Foorum
2011-06-29 08:38
jfjm, nüüd sa rikkusid küll kõik ilusa ära!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 12:50
esmakohting - maha ja taha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 12:53
Informer: mine arenema...!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 13:27
Noh ega Informeril kah omamoodi õigus. Põhimõtteliselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 17:03
jfjm, kas mingi aeg on lootust näha ka kõikide su testide kokkuvõtet
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 17:13
Võib-olla ongi õigus,kui leiab kellega sellisele kohtingule minna Edu igatahes!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:04
Jep. Igatahes ega selliseid vabalt hingavaid naisi on suht vähe, kes kohe seksima kipuks. Informer on tõesti õnnega koos, kui sellise leiab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 20:40
Boom, kokkuvõtte võib igaüks ise teha. Mul huvitav vaadata, kuidas teemasse suhtutakse ja mis suunas see arenema hakkab. See mis liini foorumi põhikirjutajad ajama hakkavad oli mulle juba ette aimata. Mina sain teada, mida tahtsin, aga selle jätan endateada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:49
jfjm,sinul on tõesti huvitav vaadata. sa oled meil tuntud vaatleja.võiksid tõesti paljud asjad jätta enda teada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:54
Risto,mis sa jotimeest nõnda kiusad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:57
elmar59,pigem ta kiusab end ise
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:00
Tead,ma isklikult pean teist mõlemast lugu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:07
elmar59,minu lugupidamine kuulub ka sinule paljudes teemades olnud arutelud on tõesti olnud asjalikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:12
Uus idee esmakohtinguks!Kiusatus päikest võtta osutus suuremaks,kui töötahe...tegin päeva vabaks ja käisin rannas.
Rand sobib ideaalselt kohtinguks....annab võimaluse partneri närve kontrollida(olen täheldanud,et enamus meestest hakkab nihelema pärast paari tundi..minu rannaskäik kestab tavaliselt 5-6 tundi),annab hea ülevaate partneri füüsilisest vormist(midagi varjata praktiliselt võimatu),saab testida tema sportlikkust(rannavolle,ujumine) ja vestelda erinevatel teemadel(5-6 tundi annab korraliku ülevaate),veel võimalik teada saada,kas tegu ikka härrasmehega,kes iga tunni tagant daamile baarist klaasi külma vett toob...........täiuslik kohting!Kes julgeb minuga randa tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:16
Mina tuleks aga see 5-6 tundi seda kuuma taluda,pole küll tervislik Oleks vist osa ajast varjus ja käiks külma joogi järgi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:25
Vähemalt härrasmees!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:16
kui sa oleks ratastoolis ja rannas saaks vett ainult allikast, mis asub mäe otsas, siis ma oleks niipalju härrasmees küll, et sulle sealt vett tooks, vajadusel ehk tassiks süles allikalegi, aga tavalises rannas, saamatu daam kes ei saa ise vett baarist kätte, no las siis istub janus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:28
Eks ma ikka saan...kui olen üksi või sõbrannaga See on rohkem testiküsimus...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:34
kui läksime randa, sinule spetsiaalset vett tooma ma ei lähe, aga kui tuli janu, ja lähen õlle järgi, loomulikult võtan siis sulle ka vee ühtlasi. Kui nüüd sina lähed vee järgi, kas sa mulle õlle tood? See on ka testküsimus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:36
rannas ei tohi alkoholi juua ja kahest õllest võib olla piisav uppumiseks. rannas ei tasu juua, eesti omab niigi uppumissurmades esikohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:43
mul pohhui, kui baaris müüakse siis joon. Kuigi ma ei tahagi, tahtsin tead kas demi võtab mulle sealt selle õlle näppu, või kukuvad näpud küljest ära selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:47
tal on ju igapäev uus jutt, abs pole mingit vahet mida ta teeb või millegist arvab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:58
miks sa tema eest räägid, mul on omal silmad peas ja üllatus küll aga ma suudan ise ka lugeda, ei pea refereerima.
