorvarile, ei teadnudki, et sellise pisikese ajaga jõutakse mitu hüüdlauset välja käia.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 23:01
infinity666: kui sa oleks mõni teine naine siis ma usuks sind, aga naine kellel on 2 aktiivset kontot, laob igapäev samu pilte uuesti ja uuesti üles, hullult ära blurritud pildid, no mis see muu on kui tohutu tähelepanu kompenseerimise vajadus ja kes sulle seda jagab - just need samad mõttetud tühikargajad.

mis sa nüüd ajad mingist mürgisusest, ma räägin kuidas asi mulle tundub. tõde on tõesti nii valus?
mina sulle ei kirjuta ega soovi üheöösuhet, pole mõtet neid välja tooma hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 00:06
Kui siin saidil veidi terve mõistusega ringi vaadata,siis suurel osal 20-stel pole pooltki seda välja käia,mis temal...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 00:47
karm maailm siis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 01:10
Aga nii ongi...vaata siin veidi ringi...
On täiesti mõistetav,et see portaal on teatava hõnguga,kuid labasusel ja seksikusel on suur vahe...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 01:28
oleneb vaatajast ja igale oma. kõik ei hinda kommertskunsti, paljudele meeldivadki tavalised pildid, mitte tuunitud ja võõbatud ja mässatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 01:36
Ja tuunimata kliitorid on rohkem vaatamist väärt?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 08:10
Seksiturul ei taha keegi vananeda Paljud keskealised naised on oma ankeedis tegelikku vanust kärpinud mitme aasta võrra..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 11:07
elmar, no kui 43-ne ütleb, et on 41, kas tõesti arvad, et ta sellega loodab rohkem turul olla? vaevalt küll. pigem muudetakse vanust selleks, et tuttavad ära ei tunneks jne. ilmselt üle 50 vanus on juba midagi sellist, mida muutma hakatakse, aga 40-selt ei näe küll põhjust vanust häbeneda. just hetk tagasi lugesin postkastist järjekordset 25-aastase noormehe kirja, kes pihib, et tal on tüdruk olemas, aga soovib vanema naisega vahetevahel seksida, kas ma tahaksin.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 11:56
ma polegi ihas kliitoreid väga näinudki
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 11:56
kirem, kui su sõnavõtte vaadata, no ma ei tea. sinust kiirgab nii naiselikku hõngu, kahtlen, oled sa üldse mees.
nagu pihta olen saanud, oled sa endine papi. ta oli väga hästi kursis mu isikliku eluga, sain isegi teada, et elan mehega koos ja soovitas siin meessool palju mu peale mitte panustada.
naljakas on lugeda, mida kokku siin pritsid, ma vahetan pidevalt vanu pilte, kas sind tabanud dementsus. mu piltidest tugevalt üle poolte sellel aastal tehtud ja 2010 aasta pilte vahetan jh, kuna, kui üle 500-ja korra hinnatud, siis läheb pilt maha. arvan, et sinult ei pea küll luba küsima, võin mõnda eelmise aasta pilti tagasi panna, v mitte. mis teha, seal päris palju mu lemmikuid pilte. väidad siin, et ma aktiivne ihas, kui ma mõne päeva vahele jätan, v päevas korra käin näit. kirju lugemas, näitab see mu aktiivsust, hmm suht kummaline arusaam sul aktiivsusest. aktiivseks saab sind küll pidada, sebid siin öödpäevad.
muideks, väga labane, madal on sinu poolt nimetada inimesi kes mind kommenteerivad ja kellest paljudega suhtlen mõtetuteks tühikargajateks, ma selliste tõukude peale ei vitsa küll oma aega raisata. sinu jutu peale ütleksin pigem, et sa oled suht mõtetu, kui nii lamppi arvustad võõraid inimesi.
saan sinust täitsa aru, mida püüad siin välja oma jutuga tuua , hullult plurritud pildid, megalt töödeldud . pean järjekordselt pettumuse valmistama, tahad endale nii ja naa, sisendada kui kortsus ma olen. piltidel pole ühtegi mu sellist puudust kinni mätsitud, selline ongi mu nahk, harju ära. kui valgusega mängitakse piltidel, päris rumal inimene võib öelda selle kohta, et hullult blurritud.
kui keegi, kellel riist on näit. 2cm pikk ja teeb pildi lähivaates, võib ka riist üüratu välja näha, lisame 20cm lisaks. nii võiks ka sinu musklis pildi kohta öelda. ja kui ei eksi, oled seda pilti ka suht tihti üles riputanud ja ära kustutanud. kas hinnatud ka üle 500-ja korra, suht hea tulemus siis sul mehe kohta.
sinu puhul ei väida, et oled mulle kirjutanud, esiteks pole see nii lihtne ja jumal hoia sinusuguste ennastäis enesekiitjate eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:13
kuule, see kui ma midagi arvan ei pea ju tõde olema, sa võid alati kinnitada ise kas see on tõde. see et ma pakkusin, et sul on mees olemas ei ole ju mingi riigisaladus või sõjakoledus. teiseks mul on hea mälu, jääb meelde mida inimesed räägivad, aga paljud on ise selle ära unustanud ja siis üllatuvad kui keegi midagi välja toob.

ausalt mind abs ei huvita sinu kortsud, teema oli siiski "tühikargajate tähelepanu". see tähelepanu sulle meeldib, sa blokid kõik kes sulle madalama hinde panevad, sellest võime ühest teisest teemast lugeda... oled üliedev, võid seda ometi tunnistada, milleks hämada... oledki ihas selle sama tähelepanu pärast.

mis me peame nüüd võistlema hakkama või? no tere tädi
˅ näita rohkem ˅