Foorum
2011-07-06 22:14
Võilill on malts ja ristikhein on ka malts....põllukultuurid..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:15
Aga mina pole mitte kunagi heinamaal maltsa näinud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:19
Maltsa all pean silmas umbrohtu ...hea koondnimetus...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:20
Caribian ja kuidas sa siis päris maltsa nimetad? seda mis sõnniku hunnikul kasvab, sest heinamaa pole talle soodus keskkond
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:21
Äkki on see kõrvits?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:23
Äkki tõesti..... pakun siiski,et melon
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:24
Melon kasvab botaanika aias sõnniku hunniku peal. Vabas looduses on see kõrvits!

Kui oled arst siis oled gay ja kui traktorist, siis oled lihtlabane pederast!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:32
Caribian, kas sa siis ei tea, et karjamaal väib kasvada ka orhideesid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:32
Parmaleikin, mulle meeldib Su viimane väide
Aga meloni ja kõrvitsa kasvukohast ei viitsi ma küll loengut pidada, natuke tean küll. Ütleme siis, et beed viljad kasvavad turul ( mitte veelturul)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:34
Ja botaanikaaias, kasvab kultuurselt sosnovski karuputk, uhke, õisi täis aga täiesti kasutu, suisa mürgine
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 22:41
Orhideed kasvavad aasal...Taimaal lausa hulgim...Eestis ka mõned liigid leitud,aga siiski väga haruldane...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 23:03
Aasal kasvab malts! Kultuurtaimed kasvavad botaanika aias!

JA sõnniku hunnikust rääkides. Teate miks homod lapsi ei saa?
Sest iga seeme, sita peal ei idane!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 23:42
Caribian, eestis kasvab üle kolmekümne liigi orhideesid ja osad on neist nii tavalised, et ei vääri kohta punases raamatus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-07 00:08
Jotteff, Sa rikkusid kõik ilusa nüüd ära
˅ näita rohkem ˅
2011-07-07 00:26
mõnele lehmale kühveldatakse hanguga orhideesi ette
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 20:41
Need eesti orhideed on käpalised....mitte päris-orhideed...kuuluvad küll alamliiki ja meie armastame maailmale teatada,et meil on orhideeväljad,aga visuaalsel vaatlusel sarnasused olematud...
Ilmselt oli käpalisi katalogiseerinud isik lihtsalt purjus...
Mina neid orhideedeks ei pea..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:05
Maailmas tuntakse ligi 18 500 liiki KÄPALISTE, ehk orhidee liiki ja maailmas pole ühtki teist taimesugukonda, mille õite kuju oleks nii mitmekesine ja keerukas. Seega on nad erinevad vaid kujult, mitte aga oma sisult.
See kas keegi nõustub või mitte, on igaühe isiklik asi aga teadlaste poolt on nii määratletud ja kas nad tol hetkel olid joobes oma avastustest või millestki muust, pole hetkel ega ka kõiksust silmas pidades oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:09
See lugu meenutab mulle ühte teist lõbusat lugu...kuidas Norra endale nafta sai....Norra-Taani merepiiri kaardistaja hakkas napsutama ja jäi magama....taanlased siiani hirmvihased ja viibides norrakatega samas seltskonnas,kus tarbitakse ka alkoholi ..tõuseb see teema alati päevakorda.. see kaardistamine toimus 60-ndatel ja siiani ei anna asu..
Kui tegemist tõese storyga...aga tundub,et on,sest väga erinevad seltskonnad võtavad alati jutuks..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:10
Sa Caribian pole vist ühtegi käpalist lähemalt vaadanud.Kauni kuldkinga tunneb ka kaugemalt ära ja see taimetark peab küll purjus olema, kes selles orhideed ära ei tunne. Kõik käpalised on orhideed ja vastupidi. orhideel on kindel õie ehitus ja see et meie kliimas pole nad nii lopsakad, ei muuda neid veel vähem orhideedeks. Minu koduaias kasvab nii viinamari, kui kiivi, mis vilja suuruselt jäävad tunduvalt alla subtroopilistele suguvendadele, aga maitse on sama.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:13
Ma ei liigu palju aasadel...ehk peaks...botaanika pole ka just minu tugevaim külg.Ei ole mitte kunagi huvi pakkunud..aiandus ja kõikvõimalikud taimed-lilled ei pingesta...
Kindlasti on teil õigus,aga mina eelistan siiski neid kauge maa orhideesid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:14
jotf, nagu su pildilt näha on , siis sa ära neid liiga palju kasta, muidu kasvab orhideest perse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:17
Vahel võiks iga inimene, kes "kõndima õppind parkettide pääl", aja maha võtta ja minna loodusesse, ehk siis "tagasi juurte juurde"
See mis seal toimub, on kordi parem, ilusam, rikkam, kui inimese loodud tehismaailm, mis muideks on muu looduse (ka inimene on osake loodusest ja mitte selle parim osa) arvelt saavutatud!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:18
Kindlasti on sul õigus ,Aikon...aga kust võtta see aeg...
Muide...ma jumaldan seenelkäike
˅ näita rohkem ˅
2011-07-11 21:38
Aja puudumise taha varjates, petame me iseennast. Kord pole aega metsa minna, siis pole aega vanaema külastada, kes juba ammu oma pannkookidega ootamas, siis pole aega kuulata mis lapsel öelda jne. ja siis...saab aeg otsa, tagasi seda ei too.
Aga kui jätta mõni õhtu sõbrannaga lobisemata, mõni baariskäik käimata ja aeg on olemas
"see on nii seatud, et aeg ei peatu...kuid peatu hetkeks ja mõtle veidi.."
˅ näita rohkem ˅