Sa närid tähti nagu ma vaatan. Kui sulle tuua mingi näide, siis haarad sellest kohe kinni. Ja nagu sa märkad, räägid sa sellest kuidas sina teeksid või mida mõtled kuid ei arvesta sellega, et on ka teistsuguseid naisi. Lisaks ma ei maininud, et ma elaksin pereelu.
Üldine teema läheb kuidagi isiklikuks kuid mainin siis ära, et sa kontekstist paremini aru saaksid.
On olemas ka selliseid naisi kes tahaks koguaeg kuid sellisel juhul tuleks juba töölt lahti võtta ja keskendudagi igapäevaselt naise teenindamisele. Need suure tahtmisega naised on tihti ise ka hädas oma "isuga". Ja kui tahetakse näiteks vibraatori asemel ikka ehedat riista, siis minu suhtumine on lihtsalt selles, et kui ma ise hetkel oma keha ei kasuta, siis miks ma peaksin olema kade. Ise ei kasuta aga teisele ka ei anna.
Võib olla ma ei tahagi nende naistega üldse seksida aga kuna on tegemist juba pikaajaliste sõbrannadega ja mul teatud ellusuhtumine, siis juhindun sellest.
Ma olen tegelikult seksi suhtes üsnagi pipar ehk siis ei ole tegelikult päris nii, et jookseksin ise tormi igale poole. Kui päris aus olla siis mul ei ole enam isegi seda stiimulit iga naisega seksida sellisel tasemel nagu mulle meeldib. Tänapäeval on kõigil nii kiire, et ei ole aega rahulikult isegi koosolemiseks. Näiteks tantristlik massaaz oma ca 50 elemendiga, mis on ka eelmänguks võtab aega ca 1-2 tundi. Peale seda tuleb veel seks. Siis peale seda tahaks veel koos olla ja juttu ajada jne. Kuna inimestel pole seda aega siis selline kiirustamine on isegi solvav ja jätab ärakasutamise tunde.
Ma siin vahepeal isegi loobusin seksist ja naistega intiimtasandil lävimisest kuid hakati pinda käima, just seoses sellega, et tahetakse just minuga seksida siis olin nõus oma keha laenutama. Ehk siis praegu on mul 2 naisega niiöelda püsiseksisuhe, mis on pigem minu poolt neile vastutulek.
Ja on olemas naisi kes rasestuvad juba püksinööbi näitamisest ehk siis ei aita kondoom, spiraal, tabletid ega miski. Võib olla mõni vahend rikub isegi tervist. Sellisel juhul olen ma üks vähestest võimalustest kellega üldse saab seksida ilma kondoomi ja rasestumisohuta. Ja senine praktika pole mulle ühtegi "ups" last tekitanud.