Foorum
2011-06-27 18:00
Millist esmakohtingut eelistaksid?
1. Õhtusök heas restoranis
2. Teatri külastus
3. Jalgrattasõit loodusesse
4. Jalutuskäik hotelli kõrval asuvas pargis
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:06
Õhtusöögile viiks piiga ja siis jalutama... juhul kui saab nii valida et mitu tegevust kohe
saaks ka nii kombineerida et kasutaks kõik kolm ära nendest kõigepealt teatrisse siis restorani ja siis jalutaks pargis veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:09
oleneb kummagi meeleolust vist ja natuke ka ajast, millal see ette võetakse ja paljust muust. ma ise vist võttaks rattad ja sõidaks koos kuskile. eriti praegusel ajal. et siis oleks "õhtusöök" looduses nt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:10
ma jätsin tydruku rattasõidule viimata sest mul ei ole jalgratast ega ka tõukeratast
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:15
mul ka pole ratast endal, aga neid saab ju laenutada ma olen teinud selliseid käike enne. väga ägedad on olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:16
Kuaram, aga kas te jalutaks hotelli poole või sellest kaugemale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:18
jfjm, ma arvan, et sa panid selle hotelli oma küsimusse teadlkult on ju?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:19
Peale teatrit, jalutaks hotelli restorani ja seejärel väntaks jalgrattaga loodusesse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:22
kaugemale ja siis tagasi. kui sinna asja enam muidugi on
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:23
miks jalgrattaga teatrisse ei vänta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:24
yhesõnaga kui piiga kellega esmakohtingul olen ööbib hotellis siis jalutame hiljem muidugi tagasi sinna ja saadan ta kenasti ukseni ... siis paistab kas ta tirib mu hotellituppa v mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:26
Utha, loomulikult, siis pole kaugele minna
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:26
muide, praegusel ajal tehakse mitmes kohas ka vabaõhuteatrit ja -kino. ka sinna saab rattaga kohale minna. eriti ruumis sees ei tahaks olla. restorani asemel võiks ka pigem mingi väike välikohvik vms olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:27
Jalgrattaga ei vänta seepärast teatrisse, et jalgratta saab laenutada sellest hotellist, mille restoranis toimub õhtusöök
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:31
jalgratta laenutus on jube kallis, ära seda küll tee sa parem laenuta eidele jalgrattakiiver ja endale uisud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:35
uisutama oleks ka hea minna. miks seda pole pakutud? ma olen esmakohtumisel uisutanud ja enda sünnipäevagi tegin seal nt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:37
Esimesel kohtumisel eelistan õhtusööki või jalutuskäiku, kui viimane hotelliga seotud pole.
Teatrisse võib mõni teine homme.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:37
jfjm on õel, tahab ära rikkuda su esmakohtingu. kindlasti seal teatris on ka mingi tsehhovi kirsiaed või midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:40
Mikhan! Aga õhtusöök ja teater on kah kallid ettevõtmised :$ Ma parem jalutaksin hotelli kõrval asuvasse parki, laotaksin lina maha ja saab olema etendus "eine murul ilma jalgrattata"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:40
Alustaks sellest jalutus käigust, vaataks kuidas asi edeneb ja jutt kulgeb, see järel pakkuks et võiks sööma minna. Sealt oma teed või kui tõesti suur tahtmine ja klapp hea vaataks mis edasi aga kindlasti mitte kinno või teatrisse kus istud vaikkusses ja vaatad midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:42
Jah, sul pea lõikab, aikon. Ja kõik see ikka sellises linnas, kus linu pesunööriga väljas kuivatatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:49
Noh selle lina võib ju kaasagi võtta, kui juba teatri tegemiseks läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:50
nii ma arvasingi ta oleks omad linad kindlasti kaasa vedanud (mitte ei lase naisel neid kanda nagu teised mehed)
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:54
Armastan teatrit. Isiklikel põhjustel ka.
Kui saabuks mees, kes tuleks minuga teatrisse vabatahtlikult ja ei jääks seal magama..mida minuga on juhtunud , siis ma..siis ma..ma kohe ei teaks, mida teeks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 18:57
Ehk viiksid siis mehe hotelli, restorani ja hiljem sõidutaksid ta jalgrattal loodusesse Leedilea!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 19:05
Eeeeii, vaat jalgrattal mina kohtingule ei lähe. Sõit ajab naha märjaks ja mina eelistan seda va klassikalist pestud naise varianti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 19:09
Noh aga, kes keelab ennast looduserüpes tiiki kasta, et klassikaliselt "pestud naine" olla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 21:07
piisavalt nüüd iha loetud ja väga pikaks ajaks on kadunud huvi naistega kohtuma minna
ei hakka mina välja tegemiste võidujooksus osalema. teater ja restoran irwwwwwwwwwwwww
unistage edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 21:15
Mis oleks Sinu poolt pakutavad alternatiivid õhtustamisele ja teatrile....kuulame huviga.Ehk saame meiegi uusi ideid...
