Foorum
2011-07-01 00:06
Need on oletused, uuri välja. Tegelikult pole seda üldse raske teha, lihtsalt vali õige toon ja küsi. näiteks.
Muidugi põhimõtete, kedagi ju ei põlata selle pärast, et tal pole raha. See on niikuinii, et hetkel pole raha. Mina näiteks keelduksin ka sellise naisega kohtumisest, tema keelduks siis jälle minuga kohtumisest ja nii me ei kohtugi, ja pole vajagi, ma ei tea kas tema aktsepteerib seda et ma ei mõtlegi teda teenindada, kuid mina aktsepteerin tema mõtteviisi, või siis võtan selle lihtsalt teadmiseks. Teine võimalik lähenemisviis on, et mina olen mats ja tema on hoor, tulemus on sama, aga mõlemad said oma elu millegi negatiivsega mürgitada. Kui mõelda omakasupüüdlikult, siis loogika ütleks nii, et minu seisukoht on õige, tema(tema ehk siis ükskõik mis suhtes oponendi) seisukoht vale, kui keskendud oma seisukoha pealesurumisele, jääb sul tema oma teadmata, kui keskendud teise ärakuulamisele, siis see kes lahkub sellest vestlusest rikkamana, oled sina, ükskõik kas seiskohaga nõustusid või mitte. Niiet - kuula ta ära, siis saad teada, millest ta aru saab ja millest mitte.
Parma, ma otseselt ei vihka teda, ta isegi väga ei ärrita mind, kuigi ma tean paari asja, ta päriselust, lihtsalt manipuleerin natuke. Ma olen kaks päeva teinud seda, mida tema on teinud vähemalt aasta, ilmselt rohkemgi, aga ma ei mäleta nii kaugele, ja sa küsid minult tema vihkamise kohta. Ajunuss, miks sa temalt ei küsi. Ok ma ei tea, võibolla oled küsinud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:08
Niikaua kui minu perset ei torgita, siis mind see ei koti!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:10
Ma tean selle naise põhimõtteid läbinisti...ma ei laida...tema puhul me räägime absoluutsest tipust ja loomulikult võib ta nõuda...ja hetke seisuga võib õelda,et ta saab ka...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:23
Caribian, ära ole endas nii kindel. Mitte kedagi ei ole võimalik täielikult tunda. On asju mida ei tunnistata ka parimale sõbrale ja uust sellepärast, et need on vastuolus väljakuulutatud põhimõtetega. Ka absoluutsel tipul võib olla millestki puudus ja pole välistatud, et selle millegi leiab ta absoluutsest põhjast.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:27
Kindlasti on ka softim pool....aga vaevalt see kunagi reaalis avaldub...maakolkast pärit tüdruk on jõudnud Harwardi magistrikraadini ja tõesti absoluutsesse tippu...kahtlen,kas ta on sealt nõus langema....never say never...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:28
näed, hea näide, kas suudad selle lihtsalt aktsepteerida, et parmat tõepoolest ei koti selle naise põhimõtted, keda sina ilmselt imetled. Selles mõttes, et on palju erinevaid toppe, võibolla parma jaoks on see sinu absoluutne tipp kamp napakaid luusereid, kes on oma elu ära raisanud ja see naine lihtsalt üks tibi kes oma arvutiga hakkama ei saa kellega on lahe ropendada. Kõik saavad oma ja thats it, nii nagu parma ei saa kunagi tema tippu, ei saa tema ka parma tippu. Kas selline võimalus on seeditav?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:36
Tundub,et "tipp"saab eksisteerida eri vormides....
Samas,paljude naiste puhul,kes selle saavutavad...edasi soovivad olla ainult koduperenaised...
Barbara White on hea näide...juhib ülemaailmset antifeministlikku liikumist....ka Harward,Ebay peadirektor...meeletud rahvusvahelised ametid...aga lõppkokkuvõte-soovib olla ülalpeetav koduperenaine...ütles avalikult välja hiljutises CNN programmis...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:53
Rikas ja kuulus olemine on töö. Ka nende vabaaja veetmine kuulub töö hulka. Nad on pidevalt jälgimise all. Sellepärast nad igatsevadki taga seda vabadust, mis vaesematel, kes võivad teha kõike mida tahavad, ilma et see kedagi huvitaks. Paljud oskavad selle igatsuse ka täideviia, aga seda varjatakse väga hoolikalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 01:51
mjkhan,kas sinul jälle kummitused või luulud? sa kohe ei saa ega suuda ilma minuta jätka homme jälle määgimist kui teised rannas päikest naudivad.saab sinul kergem ja sisemine turvatunne hinges
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 08:08
Ma saan ilma sinuta, aga hetkel jah on väike hobi. Sa võiks nüüd õnnelik olla, su postidele vastatakse isegi, ja pannakse sind tähele, seda ju tihti ei juhtu. Aga ära muretse, varsti tüdinen, siis pead jälle oma sõbralistiga leppima
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 09:51
Huvitav, et paljud "tipud" kolivad pealinnast ära maakolkasse. Näiteks Tartusse. Kas see pole mitte allalangemine?

