Foorum
2011-07-03 14:05
Just selline küsimus tekkib mul üsna sageli foorumit lugedes. Tihtipeale saan aru, et siin kehtib: on minu arvamus ja vale arvamus. Natuke rohkem tolerantsi Saan ju aru, et probleemidele lähenetakse erinevalt, inimesed ongi erinevad: üks võtab väga tõsiselt, teine proovib huumoriga läheneda ja kolmas on siis mõlema peale kole kuri, vahel ka solvunud. Sõbralik aasimine ei tee kunagi paha, aga siin tuleb ka piiri pidada, et päris inetuks sõnasõjaks ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:11
Seltskond, kes siin kirjutamas käib on väga piiratud seltskond. Lihtsalt teatud arv inimesi kõigest.
Tegelt kõik need teemad, mis siin üldsegi kunagi on tehtud, on ammuilma päriselus läbi leierdatud ja leierdatakse seda veel oma paar miljonit aastat. Millest üldse foorumis rääkida? Peale hoiatuste pole siin foorumis üldsegi mingit mõtet. Blogi moodi värk rohkem ja koht kus välja elada. Kedagi kelelgi arvamus eriti ei koti. Kes uhkustab, kes ajab niisama mulli, mõni saba ka mõne hea idee aga ega midagi uut tulla pole. Kui just keegi mingi uues seksimise värgi välja ei leiuta. Siis oleks millest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:15
Just-just! Õhtul kärss likku ja saunas vihaga vana vimm välja peksta nii mõnus töönädal lõpule viia
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:19
äkki on ilm s... ja selle pärast? tegelikult on see vist kogu aeg s..., aga võib-olla see loeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:27
Ikka 4 aastaega on selles süüdi
parmaga igati nõustun..
Meie siin ju ei tunne üksteist,polegi paremat midagi tahta.Vot saame ükskord kõik foorumlased omavahel kokku,küll siis juttu jätkuks või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:32
Utha! Pole olemas halba ilma, on vaid liiga palju riideid seljas ja see kindlasti mõjutab inimese käitumist. Vaat saunas...kõik on võrdsed ja keegi ei porise
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:35
Kõik kokku? Siis peaks selle kokkusaamise korraldama traumapunkti ukse taga ja ilmal pole ka viga, mõnus, isegi soojem võix olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:40
Elmu! Miks just traumapunkti ukse taga, kas arvad, et läheb löömaks? Ma kaldun siiski arvama või vähemasti loodan, et löömingut peetakse siin ja verbaalselt, reaalellu see üle ei kandu.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:46
Mina kallistan kõiki
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:52
mul on teine teooria. siin ollakse kurjad, sest ei osata suhelda, ei vaevuta oma mõtteid selgelt väljendama ja ei loeta oma kirjutisi kriitilise pilguga, teise mätta otsast.
Ja ma mingil määral võin nüüd väita, et ma ise olen ka selle teooria tõestuseks, mind pole siin kordagi rünnatud, kõik oma riiud olen ma ise tekitanud ja mõni üksik juhus välja arvatud, leppimistee ka leidnud. Ja selles pole midagi keerulist lihtsalt ära ole libe, aga ära ole kade tunnustama teise tarkust ja ole nõus tunnistama ka enda lollust, riidu ei anna kiskuda, kui teine pole sellega nõus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:57
Aiku, pulasin niisama Vana vaen veab vagu viltu ja paneb vatsa valutama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:59
Traumapunkti uksetaga, et seksitakse ennast vigaseks!

Või siis on täiesti vaikne koosviibimine, kus ei lausuta ühtegi sõna. Sest kõik on kirjanikud ja muul moel ennast väljendada ei oska
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:04
No eks siis kirjutame kui rääkimisest miskit ei tule
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:06
aikon, diskuteerime natuke. mis on sul korraliku löömingu vastu?
