Foorum
2011-06-28 11:34
Samas kui neiu meeldiv (saaks nautida mārga vaatepilti) v6i vastupidi mitte meeldiv saab ju korraldata väikese"juhuslikult" juhtunud kanuu ümber"mineku".
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:35
Mitte kaval, vaid vana, mul ei ole aega siin raisata tilu lilu peale Ja ma armastan hästi süüa! Aga täis kõhuga on jälle raske seksida! Nii et enne seksiks ja siis sööks!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:41
apelsin, no ok, rääkida mees oskab ja sööb kahvli ja noaga nagu peab, aga kavatsete jalgratta matkale minna...mees aga kardab rattaid paaniliselt, ning luuletusi peast ei tea, siis jäädki temaga ainult restorani käima

sellist punkti jfjm-l ei olnud...no ok:

0. asute kohe seksima (rääkida jõuab alati).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:53
Miks mitte, on ka sellist asja olnud! Ja juttu jätkub kauemaks! Minu jaoks ei ole probleem olnud meeldiva mehega ilma pikema jandita seksida. Kui oled vaba ja tunned tõmmet! Eks siis paista, mis edasi saab!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 12:22
apelsini teoorias on väike viga. Kui enne süüa ja siis seksida on paha, sest söök segab, siis seega ei ole seost lauakommetel ja seksi kvaliteedis.
Kui enne seksida ja siis süüa ning selgub, et seks oli hea aga lauakombed jätavad soovida. Kas siis seks muutub kohe pahaks peale seda?
Täiesti seosetud mõtted sul, apelsin. Kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 12:33
Mis sa vingats pirised kogu aeg! Paku midagi paremat!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 12:48
Niisama pole ka mõtet lahmida, midagi "tarka", mis kubiseb vigadest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 13:24
Aga mulle tundub, et kogu vaba aeg kulub foorumis ja kohtamas tegelikult ei käigi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 15:05
veelturul. No aga kas siis iha lehel on parem olla, kui kohtamas käija?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 15:23
Vaatan, et viimasel ajal on igasugu kohalolekute jälgijaid tekkinud...mis se teie asi on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:26
Parmaleikin! see oli rohkem soovitus, kasvõi Sulle. Minul on kolme viimase päeva jooksul ka kolm kohtumist ette näidata. Need olid kõik esmakohtumised ja absoluutselt erinevad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:33
Vahi aga. Et temal on kolm lausa. Aga sai sellest kolmest kõigist asja kah?
mul praegu olemasolevategagi häda. Ei jõua enam nii palju kui tahetakse. Võtab võhmale vahest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:42
Üks justkui lubas...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:45
Teema algatajale teadmiseks, suvisel ajal on teatrid, aga sügisel kui avatakse teatrid, siis kust leiad naise kes nõus esmakohtingu ekstreemsusega.
Hotell ja park, kas siis käsikeäs minna hotelli otsima kus park või olla hotellis ja minna parki? Kui juba hotellis, siis eeldaks mingit SPA teenust: massaaz, saun, ujula või ilusa ilmaga päevitamine.
Õhtusöök heas restoranis - olgu see restoran nii hea kui tahes, siis suitsetada seal ei lubata. Pigem mitte rõhk heale, aga mugavale, mis eeldab suitsetajatele väli restorane.
Samas saab kõik need ühildada mingi välietendusega. Näiteks 1 juuli Lohusalu sadam." Tule tulemine" on kontsert igale maitsele ja lõpuks simman Kukerpillidega.
http://www.harju.ee/index.php?id=14001
Nii et ifim hakkab Eesti tulema ja küsib siin esmakohtinguks nõu, häbelik nagu ta on - aidake siis teda!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:46
Turtsatas paar korda? Nagu auto "lubab"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:53
ps. Teatrid suletud (suletud sõna jäi vahele)
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:00
Aga selline variant...
1. räägimeräägime, pool päeva, kõik on tore
2. lepime kokku, et saame kokku, käime ujumas ja saunas ja siis põrutame turismitalusse terveks ööks
3. nädala pärast selgub, et kogu jaht jääb ära, sest töö on tähtsam
4. kahe nädala pärast on variandid kas kusagil korteris või ikka kuskil hotellis
5. päev enne kokkulepitud päeva saabub sõnum: aga müraks tunnikese looduses, sobib?