Caribian, tood siis või ei, oled daam või ei
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:03
ma olen suuvooder
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:05
Ma ei too sulle õlut...miks?..õlu on üks väga kole jook ja mu näpud kukuvad tõesti küljest aga ma võin tuua külma vett
Rannas ei jooda alkoholi...aga after beach..rannabaaris..üks väike jääkülm Möet& Chandon Brut Imperial sobib küll
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:07
mjkhan,loputa suud
kui sa Caribianile vett ei too,siis mida ta peab sinule õllet tarima loiva aga ise -liikumine ja liigutamine tuleb ainult sinu enda tervisele,enesetundele kasuks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:16
Okei, caribian, su motiiv on õilis ja ma olen sulle vee eest ka tänulik. See oli testküsimus, võime siis toimikusse panna linnukese, et ei ole meeste suhtes ainult tarbija. Kiremõrvar, nüüd võid sina rääkida ENDA eest, kas caribian teenis selle linnukese ausalt ära. Aga see pole ajunuss, mõtle enne kui ütled
Risto, kes nüüd ei süvenenud, ma ütlesin et ma ei lähe tervete jalgadega inimesele SPETSIAALSELT vett tooma, aga kui lähen endale tooma, siis loomulikult võtan talle ka, ja küsisin kas ta on minu jaoks samaks valmis, mitte rohkemaks, ma ju ei saatnud teda õlle järele.
Mis sa ise leiad muidu, kas su kommentaaris oli mingi iva?
Kas sina tassid oma poissõpradele õlut?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:21
Arvan,et Demile ei piisa ainult veest Talle meeldib muidugi vaadata,kuidas seda tuuakse talle
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:22
Õrge jooge õlut....kasvatab kõhukest,toiteväärtus nullilähedane ja maitset teisel ka pole.Jooge vett ja pitsike konjakit
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:27
mihkan, tegelikult ma vist pole seda laadi inimestega harjunud, vähe kokkupuudet ja seepärast mul tekib tema puhul segadus. noh et kuidas nii ja kohe järsku naa. ma ei lugenudki mis ta sulle vastas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:39
see on aus ülestunnistus, kiremõrvar. Ma ei saa siinkohal jätta meelde tuletamast seda märkust mulle, et ma ei süvene teemadesse. Ma üritan inimestesse süveneda. Elmar on selles minust kaugemale jõudnud, ta juba teab, mis caribianile meeldib ja millest talle piisab, mina vähemalt tean, et kui lähen taga randa siis see pole päris raisatud päev, saan vollet mängida ja vett toome ka kordamööda
Caribian, ärme veel tee sellest teemast joogieelistuste teemat
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:40
mjkhan,minu sõbrad toovad minule joogid iva on ikka ja loodan,et pika peale sa selle ka välja nopid sügad veidi kõrvu ja oledki meelt muutnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:41
Ma usun,et vesi ei lähe sponsorluse alla...või läheb?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:53
ei lähe. ja ma ütlen kohe et kui ma unustasin kogemata oma kaardi või raha autosse, siis täiesti külmavereliselt ostan selle vee sinu kaardiga ja ei tule meeldegi tagasi maksta. Kui sina unustasid, ja minu kaardiga või rahaga ostsid, ja seda pärast tagasi tahaks maksta, siis vaataksin sulle ka otsa nagu lollakale
Niipalju oleks vahet, et sinu kaardiga ma vett ostaksin, aga õlut endale mitte, aga ei paneks pahaks kui sa endale midagi jälki ostad, longerot näiteks
Kui me lähme näiteks kuutsekale suusatama, siis loomulikult ma pentsuraha sult ei küsi, aga mäepileti ostad endale ise, ei tule mõttessegi sponsoreerida. Või kui siis ainult sel juhul kui ma niikuinii juba ostma läksin. Siis ma ilmselt ei tahaks seda tagasi, aga kui sa ei pakuks, siis ilmselt kuhugi mujale ma sind enam ei kutsuks.
Umbes sellised suhted on mul rahaga ja sponsorlusega, ja kui sa kekutaks veel kuskil, et sulle tehti välja jne, siis ma ei tunneks ka sind enam
ehk siis jubedamat ja imalamat komplimenti mehe jaoks, kui härrasmees. ma ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:03
kuutseka mäepilet on mulle tasuta.... Käid seal tihti?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:07
Talvel tuleb ette. Kuigi pole lemmiküngas, lätis cesis meeldib rohkem.
okei tasuta siis tasuta, see oli näide, muud ei tulnud pähe lihtsalt kohe
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:13
Seltskonnas ,kus liigun on tegelikult iseenesest mõistetav,et mees maksab.Lihtsalt sellepärast,et on meessoost....
