mikhan - et kas ongi tegemist elukestva kepiga v?
no midagi sellist.
vastaksin sulle, et tegemist on jah orgasmi pikendamisega ja selle saamise tundes olemisega. viivitad, noh
aga see tuleb treenimisega. peab natuke teadma, mida teed st.
tantrism kui selline on tegelikult ju usuline liikumine. vahend endaga vaimseks suhtlemiseks, kuigi tegemist on natuke teistsuguse vaimsusega ja kultuuriga, mida meie tunneme. meie kannatame, aga nemad naudivad ja on mh vaimsed. peamine ongi nauding tegevusest, mitte see, et kannatan kuni selleni ja siis teen seda ja seda.
see on suhtlemine enda seksuaalsusega, enda teadvuses.
ma olen aru saanud (ja kust siis veel, kui mitte raamatust), et tantristideks võib tegelikult pidadagi neid, kes tahavad enda vaimsusega ja seksuaalsusega natuke tegeleda ja saavutada sellega midagi vaimset
et oleks arusaadavam, siis natuke meenutab mediteerimist. st minimaalse liikumisega.
peab suutma tunnetada teist ja muidugi ka ennast. see, kuidas tantraga tegeletakse, on individuaalne. vabad inimesed peavad need olema, kes sellega tegelevad. st et nad ei ole kinni mingites asjades, vaid tajuvad nende suhtelisust.
tunnistan, et ma nüüd tegin natuke raamatust maha (niisama need teadmised ju ei tule), aga nii sellest räägitakse