ei lähe. ja ma ütlen kohe et kui ma unustasin kogemata oma kaardi või raha autosse, siis täiesti külmavereliselt ostan selle vee sinu kaardiga ja ei tule meeldegi tagasi maksta. Kui sina unustasid, ja minu kaardiga või rahaga ostsid, ja seda pärast tagasi tahaks maksta, siis vaataksin sulle ka otsa nagu lollakale
Niipalju oleks vahet, et sinu kaardiga ma vett ostaksin, aga õlut endale mitte, aga ei paneks pahaks kui sa endale midagi jälki ostad, longerot näiteks
Kui me lähme näiteks kuutsekale suusatama, siis loomulikult ma pentsuraha sult ei küsi, aga mäepileti ostad endale ise, ei tule mõttessegi sponsoreerida. Või kui siis ainult sel juhul kui ma niikuinii juba ostma läksin. Siis ma ilmselt ei tahaks seda tagasi, aga kui sa ei pakuks, siis ilmselt kuhugi mujale ma sind enam ei kutsuks.
Umbes sellised suhted on mul rahaga ja sponsorlusega, ja kui sa kekutaks veel kuskil, et sulle tehti välja jne, siis ma ei tunneks ka sind enam
ehk siis jubedamat ja imalamat komplimenti mehe jaoks, kui härrasmees. ma ei tea