jaaa.. natuke umbmäärane on kogu see lugu, kui kellegi vanustki ei tea, aga ma olen ka sel arvamusel, et ema oleks võinud endale teadvustada seda, kus ja kellega ta on ning käituda selles olukorras ennekõike vanemana, kontrollima olukorda ja võtma selle eest vastutuse enda peale ning siis alles tegema naisena oma otsuseid.
sellest loost sain ma aru nii, et ema siin kellelgi nagu polnudki. pigem oli tegu vabalt elava ja vabameelse naisega, kes otsis endale parterit ja eriti kohta ega kaaslast selleks ei valinud.
vastutustundetu naine ju...
ja jfjm kommentaari lugedes tundub, et sama asjaolu ajendas ka kunagi seda isa poega ise kasvatama.
ei tea, kui palju see ema oma pojaga enne suhtles, aga nendevahelistes suhetes ei tundu olevat seda vajalikku usaldust ja austust on ka selgelt puudu.
no krt, ema oleks ikkagi pidanud hoidma distanstsi poja ja ta kaaslaste vahel. mis sellest, et ta elas eemal või pole tegelikut pojaga koos. külla tuli ta kui otsene sugulane ja ta oleks võinud kohale saabudes natuke enne oludega tutvuda, tutvustada ennast poja kaaslastele või vastupidi. siis poleks olnud ka seda segadust. see oleks olnud normaalne.
või kui mitte kuidagi ei saa seksita, siis oleks võinud oodata selle sünnipäeva möödumiseni ja siis eraldi nt selle kohtumise endal kokku leppima vms. ja tegema nii, et poeg sellest teadma ei peaks.
ma ka ei saa aru sellest, kuidas saab olla nii, et keegi mitte kedagi ei tundnud?....
kas siis poisi kaaslased ka ei teadnud ette seda, et pidu toimub koos sugulastega? emast nad vist ei teadnud midagi ja polnud ka enne näinud teda, aga kui nii vaadata, siis seal oleks võidud vabalt panna keda tahes – mingit teist sugulast nt, mitte ainult ema...
rõve orgia