kirem, kui su sõnavõtte vaadata, no ma ei tea. sinust kiirgab nii naiselikku hõngu, kahtlen, oled sa üldse mees.
nagu pihta olen saanud, oled sa endine papi. ta oli väga hästi kursis mu isikliku eluga, sain isegi teada, et elan mehega koos ja soovitas siin meessool palju mu peale mitte panustada.
naljakas on lugeda, mida kokku siin pritsid, ma vahetan pidevalt vanu pilte, kas sind tabanud dementsus. mu piltidest tugevalt üle poolte sellel aastal tehtud ja 2010 aasta pilte vahetan jh, kuna, kui üle 500-ja korra hinnatud, siis läheb pilt maha. arvan, et sinult ei pea küll luba küsima, võin mõnda eelmise aasta pilti tagasi panna, v mitte. mis teha, seal päris palju mu lemmikuid pilte. väidad siin, et ma aktiivne ihas, kui ma mõne päeva vahele jätan, v päevas korra käin näit. kirju lugemas, näitab see mu aktiivsust, hmm suht kummaline arusaam sul aktiivsusest. aktiivseks saab sind küll pidada, sebid siin öödpäevad.
muideks, väga labane, madal on sinu poolt nimetada inimesi kes mind kommenteerivad ja kellest paljudega suhtlen mõtetuteks tühikargajateks, ma selliste tõukude peale ei vitsa küll oma aega raisata. sinu jutu peale ütleksin pigem, et sa oled suht mõtetu, kui nii lamppi arvustad võõraid inimesi.
saan sinust täitsa aru, mida püüad siin välja oma jutuga tuua
, hullult plurritud pildid, megalt töödeldud
. pean järjekordselt pettumuse valmistama, tahad endale nii ja naa, sisendada kui kortsus ma olen.
piltidel pole ühtegi mu sellist puudust kinni mätsitud, selline ongi mu nahk, harju ära. kui valgusega mängitakse piltidel, päris rumal inimene võib öelda selle kohta, et hullult blurritud.
kui keegi, kellel riist on näit. 2cm pikk ja teeb pildi lähivaates, võib ka riist üüratu välja näha, lisame 20cm lisaks. nii võiks ka sinu musklis pildi kohta öelda. ja kui ei eksi, oled seda pilti ka suht tihti üles riputanud ja ära kustutanud. kas hinnatud ka üle 500-ja korra, suht hea tulemus siis sul mehe kohta.
sinu puhul ei väida, et oled mulle kirjutanud, esiteks pole see nii lihtne ja jumal hoia sinusuguste ennastäis enesekiitjate eest.