Foorum
1
2
2011-06-27 11:42
Minul on teatud osad minu kehast, mida ma teadlikult olen arendanud ja kui mees märkab just neid asju minu juures ja ütleb komplimendi nende kohta, paneb ta kohe kümnesse.
Kas teil on selline salajane asi?
See võib olla treeninguga maha võetud rasv kusagilt, erilise hoolitsuse järel vinnidest klaariks saadud näonahk, juuksed, mis on takutuustist imekauniks hooldatud, jne...
Need võivad olla esmapilgul teisetele isegi täiesti tähtsusetud ja märkamatud asjad, aga te teate, et just teile tähendaks komplimendi saamine nende asjade kohta väga palju...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 11:50
Vabanda, aga minu jaoks on see tibijutt. Minu jaoks on oluline minu tervik ja et ma end selles hästi tunneksin. Mina olen õppinud oma kestaga elama ja ennast selles hästi tundma. Ja enda eest hoolitsen mitte komplimentide, vaid oma hea enesetunde jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 11:52
no aga kui mees teeb sulle komplimendi, kas sul on sellest siis täiesti ükskõik?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 11:57
kaslane, sulle väike motiveerimise video http://www.youtube.com/watch?v=ywJqdtmhhv0&feature=relmfu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:02
Ei ole ükskõik. Sõltub ka kes, kus ja mis komplimendi teeb. Ma ei käi ringi, et komplimente koguda. Ja eelistan, et märgataks minu sisu, mitte tisse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:09
Kui Sa nüüd arvad, et olen kuri, ei ole tegelikult. Kuna olen selline nagu olen- pisike paks tädi- siis on ka minu mõtlemine ehk teistsugune. Aga ka minusugune võib mõnele meeldida. Pealegi, elame ju ikkagi endale. Mehi on nagunii vähem kui naisi, nii et neil on niigi suurem valik. Ja kui Sa pööradki oma mõne kehaosale eriliselt tähelepanu, võib selguda et lemmikule meeldib hoopis vastupidine variant. Pealegi mina küll ei tahaks, et mees on minuga ainult mu keha pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:12
komplimendist kindlasti pole kellelgi ükskkõik, aga nende ootamine teiselt teatud eesmärgil on midagi muud ju.
ma ei saanud täpselt aru sellest, mida tähendab ".. mida ma teadlikult olen arendanud"?
teadlikult siis kelle jaoks? kas sa teed seda endale või selle jaoks, et teiselt komplimenti saada? teisel juhul tähendaks "teadlikult" seda, et sa teada, et teatud asju tehes sa saad teiselt midagi ning hakkad selle saamiseks pingutusi tegema.
kui nii, siis see tundub mulle komplimendi ootamisena. see, mida ise tahtnud oleod, poleks nagu enam nii tähtis.

aga võib-olla ei olegi asi mitte komplimendi saamises, vaid selles, et sa tahaksid, et sind hea tulemuse eest kiidetakse?
et sinu poolt tehtut märgatakse ja tunnustatakse nii nagu sa ise seda endaga teeksid (sa ju tunnustaksid ennast selle eest?). sa tahad, et teine paneb tähele sinus toimunud muutusi ja teeb selle kohta komplimendi.

mis minusse puutub, siis jah, ma olen ka tähelepanu sellega otsinud muidugi. ma ei häbene seda tunnistada, aga olen märganud, et ma teen seda ka või siis toon ise välja selle, et vat ma tegin seda - kas sa siis ei näinud, kui hea ma olin? stiilis.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:14
Rohkem kui väljanägemist, meeldib ka kui sisu hinnatakse, kui mees ütleb et olen tore, lahe ja huvitav inimene ja minuga annab suhelda siis loeb see mulle märksa enam kui kiitus välimuse kohta, kuigi eks seegi tee ju headmeelt
Välimusest - eks mehed hinda naises ikka enim seda mis teeb naisest naise olgu selleks siis rinnad või miski muu. Igaüks kiidab just seda mis temale meelepärane, niipalju kui on inimesi, nii palju on ka maitseid. On meeldiv kui keegi teeb märkuse et talle meeldivad minu silmad, mul on ilusad juuksed, pehme nahk, lõhnan hästi või näen east vaatamata noorem välja.
Salajane asi? Jaa, on ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:16
kaslane: Kui see just väga salajane pole, siis mis kehaosa ( - de ) kiitmiste üle enda puhul enim headmeelt tunned?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:18
mul on jälle teine "probleem" selle kiitmisega seoses. see, kui minu juures kiidetakse kehaosi, mis mulle endale eriti ei meeldi vat siis on täielik jama ja jama on sellega, et kas uskuda teist või mitte. äkki ta ei arva nii ja tahab, et ma ennast paremini tunnen - meelega teeb jne. kahtlema hakkad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:19
paks tädi aga äkki sa peaks oma kogemuste pagasit rikastama ja tegema midagi märkimisväärset oma kehaga. kui suudad, siis hakkad uhkust tundma iseenda üle. kui mees hindab sinus sisu ja nüüd saaks hinnata ka keha, oled sa topelt hinnatud

