to: rubenesque
Sa loe teemat algatust ja siis ära nopi detaile vastustest välja milles kontekst muutunud ja vastus mõnele teisele küsimusele.
Mina ei lugenud tantrismist mitte raamatust ehk siis mina ei leidnud tantrismi vaid see leidis minu. Ma olin varem sellelaadse stiili ise "leiutanud", kogu see filosoofia, mõtlemine, arusaamine - kui mulle juhtus materjal kätte siis iga sõna oli nagu minu enda kirjutatud.
Seetõttu ma nimetangi, et mul on tantristlik stiil mitte et ma tegeleks tantra seksiga. Selles on suur vahe. Ma ei järgi kunagi ühtegi teooriat 100% vaid kasutan ikka oma aju ka informatsiooni analüüsimiseks.
Olen kokku puutunud inimestega, kes on huvi tundnud tantrismi vastu ja raamatut lugenud ja need on öelnud, et teooria on hea kuid ei ole ise sama suutnud järgi teha.
Kui miski puudutab inimese tunnetust, arusaamist ja suhtumist - siis parima tulemuse saavutab siis kui inimese enda elukogemus ja asjaolud on inimese selleni viinud. Kui inimene tegeleb millegagi, siis sellega kaasnevad tavaliselt teatud mõtlemine, nägemisvõime. Ja see teatud nägemisvõime võib viia asjani, ilma raamatut lugemata.
Inimesed naljalt ise ei muutu, muutmine on pikaajaline protsess. Tantrism on asi mida ei sa nii, et loed raamatust ja teed järgi. Näiteks Tantra õpetajad peavad enne 5 aastat õppima enne kui võivad kedagi õpetama hakata. See aga näitab, et teooriast ei piisa.
Mina aga vastasin ennem küsimusele, seoses energiaga. Et energia on inimestel koguaeg olemas, et seda ei lülitata kuskilt eraldi sisse.
Lisaks, ei ole õige väita, et mul pole tantristlik stiil kui teine osapool pole tantrimi guru. Inimene on see millised on tema teod. Kui ta teeb/on midagi omal moel mis tahes olukorras, siis ei muuda see stiili.
Kui metafoorselt ja huumoriga öeldes, et kui kellegi tantsustiil on valss, siis partneri puudumisel üksinda tantsides ei muutu veel tantsustiil.
Ega siis sellepärast suhtumine, mõtlemine, tunnetus, rahuldus muutu kui teine pool ei ole samal tasemel.
Kuidas üldse teise inimese taset hinnata? Pigem võib seksis paljude inimeste puhul öelda, et hea näitlemisoskus võib anda ka häid tulemusi. See kui keegi väidab, et tal on midagi samamoodi ei pruugi reaalselt olla, inimene võib ju arvata kuid tegelikult ei ole.
**
Seks ei ole tegevus, see on eksistents. Paarisuhte puhul ei pea olema isegi vahetus kontaktis. Kui tegemist on energiaga siis ei ole vahemaa oluline. Samas olen palju kordi kogenud, et mõtte jõul võib naist erutada ja isegi orgasmi teha.