Foorum
2011-07-09 22:31
Juhtusin kuulama, kui raadios arutati ühe noore mehe probleemi. Poiss pidas enda sünnipäeva sugulaste ja sõprade ringis.
pidu oli olnud üsna raju ja hiljem selgus, et üks poisi väga hea sõber oli sattunud voodisse poisi emaga, kes juba aastaid perest lahus elanud. Poiss muidugi sõbra peale vihane, et see ta ema keppis, aga samas sai ka aru, et sõber ei teadnud, kes too naine on. Pealegi oli sõber seisundis, kus kõik naised on noored ja ilusad.
Mina toetan arvamust, et ema oleks pidanud mõtlema, kus ja kellega voodisse ronib.
Aga mida teie arvate?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:37
olen keppinud ema ja tütart koos ja eraldi kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:37
Seda poissi nimetatakse välismaa keeles "mother ker"!
Ameerika pirukat olete kindlasti vaadanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:38
Oleneb, mis seisundis mamma oli kui joobes, siis vabandatav, kui kaine, siis arvaks, et ema tegeles perverssusega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:48
Arvan, et siin süü mõlemapoolne, kui see poiss oli täiskasvanud, vastutagu ka tema oma tegude eest. Nii et, pole oluline kellega sa õhtul voodisse ronid, oluline on kelle kõrvalt sa hommikul ärkad, et ei oleks ebameeldivaid üllatusi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:59
arvan sama,et ema oleks pidanud mõtlema kellega voodisse ronib,kuigi samas ka see sõber päris puha pole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 23:17
Kõik oleneb selle "noormehe" vanusest. Kui jah, 14 aastane sedasi kurtis, siis on mõistetav. Aga kui sama juttu rääkis 24 aastane, siis pole muud öelda, et tere tulemast suurte inimeste maailma. Oleks aeg ärgata.
Imelik perekond, kus sõbrad ei tea kes poisi ema on ja ema ei tea kes poja sõbrad on.

Lõppkokkuvõttes on iga ühe enda asi kellega ta kepib ja kellega mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 23:18
Kepiti, siis kepiti, aga noore mehe süü oli selles, et ta ei osanud suud pidada. Vaevalt, et mamma kiitlema hakkas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 23:20
Hea veel, et sõbra ema , hullem oleks, kui kutt ameleks sõbra isaga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 23:21
Tuleb valida hoolega mängukaaslasi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 23:34
aitähhh
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 00:04
kui ema elas perest lahus, siis ma ei mõista, mis siin pahandada on. vabad inimesed, täiskasvanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 05:54
Sõber ei tea, milline külalistest on sõbra ema? Mustlaste pulm või, et 200 inimest koos? Raadiosaate huvitavaks tegemiseks välja mõeldud teema.

Kui aga lugu reaalselt juhtunud oleks, siis täiskasvanud inimeste puhul kannavad vastutust mõlemad. Tagajärg oleneb sellest, kas poiss hakkab külakella taguma või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 08:41
J,ti välja möeldud teema ehk jālle..aga millest see uudis siin nüüd..eks isegi siin ihas sebivad,kohtuvad kellegi pojad ja kellegi emad igapäevaselt. Kõigest saab mingi uudise alati vāljamõelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 09:05
See joti poolt pole mingi väljamõeldis..Tüüpiline näide,kus emmed noori poisse ise voodisse kutsuvad ja poiste võimekust kontrollivad.Neid lugusid ilmub ka meedias vahel,kus õpetaja seksib alaealise õpilasega Ka siin ihas olen kohtunud naistega,kus vanemad naised noorte meestega voodisse läinud ja ise veel uhkeldavad sellega.Eks nii otsivad ka vanad mehed omale noort tibi vahelduseseks Mina isiklikult arvan,et emmedel peaks rohkem oidu peas olema kui seksima minnakse..kahjuks alati pole see nii..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 09:07
tõesti veider, et sünnipäeva algul poja sõbra isegi ei teadnud, kes on poisi ema...
aga kui olid nagunii võõrad inimesed, siis ju vahet pole, nad ei suhtle edasi omavahel ju...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 09:25
Loodame, et vähemalt kepp oli nii hea ja tasus selle jama ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 09:55
Poiss oli üleskasvand isa uue pere juures ja sõbrad ilmselt ei teadnudki, et tal kuskil veel mingi pärisema on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 10:47
jaaa.. natuke umbmäärane on kogu see lugu, kui kellegi vanustki ei tea, aga ma olen ka sel arvamusel, et ema oleks võinud endale teadvustada seda, kus ja kellega ta on ning käituda selles olukorras ennekõike vanemana, kontrollima olukorda ja võtma selle eest vastutuse enda peale ning siis alles tegema naisena oma otsuseid.
