komplimendist kindlasti pole kellelgi ükskkõik, aga nende ootamine teiselt teatud eesmärgil on midagi muud ju.
ma ei saanud täpselt aru sellest, mida tähendab ".. mida ma teadlikult olen arendanud"?
teadlikult siis kelle jaoks? kas sa teed seda endale või selle jaoks, et teiselt komplimenti saada? teisel juhul tähendaks "teadlikult" seda, et sa teada, et teatud asju tehes sa saad teiselt midagi ning hakkad selle saamiseks pingutusi tegema.
kui nii, siis see tundub mulle komplimendi ootamisena. see, mida ise tahtnud oleod, poleks nagu enam nii tähtis.
aga võib-olla ei olegi asi mitte komplimendi saamises, vaid selles, et sa tahaksid, et sind hea tulemuse eest kiidetakse?
et sinu poolt tehtut märgatakse ja tunnustatakse nii nagu sa ise seda endaga teeksid (sa ju tunnustaksid ennast selle eest?). sa tahad, et teine paneb tähele sinus toimunud muutusi ja teeb selle kohta komplimendi.
mis minusse puutub, siis jah, ma olen ka tähelepanu sellega otsinud
muidugi. ma ei häbene seda tunnistada, aga olen märganud, et ma teen seda ka või siis toon ise välja selle, et vat ma tegin seda - kas sa siis ei näinud, kui hea ma olin? stiilis.