Härrasmehed on naistele alati meeldinud
Millalgi sügisel juhtusin kirjavahetusse ühe mehega siit ja ta tegi ettepaneku minna spaasse..ehk siis tema kutsus mind....mõtlesin isegi minna ja siis samal hommikul ta tuletas mulle meelde,et ma rahakotti ei unustaks...mul on rahakott alati kaasas..
Ja siis ma mõtlesin...mida kuradit ma sellise matsiga spaasse lähen ja ei läinudki,saatsin ta lihtsalt pikalt...kirjutas veel sada vabandavat kirja jne..
Ma läksin sel päeval spaasse,kutsusin sõbranna ja läksime koos lastega...sõbrannal polnud siis just parim finantsolukord ja ma tegin kõigile välja...tema tegi kevadel mulle Riia ööklubikülastuse välja...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:14
Siis meil sarnased hobid...talvel peaaegu igal nädalavahetusel sealkandis...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:25
seltskonnas, kus mina liigun, tehakse seda ka, enamus ajast, mehed lihtsalt on sellised, rahaga laiutajad, aga kes seda iseenesestmõistetavaks peab, ei saa iial sinna seltskonda, selles see vahe. Ok, väikse mööndusega ma võiks ka seda meeldetuletust matslikkuseks pidada, aga selle pärast, et iseenesetmõistetavalt ei tule keegi spaasse ilma rahakotita ja väga matslik on seda meelde tuletada. Niiet kui see oleks olnud mina, mingil juhul poleks ma sulle nii labast märkust teinud, aga kui sa nüüd oleks eeldanudki et sulle selle kinni plekin, siis ilmselt rohkem me ka poleks kohtunud. Või siis kui ikka väga poleks see liigutus meeldinud, oleksid sinna võlgu jäänud. Mulle kohe ei meeldi naised kellele meeldivad härrasmehed
Aga jah, talvel on see küll üks mu lemmikhobidest, võib jjuhtuda et saame seal kunagi üksteisele lund välja teha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:42
Kui päris asja põhjani minna...etikett ütleb selle kohta nii-maksab alati see,kes kutsub...pole oluline on see eraviisiline,ametialane või mingi muu kutse...
Mulle ei meenu tegelikult kordagi,et oleks pidanud ise maksma...
Selles on sul õigus,et sellesse seltskonda ei satu naised,kel endal raha pole...aga tavaliselt seda ei kasutata....ja kui veel hästi mälusopis sorida,siis...tavaliselt maksab keegi seltskonnast kõigi arve..järgmine kord keegi teine ja veel järgmine kord keegi kolmas...ei meenu nn.eraldi arveid..vähemalt saani ja suusahooajaliselt Otepäält
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:05
Loomulikult on igaühel mingi oma raha, ja tihtipeale maksabki see, kes on oma rahakoti või kaardiga kiirem või letile lähemal, muidugi ei loeta mingeid sente, aga mingit arvert siiski peetakse. Kui kellelgi pole raha, siis ta aidatakse välja, see on hoopis teine asi kui välja tegemine. Ja siin on suur vahe sees, kas naisele tehakse välja, sest ta lihtsalt ei jõudnud maksta või ta tuligi et lasta endale välja teha.
see selleks, nagu näiteks kiremõrvar võib kõrvalt vaadata, meil on kaks väga erinevat maailmavaadet, ja selllest hoolimata oli see vestlus huvitav, saime üksteist valgustada, et on ka teistsuguseid suhtumisi ja leidsime nii ühisosasi kui eriosasi. Kiremõrvar on piisavalt intelligentne, ja kindlasti näeb, et selline vestlus on meeldiv, ja sellest jääd ilma, kui teisi maailmavaateid enda omade kõrval ei tunnista.
Risto ilmselt on nii loll, et tema ei saa millestki aru, peab oma kaagutamist niigi meeldivaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:11
Kiremõrvari intelligentsi seaks kahtluse alla...