Mis vastaksite? Ja lisamärkus -loodusesse jõudmiseks oleks ma pidanud kaks tundi bussiga sõitma sinna ja teist sama palju tagasi. Jälle päeva parim pakkumine?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:10
Nikita, see tuleb väga tuttav ette. Väikesed variatsioonid lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:19
Aga muidu...on söödud enne ja on söödud peale seksi või kuskil vahepeal, kui kõht tühjaks läinud. Ka teatrisse on kutsutud...
Kui aga väga kauged kohtumised, mis kõige armsamad, siis poodi ja voodi, piknikku pidama. Seni on ikka mees välja teinud. Ja ma ei usu, et tal kahju oleks. Aga teades mõne konkreetse mehe materiaalset seisu, olen ka ise midagi näppu võtnud. Ma kunagi ei lähe külla, kaks kätt taskus.

Ootamatu kingitus...see on lihtsalt armas.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:21
see mees ei olnud kindlasti parim pakkumine, aga see on ainult minu arvamus. tegu polnud vist enam kaugeltki vaba mehega? natuke eemalolevad meelelahutused valitud (turismitalu, kohtumised korteris või hotellis).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:28
Ideaalsus ja reaalsus on medali kaks eri poolt. medali pööramise märksõnad on: Aeg, Raha, Kohustused.
Kohustuste tõlgendus, sebitud 10 korraga ja valikud vaja läbi viia aja kätte jõudes või siis päevas 3-ga.
Sebimise oskus tõstab enesetunnet kõvasti, aga ego suurus ei lase häirida ootajate masendusel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:28
No ega ma arvanudki, et oli parim pakkumine. See plnud enam üldse mitte midagi, see jäi ikka ära, ja seda ei tule ka enam kunagi. Isegi, kui hakkaks jutt algusest peale. Mees ei ole hõivatud, aga ta on teisest riigist ja siin olles napib nii aega kui vahendeid raiskamiseks, tujud käivad siia-sinna ja ilmselt oli see force major hoopis liigne joomine koos sõpradega, kes ammu polnud teda näinud. Ja ta pole ainus mees iha keskkonnas, kes tööpostil olles on kaine ja kena jutuga ja jala maale saanud, joob ennast pildituks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 20:17
Krt ma vaatan, et hakka või vägisi joodikuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 21:19
Apelsinil õigus!Õhtusöök ilmselt parim moodus inimesest rohkem teada saada ja ka tema käitumist hinnata.Sportides ikka suht raske rääkida...silmad reedavad just kõige rohkem...teatris ei tule jutlemine üldse plaani...jalutuskäik on muidu tore,aga sääsed,parmud ja muud loomad ründavad ...hubane restoran seega...
Kui soov pärast õhtusööki seksida,siis ideaalne thai köök....kui valida india köök,siis peab peale õhtusööki seksima...kuidas muidu kaloritest vabaneda? ja kui ei soovi seksida ei before ega after,siis sobib eesti köök
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 21:56
Et kui sööb näppudega, siis on hea näpuka mees? või vaatad, et kas juues keel ulatub klaasi põhjani?

Naljatilgad. Mõni ei satu eladeski retorani, mis siis on eriti vilets kepivend? Kui naine ei oska peenes restoranis käituda, siis on kohe matsiplika ja kindlasti keppida ei oska??
Laduge nüüd oma teadmised etiketist ja lauakommetest lagedale!! Mis teeb hea kepimehe/naise??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:03
Mina arvan,et seksi kvaliteet on ikkagi võrdeline ajumahuga...mitte muidugi alati....
Kvantiteet seevastu...eks me kõik oleme kuulnud lugusid sellest,kuidas ahhoidel just eriti suur sugutung...
Mina vaatan kui vabalt ta ennast tunneb,hoiab minuga vestluse ajal silmsidet.
Etiketi juurde...teadmised sellest paljastuvad hetkel,kui ta tõstab veinipokaali...kust hoiab pokaali...see näitab tavaliselt ära lauakommete oskused.Kui mees viibib restoranis eriti erutava naisega võib ta kõik kombed unustada...suurest erutusest
Thai köögis ei sööda näppudega...
India köögis originaalis küll,aga meil siiski noa ja kahvliga.Tegelikult ei eelda keegi,et eurooplane peaks sööma näppude või pulkadega...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:07
Ja selles kõiges avaldub hea seks? Vaata ja imesta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:10
oleneb vist selles, mida keegi heaks peab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:12
Või kui "peen" on restoran

