Foorum
2011-07-02 20:56
Nii, naised-nunnad, teie etteaste
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 20:59
Igaks juhuks on igal mehel, mungal mõneks juhuks. Võtan munga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:00
ma arvan, et mungad ja nunnad käivad kokku. nii tundub loogiline. järeldus: jääks oma munga juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:05
Ma arvan, et munk ei pruugi alati impotent olla, aga ma küsisin, et kas IMPOTENT V KÜLAKULT ...kuid tundub, et naisi ahvatleb tsölibaadis elamine Oh teid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:05
Ma arvan, et munk ei pruugi alati impotent olla, aga ma küsisin, et kas IMPOTENT V KÜLAKULT ...kuid tundub, et naisi ahvatleb tsölibaadis elamine Oh teid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:08
Elmu! No mida Sa riidled, siin on ju nunnaklooster
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:11
No loodetavasti on külades ikka rohkem kui kaks meest aga impotendiga ma küll ei viitsiks asju ajada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:16
elmu, aga kes siin impotendist rääkis? räägiti ainult munkadest.
tahtsid nunnade arvamust? tahtsid ja said.
kui mehed ei kaota lootust ja arvavad, et nad võivad nunnast hoora teha, siis miks mungast ei või? paneme nad hoorama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:18
Ma ei riidle...tundub, et siin ikka nunnaklooster ikka vist ei ole...ok-ok, külakult vist jah tiba näotu termin, eluvend vähe viisakam väljend, nagu pushup mainis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:18
Utha!!! Küsimus oli..."Kas impotent või külakult?"
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:31
aikon, ma tean! ma valisingi sellise munga, kellest pole veel impotenti saanud ja kellest annab nt hoora teha.
aga kui te mind selliste valikute ette panete, siis ma otsutan et.. impotent. äkki on impotentsus ravitav? see teine tegelane mind ei eruta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:39
Utah, sind siis erutavad pehmed ja lödevad???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:40
pehmed ja lödevad misasjad??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 21:48
Utha - oleksid sa tõesti nõus näit. elu lõpuni kellegi impotentsust taluma? Mõtle, elate koos ja täiesti seksivabalt?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:00
Mina näiteks elan...surnud ei ole ja ei sure ka...
See nunna-teema on päris huvitav....igas naises on nunn..püütakse ju endas eitada pisematki hooralikkust..ja muide nunnad peavad end kõik Kristuse pruutideks....aga Kristuse päris-pruut oli ju hoor...
Ajaloo esimene hoor(Kireka mõistes prost)oli ju Maarja Magdalena...praeguses kristlikus maailmas vaadakse Maarja kahtlasest minevikust mööda,mõistmata,et vaid hoorale omane isetus tõstis just selle naise Jeesuse vääriliseks...
Piibel on tark raamat....ja ainult rumal ei näe siin seoseid...
Pigem intelligentne ja noobel impontent kui külamats...
Pealegi...tänapäeval palju erinevaid võimalusi seksiks..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:04
No-nii, mäs sel külamasil viga oo?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:05
Sorry, parandan, külamatsil!?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:06
caribian - kas see impotent aitab sind seksis või pead ise oma seksivajadusega hakkama saama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:07
Kes on öelnud, et tal midagi viga on äkki on linnaprouad lihtsalt valivad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:08
pushup- miks sa arvad, et peaks taluma? see pole puujalg, millega sa kogu elu endaga kannad.
impotentsus on peaaegu alati ravitav seisund olnud ja ega ma siin praegu oma elu otsust ei langeta. kui esitatakse kahevastuselisi küsimusi, siis selle peale ei saa paremini vastata. mina valisin impotendi! sest see on ravitav. hooramine äkki pole ravitav, vat ma ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:08
Saan ise hakkama...ja säran
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:11
Ka hooramine on ravitav! Tean raudselt juhtumit, kus litsist truu ja tragi abielunaine saanud!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:13
Elmu, ikka juhtub. erandid kinnitavad ju reeglit
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:14
Hooramine on pigem mentaalne seisund...nagu kiirtee,kust pole võimalik "maha sõita"...impotents täiesti ravitav..tegemist pigem füüsilise haigusega..
Suhte puhul määravad hoopis olulisemad kvaliteedid,kui mingi mõtetu seks...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:16
caribian - aga kui väidad, et impotentsus on ravitav, miks sa siis oma kaaslasel seda ei ravi ja ise endaga hakkama pead saama?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:17
Caribian- sex pole kunagi mõtetu, kui mõlemad osapooled väga seda soovivad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:28
See pole alati ja igal juhtumil ravitav ja üksikutel juhtudel seotud ka pigem psüühikaga...
