Foorum
2011-06-25 10:17
enda kogemustest julgen väita ei suhtes olevad naised teevad rohkem kõrvalehyppeid kui suhtes olevad mehed.
Aga kiremist on naiste poolt rohkem et neid mees petab v teisi naisi vaatab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:23
Kuaram, aga millele sinu väide tugineb? oled sa võtnud selle enda kogemustest või näed seda teiste suhete pealt?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:25
kirjutasin ju et enda kogemusest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:25
eks seda tutvusringkonnas teiste suhete pealtki nähtud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:28
seega sa tead, millise järelduse ma siit praegu teen? kõik või enamus naisi, kellega sa suhtes oled olnud, on petnud sind teiste meestega või siis on mõelnud seda teha. nii?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:30
õige Utha ja veel lisaks se mis kõrvalt nähtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:39
Siin on tegemist naiste ja meeste erineva loomuse ja erinevate taotlustega. Mehed ju häbenevad tunnistada, et neile on sarved tehtud. Nad eelistavad suurele kisale konkurendile nurgataga vaikselt pasunasse andmist. Naised aga tormavad avalikku võitlusse. Ja ega naised ei võitlegi mehe pärast, vaid raha eest mis jääb koju toomata. Kui meeste hirmuks on olnud, et nende põllule külvatakse võõrast seemet, siis naised kardavad, et nende ihuvili jääb nälga.Mõttemalli, mis sajanditega sissejuurdunud, paarikümne aastaga ei murra.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:41
jfjm väga hea lähenemine asjale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:45
Kuaram – mulle tundub, et ma hakkan sinu naiste vastu suunatud tõrksusest aru saama. sinu tegelikult suhted naistega hakkavad lõpuks õiget kuju võtma.
miks siis need naised sinu arvates kõrvalsuhteid võtavad? miks nad neid vajavad? sa oled kindlasti mõelnud sellele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:54
juuksur, ehk aitab? eile rääkisime sellest juba ja täna jälle kukud samasse ämbrisse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:54
kus sa siin tõrkust välja lugesid ? jah olen mõelnud piisavalt sellele miks naised petavada, aga väidan endiselt , et nad teevad seda rohkem kui mehed. jällegi enda kogemusest niipalju et kui ma olen kõrvalehyppe teinud siis ma ka kohe julgen seda naisele tunnistada, aga naised sõnaotses mõttes jäävad pyksata vahele ja ikka eitavad tegevust alles siis kui ise sellepeale lähen teen kõrvale hyppe ja räägin sellest siis suurest kibestumisest laotakse välja et ega ka väga puhas ei ole et on olnud. ja sealt mitte ei tule yks juhus vaid ka selliseid asju millest enne aimu polnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 10:56
Utha,jälle alustad ilusat päeva küsimusele küsimustega?
ole viisakas ja too pigem meieni oma kõrvalhüpped? räägi,räägi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:00
Kuaram: aga miks sa kõrvalhüppe ülestunnistad? mis see annab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:01
Kuaram - see pole oluline, kust ma selle välja loen. ma näen seda.
sa ei vastanud mulle ikkagi. mis põhjusel seda siis tehtud on? sa oled ju otsinud mingit selgitust sellele ja kindlasti on naised ka öelnud või sa ei tea? sa ei pea rääkima endast võid ka mingi teise suhte endale näiteks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:02
kiremorvar- kiremorvar, ole vahel natuke aega vait ka ja ära püüa kogu aeg teistest üle rääkida. ok? mind sa oma haleda domineerimise katsega siin paika ei pane
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:09
kui ma paika tahaks panna siis pöörduksin mõne adminni poole. aga sul pole suurt vahet, normaalselt pole sinuga mõtet suhelda, sellest sa saad ainult hoogu juurde. ainuke viis on inimesi hoiatada nagu risto teeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:09
Utha muidugi ma mõistan neid põhjuseid ka natuke et miks naine petma hakkab. ntx yks oli se et ma olen tööl kaugel ja kaua, aga se ei anna õigust ju petta kui mina seda ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:10
Utha,räägime sinu hüpetest? nii huvitav oleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:11
kiremorvar- et minu paika panemiseks on vaja adminni abi? nii mees sa siis oledki?
ok, edasi ma ignoreerin sind. pole vajadust ega tahtmist sinuga siin edasi vaielda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:14
petetakse siis,kui kodus midagi vajaka jääb,miks seda ei julgeta tunnistada-mida teine ei tea,see ei saa ka haiget teha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:15
kiremorvar mulle ei anna se midagi et ma yles tunnistan aga olen selline et suhtes tuleb aus olla kui teha siis tuleb julgeda ka tunnistada. ma ei hakka ootama et kui se kusagilt välja tuleb kellegi kolmanda isiku kaudu siis on topelt vale ja suhte päästmine keerulisem. suhete alguses juba on tihtipeale teemaks olnud ja lubadusi antud et kui juhtub midagi sellist siis palun räägi sellest mitte ära jää seda petmise syymekaid endaga kaasas kandma ja kui juba petnud ollakse siis ylestunnistus paneb punkti sellele yhe korraga aga kui ei tunnista siis juhtub seda veel ja veel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:18
Utha,ära tujutse.sa oled korraliku kasvatusega naine,kuid tahad käituda matsiplikalikult?
