Foorum
1
2
2011-06-28 15:47
30 kraadi varjus ja sina hääletad. Sind võtab peale sümpaatne sobiva vanuse ja välimusega meesterahvas, kes sõidab vw passati uusima mudeliga. Auto on küll uus, aga näe kliimaseade juba ülesöelnud. Seega autos sama palav kui väljaski. Veidi ajapärast mees ütleb, et on juba pikalt roolis olnud ja peab ennast värskendama kui sa vastu pole. Keerab metsateele ja nagu imeväel oletegi minutipärast veekogu ääres. Mees viskab enda paar hilpu seljast ja hüppab aadamaülikonnas vette. Sina aga pole ju suplusega arvestanud ja kleidi all on vaid mikroskoopilised stringid. Mida teed?
1. järgid kaaslase eeskuju
2. stringid jäävad.Mis varjus, see varjus
3. kleit vajaski pesemist
4. lepid varvaste leotamisega

Kellele minu pakutud riietus ei sobi, kujutage midagi muud ette, aga mõte jääks samaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:00
jfjm, ma ei kanna stringe, ise läheks paljalt ujuma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:02
mis selle testi tulemused näitavad?
sa võiks ju kliimaseadme ära parandada või sõidad meelega niimoodi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:02
Oi Boom, kas oled sugu vahetanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:05
Kaslane, garantii ajal ise ei torgita ja kui pole jõudnud veel töökotta minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:07
jfjm siis kirjutagi niimoodi: AINULT NAISTELE!!! aga ega see vist ei aita...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:12
Kust ma kah vw saaks..eriti katkise kliimaseadmega :-D hea nõks!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:15
Kliimaseadet on lihtne rikkuda...... võta kaitse välja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:16
Loo moraal. Ära osta ja ära hääleta VW!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:17
Ja kui naine ei meeldi paned tagasi..supper lahendus :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:30
Jott..mis teeksid 1. Aga kui naine v6tab auto ja sinu riided ning paneb minema? 2. Või kutsub politsei, moraalse ahistamise pärast? 3.v6tab su telf. Ja helistab su naisele? 4.n6uab kohe seksi,ilma kummita?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:44
Ja nagu valatult kohe teemasse kuulutus: Niii mehed, APPI, mis auto ma endale ostma peaksin, ei oska valida???

Igatahes!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:51
Mustang.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 20:31
hea teema tegid jfjm, aga su tekstis on mitu kahtlast kohta
nt - katkine kliimaseade uuel mudelil (võis ka tegelikult katki olla, seda ei tea) ja teiseks see „veidi“ enne mehe tegutsema hakkamist jne. et kas oodatigi sobivat aega selleks või oligi nii vaja.
ma saan aru, et ma olen siin natuke kahtlustav, aga meenutab ettekavatsetud olukorda aga olgu, kujutame siis seda ette.

ma arvan, et edasine valik oleneb enda meeleolust ja sellest, kuidas suhtlus enne arenenud on. kuna suhelda sai ainult „veidi“ (ajaliselt), siis on veel tegu tundmatuga ja tahaks olla ettevaatlik.
teiseks - ma ei ole eriline tee ääres hääletaja (eriti üksinda ma ei teeks seda), aga kui ma seda ette kavatsen ja tegema hakkan, siis ma olen arvatavasti ka selles tujus, kus ma ette tulevaid olukordi ei vali, vaid teen seda, mis mulle ette tuleb ja endale meeldib. ja kui veel aeg, koht ja inimene ka sobib, siis.... ma vist viskuksin kleidiga koos sinna vette
ja siis veel all vaikselt eemaldaks muu jne. no ja sellise kleidiga ei saa ka kohe minema minna, peab kuivatama... ja kuna kliimaseadet ka ei olevat ja palav on, siis ka ei tahaks veel kuskile minna

