Foorum
2011-07-03 11:25
Caribian. Näita üks linnapood, mille taga käib õlle libistamine!! Sa oled sellega päris kursis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:26
Ei külasta poetaguseid...ainult teles juhtunud nägema...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:28
ma võin mitu sellist poodi ette näidata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:31
Pudru ja kapsad juba Nüüd aetakse vaesed AA-d külamatsi ja külakuldiga segi...varsti poodi, seal nagunii hull luxumine käimas, vasteks tavapärasele jorisemisele
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:49
tekkis selline mõte, et need seksuaalkurjategijad, kes kastreeritakse ja siis vabadusse lastakse, kas neil on mingisugunegi võimalus veel suhteks või perekonnaks vms. Missugusele kohale lihaturul nad rehabilitatsiooni käigus paigutuvad kahesoolises maailmas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:51
siin ongi ilmselt sassi läinud 2 mõistet - külamats on lihtsalt mats, aga külakuldi all mõeldakse ikkagi ju meest, kes kõiki paneb?
ja küsimus oligi külakuldist, ehk et siis elumehest nagu aru saan...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:52
elmu – iga inimene teeb need eristused ise vastavalt oma eelistustele ja paneb oma "kriipsud" sinna, kus ta arvab, et need peaksid olema.
mulle tundub, et selle klasside teema ja vastuolud linna- ja maaelu või rikaste ja vaeste vahel oled sa ise teemasse toonud.. mina lugesin caribiani vastustest midagi muud välja ning minu arvates räägiti seal intelligentsuse olemasolust ja intelligentsest ajaviitest, sobivusest jne. jah, elulaad ja arusaamad olid erinevad ja see ei loonud suhtlemiseks head alust. sa vist ei lugenud, mida ta kirjutas. nägid tuttavat väljendit ja võtsid selle ette ning tegid järeldused.

ja mis puudutab seda lõtva ja pehmet, siis seda on vist peenis ka oma vabas olekus.
kas siis on ka tegu impotendiga? ega vist.
ma rääkisin impotendist teoreetilisest, sest sinu teema (nagu ma aru sain) oligi loodud siin arutlemise, mitte meeldimise jaoks. ma pole öelnud, et mind impotendid eriliselt erutaks või et seda teks mingi kindel olek.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:54
mikhan - see kastreerimine on ju keemiline. nad saavad teatud ravimeid...
kui ravim võtmata, funkab noks ilmselt samuti nagu enne...kahjuks...
seega kes ikka passis mees, see selleks jääb, kui just päris mune maha ei võta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 12:00
Utha, järelikult olen loll külamats, kes ridade vahelt valesti välja loeb a mul suht p...ui, mida rikas linnavurle minust arvab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 12:07
elmu- no seda arvasid sa enda kohta praegu ise, mitte mina või keegi teine siit. äkki sa siis ise tunnedki nii? või teed jällegi ennatlikke järeldusi. ära tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 12:10
kaslane- ma ei ole detailidega kursis, ja see pole ka oluline, ma võin kõvasti eksida, aga kes keemiat kardab saab vist valida ka kirurgilise kastreerimise, ehk siis võetaksegi munad maha, ja keemiliselt minu teada hävitatakse munandid jäävalt, st hormoone nad enam ei tooda, kuskilt küll lugesin et see ongi tekitanud kunstlike hormoonide turu, mis neil jälle asjad töökorda paneb. Aga küsimuse mõte oli hoopis see, et ilma seksuaalfunktsioonita, noh persoon, mees ta siis klassikalises mõistes ju pole, millised oleks tema võimalikud variandid näiteks pereeluks. Kas näiteks täiesti frigiidne naine võiks teda tahta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 12:20
ma vist läksin ka teemast liiga kaugele, küsimus tõlgituna oli vist see, et kas naine peaks valima mehe, kes teda seksuaalselt ära rahuldada ei jaksa, või siis sellise, kes rahuldab, kuid rahuldab teisi naisi ka veel sinna juurde? Ehk kumb paha on halvem, kas elada pidevalt rahuldamatuna, või pidevalt armukadedana.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 12:27
Tegin kõigile arusaadavaks, et vähem segadust oleks, ja et päris silmad rullis ning kulm paistes selles teemas oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:19
mikhan - mõlemad variandid on jubedad...