Utha,sa oled ilusasti paigas ja ära liialt palju nihele.....? aga,kuidas hüpetega ikka jääb?
˅ näita rohkem ˅
coya aga sellised asjad tulevad varem v hiljem välja ja mida kauem on petmisest aega välja tulemiseni v yles tunnistuseni seda valusam on ja raskem usaldada.
˅ näita rohkem ˅
Kuarama - tööl ja eemal olek on ainult osa sellest. mõtle või selle peale, miks sa ise seda teinud oled.
kas naisepoolne petmine või sellest teada saamine õigustab edasist petmist? kas petmisele tuleb vastata petmisega?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:21
vale on ju hoolida inimese tunnetest valega ja väita et oled truu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:21
Pöörduks jälle ajalooliste juurte manu. naiste kõrvalhüppeid on ju alati peetud suuremaks patuks. kõigile ju teada ju teada ütlemine, et mehe kõrvalhpe on nagu aknast välja ja naise oma aknast sisse sülitamine. Kui mehe puhul on tegemist vaid väikse eksimisega moraali suhtes, siis naine rüvetab kodu. Traditsiooniliselt on ju enamasti olnud mees kodu omanik ja naine vaid koduhoidja või isegi osa kodust. Siit tuleb võlja ka teine põhjus - naiste hirm kodust ilma jääda. Nii ongi naistesse see varjamine rohkem sisse juurdunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:24
juuksur: sa oled lihtsalt hale sodija kellel puudub elu. eile sa lubasid lahkuda, seda oli ainult mõneks tunniks, sõnapidaja sa pole.

coya: petetakse võimalustest ja uudishimust. kodune olukord peab olema väga üksluine kui seda tehakse. aga mõned petavad juba siis kui neil on suhe üks kuu vana. inimene haarab igast võimalusest ja mina nimetakse seda sarvede mahajooksmiseks. kahju sellest kes seda kõrvalt kogema peab.

mina arvan et tunnistamine ei ole hea, see ei anna midagi. mis mina selle teadmisega peale hakkan kui mind on petetud, ma pean sellele mõtlema, selle teemaga tegelema, endas selgusele jõudma jne. kui petad siis peta nii et vahele ei jää, teised ei pea kannatama. aus ülestunnistus ongi uuesti solgiga näkku viskamine. kõigepealt peteti ja siis veel nagu kiideldakse peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:24
jah utha ma justnimelt otseses mõttes läksin ja tegin tagasi kui eitavaid vastuseid sain. ja se andis mulle selle et sain ylestunnistuse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:27
kiemorvar - kellele ma seda lubasin? sulle? ole nüüd. sinu pärast ei teeks ma siin ühtegi asja
tegele minuga vähem
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:27
loomulikult tulevad välja,aga hiljem on lihtsalt endal kergem tunnistada,et oled petnud..valus on kaaslasele see nii ehk naa ja vaevalt sa saad partnerit üldse enam usaldada..ikka jääb mingi kahtluseuss hinge ja hakkab kooselu alustalasid purema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:28
petmine paraku tekitab petmise vastu.loomulikult on see väär ja samaga vastamine alatu.ka rasketest asjadest peab olema inimene suuteline teineteisega rääkima.
usaldus on suhete alus,kui see kaob,siis paraku ka suhe hääbub?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:31
kiremorvar aga kui on teada et naine petab ja ma temalt otse kysin mis se oli ja ta ikka eitab siis ei jää ma ikka teda uskuma ja kahtlused ja hullud mõtted kuni haiglase käitumiseni sööbivad. ja ylestunnistus mu meelest paneks sellele punkti. istuks maha teeks uued kokkulepped päästaks mis päästa annab ja unustaks selle petmise et eluga edasi minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:32
Väga loll teema...tõeline suhe ei põhine seksil,selle aluseks on ikkagi kõigepealt sõprus,ühised huvid,teineteisele meeldivus vaimsel tasandil.Seks on ainult jätk sellele.