auto mudel ei ütle mulle muidugi mitte midagi ma ei saa aru, miks oli oluline sellest kirjutada? kas hääletajad vaatavad mudeleid ka?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:17
Ammuks need kliimad.
Seoses sellega, vast pole teemaväline jutt.
Võrust - Valka sõit, kah VW golf pikk variant.... aasta 1998 (võin eksida) .... ja ühe piigaga tulek. Ma ise ka ei tea mis lollus põhe tuli, aga kuna masin seistes oli juba ülikuumaks läind, siis kruttisin kõrvalistuja istmesoojenduse põhja teda oodates.
Sõidame lõõtsutame, aknaid ka eriti avada ei saanud, sest siis õhutõmbus ja vaatan, et iga jupi aja tagant aken natuke lahti ja lõõtsutades, ahmib õhku. Sangastes tegime peatuse ja kuni ta poes avastasin oma kruttimise vea. Oi mul oli häbi pärast ja selle julgesin seda Talle ka tunnistada alles miski kuu aja pärast

A.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:31
Kas nüüd hääletajad just mudeleid vaatavad ei oska öelda, kuid marke kindlasti. Omast kogemusest võin tuua näiteid. Nimelt kui vahest nostalgia peale tuleb ja Ladaga sõidan siis selline situatsioon on tavaline. Hääletav tütarlaps. Kui auto on tuvastatud siis ta enam ei hääleta. Pilk tahavaatepeeglisse ja jälle sama tütarlaps hääletab. Või on asi hääletja teadlikuses, et Ladast töötavat kliimaseadet leida on lootusetu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:45
no kui vesi mulle paras (olen külmavares) siis kohe vette, riideid ei akka muidugi märjaks tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:46
antz, aga miks sa arvad, et nad just mudeli tuvastamisest huvitatud olid? äkki nad tegelesid sel ajal omaniku tuvastamisega ja see ei sobinud? samas eks teadlikumad neiud vaatavad kindlasti uuemaid mudeleid ka vahest teavad muidki detaile
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:51
Kui mina hääletaks siis mul just oleks lahe Lada peale minna, ma ka nostalgiafriik

aaaga muidu antud situatsioonis - lepiksin varvaste kastmisega
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:02
No kui nostalgitsemiseks läks, sisi räägin ühe loo.
Kunagi varajases nooruses (vahtralehe aegu) sõitsin sapakaga. Käisin pidevalt Pärnus pidudel. Ükskord ka lähen, mööda Tallinn-Pärnu maanteed ja tsikid loomulikult sapakat ei hääletanud, no tühja sellest, 4 tunnipärast sõitsin samat teed tagasi (tuli vahepeal ära käija) ja vaata imet. Tsikid ikka hääletasid . Mul oli pool pidu juba seljataga ja nemad vist hääletavad siiani
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:03
Kuule Mary..tule siis vana ja stiilse Jawa ga nostalgitsema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:18
Milleks see auto mark tähtis oli?Mitte just kõige odavam, aga mitte ka mingi super auto, aga et uus, siis majanduslikult toimetulev inimene.
Lühidalt kirjuades, tundus olukord ettekavatsetuna, aga kui oleks juhuslik? ja kui mees pole ka mingeid siivutuid vihjeid teinud, pole sinu, kui naise vastu huvi üles näidanud? muidu jutt on sujunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:53
hääletaja esmaseks sooviks on ikka jõuda sihtkohta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 00:03
Seda ma üritasingi öelda ja et ka autojuht ilmselt pole seksipeal väljas. Lihtsalt palav on, aga elu on täis ootamatusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 11:49
jfjm – need, kes hääletamisel ka auto marki peavad vaatama, ongi vist juba endale meest otsimas. hääletamine kui ettekääne mehele saamiseks.
kui minu sooviks on edasi saada, siis ma võtan ja teen seda, mitte ei tee kõike korraga
kuni auto edasi liigub, mis vahet sel on, milline kujutis või reg. nr tal ees ja taga on. ja kui palju keegi autos sees olles seda enam vahib – kui peale saad, siis pole see enam olulinegi. kuni väljas oled, seni valid ja vaatad, kas tahad seda või mitte.
olen ise kunagi pulmast tulles kollase „muhu“ peale ennast hääletanud. kah oli tore. natuke kitsas oli seal, aga kogu eluks on see sul meeles.
nii palju siis sellest.