Mitte selleks, et oma mingeid seisukohti vägivallaga teisele peale suruda, aga näiteks, kui on vaidlus, sa otsid põhjendusi, argumenteerid, ja sulle vastatakse irooniaga, pilkega ja ei kuulata üldse mis sa ütlesid, ei otsita ka vastuväiteid, ehk siis tegeldakse vaimse vägivallaga. Sa võiksid nüüd püüda sama vägivallaga vastata, võibolla isegi osutud selles tugevamaks võibolla ka mitte, aga otstarbekam on vastata vaimsele vägivallale füüsilisega, ma leian. Ja siis selgub vaidluses tõde.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:12
hea, et teile see ilma teema meeldib. ma kohe aimasin ette, et kedagi see erutab
oli lihtne vastata ja tulemus oli ka igati ootustekohane. ka see on hea.

ma proovin praegu mõttevaba olekut. vaatan, mida see minuga teeb nt kurjaks pole veel muutunud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:20
Koosviibimisi habe juures olnud, on erinevaid mõttevälgatusi seal olnud, aga pole veel löömaks läinud, võetakse kann õlu või visatakse kapatäis leili lahkarvamuse peale ja kõigil sellepeale lõbus, kui vingu ja suitsu täis kuum õhk üle turja ja kõrvade liigub
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:20
Mikhan, pigem ei selgu tõde, kui rusikad käiku lasta, selgub vaid füüsiline üleolek. Rusikad pole kunagi olnud argument, vaid pelgalt vahend kui sõnadest puudu jääb.
Isiklikult mina pole konfliktsituatsioonis, kunagi eelistanud sõnadele füüsilisi vahendeid.
See oli minu arvamus, ega pretendeeri absoluutsele tõele
Ja veel ma arvan, et kui inimesel jagub argumente ja psüühikaga on kõik korras, surub ta oponendi lõpeks siiski nurka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:31
ma olen elmuga nõus, sest tegelikult on ju nii, et ka kõige tulisemad vihavaenlased, enamus vähemalt, osutuvad reaalelus väga lahedateks tüüpideks, ja ega siin ju ükski riid ei oma ka mingit tähtsust, mille pärast mõnusat olemist ära rikkuda. Igatahes müts maha teie ees nende habe pidude puhul, kuigi pole ise osalenud.
Justnimelt, aikon, ma ei pidanudki silmas, et vastata argumendile rusikaga. aga ma võrdsustaksin siin iroonia rusikaga, mõlematega on võimalik ka kõige kaalukamast argumendist üle olla, ja kumbki ei too lahendust. Ma leian et pilkele rusikaga vastata on lihtsalt otstarbekas vahest.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:32
aikon, mulle lubasid küll peksa anda ja üldse ülimalt närvis olid. argumente ei näinud, käitumine muutus suhteliselt madalaks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:41
No Kire, tappa Sa saad niikuinii
Närvis ma polnud aga asi, mis mulle ei meeldi on teiste solvamine ja alandamine, siis muutub asi kurjaks.
Mikhan, Sul on muidugi õigus ja ma ei vaidlustagi seda, sest igal on oma õigus ja tõde on kusagil vahepeal.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:52
aga see oligi tahtlik stressiolukorra tekitamine nägemaks kuidas inimesed käituvad. kui keegi end alandatuna tundis siis oma viga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 15:55
Eks sellep need riiud virtuaalis alguse saavadki, et südames tuntakse end puudutatuna mingis teemas, ja foorum just selleks "õige koht", kus end välja elada! tegelikult palju lõbusam pisikeses seltskonnas õlle kõrval arutada probleemide üle, mida kedagi häirib ja analüüsida, äkki tõesti...ka minus endas probl. Kõiki mõtteid ei saa ka kirjapildis seletada, ja sealtki tekivad jamad. Sõnades ju lihtsam seletada, ja arusaadavamgi, kui must-valges!
Tuletan meelde- habe pidu toimub, naised-paarid-mehed(naistega) teretulnud!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:00
Globaalses mõistes on tahtliku stressi tekitamine, võrdeline provokatsiooniga ja lõpeb see tihipeale sõjalise olukorraga.