Aga siiski, ma ei kritiseeri, jutt on esmakohtingust!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:14
väkk mis pervo jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:14
jotff. Esmalt kingid lilled, ning vaatad, et mida neiu nendega peale hakkab ja kuidas käitub aga ära kõvasti naera. Lõbusa tuju saad siiski.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:25
Kaval on alati üks õis,aga megailus...näiteks üks tulipunane roos,selline millel pole lehed murtud...see mõjub alati
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:28
Roosid on pooring, tavaline värk juba.
Lähed poodi ja ise vaatad, et mis on kõikse ägedab. Kinkijale peab see ennekõike meeldima! Teise lillearmastust sa ei ta kunagi ette. Ja kui läheb tuksi, siis on endal vähemalt hea meel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:31
Tulipunane roos on klassika,meeldib kõigile.Ei pruugi absoluutne lemmik olla,aga meeldib.
Ja see on ka kerge sümboolse alatooniga...kimp karikakraid võib mõjuda nagu kolmanda klassi tüdruku kingitus oma õpetajale..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:34
ai caribian, nii palju siis sellest.
Lille kinkimine on sümboolne austuse avaldus ja hea tahte märk!! Lill on lill. Kõik lilled on ilusad!!!! (mitte ainult mida kallim)
˅ näita rohkem ˅
mh, mis karikakardel viga on? igalt poolt ei pea ju mingeid ümboleid otsima
˅ näita rohkem ˅
Vahet ju pole mis lilled .... lõpuks unustatakse need ikkagi restorani laua peale
˅ näita rohkem ˅
krt, sümboleid tahtsin öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:35
Maitseasi,i guess....mulle meeldib üks väga ilus tulipunane roos igatahes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:37
3nu. Sellest ma joteffile kirjutasingi. Koos selle lillega võib ka selle neiukese sinna lauanurgale jätta!
See on lihtne test. Olgu siis kasvõi tulipunane roos. See näitab väga plju, et kas ongi mõtet üldse peale pokaali odavat veini midagi tellida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:39
Utha,ära rohkem peale ampsa ja lonksa vanasti meeldisid sinule tokkroosid,ikebaanad ja kunstliled....?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:07
Mulle just need pikad punased roosid ei meeldi. Poosetamine tundub, et näe ma kinkisin sulle niiii suure roosi. Teised lilled ei tekita sellist tunnet
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:15
tegelikut ei peagi alati see kingitav lill olema. mulle on korjatud nt ka kastaneid või kive. aga mitte tavalisi, otsitakse neist paremaid. kibuvitsast mööda minnes on toodud sealt mulle marju jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:41
Noo...pole veel ihast sattunud meest, kes tuleks esmakohtumisele, lill näpus...teen suure risti seina peale, kui see päev kätte jõuab...aga arvan, et teie seinad ei ole ohus mitte...
Kunagi aastate tagant aga meenub pimekohting...kollane roos oli. Me ei sobinud kuidagi, vanusevahe suur ja muidu kah nagu teisest maailmast, aga roosi kinkimise fakt jääb kauaks meelde. Luuletusi kingiti ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:43
roos on lill igaks juhtumiks,tähtpäevaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:44
see vist osadele ei meeldigi, et igaks elujuhtumiks neid kingitakse - muutub tavaliseks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:50
Roos on küll universaalne lill. aga ma siin kuskil juba kunagi kirjutasin, kuidas noppisin kraavikaldalt lille, mis sünnipäevalaual kõik roosid ja muud lilled tahaplaanile surus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:51
Utha,aga võib ju tavalise muuta eriliseks osadele ei meeldi ka kohtingud-kah erilised tegelasd?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 06:07
Meenub ammune seik, mis polnud, küll esmakohting, aga läksime noore meesterahvaga sööma. Mees sõna otseses mõttes ajas omale kätega toitu lipsu tagant alla. Ma ei öelnud midagi - ebameeldiv oli ja naerma ajas ka. Mingil hetkel inimene jagas ise ka ära ja ütles, et: ma oskan noa ja kahvliga süüa küll, aga sinuga on nii hea ja vaba olla, et ma ei taha. Võta siis kinni - kas matslus või kompliment
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 06:12
Selle peale tuli meelde ütlemine, et mees on siis naise täielikult omaksvõtnud, kui piinlikust tundmata tema kuuldes peeretab
˅ näita rohkem ˅