see arvamus teo ettekavatsetuse kohta oli pooleldi naljaga kirjutatud
aga kui nii, et kohe oleks juhuslikult ja kui ei mina ega ka mees pole selle ajaga otsest huvi tundnud, siis eks ta natuke naljakas oleks vee ääras seal teda vaadata ära minna ka ei saa, kui juht vee all on üllatusest oleks ka vait mingi aja ise ma vist siis vette minema ei hakkaks. natuke uuriks vee ääres või vaataks eemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 12:48
utha, kuhu tissi pildi panid?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 13:14
Pushup, sina või?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 08:01
olen VÄGA harva hääletanud...
ükskord Pärnusse sõites sain veoauto peale, selline suur ja kaasaegne auto oli, marki ei tea
vot see oli elamus - kõike nii kõrgelt vaadata ja teised autod olid nagu mutukad
mõtisklesin isegi veoautojuhi ameti üle natike
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 12:20
Kaslane! Sul ei ulata jalad pedaalidenigi, sellise auto roolis aga unistada ju võid ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 15:12
aikon - ja huvitav, kuidas need japsid veokatega siis sõidavad, need minust ju veel väiksemad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 15:57
Kaslane! Sa oled ikka tüüpiline naisinime üldse ei oska loogiliselt arutleda. Japsidel on pisemad veokad, sepst nad saavadki nii pisikesed olla nagu Sina
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:56
misasi on pisike veokas???
et nagu mänguauto ve?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:03
Uuri liivakasti sisu vahel, vaata, millega lapsed mängivad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:07
Täitsa plont oled Kaslane
Pisike veokas on selline, kus japsil jalad pedaalideni ulatuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:08
aikon - oled sa sellisega sõitnud, et pajatad?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:21
Jaa, olen küll...näituseks Mazdaga ja Izuzuga Sulle Kaslane just paraja suurusega autod aga suuremad inimesed jäävad rooli taha kinni
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:27
mulle meeldivad sellised veokad, nagu ameerika filmides, aga neid kahjuks eestis ei liigu...
sihukest hääletaks küll...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:31
Ja siis peatub selline, Sina ronid kabiini ja mis edasi, sellest ma pigem vastu ööd ei pajataks... lapsed ei saa siis magada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:33
ja sa jätad jutu ka kõige põnevamal kohal katki....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:35
Janpoiss...nii jubedat lugu, ei tahaks isegi Sina, paljunäinud seatapu spetsialist kuulda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:35
mõni kass ees või taga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 23:43
Olgu...ma siis räägin selle loo lõpu ära Verine, lõhkikäriststud riietega, sopast tilkuv naine (Kaslane), lohistab vaevu jalgu järele, tihub nuttu, luristab nina ja pühib VERISE seatapu noa, näpu otsas kõlkuvate stringide külge
Taamal kostub mulksumist, see on rekka, mis aeglaselt sohu vajub ja mille kabiinivalguses võib aimata üht peata keha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 00:07
kollased juuksed, rohekas kleidike
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 09:15
aikon, nii suurt sood pole vist olemaski, kuhu see ameerika hiigelrekka ära suudaks uppuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 09:49
Kiisumiisu! Eestimaal on siukseid soid, kuhu terve Tallinna linna saab ära uputada, rääkimata miskist onu Sami rekkast
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 09:58
te tahate soos kohtingu korraldada või?

kaslane- jätaks need plastmassist kallurid ja veokid aikonile - las mängib, ja räägiks teemast mida sina selles olukorras teinud oleksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 17:55
aikonil on mingi soos õuduskohtumise skeem välja mõeldud...
vot ei teagi, mis teinud oleks...
sõltub ilmselt ka sellest, kas mul parasjagu on keegi olemas
ja ka mehest, kes palja tilliga ujuma läheb...kui ikka on kole ja paks mees, siis ma mõtleks enne järele, kui vette hüppaks
ehk et ära hüppa vette tundmatu mehega
a kui noor ja kena mees...no siis mine tea...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 18:01
Just just, Kaslane!! Hüppame aga koos
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 19:03
aikon noor ja kena mees. muidugi, kaslane
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 19:06
las ikka kõigepealt aikon näitab tilli ette ja kaslane ka oma värgid ja siis rahvas otsustab, kas hüppavad või ei
˅ näita rohkem ˅
1
2