Foorum
2011-07-04 12:53
Utka. Risto ja vele nii mõnigi teine on soovitanud sul seksida, et siis oled rahulikum ja ei närvitse. Tuleta meelde, mis sa vastanud oled sellepeale.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 12:55
ei tule meelde sina kindlasti tead peast mingeid mu lauseid, nii et paluks korrata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 13:10
ja tead, parma, risto arvamuse esile toomine siin teemas ja selles kontekstis andis sulle praegu miinuse. pika miinusega vastus. sa vali ka natuke isikuid, kelle arvamusi sa vaatad. ära ole praegu silmakirjalik
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 13:14
Mis see miinus mind huvitama peaks? sinu porbleem see.

Mind ei huvita kellegi arvamus. Mind huvitab õiglus. Sa tümitad ja halvustad vahel valesi isikuid! Kuigi neil on õigus!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 13:24
Tõre meel toob tusa tuju, vänge vimm lööb vatsa viltu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 13:45
parma- kellegi arvamus? huvitav huvitab. ja minu arvamus huvitab sind ka, praegu eriti. muidu sa siin ei suhtleks minuga.
olgu mul sinu arvates mitu probleemi, aga mis sinu probleemiks siis on?
kas sa tahad praegu minu verd või otsid vastuseid ja tahad olukorda/konflikti lahendada?
sa väitsid mind väitvat midagi, aga ma ei saanud aru mida, sest sa jätsid väitmise pooleli ning alustasid kohe teise väitega, et ma halvustan kedagi jne. nii et enam ei ole ma õiglane ka?
oleks tahtnud kinnitust saada sellele väitele, et ma olen seksides rahulikum ja ei närvitse. milles seisneb närvitsemine nt. siin on palju selgitusi vahelt puudu. või tahad sa korraga minuga mitmel teemal arutleda?

ja mis see õiglus ja õigus on. kelle poolt vaadatuna on neil õigus olnud? sina arvasid nii või teised? või need arvajad ise?
ka mind huvitab õiglus, aga sinu teadmised selles osas ma paneks praegu kahtluse alla. sa pole oma arvamuses mitte erapooletu, sa lased ennast muust segada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 13:57
See oli võidurõõm, et on ikka naisi kes arvavad, et mitteseksimine teeb kurjaks!
Muu oli mingi genereeritud jura sinna juurde. Et sul huvitavam oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 14:08
jah? aga las nad arvavad, mis mul sellest. miks sa arvasid, et mina peaks seda kommenteerima või et see mind puudutab?
ma ei oska ennast kuidagi sellega samastada ega seostada. kordan - mul pole sellega probleemi. seega ma ei saa aru, milliseid arvamusi sa minult siin tahad. huvitav, kas kuskile on kirjutatud või koguni tahutud kivisse, et mina seksi ei saagi?

et teised väited oli jura? olgu peale, aga seega sa just tunnistasid, et sa ei pea teiste arvamusi millekski ja see on sinu meelest jura. sama siis kehtib ka risto kohta nt. nii et ma ei pea nendest välja tegemagi.
sa ainult esitad või esindad siin mingeid kuuldud/loetud arvamusi, aga pole praegu kordagi enda väiteid kinnitanud. seega ma võin ka lugeda sinu arvamuse juraks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 14:12
Jep. Võid minu arvamuse juraks kuulutada.
Võidurõõm on ikka minu.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 14:15
parma, kumba sa tahad - kas sa tahad minuga seksida või eelistad edasi vaielda?

jura või mitte, aga ma väiteid sa ikkagi põhjendada ei osanud. üldistusi teed ainult
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 14:25
Utka, sul on seksiga häda käes? Nurud halastusseksi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 16:05
kummalegi küsimusele vastan eitavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 16:15
eeljutuga kurisis mitte olles on utha ettepanek suht julge...
utha kas on käimas mingi uus experiment?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 17:20
boom, kas on uus? ei ole
tegelikult natuke sai eksperimenti tehtud ka ja eksperiment kui selline seisnes selles, et jällegi räägiti sellest, mis ennast huvitab ja mida tegelikult endale tahetakse. teiste arvamus kedagi ei huvita sellised väited olid.
ma arvasin, et siin väideldakse, aga tegelikult... ma ei saa enam aru