kaslane vast mõtles oma lemmik keha kohta siiski iseenese jaoks olevana, mitte lemmiku meeldimise pärast ja kui need meeldimised ühinevad, siis on hästi tore.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:22
võimalik, et mõtleski nii, aga teiselt poolt ikkagi tahetakse teisele meeldida. see, et komplimendi tegemine selle kohta on eriti oluline, näitab seda teisele meeldida tahtmises ei ole midagi halba. seda võib teha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:29
Kiremõrvar, ma olen püüdnud. Imedieedid on mind jõudsalt kosuma pannud. Kaalujälgimise kasu oli minimaalne. Samas, oli periood, mil sõin peaaegu ainult shokolaadi, kaotasin 10 kg. Ja väheses liikumises mind ka süüdistada ei saa. Oleme tööl vahel huvi pärast sammuloendurid peale pannud. Päeva kilometraaziks on tulnud 20-40 km. Ei usukski. Ja töö pole ka füüsiliselt kerge. Töötan keset rauakaupa.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:32
eks need kes elus vaeva näevad teenivad ka rohkem komplimente, need kes lihtsalt on muutuvad hästi ruttu tähelepandamatuteks. neis midagi ei muutu ja mis sa ikka kiidad kui igapäev on sama ajaleht ees muidugi ma ei mõelnud siin meeleheitliku vajadust teiste jaoks meeldida, aga kui komplimente ei teha siis inimese enesehinnang kipub langema ja edasi nähakse kõiges ebameeldivust, hirmu. äkki ta mõtleb vastupidist, äkki ma olen loll
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:35
veelturul: no mine spetsialisti juurde. juba sõna "imedieet" peaks inimese ettevaatlikuks tegema, selliseid imesid ei ole olemas, kõik tuleb raske tööga ja väga raske tööga. kui inimene mõtleb - ma ei suuda, siis ta ei suudagi, aga kui mõtleb ma suudan, siis suudabki.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 12:38
Olen igal aastal kevadel päikest käinud võtmas,märts -aprills juba ja mul on jumet,seda ma pean iseenda jaoks mingiks näitajaks,ma ise arvan.et seda märgatakse ja ma ise ka tunnetan.Suvel võtan tavaliselt vähem päikest kui väga vara kevadel.Kehakaal 160/60 ei ole ju iseenesest midagi erilist,aga minu vanuses on see ka mingi näitaja.Kas alati komplimenti kuulda saab,aga kuidagi ära märgitud on saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 13:23
Krt tee mis tahad, aga ikka "need" mehed ronivad mu kontole ja kiidavad tagumikku rsk
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 13:27
Njaa, Boom...tagumik on Sul ilus, armu või ära, kui ta ainult nii karvane poleks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 13:31
aikon, sigudik
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 13:32
No mis mina, Sinu PÜKSITAGUMIK on karvane Ju istusid Jaanipäeval mõne karvase otsas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 13:45
Ma püüan ka arendada ennast peast varvasteni. Et oleks ikka millest vestelda ja pediküür ka tehtud ja siis kõik mis sinna vahele jääb
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:02
kiremorvar- mingite kehaosade kiitmine ja selle eest kellegi tunnustamine on ainult väga väike osa probleemist, kui seda saabki probleemiks pidada. enesehinnangut võib see mõjutada vast nii palju, kui oluliseks see asi või tegevus endale mõeldud on.
nt kui sulle on tehtud selgeks või saad ise aru, et kehaliste pingutusteta tähelepanu ei saa ja ei tule, siis teedki oma trenni kogu aeg või parandad ennast siit ja sealt ning loodad, et sind pannakse tähele ja saad kiita. kui sellest endale eesmärk teha. kah saavutatav, aga
tegelik enesehinnang kujuneb ikka teistel alustel.
komplimente võib teha ja neid on ka vaja, aga kui see vajadus tugineb ainult nendel „vigadel“, mida endal arvatakse olevat (pean silmas erinevaid kehaosi ja väliseid muutusi) ja nende mitte saamine viib kellegi enesehinnagu alla ja hakkab temas mingeid hirme looma, siis on asi halb. siis pole inimene ise endas kindel. siis ainult treeningutest ei aita.