ja külakuldi puhul polekski nii tähtis see armukadedus, kui see, et ta noku otsas kingituse koju võib tuua...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:24
Kaslane! Mina olen aru saanud, et naisele on siiski väga oluline, et mees vaid talle kuuluks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:27
Kristlikus maailmas pole ükski naine nõus oma meest jagama...kui,siis ainult väga kitsastel tingimustel ja ilma ise kahju saamata..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:44
ükski inimene ei saa TEGELIKULT teisele kuuluda
ja armukadedus on üsna jube asi
kõige parem on, kui annad partnerile vabaduse teha, mis ta tahab ja siis näed ära, mis inimene ta on
ja üldjuhul, kui inimesel on vabadus midagi teha ja keegi ei keela, siis polegi enam põnev neid asju teha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:49
Tark tüdrik oled Kaslane "Keegi ei ole kellegi oma" ja vaid keelatud vili on magus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:56
tilgake armukadedust on omalkohal igas suhtes, kui seda pole siis lihtsalt ei hoolita enam teisest.
see vabaduse andmine ei tööta nii, et mine ja tee.

aikon: kui loomadega seks oleks ühiskonnas lubatud, kas teeksid kuna keelatud vili on magus? kindlasti ei ole nii. lihtsalt inimesed jagunevad kaheks, ühed teevad mis pähe kargab ja teised ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:58
Armukadedus on tegelikult hästi maskeerunud hirm. Hirm jääda üksikuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 17:21
Kire! Kindlasti ei teeks ma seda, nii nagu ka ei lõikaks ma kellegi pead maha, ei rööviks panka, ei kihutaks üle jalakäijast. Selle nähtuse nimeks on moraal, mille kehtestab ühiskond, kuid mis peab tulema ka inimese enese mõistusest, sest kõiki reegleid ei saa kirja panna.
Muide, seks loomadega pole keelatud, kuid siin on minu arvates just see koht, mida saab nimetada alanduseks ja abitu seisundi ärakasutamiseks, isiklike kirgede (pervessel moel) rahuldamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:08
Seks loomadega ja näiteks surnutega on karistatav...
Mis on see,mis sünnib koos armastusega,aga ei sure koos armastusega?See muide oli üks Eesti mälumängumeistrivõistluste finaalmängus kõlanud küsimustest.....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:33
mingi...suguhaigus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:37
Kui kohe musta stsenaariumit kasutada,siis ilmselt HIV/AIDS
Õigeks vastuseks loeti armukadesus...armastuse lõppedes hakkab see mõnel juhul iseseisvalt elama ja on tunduvalt tugevam emotsioon,kui armastus ..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 21:36
vau Elmu....lugesin just sinu ankeeti kui info tõene,siis sinu võtan küll armukeseks ja peole ka tulen
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 09:06
caribian - mis selles ankeedis siis niiväga meeldis, et elmu kohe armukeseks võtta?
ega ometi TEATUD asja pikkus...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 09:28
Elmul on kodus eksluziiivne spinning ja Helly Hansen ujumispüksid need murravad iga "kõrgklassi daami" südame
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 09:42
Ja-jaa, aiku kui vaid leiaks selle õige, satuks ehk kollase ajakirjanduse veergudele vot sellest ma unistangi aitähhh
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 09:49
Jaa jaa Elmu, ehk saab Sinustki kord inimene või lauza übermeez, kui Kroonika ezilehele zatud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 10:59
Übermeez? See teise sõnaga ümbertnurga meez?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 14:11
Ei Aikon!Pole mingit põhjust kasutada tinglikku kõneviisi....Elmu ongi übermees...Loodus on selle otsustanud ja kes oleme meie..inimesed,et selles kahelda...
Lähtudes asjaolust,et übermees otsib armukest,registreerisin ka ennast konkursile...loomulikult mõistan,et võita nii tihedas konkurentsis on väga raske..aga julge pealehakkamine pidi ju pool võitu olema...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 15:10
Elmu, aga mis probleem sul impotentsusega, et sellise teema algatasid???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 15:15
Hetkel ei mingit probl, tsitruseline kõik omal kohal ja toimib iga kell
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 15:21
Siis on tore!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-07 19:00
ma küll ei arva, et übermeheks peab pikk peenis olema
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 16:44
Selleks,et olla nn."übermees" on vaja vähemalt ühte kolmest....suurt,hästi toimivat ja oskustega riistvara,vähemalt seitsmekohalist numbrit kontol või imetabast oskust "õhku müüa",sinna juurde veel palju detaile(ma ei tea Eestis mitte ühtki meest,kes kvalifitseeruks sellesse kolmandasse kategooriasse).