Litsidest saavadki parimad naised...tänulikkus oleks vist õige väljend,mis iseloomustaks seda kiindumust-armastust...
Litsidel on väga suur vahe ka...oleneb,mis originaalis põhjustas prostiks saamise..samas,süna "prost"on kuidagi nilbe....väga tasemel prostid annavad igal ajal ja igast asendist silmad ette nn.tavalisele naisele..

kirel põhinevad suhted jahtuvad 2-3 kuuga...kaua sa tühja keppi teed?..pigem mängivad muud ühisosad...
Mis on külamatsil viga?..Sellest võin pikalt rääkida...suhtlesin aastaid tagasi mehega,keda võib ilmselt nimetada külamatsiks....ühisosaks oligi mega kepp...selles oli ta ilmselt maailmameister....aga...ta ei saanud aeg-ajalt isegi aru,millest räägin...kui arvata,et Descarte on mingi bändi solist jne....sorry....ma ei julgenud temaga kuhugi minna,sest dressipükstes seltskonnas ei liiguta...keegi ei näe esmapilgul,mis pükstes on..
Lõppkokkuvõte-seltskonnas on mõistlik liikuda ikka härrasmehega,kes behives ja kellega hiljem arutada päevasündmusi,poliitikat,maalikunsti või lihtsalt filosofeerida elu,kui sellise teemal,seada kahtluse alla Darwini teooriad(selleks peab eriti tugev natuur olema)..
Seksida saab ise,saab omada head sõbrannat või leida mingi külamats,kellega kohtuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:42
No, kui dressides, siis tõesti, kas külamats või põder lahetagant
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:43
caribian - a milleks seda impotenti siis üldse vaja on, kui nagunii seksid mingi külamatsiga ringi?
kas impo on ainult rahakoti pärast või seltskonnas käimise jaoks?
ja mis impo ise arvab, kui teab, et sa külamatsiga seksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:48
Hea veel, et külamats silo ja sita järgi ei haise Oi teid naisi, ühesõnaga- mats elab maal, ja maakas ei kõlba karupessegi teie arust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:50
Mina ei seksi külamatsiga...see oli lihtsalt välja pakutud,kui üks võimalikest variantidest...
Väga hea sõber,kellega koos eksisteerida on kuldaväärt....ei hakka salgama..lisaks intellektuaalsele väljakutsele ja avalikult heale muljele mängib partneri valiku puhul kindlasti ka materiaalne võimekus...
Eelistan pigem Toompea luxkorterit talumajapidamisele...see on minu valik ja ei tähenda,et kõik peaksid samuti toimima...
maaelul kindlasti omad plussid,aga see pole minu elu...maitse asi...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:00
Mh. Aga seletage, miks peab nii mustvalgeid valikuid tegema. Impotent või külakult. Ma keeldun valimast. Pigem olen omaette
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:01
nüüd siis on külakuldist mats tehtud? kas matslik olek käib külakuldi olekuga kaasas või kuidas? kas te ajasite need kogemata segamini või meelega tegite?
äkki oleks selgem, kui kohe öelda, et see mees on hoor mis siin ikka sünonüüme otsida
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:11
See mees,kellega mingil ajal aastaid tagasi suhtlesin..oligi tegelikult pigem gigolo kindlasti mitte parim,aga no jah...ma ei pidanud palju kulutama ka....temal ju kunagi raha ei olnud,pidu toimus minu kaardiga
Üksindus on ka tunduvalt soliidsem,kui sekssuhe suvalise isendiga...argliknaine,sul on õigus....
Kui naine on kolmekümnendates ja on/saab vabaks..millised on valikud?Soliidne härrasmees,kes pakub kõike ,aga kahjuks mitte kehale....lihtsalt mees,kes arvab,et tema eksistentsi õigustab ainuüksi MEES olemine.....mees,kes otsib võrdset suhet(ta maksab kinni oma eelmist suhet ja lapsi)ja tal puuduvad võimalused luua normaalset suhet....gigolo,kes soovib naist ära kasutada...naljavend,kes ei loo kunagi suhet(naine ei tea seda alguses).....
Mina valiks vist esimese variandi...ja tänapäeva demokraatias kohtab alati kauneid sõbrannasid....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:14
Utha, ma isegi mõtlen, miks mõne arvates külakult samastatakse külamatsiga aga mis vahe üldse külakuldil ja hooral on? Isiklikult arvan, et külakult teeb ilma, aga hoor tahab rikast ja rahakat
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:18
Hoor ei taha rikast ja rahakst...tark hoor teab,et seda ei saa--------teeb kõigiga...