kas sa oled kurjem kui muidu, kui sa seksida ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 17:39
Mina olen juba lausa tige
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 12:53
täna on see portaal mulle lausa vastik..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 12:56
Päevad ei ole vennad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:11
Ka mind tümitatakse siin, mis selle point on? Ju siis olen nii silmapaistev ja popp et kuidagi kohe üle ega ümber ei saa. Mul jumalast pohh, kontot ei sulge, pilte sellepärast maha ei võta, olen ja eksisteerin nimme kõigi kiuste edasi. Eks naiste vahel ole juba arust ja aegadest see pidev konkurents, kuna olen ilus ( ja vaielgu keegi vastu ) siis tunnetan ka enda suhtes kadedust, nii meeste kui naiste seas. Mõeldakse igast jama välja et kaikaid kodaratesse loopida, eriti koom on näha kuidas mingi peatu mimm ( kats76 ) siin rinnale taob ja mingeid lambi intriige välja mõtleb, ise ei julge oma nägugi näidata, kõva konkurent ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:18
Push, miks sa tuled päevateemasse jälle teisi kasutajaid kiruma? Blokeeri need ära kes sulle ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:21
Milliseid teisi? Kirun neid kes ise minuga sõdivad, mina teid nimme pole torkinud aga teil kõigil on millegipärast just minuga pistmist, ma ei tea, on see mingi kadedus või püüd midagi näidata? Tõesti siis inimestel muud teha pole kui mingeid intriige ja lambilollust välja mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:28
sry, pushup, aga ma parem ei hakka kommenteerima seda, mida sa siia kirjutanud oled.
vastasel juhul võib tekkida oht, et ma muutun ise ka silmakirjalikuks ja hakkan enda poolt varem välja öeldud seisukohti või koguni enda tegelikku olemust maha salgama. ma loobun. keegi teine võib selle tegevuse enda peale võtta, kui soovi on.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:28
Just täpselt!!! see portaal nii vastik, rõve, ropp, täis sõimu, mõnitusi, labasust...ainus mida siin pole on see, mille nimel rahvas kokku on tulnud Ja nagu sellest kõigest veel vähe oleks! Lisaks käib pidev arveteklaarimine, kellel on suurem, kellel ilusam, kellel pikem, kellel paksem...FOTO Tule taevas appi, kas see on eluküsimus!!??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:32
aikon: Vot ei tea. Ei lasta kuidagi olla, pidevalt kellelgi jalus Näib et kõige õigem on foorumist eemale hoida ja öelda sõna sekka nii harva kui võimalik, vastasel juhul on kellelegi jalgujäämine garanteeritud. Ega siin muud enam toimugi kui üks pidev kiskumine ja intrigeeritsemine, küll jääb üks kasutaja ühele jalgu, küll teine teisele ja siis tümitatakse üksteist päev - kaks kuniks jälle uus ohver leitakse. Tähelepanu pälvivadki sellised arveteklaarimise teemad mitte mõistlikud ja sisukad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:34
Aitähhh, aiku
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:44
Mille eest Elmu?
Push! Ega see, kui foorumis oma nägu ei näita ja sõna ei võta, päästa veel "tähelepanu avaldustest". Hoiatused ja muud rubriigid kubisevad tegelastest, kes iialgi foorumis pole sõnelenud. Kui ikka viha suureks paisub, siis on alati võimalus siia sattuda, vastu oma tahtmist.
Ja üldse ma hoiatan kasutaja Aikon62 eest, ta pidi liiga palju MÖLISEMA
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:50
ISA, ei tohi nii kuri olla! teeme parem kann õlut!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:56
Mis kuradi ISA ma pole Sulle miski isa, ma olen samasugune pervo, nagu Sa isegi vala õlu välja Elmu lakume ennast täis ja hakkame naisi SÕIMAMA
Push ja kui Sa mulle kahe sammu kaugusele lähened, siis saad sellist solki kraesse, et elu lõpuni ennast puhtaks ei küüri
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:58
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:59
Ja Sina Apelsin mida Sa vehid siin oma pöidlaga, kas norid tüli????
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:04
Tavai!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:07
Push..üks anektoot oli kunagi naisest,kes isegi pimedas paistis kole välja,aga hetkel ei meenu tervikuna,muidu oli hea lugu..aga ehk meenub veel..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:16
Push! Panin silmad kinni, et pime oleks jaaa...pole viga, täitsa kena tots olgu valges või pimedas
Aga üks asi, miks inimesed kurjaks lähevad on see, et ümberringi nii palju keni kehi aga vaat SEKSI ikka pole
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:26
Push! see soon on mul ainus, mis veel elus hoiab, muidu oleks tsöli ja baat ammu miskit lõhki lajatanud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:29
tundub, et täna (ehk siis praeguse seisuga) on silmakirjalikkus siin eriti eredalt esile tulnud.
huvitav nähtus, mida vaadelda. äkki tahab keegi sel teemal arutleda? ühiskondlik teema ikkagi. või mis?
praegu oleks hea siinkohal mingi kokkulepe teha või mingi otsus langetada, aga kahtlen, kas sellest ollakse huvitatud.
või tunneb keegi huvi?

