Foorum
1
2
2010-10-22 23:11
Vat mõtleb siin ja sügab habet, et selle kuue tunniga jõuan ma terve eesti lääneranniku läbi sõita ja nii mitmestki kohast läbi astuda ja mäherdusi naisi silitada siit ja sealt ja üks erutavam kui teine, nii et asjapulk kogu see aeg püsti, vaat et autos valet kangi ei sikuta.....
Aa kui ma peaks see kuus tundi ühe külje kõrval kaapima, siit otsast ja sealt otsast, ise ühe silmaga kella piiludes, et millal siis ohh ... ja ahh... öeldakse, vat siis juba parem lähen oma nurka ja mängin partii malet....vaimne orgasm ka ühtlasi sellega kogetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:17
siil kuule aga sa siis siuke, kuidas öelda.... 5min. mees???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:22
See kuus tundi "kannatust" võib ju end ära ka tasuda----sõltuvalt reisi hinnast või kinkekaartide kogusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:28
5min või 50 min... peaasi, et ikka kogusee aeg püsti.... mine tea, kes jälle märjast nõretava jutuga lagedale ilmub... ja siis püss juba varakult laskevalmis.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:36
Tähtis pole kvantiteet..ikka kvaliteet....parem ikka näiteks 15min.väga-väga head seksi,kui mitu tundi mingit arusaamatut nühkimist...tean üht meest,kes armastab alati rääkida,et suudab 7-8 korda öö jooksul...see siis~8 tunni jooksul ja naised põgenevad....nimeta,kui peene nimega tahad...jama on jama.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:53
demi, aga mis on sinu jaoks väga-väga hea seks? Ja seda veel 15 minutiga?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-22 23:54
Pääasi, et ikka ihu ja hingega asja kallal toimetad, nagu väike laps oma esimese lelu kallal, ise nohisedes ja mõmisedes... ei siis see nühkimine polegi enam nühkimine, vaid laus loominguline tegevus... ja egas ülemus kellaga kõrval seisa, et sel ajal alustad ja sel lõpetad, läheb kaua läheb, 1m , 10 m või tund, pääasi, et mõlemad meistriteosest rõõmu tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 00:18
Väga-väga hea seksi ...eelduseks on mehe "suurus",eelnevat peibutustantsu ma ei arvesta selle 15 min. sisse.....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 00:26
demi, et sul on see "15 minti tasuta" nagu väike demo? Et mida kõike pärast tundaega on võimalik saada?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 00:40
Et kui on õige suurus siis on ka hea seks?
Ei vaidle üldse vastu Minu jaoks on üheks hea seksi eelduseks väga head füüsist omav noormees ehk siis mees peaks olema nägus. See on juba tema trump. Kui lisaks sellele oskab ka naisterahva keha õigesti käsitleda, omab piisavalt kogemusi, siis seda parem.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 03:06
barb kle aga küsimus on ju pigem kas sina oled õiget mõõtu nende jaoks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 12:50
Ega minagi saa pahaks panna kui keegi minu mõõtudega rahule ei peaks jääma aga kui õnnestub üksteise mõõdud sobitada siis ju kõik
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 13:55
ma olen selles teemas natuke pikemalt uurinud seda, mida DonSimon arvanud on ja ma pean endale kinnitama, et ma saan temast ja ta tehnikast aru. sarnased arusaamad on. mitte et ma sellise teemaga tegeleks (minu teadmised tantrismist ongi raamatulikud ja mitte tegelikud ning seega ei vasta see kindlasti nendele teadmistele, mis mul võiksid olla), aga ma saan tema suhtumisest ja tegutsemisest aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:09
ma pole tantrismist lugenud mitte midagi, aga kui kommenteerida, siis kahte eesmärki võib eristada küll, siis seda mis temagi, see kiire füüsiline rahuldus, teist ta nimetas vaimseks, ma ei tea kas see on seda, aga erutatud oleku pikemaks venitamine, nii et erutus maha ei käiks, siis vahest jah, sellise pika mängu peale võib see rahuldatud olek kauem kesta, isegi kui tõepoolest orgasm jäigi tulemata. aga siin mehi naistele vastandada ma küll ei oskaks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:21