sellest loost sain ma aru nii, et ema siin kellelgi nagu polnudki. pigem oli tegu vabalt elava ja vabameelse naisega, kes otsis endale parterit ja eriti kohta ega kaaslast selleks ei valinud.
vastutustundetu naine ju...
ja jfjm kommentaari lugedes tundub, et sama asjaolu ajendas ka kunagi seda isa poega ise kasvatama.
ei tea, kui palju see ema oma pojaga enne suhtles, aga nendevahelistes suhetes ei tundu olevat seda vajalikku usaldust ja austust on ka selgelt puudu.
no krt, ema oleks ikkagi pidanud hoidma distanstsi poja ja ta kaaslaste vahel. mis sellest, et ta elas eemal või pole tegelikut pojaga koos. külla tuli ta kui otsene sugulane ja ta oleks võinud kohale saabudes natuke enne oludega tutvuda, tutvustada ennast poja kaaslastele või vastupidi. siis poleks olnud ka seda segadust. see oleks olnud normaalne.
või kui mitte kuidagi ei saa seksita, siis oleks võinud oodata selle sünnipäeva möödumiseni ja siis eraldi nt selle kohtumise endal kokku leppima vms. ja tegema nii, et poeg sellest teadma ei peaks.

ma ka ei saa aru sellest, kuidas saab olla nii, et keegi mitte kedagi ei tundnud?....
kas siis poisi kaaslased ka ei teadnud ette seda, et pidu toimub koos sugulastega? emast nad vist ei teadnud midagi ja polnud ka enne näinud teda, aga kui nii vaadata, siis seal oleks võidud vabalt panna keda tahes – mingit teist sugulast nt, mitte ainult ema...
rõve orgia
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 10:58
mis kurat et emad kutsuvad noori poisse voodisse. jubemaruhea arvamine. ma keoin noorte kuttidega ja pole iial neid ise voodisse kutsunud. mida siin uhkeldada. muide elmar erinevalt noortest kuttidest ei osanud sina isegi viisakat kirja saata. sinu kiri oli üks labasemaid. mõtlesin esmalt, et oled mingi ülbik, aga kaldun arvama, et rämedate sõnade taha on peidetud ebakindlus. ära hakka jahuma,et sa pole mulle kirjutanud. oled ja mitte üks kord, aga meie kirjavahetus jäi imelühikeseks sinu labasuse pärast. eks ma sulle siis tlesingi, et juba su labase kõnepruugi pärast eelistan nooremaid. ei hakka nüüd endavanuseid mehi maha tegema, sest aikon ja jfm on väga viisakad.
nüüd teema juurde. mul pole poegi, aga tütarde peikadega ma ei seksiks: see oleks nagu verepilastus. ei seksiks ka nende sõpradega, sest seda kõike arutatakse omavahel.umbes nii...keppisin ühe vanema naisega...see oli nii hea. seda räägivad mehed omavahel. naiste ette sellega ei minda, sest noored naised vaatavad sellist nagu saasta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 11:39
Vat sulle mis välja tuleb Elmar. Käid meepotti nillimas jotff, ja aikon vähemalt said löögile.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 11:44
Ilmselt poiss häbenes oma ema tema liigse vabameelsuse pärast jaei tõtanud teda sõpradele tutvustama. Samal põhjusel on ka tema väga valulik reaktsioon. Kes see tahaks olla litsi poeg või nagu idanaabrid ütlevad: sukin sõn.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:39
jfjm. tausta tundmata on raske arvata, millised suhted tal emaga tegelikuklt olid ja millest see tegelikult alguse sai, aga teoreetiliselt võttes võib sul vägagi õigus olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:44
Killuke13,kui sa oma kuulutuste lehel lausa keppi küsid siis mul pohhui,mida ma sulle kirjutan,,
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:53
huvitav, kas nüüd avaldus elmari tegelik pale või oli see ainult osav teesklus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:56
utha,mis mureks on?kas pean kirjutama...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:57
no, kas sul on natuke ebamugav ka praegu? kirjuta mida tahad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 12:59
Juhtub ikka :-)! Kunagi ammu juhtus midagi siukest ka enndal..unustati tutvustamast tüdruku õde ühel üritusel..ikka juhtub..saagu üle. :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:03
Utha,miks mul mul ebamugav peaks olema ..kas sellepärast,et killukese üle nalja viskasin?Tema ju vanema meeste naljadest niikui nii aru ei saa ega hakkagi aru saama kui noored poisikesed silmi ees virvendavad...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:17
Elmar, selles värk ongi, et noortele antakse rumalus andeks, aga vanadele lollust ei anta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:20
Lihtsalt pole vaja igaühele kirjutada...ja see ongi lollus.Mind see ei koti
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:28
elmar, kotib kotib. mis sa siis seletad siin?
