Need on oletused, uuri välja. Tegelikult pole seda üldse raske teha, lihtsalt vali õige toon ja küsi. näiteks.
Muidugi põhimõtete, kedagi ju ei põlata selle pärast, et tal pole raha. See on niikuinii, et hetkel pole raha. Mina näiteks keelduksin ka sellise naisega kohtumisest, tema keelduks siis jälle minuga kohtumisest ja nii me ei kohtugi, ja pole vajagi, ma ei tea kas tema aktsepteerib seda et ma ei mõtlegi teda teenindada, kuid mina aktsepteerin tema mõtteviisi, või siis võtan selle lihtsalt teadmiseks. Teine võimalik lähenemisviis on, et mina olen mats ja tema on hoor, tulemus on sama, aga mõlemad said oma elu millegi negatiivsega mürgitada. Kui mõelda omakasupüüdlikult, siis loogika ütleks nii, et minu seisukoht on õige, tema(tema ehk siis ükskõik mis suhtes oponendi) seisukoht vale, kui keskendud oma seisukoha pealesurumisele, jääb sul tema oma teadmata, kui keskendud teise ärakuulamisele, siis see kes lahkub sellest vestlusest rikkamana, oled sina, ükskõik kas seiskohaga nõustusid või mitte. Niiet - kuula ta ära, siis saad teada, millest ta aru saab ja millest mitte.
Parma, ma otseselt ei vihka teda, ta isegi väga ei ärrita mind, kuigi ma tean paari asja, ta päriselust, lihtsalt manipuleerin natuke. Ma olen kaks päeva teinud seda, mida tema on teinud vähemalt aasta, ilmselt rohkemgi, aga ma ei mäleta nii kaugele, ja sa küsid minult tema vihkamise kohta. Ajunuss, miks sa temalt ei küsi. Ok ma ei tea, võibolla oled küsinud