Anyway...need kategooriad teevad übermeheks tutvusringkonnas,kus mina liigun...paljudel kindlasti hoopis teine klassifikatsioon..
Ideaalne übermees sobiks kõigi kategooriatega....aga ta jääks üksi,sest naise leidmine sellise mätta otsast keeruline...pole sobivaid kandidaate...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 17:13
"õhu müümisega" enam edukas olla ei saa Muud asjad on võimalikud..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 17:48
Seega tuleb caribiani väitest välja, et Eesti übermees teeb Eesti naisele pika puuga ära. Pingutage naised, pingutage.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 18:29
Eestis on übermehi~500...
Elmar...õhu müümise all pidasin silmas megasheffi välimust,kombeid ja oskust inimestele meeldida ja jätta endast Kreeka jumala mulje...see on päris raske..ühtki näidet ei tulegi hetkel meelde..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 19:57
koomik on jälle hoogu sattunud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:19
Oh,ei..kaugel sellest...ma lihtsalt kirjeldasin MEEST.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:26
ehhh...no kellele sa seda jura ajad, aus küsimus ˇkuidagi nii lapsik on "übermees suure raha, suure riista ja mingi ärarääkimise oskusega, lausa kreeka jumal jne", 40 aastaselt naiselt ootaks nagu sisukamat elunägemist juba või tõesti on sul paar kruvi lahti?

või kellele sa nagu tahad siin muljet jätta nende utoopiliste mõtteavaldustega?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:33
See ongi supermehe kirjeldus...vähemalt üks neist kategooriatest peab olema esindatud,vastasel korral on tegu täiesti tavalise mehega..
Mul ongi juba piisavalt elatud,et sel teemal üldse sõna võtta.Elu jooksul midagi kõrva taha pandud....
Mul pole põhjust mulje jätmiseks...mul on absoluutselt ükskõik,mida keegi arvab....
See info suunatud ikka pigem noortele neidudele...loodetavasti jätavad mõne nevermehega kohtumata...lollid mehed peavadki pihku taguma ja 100 aasta pärast nad teevadki seda ja naudivad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:40
sul tõesti kruvid lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:50
See on ikka väga hea kraam mis sa endale manustad, ma tahan ka lennata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:58
muide mis selles pihkupanemises siis nii jubedat on? samapalju naisi onab samamoodi hommikust õhtuni ja mehed ei ürita neid halvustada. näiteks selline seksiguru nagu madonna kirjeldas ise oma noorpõlve orgiaid kus teda kepiti igasse auku ja pärast orgiat läks koju masturbeerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 21:09
Üks "übermees" 500-st on Elmu ...(loe lehekülg 6)
Elmu! Ära nüüd solvu et Sind näiteks võtan, see on lõõp Niisiis; Megashef välimus, elik lõhkised püksid ja kantud sandaalid, kommetest ei hakka vast rääkimagi, neid nagu polegi , oskus meeldida inimestele kindlasti on aga nii sitt mees Sa kah pole, et Sul vaenlasi poleks ja lõpeks, Kreeka jumal !!! Huvitav milline neist ja miks just Kreeka, kas seepärast et majanduse persse keeras?
Ah jaa, kui inimene endale elu jooksul palju "kõrva taha" kogub, siis võiks vahel hügieeni mõttes kõrvu pesta kah ja midagi võiks ka kõrvade vahele koguda
Tänan tähelepanu eest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 21:15
Täpsustuseks!...See viimane lause polnud Elmule mõeldud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 21:19
, onu aikon Mis mu firmadressidel ja sandaalidel viga võin Sinulegi laenata, kui Å¡heff tahad välja näha Aga mis jumalus ma siis olla võiks?- ah, teeme asja lihtsaks- eks ma perverssuse jumal olen Tehke teema, st et tehke konkurss- kreeka perverssuse jumala nime leidmine Selle au osutan onu aikonile (algata uus teema)
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 21:31
Laena jah, ma tahan kah ÜBER olla
Oo suur jumal Perverssus, kas tohiks teie aulikku perset suudelda
Ei hakkaks uut teemat aretama, paneme siin ühe soojaga edasi

KONKURSS TÄNA JA AINULT TÄNA!!!
Kes pakub Kreeks perverssuse jumalale parima nime, saab.... jalaga persse
˅ näita rohkem ˅