nt lepiks kokku selles, et me enamus meist on silmakirjalikud (kui mitte kogu aeg, siis aeg-ajalt ikka) ja me esineme või oleme esinenud siin kellegina, kes me tegelikult pole, aga teinekord tahaksime olla (on vaja); selles, et me salgame ennast vahel maha ja eitame ebameeldivat ega taha seda ka enda kohta kuulda; selles, et me kardame valu ja haiget saada ning teeme teistele seda, mida ise ei taha; selles, et me oleme rääkinud teisi taga (st pole olnud alati otsekohesed, vaid oleme edastanud oma arvamused kellelegi teisele, mitte sellele objektile, kellele vaja) jne.
kui keegi ei taha esimene olla, siis ma hakkan selleks esimeseks ja tunnistan, et olen seda teinud ja tahan olla parem.
tahab keegi veel seda teha?

oma vigade ja probleemide tunnistamine olevat edasiviiv. kui keegi siin tahab ka edasi arenenda ja edaspidi mingeid vigu mitte korrata, siis võiks endast teada anda nt. näidake siis oma head tahet
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:32
Aikon, Sa unustasid öelda, et me ka rikkad, lisaks sellele, et ainult ilusad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:38
Kuri ollakse,,sest eestlane on vaene.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:38
nali naljaks, aga olukord siin on haledaks muutunud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:43
Ma küll kuri ei ole, järelikult rikas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:48
Romaa...vaesus on suhteline mõiste. Aga lisaks materiaalsele vaesusele on ka moraalne või hingeline vaesus ja need on vast hullemadki veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:53
ma vaatan, et iga tegelane kaitseb siin enda või kellegi teise p....t. vabandust, kui ma praegu kuri tundun, aga nii on.
ma tahaks näha, kas on siin veel inimesi, kes tunnista,et nad vahel silmakirjalikud on või olengi mina ainuke???! damn
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 14:57
Mina essa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:05
Utha, ma juhin Sinu tähelepanu ühele väiksele, kui olulisele nüansile. Nimelt eesti keeles, puudub selline sõna..."p....se", Wiedemanni sõnaraamatus on olemas sõna "perse" Aga see selleks.
Vastates Sinu küsimusele, siis "jah", kindlasti on olukordi, kui olen silmakirjalik olnud. Nimetagem seda kasvõi "keep smiling face iks"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:15
kuradi kurat (vabandust), kas ma suutsin jälle silmakirjalik olla? nojah. teinekord kirjutan ikka ilusti "perse", et oleks ka teistele arusaadavam
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:24
Push.anekdoot(mis ei meenunud)polnud sinust,vaid sulle. Utha.halenaljakas on siin juba olukord ammu. Ei ,k6ik pole kindlasti silmakirjalikud,k6igil pole p6hjust lihtsalt. Aikon.eestlased ongi k6iges vaesed,ja kui vaid materj.külge m6elda,,siis see ehk polegi vaesuse tabelis esi-kohal.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:40
Selline huvitav mõttekäik, mis ei kuulu minule...."Õndsad on need, kes vaimust vaesed, kuid rikka päralt on igavene uhkus ja õnn, mille lõpp saabub vaimu hääbumisel"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:51
ma juba äärepealt oleks kirjutanud, et mina küll silmakirjalik ei ole...aga siis mõtlesin, et ok, ma täna pole silmakirjalik
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:55
ja äkki peaks vabandamise kui teis(t)ele austust avaldava tegevuse ka ära jätma.
äkki see vabastaks mingi arvamused ja siis ei peaks enam olema silmakirjalikud ega ka vaenulikud- oleks seda vahetult ja otsekoheselt. see, mida teised arvavad, on nende asi.
näiteks.
ropendamise peaks ka selgeks endale tegema (on arusaadav, et ma ei ole selles eriti osav). ma arvan, midagi on kindlasti veel, mida annaks paremaks teha.

aikon, et siis "keep smiling face"? hea, et tunnistasid. sellisest nn silmakirjalikkusest ma saan tegelikult aru ja eriti seda ei kritiseerikski - muidu peaks siinkohal kritiseerima ennast ju halvas olukorras või eriti halva enesetundega teise näo endale ette tegemine on ka mul omandatud, aga silmakirjalikkuseks ma seda veel arendanud pole.
enesekaitse ja teiste kaitsmine on loomulik tarve.
ma arvan, et siin tuleks teha vahet (kuri)tahtlikul silmakirjalikkusel ja alateadelikult toimival enesekaitsel.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:55
mikhan, vahele jäid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 16:06
no igal oinal on kord mihklipäev
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 16:08
igal oinal on kord mikhani päev!
˅ näita rohkem ˅