ma arvan, et ta tegelikult ei tahtnudki kedagi vastandada. minu meelest ta pigem viidata sellele, et ka naised võivad tahta kiiret rahuldamist nagu mehedki ja seega on võimalik, et nad ei taha pikemalt sellega enam tegeleda. rahuldus on saadud, huvi enam ei ole st. pigem rääkis sarnasusest
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:26
aa. lugesin jah natuke pealiskaudselt. Misasi on see tantra
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:32
minult küsisid v? või endaga räägid?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:34
tantra on siuke pikaajaline oorgasmilaadne tunne, või siis lühemalt- elukestev kepp
parandage mind kui eksin
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:35
Loodus on ise ju asjad paika pannud. Tundide pikkune värk ei ole loomulik. Tavaline 15...max 30minutit peaks olema loomulik. Mul kipub ikka nii olema, et kui üks saab siis selle peale saab teina kah kohe. Ja tavaliselt olen mina see kes teisena tippu jõuab. Seega on üks fakt selle poole kasuks kes väidab, et pigem võivad naised "minutimehed" olla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 14:48
sinult. on siis ühe lausega kokkuvõetult nii nagu jan ütles ve?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 15:25
Voldemar - 15 minuti naised?
no jah. ma arvan, et ma olen ka nende minutitega tulemuse saavutanud - ei ole probleemi, aga kuigi kaua selline rahulduse tunne ei kesta ju. see muidugi oleneb sellest, mida sa tegelkult tahad. kui tahad kiirelt rahuldust, siis saad ka selle. nt üksinda saad suht kiirelt.
kui ei taha, siis selleks peab hakkam nautima tegevust ennast ja selles olemist, mitte tulemust.
miks sa seda loomulikuks ei pea? kõik see, mida tehakse enda olemise parandamiseks ja selle heaks, peaks olema loomulik.
minu meelest on inimlik, et inimesed seda tahavad ja teevad. nagu ka see, et tahetakse muutusi. neid tehakse peamiselt siis, kui midagi nam ei rahulda. siis hakatakse muid vahendeid leiutama
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 16:26
Mees peab loomulikult olema väga heas füüsilises vormis,ahvatlev jne...ma ei pidanud vajalikuks seda mainida,sest see ju elementaarne,kui üldse seksida.....kui mina jõuan 4x nädalas trenni teha,jõuab mees ka...
15 min. orgasmini on täiesti piisav aeg...õhtul voodis endale"näpukat"tehes kulub 5 minutit
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 17:55
mikhan - et kas ongi tegemist elukestva kepiga v? no midagi sellist.
vastaksin sulle, et tegemist on jah orgasmi pikendamisega ja selle saamise tundes olemisega. viivitad, noh aga see tuleb treenimisega. peab natuke teadma, mida teed st.

tantrism kui selline on tegelikult ju usuline liikumine. vahend endaga vaimseks suhtlemiseks, kuigi tegemist on natuke teistsuguse vaimsusega ja kultuuriga, mida meie tunneme. meie kannatame, aga nemad naudivad ja on mh vaimsed. peamine ongi nauding tegevusest, mitte see, et kannatan kuni selleni ja siis teen seda ja seda. see on suhtlemine enda seksuaalsusega, enda teadvuses.
ma olen aru saanud (ja kust siis veel, kui mitte raamatust), et tantristideks võib tegelikult pidadagi neid, kes tahavad enda vaimsusega ja seksuaalsusega natuke tegeleda ja saavutada sellega midagi vaimset
et oleks arusaadavam, siis natuke meenutab mediteerimist. st minimaalse liikumisega.
peab suutma tunnetada teist ja muidugi ka ennast. see, kuidas tantraga tegeletakse, on individuaalne. vabad inimesed peavad need olema, kes sellega tegelevad. st et nad ei ole kinni mingites asjades, vaid tajuvad nende suhtelisust.

tunnistan, et ma nüüd tegin natuke raamatust maha (niisama need teadmised ju ei tule), aga nii sellest räägitakse
˅ näita rohkem ˅
1
2