sinu kirjavahetus killukesega mind ka eriti ei „koti“.
sinust ja sinu tegudest rohkem huvitab mind praegu see, et siin emaga seksimise peale nii rahulikult vaadatakse. antud loo kontekstis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:31
ifjm,tee mulle ka see nüüd selgeks tark mees Kui ma kirjutan näiteks 22-aastasele neiule ükskõik mida iganes ja saan kirjale ka vastuse kus üldse pahandata millegi üle aga samas kirjutan 42-sele naisele..saan vastuse kirjale kui saan üldse tundes vastuses ainult ülbet suhtumist.Kas see ainult iha lehel,ei oska öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:38
elmar, aga sa kirjutagi siis edasi ainult nende 22-aastastega. nendega saad teha mida tahes ja nad kunagi ei pahanda su peale. tee oma valik ja keegi ei esita sulle enam pretensioone
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 13:46
Utha,minu peale saab ainult rumal naine pahandada..teised mitte ,sest olen liig salliv naiste suhtes..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 14:28
Kui sellel, kellel kirjutad, ikak kõik kodus ei ole, siis pole midagi teha. Olgu ta siis 24 või 42.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 14:41
Ju ta siis on..eks seda näe ka igapäevases elus kui palju on kellegile mõistust on antud,mida rohkem siis veel netisuhtluses tahtagi..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 19:57
elmar – ainult rumalad pahandavad sinuga? eksole. sa tuled huvitavate väidetega välja.
22a osutus targemaks kui 42a naine? targad naised oleksid sinu arvamuse kohaselt vist need, kes oma suu kinni hoiavad ja kelle poolt pole mingeid pahandusi sinule oodata jne. tundub nii.
enesekaitseks on hea midagi sellist vastata, aga tegelikult tead ju, et sinu olud on natuke ebakindlamad kui sa siin endale vastuses kirjeldada lubad. seda sinu liig sallivust naiste suhes ma ka ei usu.

ja tegelikult oli teemaks ema ja poeg, mitte elmar ja naised
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:16
Utha,mulle pole see oluline,mida minust arvad,sest mulle oled lihtsalt foorumikaaslane..
teiseks sulle ei jõua paljud asjad kohale lihtsalt ning mõte liigubki sul vastassuunas,kolmandaks kirjutasin mina oma arvamust naistest,mitte seda,et ma peaks kõigile meeldima...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:24
Elmar, kui sa tibile, kes võiks su tütar olla, raha näitad, siis peab ju viisakas olema, et see kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:33
Mul juba tütar varsti 42..
Asi pole rahas..22-ne oskab olla viisakas ka ilma rahata.Rahaga ei saa viisakust osta
Ülbe viisakus tuleb kahjuks aastatega ja neid kohtab siin üsna sageli ja ega pole vajagi privasse kirjutada,neid näeb ka juba foorumis sõnavõttude põhjal ära..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:41
Pärast hea pojaga paralleeli tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:45
Elmar, võrk ongi selles, et paljud loevad foorumit. Ka noored tibid. Ja sa oled osanud endale siin kujundada seksiostja imago. Kui sa nüüd noorele tibinale kirjutad kuuleb ta juba rahakrabinat.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:49
kes oleme meie,et teiste elude üle arvamust avaldame?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:51
Barb, kas teeksid seda ka siis, kui teaksid, et poeg põeb sinu litsakate elukommete pärast? Kas teeksid talle sellise sünnipäevakingi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:55
jfm,olen kirjutanud naistele vahemikus 20-60 ja mitte ainult iha lehel.kahjuks ma ei pea arvet mitmetega seda olen teinud.?
Seda et tibid raha tahavad,tean ka väga hästi aga alati pole see nii mitte.See on üldine arvamine,et tibid tahavad kõik raha
Ülbitsemine hakkab ikka hiljem kui inimene on kibestunud või ka siis kui tal rongid juba läinud aga tahaks nagu veel...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:57
Coya, arvustades teisi, alustame me iseendast. See mille me lõpuks väljaütleme, sõltub juba sellest, kui palju loeb meile teiste arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:58
Läks nagu teemast välja..aga seda ennegi siin olnud...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:01
Elmar, millegipärast minuga pole küll ülbitsetud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:06
Miks sa arvad,et vanem naine ei oska sind tillist tõmmata
Minuga ei ülbitse ka keegi aga ma olen foorumit lugedes seda kohanud siin...
˅ näita rohkem ˅