Ma ei ütleks, et alandatuna tundmine on oma viga, pigem on see erinevate inimeste erinev mõttemaailm.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:00
no vabandust, kuid see jutt, et ma tegelikult tahtsingi nii teha ja oma viga, millised te olete, on minu arust vastutustundetu ja infatiilne. sellist teksti saab enda vabanduseks kirjutada ainult teine samasugune (vahest ehk veidi arem ja selle poolest ka teisest teadlikum) netis suhtleja, kes saab aru oma tingimustest ja on nendega ette arvestanud ning on teinud endale selgeks, et siin ta saab kohustuste- ja vastutusevabalt tegutseda.
katsugu neist keegi kellelegi sama näkku öelda ja ta saab kohe teada, kuidas teised tegelikult käituvad. sellistele teiste „vaatajatele“ ei jäeta tavaliselt aegagi otsuste tegemiseks või selgitamiseks – vastus tuleb kiiremini kohale kui netis olles.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:23
Igasugustes foorumites on alati kaklus rohkem kui harilikus elus. Ühest küljest on maas pidurid, mida tekitaks inimesele silma vaatamine - ja teisest küljest on netis imelihtne teksti valesti mõista, kui kirjutajal ja lugejal väga erinevad kogemused või kasvõib mõne sõna kasutus on erinev. Näiteks mina kasutan igapäevaelus sõna "tibi" absoluutselt vabalt iga naisinimese, ka iseenda kohta. Selles puudub igasugune hinnang. Tihti aga kirjapildis võetakse solvanguna, kui kedagi tibiks kutsun. Kirjutatule tuleb ise emotsioonid juurde mõelda, neid ei saa vaadata näost, nagu rääkimise puhul - ka siin tekib probleeme, sest lugeja omistab kirjutajale siiski neid emotsioone, mida ta ise vastavaid sänu öeldes tunneks ...

Jah, saage korra omavahel kokku ja keegi enam ei kakle, üsna kindel. Mõne erandiga - mõni kakleb ju ikka päriselus ka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:27
Jutt õige Sul, Argliknaine
Ja nüüd väike test, arusaamise kohta et siis..." ? mida ma tegin??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:30
Oleneb, kumb sa neist oled, aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:35
No näed siis, hakkab pihta arusaamatus Olen siis see väiksem
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:54
Tegelt ei tahaks ka kokku saada. Ütled otse näkku ära mida sa arvad ja siis polegi enam millestki foorumis kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:04
tahtsid teise lipsusõlme hammastega lahti teha, a nii täis olid , et ei märganudki , et polegi tal lipsu kaelas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:04
Oh, parma, küll leiab teema, nt päevateema- kuidas koosviibimisel koju jõudsite, kas tee oli väga kitsas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:17
Parma! pigem käib näkku ütlemine siin, kui et õllelauas
Mikhan! Vale puha Mina olen sellele emotikonile omistanud tähenduse, kui sõbralikust SÕBRALIKUST suudlusest, ehk siis musist , mida antakse kohtudes, hommikusel ärkamisel, õhtusel magamaminekul
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:20
Njah. Õlut ma ei joo, nii et õllelauas tõesti ei ütle Ja pealegi, Parma joob sellise seltskonnaga, kellega saab näkku midagi öelda. Niisama mõtetutega pole ju vaja juua või mis?

Ja üleüldse, mida kuradit kokku saada, kui pole midagi näkku öelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:22
selle emotikoni looja sai äkki inspiratsiooni edgar savisaarest ja sofia derjuginast, edgar pidi korraks üles vaatama, et siis tõusevad lõualotid eest ära sealt, kus sofia tahtis sõbralik sõbralik olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:30
Parma! ja kes on siis Sinu mõistes MÕTTETU? Kellele Sa sellise sildi külge kleebiksid?
Omalt poolt ma võin öelda, et ükski inimene pole mõttetu, mõttetud võivad olla tema teod või ka tegemata jätmised ja sedagi kellegi teise mõistes, ehk siis taaskord "silt külge".