Midagi uut ja huvitavat.Kindlasti pole see kommentaar irooniline.Me tahaks tõesti teada kuidas Kiremõrvar naistega tutvub..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 22:52
mina küll ennast solvatuna ei tunne kui naised millegist ilma jäävad, ausalt kohe
demi: ma ei viitsigi tutvuda, raha kulutan vabalt iseendale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 22:57
tõesti? kas sa oled valmis kordama seda sama mõtet ka sellele naisele, kes sulle tõeliselt peaks meeldima? räägiksid talle ka seda, et sind tema soovid ei huvita jne?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:18
ma oleks võinud täna käigupealt ühega tutvuda, ta nii ilusti naeratas mulle ja kohe kaks korda. aga ma ei viitsinud seisma jääda, äkki naeratab homme veel kui uuel ringil olen

juuksur, ära manipuleeri kui kõvasti meeldib siis ma kohe olen kohustatud välja tegema, aga vot ei ole ja ei tee ka välja. vot kui juba meeldib siis selline kes ei vaja sellist meeleheaga lähenemist, lihtne
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:22
kust sa lugesid siin välja kohtustuse midagi teha? võib ka ju heast tahtest teha midagi või selle pärast, et endale meeldib.
sa räägid ainult välja tegemisest kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:26
ka heast tahtest ei pea midagi välja tegema. tee sa näiteks ise meestele välja, kutsu kohvikusse keegi x mees siit ja pleki kõik kinni. mees oli sulle heaks seltskonnaks, pole sul ju kahju rahast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:31
Aga kiremorvar, kirjelda siis enda kujuteldavat kohtingut enda unistuste naisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:32
mul pole kahjuks unistuste naist ja ma ei unista naistest. ma näen naisi igapäev.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 23:34
aga ma tõesti eelistaks kuskil pargipingil veini juua ja niisama tõtt vahtida kui kohustulikus korras õgida või kellegi karglemist vahtida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 00:13
kiremorvar- see rahateema paistab olevat sulle kinnisideeks saanud. sa pelgad ka seda, et keegi teeb sulle midagi kohustuseks. miks?
ma pole rääkinud mingist välja tegemisest, vaid koos olemisest ja nendest tegevustest, mida saab teha. olgu või pargi pingil või pargi pingi all. see polegi mulle oluline, kus. inmene ise on mulle oluline. pole maininud siin kordagi, et peaks raha kaasas olema. neid asju saab peaaegu tasuta teha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 00:30
ma mainiks vahele ka seda, et kusagil polnud kirjas, et see esmakohtingu partner peaks olema saadud siit portaalist. seega ei tunne ka kohustust vaadata seda teemat ainult portaalikeskselt. ikka laiemalt. nii et ma ei aruta siin oma sekstutvusi. nendelema vist uisutama minemist ei pakuks ka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 00:52
kedagi ei huvitagi vast sinu sekstutvused, lihtsalt kas sa oled ise nõus väljategema esmakohtumistel. kui ei ole siis peaksid mõistma miks minagi ei soovi seda teha, edasised küsimused on kõik mõttetud. kas sulle meeldiks kui mehed eeldavad esmakohtumisel seksi, kas see alandaks sind? kindlasti. jällegi tõmba võrdlusmärk näiteks kasvõi restorani arvega. nii saadki paljudele teemadele ise vastused.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 06:12
Rahu-rahu, Kirem, teatrihuviline olin mina ja meie sinuga ei kohtu. Pühi laubalt higi ja astu kenasti edasi - kõik kohtumiste variandid ei peagi kõigile sobima. Aja aga rahus asju enda moodi, kuid jäta ka teistele ruumi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 06:41
kui siin nyyd esmakohtumisest ja esmakohtingust eraldi rääkida siis esmakohtumise kohapealt täitsa olen samal lainel kiremorvariga...
aga esmakohting kui selline on ette planeeritud ja kokkulepitud kokhtumine kus tavaliselt võtab mees vastutuse meelelehutuse kvaliteedist ja samas ka igasugu arvetest mis sellega kaasnevad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 08:32
Esmakohtumiseks sexi eesmärgil ei olekski enam mingeid nõudeid peale mõnusa sexi,vastasel korral järgmist enam lihtsalt ei tule.
Aga leidmaks omale kaaslast ja avastada ja ära tunda see õige peab palju esmaseid kohtumisi tegema,aga täpselt nii kuidas eelneva suhtluse käigus kellegiga sobiva koha ja olukorra leiab,see tuleb iseenesest,mitte ette planeerides.Planeeritud ettevõtmine on juba ette teada mida oodata on,aga ainult sulle tehtavad väga lihtsadki üllatused on kaalukamad kui mingi kallis täissuitsetatud ja joomane restoran.On valikuvõimalusi mida on võimalik ette sööta ja koos natuke kaasa aidata,kui teine pool kimbatusse satub.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 08:33
Ma võtaks õhtusöögi! Saab selge pildi mehe käitumisest ja söögilaua kommetest! Kui need puuduvad, siis vaevalt ka seks suurem asi on!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 09:53
Siit valikust ei miskit kui nii sõna-sõnalt ..kui aga mõnest variandist miskit ära pookida ,siis vast mõni kohtinguviis jääks isegi sõelale..aga enda kohtingud on olnud nii hetkeemotsioonide ajel ja ei pea siiani miskit kahetsema ..kõik on olnud väga meeldiv ja siiani meenutamistväärt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 10:01
Kui neid esmakohtinguid on mitu, siis tekib küsimus, et kas on mingi kohtingu fetish äkki? Kaugemale teema ei jõuagi, kui kohting ära ja voilaa kohe järgmisele

Kohtingute jaoks ei olegi ideaalset plaani olemas. Kõik oleneb, tujust, teise tujust, ilmast ja muudest vääramatu jõu teguritest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 10:20
3. ehk jalgrattasõit,mitte formaalne, igaüks tuleb oma transpordiga, kui ei meeldi sõidate erisuunas.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 10:48
Leedilea: kolmas punkt oli teatrikülastus. sinuga loomulikult ei lähe teatrisse ja nagu näha, ei soovi ka teised mehed seda teha. nii et palun, ära fantaseeri olukordi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:09
apelsin on kaval, ei taha niisama nännutamiseks aega raisata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:27
Mina valiks ,muidugi kui kaaslane nõus,,pigem kanuu sõidu jõel..kui pole jutusoont hetkel,on vähemalt tegevust ja 'silmailu'
˅ näita rohkem ˅