Kuigi Placebo mulle ebasümpaatne tegelane..all do respect..pean tema seisukohtadega nõustuma,sest arvan teda teadvat natuke rohkem kui mina antud teemast.....ja Utha puhul on tegemist väga targa naisega ja tema on mulle sümpaatne....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:27
Ei maksa seada kahtluse alla, seda, millesse pole süvenenud, kui natuke uurida pinna alt, vältida ägestumist ja leida ühisosa, siis võidki avastada palju meeldivaid inimesi, vihasena, vaenulikuna või iroonilisena ei paista keegi kunagi eriti intelligentne. Kui tahad kedagi avastada, on tark alguses mitte vajutada neid nuppe, mis viha välja kutsuvad, see pimestab. Siitsamast kiremõrvari ja sinu kraakleminegi on hea näide. te ise ei märkagi, et nii ühest kui teisest olete kirjutanud samamoodi, natuke teise nurga alt , kuid ilma suure põhimõttelise vastuoluta.
Siin foorumis on mitmeid tegelasi, kellest olen kunagi arvanud, et lootusetult loll, ja olnud sunnitud seda seisukohta korrigeerima. Ja see arvamus ristost ei ole ka lahmimine, see on pika jälgimise ja isegi paari suhtlemiskatse tulemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:30
Väheke ajunussi kah vahepeale.
Mis siis saab, kui see ühisosa tulebki ainult vihastdes ja kaeldes välja ja see ongi see ühisosa. KAs siis on see imelik või on siis inimene(sed) imelik(ud)?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:42
keff ajunuss, too siia näide mis mehhanismiga see võimalik on
ühisosaga on nii, et sa ei leia seda, kui sa ei otsi. Kui sattusid sellele vihastudes, siis ok vedas, selleks ei pea imelik olema. Näiteks sulle, miks ma tunnen ennast siin hästi, ma otsin seda ja leian ja nii avastan palju huvitavaid inimesi, tegelikult enam ei julge üleüldse väita, et keegi võiks ebahuvitav olla, ehkki mõned muidugi on huvitavamad kui teised, ja nii on minu ümber siin huvitavad ja targad inimesed ja üks loll risto. Ristol jälle lausa hunnikus lolle ja tuleb järjest juurde, ja huvitavaid, noh ma ei tea, pole vähemalt foorumis näinud kedagi temaga suhtlemas või mingit mõttevahetust arendamas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:45
Kumba sa nüüd siis vihkad. Kas Ristot või seda,et teie ühisosa on lollus?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:46
Kireka suhtes niipalju...tundub,et vihkab naissugu tervikuna..ilmselt mingi valuline kogemus...üritas haarata suuremat suutäit ja jõud ei käinud üle....
Selliseid näiteid....naine,34-aastane,juhtivpartner tippadvokaadibüroos,elab überkorteris ja sõidab luxusmaasturiga..kõik muidugi enda raha eest....aga....ta keeldub kohtumistest,kus tema peaks poole maksma...tema leiab,et mees teenindagu teda...
Tegemist on väga ilusa naisega ja tal on ka laps olemas...
See maksmise teema on pigem põhimõtete,mitte rahapuuduse teema...
Ja Kiremõrvar sellest aru ei saa...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:48
Eem mulle tundub, et ma tundsin toda naist või siis vähemalt sarnast.
Mulle küll meeldi, kui välja tehti. Vahel võin ju ikka vaene ja haletsetav poiss olla
Kirekas ei saa ka sellest maailmast vahest aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:57
Aga Caribian, tahad teada, et kuidas me tutvusime? Tegelt see sobib siia esmakohtingu teemasse hästi.

Tegin natsa haltuurat ja parandasin ühe teise advokaadi arvutit ning ühendused ei tahtnud hästi püsti tulla ning maadlesin laua all juhtmetega. Kuna tedsin, et olen toas üksi, siis lasin paar vandesõna kõvasti kuuldavale. Paar sellist mahalakat!
Tulin siis lua alt välja ja oh imet. Naine seisi ja vaatas mind üllatunult. Pikemalt rääkimata ulatati mulle visiitkaart ja öeldi, et temal kodus ka juhtmed jamavad.
Marssisin siis temakese juurde ja sealt see lugu pihta hakkas. Talle nimelt meeldis, et ropendasin. Tema jaoks oli see kuidagi erutav ja nii see juhtmete lõhistamine siis käis Muideks, rohkem ma ei ropendanud!
Ni, et vahel näkkab ka õiges kohas ropendades!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:57
Usu Parma,see naine ei kohtu kellegagi,kes pole Äripäeva koostatud topis...
ta on end nullist üles töötanud ja teab oma hinda...
˅ näita rohkem ˅