Aga näkku öelda võib mitte vaid seda, kui loll keegi kellegi mõistes on, vaid ka seda, kui ilus, tark ja tubli keegi on, kellegi mõistes.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:39
kas sa, aikon, oma kirjasõpradele ka maininud oled, mida su eritähenduslik emotikon tähendab? või hoiad teadmist endale ja itsitad pihku.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:44
mulle seletas..peale seda,kui ma küsisin,et kas tahad keelekat teha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:46
Argliknaine! Jah, seda teavad need, kellega ma siin lävin, et ei tekiks arusaamatusi Muide kõiki emotikone saab kasutada nii, kuidas fantaasia seda lubab.
Näiteks ..see võib edaukalt tähendada tolmuimejat ....see kanalisatsiooni läbilükkamist , ....see kurba lahkumist, tantsu...jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:49
aikon. Elu ongi sildistamine!!! Ka see on sildistamine, kui ütled, et ilus oled!!!
Mõttetu, et pole midagi rääkida ega midagi koos juua, ega midagi öelda ei head ega halba.!

Miks näkku ütlemist alati halvaks peetakse??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:52
ja mis see siis peaks tähendama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:53
2. ilmasõda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:56
Parma...ju see, et "näkku ütlemine" halb mõiste on...tuleneb kusagilt ajaloost aga sisuliselt on see ühele mõistele "sildi kleepimine"
Aga elu ei ole sildistamine, elu on see vahemik, mis algab eostamisest ja lõpeb surmaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:59
aikon. Rääkisime erinevtest asjadest, kuigi sünad olid samad. Sama võib ka silmast silma kohtumisel juhtuda!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:08
Elmu, see võib tähendada püssipauku, purskkaevu
Parma, aga selleks, et rääkida ühest ja samast asjast, nii et see oleks mõistetav kõigile, on antud inimesele kõnevõime ja mõtlemine. Need ühildades tekib ka arusaamine
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:10
Kui ühel on üks ja teisel teine, on ikka asi untsus! Aga kelleks seda kutsutakse, kes teistele sildistaja silte külge paneb?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:30
Tallalakkuja
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 22:42
Et luua mida tahes, muuta mida tahes,
on vaja vaid ühte asja.....
Soovitan lugeda Rhonda Byrne " VÄGI "
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 08:46
to veelturul
Rahuldamatus teeb inimese närviliseks ja kurjaks. Nii lihtne see ongi. Siis lisame sinna eestlasele loomupärase kadeduse ning naabri vihkamise. Tulemus ongi käes. Istub vihaselt roosa ekraani taga ja elab oma pingeid välja.
Ära tee sellest numbrit. Võta seda kui kodumaist ilma, kord sajab, kord paistab päike. Sina ei pea selle pärast küll ennast muutma, et kellelgi king pigistab. Las ta siis pigistab pealegi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 11:22
Niisiis. Kus on nüüd need naised, kes väidavad, et mitteseksimine ei mõju neile mitte üks raas.
Utka. Palun sinu etteastet!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 12:51
head väited NSM-il rahuldamatuse koha pealt. ma omalt poolt täiendaks seda veel teisegi väljendiga, mida vahel ka seksuaalse rahuldamatusega segi aetakse ja see on „rahulolematus“. stressis on paljud. siin ongi koos erinevad inimesed ja stress on see, mis mitmed siin seob. kahjuks.
mul tekkis seda teemat lugedes veel teinegi arvamus.
võib-olla polegi asi teiste mittetundmises (elmari väide), vaid selles, et me tunneme ja teame teineteist palju ja teame ka vahel selliseid asju, mis on mitmele tegelasele olnud ärritavad. kui nende teadmistega koos olla ei oska, siis toobki see kaasa uusi konflikte jne - ärritaja ei kao ju!

parma, mille kohta ma peaksin arvamust avaldama?
kas keegi tahab mind selle teemaga seostada või? ma ei tea, mida sa teada tahad, sest mul sellist probleemi veel pole olnud. sinuga mitteseksimine seda kindlasti minuga ei tee
˅ näita rohkem ˅