Ajalehepoisist miljonäriks. Mingi teatud aeg oled seal kõrgel, saad kõik mida eluaeg ihaldanud oled, ning lõpuks lihtsalt tüütab seal olek ära. See on suht piiratud seltskond, enamvähem ühed ja samad tegelased ja üks ja see sama väike maailm. Mikhanil oli selle kamba luuserite osas suht õigus. Ega see TOPP muud ei ole, kui enda ja veelkord enda ja soo vbla mõne sõbra/sõbranna ülesse haipimine. Mida see annab?

Raha poolest on mõni cyproki vend (loe: soomes olev eesti ehitaja) tunduvalt rikkam vahest!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 11:07
Oh,ei mitte kõik "tipud" ei taha jääda koduperenaisteks.Käiakse vahel tööl isegi pensionieas ja mitte ainult raha pärast.
See TOPP vahel üsna piiratud seltskond Kamp koos,kellele raha lihtsalt sülle kukkunud Kahju neid vaadata kui mingi masu või pangakrahh neid tabab.Tavainimene elab kõik asjad rahaulikumalt üle...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 11:28
caribian, said sa siis kedagit lõpuks kätte (mõtlesin seda ranna 5-6 tunnist jalutust)?
Ise olen laupäeval Pirtal 10 -15 vahel, suure hoone juures...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 17:39
Ei,boom...keegi ei tule minuga randa....
kahju...oleks Sinuga Pirital kohtunud,aga mul hoopis teised plaanid ja Tallinnast suht kaugel...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 19:05
mis siin ikka kuskil aerga raisata, nime küsida ja tutvuda. kiire seks ja iga roju oma koju.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 19:22
Ja milleks veel seks, las iga roju istub oma kodus ja hoiab energiat kokku
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 20:15
Kes plaanis seksida?Jutt käis rannapuhkusest...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:00
aikon - aga millega seal kodus veel tegeletakse? ainult energia kokku hoidmisega?
kui seda energiat liiga palju koguneb, siis peab ikkagi teise roju koju minema või ta enda poole kutsuma...

caribian - ma arvan, et nad kommenteerisid esialgset teemat, mitte sinu pakutud varianti
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:32
Killuke. Lähme sinu juurde koju, seksime kiiresti ja siis sa lähed ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:37
Utha...kui energiat liiga palju koguneb, siis saab selle maandada maa kaevamise, puude lõhkumise, sinna-tänna jooksmise, naabritega kaklemise, kivide veeretamisega kiviaia tarbeks jne. jne., nii et pole vaja oma kodust lahkuda ega teise roju koju kõmpida.
Muideks, ühe korraliku rannapuhkuse juurde käib ka seks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:39
Rannast rääkides. Ajasite isu peale. Lähengi Stromkale. Ehk saab seksida ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:47
Keegi pole miskist isust rääkinud, Parma! Sa ära fantaseeri, meie siin olema korralikud inimesed ja räägime kiviaiast
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:52
Parma läheb Stromkale meritähte otsima
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:56
Hea idee. Tüdruk võtab päikest poolalasti nagu nad seal on. Kargad ligi ja kukud põrutama. Ei tea mis tehakse kas hakatakse kisama ja vastu rabelema ja süüdistatakse vägistamises või läheb torimiliseks seksiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:01
See on siis üllatusi täis esmakohting meritähega ....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:11
õnneks päikest enam pole ja meritähed laiali jooksnud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:24
Siis saabki seksida
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:27
Kellega, kas krabidega või?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:52
parmaleikin sa ühita seks rannamõnudega...ma elan stromkal
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:55
Lahe. Teeme ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 11:19
caraibian, miks keegi ei käi sinuga rannas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 11:50
nii - killuke ja parma läksid meritähe-seksile
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 17:50
Ma ei ole kedagi kutsunud,Boom....ja põhjus selles,et kardan vingujaid ja närvihaigeid,kes hakkavad koju tahtma.....
Nõrgad mehed!Vaadake neid mehi,kes peavad näiteks Afganistanis sõda...täisvormis,peavad jooksma ja hüppama,surma võib ka saada..
Meil kodus..sama temperatuuri juures ei suuda alasti kauni naise kõrval normaalselt olla ....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 23:41
caribian - aga äkki mehed kardavad, et neil läheb kõvaks kauni naise kõrval ja siis kõik näevad...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 09:21
caribina, ära siis kohe üldsustama hakka, pealegi Afganistaanis on samad Eesti poisid
Loogiline, kui kaunis naine on kõrval ja alasti, see viib pöördesse, aga kas ei peaks vää?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 17:28
Oh..selle peale ei mõelnudki...siis ei saa mehed ju enam oma puudujääke varjata
˅ näita rohkem ˅