Seksi osa suhtes kiputakse üldiselt üle reageerima.
Kui naine tõeliselt armastab meest,siis ei teki ta peakeses isegi mõtet asuda seksima kellegi teisega.
Siin ongi su vastus!
Edaspidi loo suhteid õigetel alustel ja paremate naistega..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:33
juuksur, mine ausalt arstile, sul on totaalne lühis. 35 aastane tita
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:33
novot risto usaldus jah aga se on ju ka partneri usaldamine kui tunnistad petmise. kui mitte ise just ei lähe rääkima siis kysimise peale ikka peaks tunnistama mitte edasi valetama.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:34
caribian pani asja paika. Kuaram, tee sellest omad järeldused
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:38
Caribian ma jah lähen kysin kõigepealt kui naisega suhtlema hakkan et kas sa oled õige naine kellega suhelda. muidugi põhineb armastus ja hea suhe mitmel tasndil.. aga seks on yks asi mis inimesed nii mehed kui naised pöördesse ajab ja seega väga tähtis paarisuhte osa.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:39
Kuaram: aga sul pole vaja tunnistusi, piisab sellest mida sina tunnistad endale. kui sa tahad suhtega edasi siis oleks kuidagi lihtsam kohe asjale käega lüüa. esimesele suhtele tagasivaadates sai ka sellist teatrit tehtud, nüüd on natuke narr tunne. nii palju aega sai tülitsemisele raisatud, edasi see ei viinud, midagi ilusamaks ei teinud.

caribian: armastus on armastus, seks on sugutund seks on alati armastusest lõppeks üleolnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:39
kokkuleppeid võib sõlmida,aga armid,jäljed jäävad ikkagi.
teema pole loll,aga väga raske kindlasti
kes neid õigeid aluseid teavad? kõik tuleb elust enesest ja õppida oma vigadest?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:40
Saan Kuarami teemaarendusest niimoodi aru, et kõrvalehüppe on teinud see, kes esimesena vahele jääb või lolli peaga ülestunnistab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:41
kuaram..suhe ei alga voodist..kui siis sekssuhe
Võta järgmine kord tempo maha ja ürita naist enne tundma õppida...või on seda palju tahetud?
Eks sa ise tea,aga proovida ju võid..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:41
Caribian väga tubli naine oled kui sinuga nii on, et su peakeses ei ole sellist mõtet
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:42
mina vaidleks caribianile vastu-mõni inimene lihtsalt ei suudagi truu olla,olgu see armastus siis nii suur,kui tahes,põnevus on see,mis sunnib kõrvalt võtma ja oht vahele jääda lisab veelgi adrenaliini.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:43
demi (Caribian) enda juttude järgi pole demi teps mitte truu naine tal igakuu siin uus mees, sesmõttes natuke õõnsad soovitused tal
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:44
Mõte ei tähenda tegusid.Kui mõttes mõrvaks kedagi,ega`s siis reaalis seda tegema lähe.
Mul on kombeks enne tegudele asumist plusse ja miinuseid kõrvutada...see annab vastuse..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:45
Ära tee teisele seda, mida sa ei tahaks, et sulle tehakse. Kui sulle tehakse, siis mõtle, kas suudad sellega leppida.
Kui varjab, siis sellepärast, et sa ei pidanud sellestteada saama. Järelikult ta hoolib sinust. Selle asemel, et analüüsida tema varjamist, mõtle parem sellele, miks ta läks kõrvalhüppele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:45
Paljudel aladel on teoreetikud ja praktikud. Mulle tundub, et siia võtavad praegu sõna põhiliselt teoreetikud. Ma olen väga nõus Coya ja Caribianiga ning Jfjm tõi ikka veel väga levinud vaate esile. Aga meil on ju võrdõiguslikkus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:48
Selles küsimuses olen pigem teoreetik,aga maailma filosoofiaajalugu väidab,et teoreetikutel alati õigus.....
meil ei ole võrdõiguslikkust ja ei saagi olema.Loodus kaotas selle võimaluse naise ja mehe luues.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:48
coya, kui ikka adrenaliin ajab kõrvalhüppele, siis on lihtsam minna endast palju suurema mehe juurde ja öelda lihtsalt, et ta näeb väga munni moodi välja.... järgnevad kaks sekundit on adrenaliin
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:50
veelturul, eks naised hoia ikka kokku, sellest ka ühine arusaamine

demi, aga kuidas sul meestega jääb. sul ka praegu oma jutujärgi mees oli kuskil taanis ja ise ripsutad ihas tiiba. kas polegi petmine, isegi kui sa oled armuke.
˅ näita rohkem ˅