ma saan vägagi hästi aru sellest kiitmise vajadusest ja tähele panemisest. tean ka seda, mida selle vajaduses elamine enesehinnanguga teha võib. mul endal ei olnud nt kiitus võtta ja vanemad ei teadnud või ei osanud ka tegude eest tunnustada nii nagu nendelt vaja oleks olnud. ennem tehti kriitikat, kui öeldi midagi tunnustavat. paljud teavad seda tunnet.
nii kujunebki sellest vajadus ja teatud juhtudel võib tähelepanu vajadus arenenede ka (endas ja teistes) täiuslikkuse otsimiseks – st et muututakse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:07
– st et muututakse enda suhtes eriti kriitiliseks. minnakse teise äärmusesse.

vabandust, tekst sai enne otsa
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:25
said kõigest valesti aru, ma just rõhusin iseendale tegemist. sul läheb jutt jälle vajadusele teistele meeldida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:25
Selgus, et Uthal on ilusad õlad ja käed.. minu arust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:31
Aga teemaalgatajal on ilus pepu ja kahe kõrva vahel on tal ajud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:34
kiremorvar - ei saanud valesti aru. ma tean, et sa ei mõelnud seda ja ma ei rääkinud enam teistele meeldimisest, vaid seostest komplimentide ja enesehinnagu vahel.
sul oli selliine arvamus siin: "....aga kui komplimente ei tehta siis inimese enesehinnang kipub langema ja edasi nähakse kõiges ebameeldivust, hirmu."
see oli minupoolen kommentaar ja arvamus selle kohta. teema on ju kehaosadest minu meelest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:34
aikon, ja kust sina seda tead?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:36
Et siis kummast käib jutt, Utha kas pepsist või ajudest?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:37
ma tean, et tal ajud on arva nüüd, millest ma räägin
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:40
Ma arvan, et....oot aga millest üldse siin juttu oli?
Ok...see teine asi on siis ....see koht, kustkaudu lapsena tarkust sisse taoti . Ma ei kommentaariks, kust ma tean aga ma räägin seda, mida tean
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 14:42
boom, siin teemas ei taheta kelleltki komplimente aga ....teha neid võib
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 16:17
kuidas kõlaks selline kompliment, et sul on ägedad pekid, nendega saab hästi kõhutantsu teha kaslane ah?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 16:23
Kõhutantsu oskus kulub alati ära!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 16:27
no kui natuke võdistad kõhuga, siis hakkavad need pekid ise tantsu lööma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 21:18
Utha,kuidas sinul kulgeb? kas juba võdistad vaikselt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 10:12
Utha, kas nüüd on mul ametliklult luba olemas...?
Aga vot tegmise tuju läks küll üle
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 22:58
pushup - ma pole neid asju, mille kohta komplimendi tegemine teeb mulle headmeelt, mitte ühelegi mehele öelnud
kui pannakse just neid asju tähele, ongi mees täppi pannud
kui ei pane tähele, siis ei kuku ka elu kokku
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 23:03
mikhan - mulle ei saa sellist komplimenti kuidagi teha, sest...mul lihtsalt pole kõhul üldse rasva
ja kõhutantsu, muide, saab teha edukalt ka pekkideta - vaata Ines Karu
aga kui kellelegi tehakse selline kompliment, siis on see muidugi ääretult labane...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 09:10
kaslase kohta on väga hea pakkumisii teha ja täppi panna, sest pilti ei ole

kaslasel on kindlasti väga ilusad õlad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 12:50
kaslane ei julge pilti panna, tuleb välja et tegelikult paks ja kole
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:26
Millised näevad välja ilusad õlad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:08
a kui vaataks niiske pilguga otsa ja ütleks et sul on ilus perse nagu hülgel, sest ilusamat kui hülgel pole kellelgi maa peal
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 09:28
mikhan - sul on imelikud komplimendid, nendega võib nii mõnigi kord vist vastu kõrvu saada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 09:32
Kindlasti saaks veel hullemini öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 12:17
Informer - ära taha seda, et ta siia oma pilti paneks. su närvid ei kannataks seda välja. see teeks sind ennast ainult närvilisemaks ja
seda sa ei taha ju?
aga kui sa ikkagi mees peaksid olema, siis see eelnev sind muidugi ei puuduta. v.a see, et vihkamine teeb mehed inetuks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:56
Utha,ehk selgitad mis mõistukõnet sa arendad
huvitav,kas vihkamine on kedagi kaunimaks teinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 07:31
informer - kas sellepärast sul endal pilti polegi, otsustasid enda järgi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 16:21
caribian, sellised mis minu pilgis On ilusad...näita enda õlgu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 23:46
caribianil olid ju mingil pildil õlad täitsa näha
˅ näita rohkem ˅
1
2