Külamats teeb sama------------teeb kõigiga,kes vähegi saadaval
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:27
Tasemel hoor tahab kindlasti rikast, löö seltskonnaajakiri Kroonika lahti!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:30
Ja sealt leiab palju hoorasid?Hetkel pole seda ajakirja kusagilt võtta,aga ma eriti ei usu....
Kes on hoor?Sinu arvamus....Elmo
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:39
Kui nüüd matsist rääkida... Miks külamats? Sellepärast, et teeb lihtsat ja rasket tööd ja ehk ei lõhna kõige paremini. Mees käib saunas ära ja kui rääkima hakkab, unustad suu lahti. Linnamats on on parem või? Tegelikult kutsutakse neist suurt osa linnavurledeks. See on minu arvates tunduvalt hullem kontingent- nendega küll ei julgeks luurele minna
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:44
Vot mina arvangi, et hoor liugleb nn ilusate ja rikase järgi! Kus aga raha lõhna tunneb, sinna laveerib ning on seal senikaua, kuni oo ilusa ja rikka tühjaks pumbanud. Siis otsib uue...ja ringkäik võib uuesti alata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:46
Sul on täiesti vale arusaam.....kas rikas mees on lausloll?Kindlasti mitte....
Selleks,et liuglema pääseda,pead ise ka ikka keegi olema....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 23:50
Veelletis- just, sama arvan ka mina, sita-ja silo haisus ma nö üleskasvanud...ei ole maamatsidel(enamustel, kes poe taga ei jõlgu just) viga midagi, ja riietuvad vaata et pareminigi, kui mõni laia lehte mängiv linnasaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 09:15
caribian - aga miks sa arvad, et soliidne härrasmees võib pakkuda kõike, aga mitte kehale?
tavaliselt on rikkamatel inimestel ka tervislikumad eluhoiakud - söövad tervislikumalt, neil on võimalus käia erinevates trennides ja tegeleda erinevate hobidega...
mis mõjub ka potentsile igati soodsalt
ja mõnigi võib teha silmad ette noorele, aga ennast ära joonud või suitsetanud ja paksuks ning laisaks söönud mehele
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 09:27
kas keegi tundis ennast sellest "külamatsist" puudutatuna? tundub nii. kuidagi palju räägite sel teemal. on see oluline praegu? jätaks need erinevate asulate vahelised suhted siit kõrvale. muidu tuleb iga "mats" ja hakkab siin oma seisukohta siin kaitsma. muide, see "mats" polnud praegu öeldud solvanguna. ma ise pidasin matsiks olemise all pigem silmas oskust suhelda ja äkki caribian tahtis ka seda öelda, mitte ei soovinud maal elavaid inimesi halvustada. ärgem liialdagem nende arvamustega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 09:52
Ka külamats teeb trenni, mitte ei ole see ainul rikaste luxus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 09:58
ja samas võib ka see külakult, kes kõike liikuvad paneb, rikas olla...
kõik on suhteline
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 10:35
sellesse teemasse oli tegelikult juba eos konflikt (kui mitte mitu konflikti) sisse kirjutatud ja kuna naised ei tundu eriti kumbagi meest tahtvat, siis ei saa need vaidlused ka siin otsa sa elmu oleksid pidanud ette teadma, et sa sellised vastused saad teadsid ju?

aga vahepeal äkki vastaksid mu küsimusele ja teed mulle selgeks, mis see "pehme ja lödev" sinu arvates on? kas me räägime nn munga füüsisest (sinu arusaamade järgi) või millestki muust?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:16
No tegelikult, utha, oli see teema algatatud vasteks pushup'i teemale "nunn v hoor", et ka naistel oleks midagi arvustada, aga...kätzi ma siin küll ei näe, pigem paneb imestama, et endiselt ja jätkuvalt tõusvas joones jätkub klasside eristamine inimeste silmis- rikkurist iluspoiss KRIIPS ja labane, dressides külamats
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:18
Ah, et pehme ja lödev? Et mis ma selle all mõtlen- impotentsust ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 11:20
Siinkohal täpsustaks,kes on minu arvates nn.külamats...elukoht ei oma seejuures mingit tähtsust...külamats on isane olend,kes lodev,õllekõhukesega,ei pea lugu ümbritsevast maailmas,eriti naistest...arvab,et iga naine peaks teda ümmardama,tema eest arveid tasuma..ta pole kunagi midagi kuulnud elementaarsest viisakusest...seda liiki isendeid leiab tavaliselt poe tagant õlut libistamas....
˅ näita rohkem ˅