Foorum
2011-06-25 07:08
Mis siis parem varjant on..kas olla rikka mehe armuke..või vaese mehe naine? Ja rikkad naised võtke minuga ühendust ;-D !
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 08:58
armuke olla pole minu jaoks üldse mingi variant
ma olen ahne ja tahan, et mees oleks ikka minuga, mitte ma ei peaks ootama, kui seaduslik naine koore võtab ja mina mingeid jäänuseid saan...
seega ei oma tähtsust, kas mees on rikas või vaene, armukeseks ei hakkaks nagunii
vaese mehe naine...on ka suht raske olla
siis pead ise niipalju tööd tegema, et oma mehe ja lapsed ära toidad
kui paljud naised tahaks aga olla perepead teenimise mõttes?
selline skeem hakkab tavaliselt normaalsele mehele omale ajudele, kui naine teenib temast rohkem ja siis on jälle jama majas...
seega ei sobi mulle kumbki variant, eelistan olla üksi ja vahel kellegagi kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:31
seda on vist raske öelda, kõik oleneb olukorrast elus ja inimestest. netis on neid asju lihtne paika panna, aga elus asjad kipuvad kujunema ise. armukeseks olemine kipub jääma sinna eelmise suhte lõppemise järgnevasse aega. kui sul pole kedagi, aga üksi ka olla ei taha, siis oled nõus suhtega mingiks ajaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:31
sasi,kumbki variant ei ole hea kui oled vaese mehe naine,pead ise meest üleval,kui oled rikka mehe armuke,siis peab tema sind
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:34
Aga kui keeraks selle küsimuse niipidi, et ...."kumb on parem, kas rikka naise armuke, või vaese naise mees?"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 11:37
Tõepoolest, kumbki variant pole hea. Aga elu paneb asjad paika. Vahel tuleb ka meest ülal pidada, aegu on igasuguseid.
Ja Kaslane, ära iial ütle iial.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:07
Caribian, ehk jagad siin poisile omi kogemusi. Et kumb siis on parem olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:26
kui se niipidi keerata ,et kas rikka naise armuke v vaese naise mees siis ma olen päris kindlalt enne vaese naise mees kui rikka naise armuke las otsib omale ise mehe kes rahast vähem hoolib kui naisest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 21:33
veelturul - ma tean, et iial ära ütle iial...
aga ma siiralt LOODAN, et ei pea kellegi armuke kunagi olema...
sest palukesi kellegi laualt korjata on alandav ja masendav
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:12
Kiisu, palju selleks siis vaja on? Tuleb üks kena supersale isane, kes sul veidi mesijuttu kõrva puhub, liblikad lendavad ja katus sõidab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:20
kas rohkem valikuid polegi? sel juhul valin selle vaesema. siis saame temaga koos rikkaks ja kui tahame, siis hakkame ise armukesi pidama
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:34
Utha...et siis 1 + 1 on 2 ja seda on tunduvalt rohkem, kui 1 ja 1 Asjal on mõtet ja jumet
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:37
jotteff - minuga asjad nii lihtsalt ei käi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:42
Aikon, see nagu hapniku aatomitega mis üksikult ei püsi, ikka moodustavad paari.Vahest kui õhus palju elektrit siis ka trio, see võib alguses küll joovastav tunduda, aga suures koguses on surmav
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 22:56
Vastus on ju ilmselge. Kui ikka olemiseks läheb, siis võtaks mõlemad. Oleks rikka mehe naine ja vaene võib armukeseks jääda.
˅ näita rohkem ˅