Foorum
2011-06-28 02:08
PushUp,paraku on see vastus tõde.karm,kuid otsekohene vastus sinule Utha antud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 09:44
Kirekas. Vanainimese all pidasingi just seda seilmas, et vetakse igalepoole täiskasvanute üritustele ja pannakse laps käituma ja rääkima nagu täiskasvanud inimene. Üritatakse oma maailmavaadet, koos kibestumistega, peale suruda.
10 aastaselt hakkab laps alles seda maailma kuidagigi mõistma ja see aeg peaks siis olema vanem 30-35, siis veetakse igalepoole trennidesse jne ollakse mõistlikum. aga kui 37 alles laps tehakse, sisi 10 on vanem ju 47 ja kahjuks on siis see vanema maailmapilt juba endal ka totaalselt muutunud. Te ei us, et muutub aga see muutub. Ninnunännutamist on tunduvalt rohkem ja nii need äpud siia ilma tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:21
Pushup - ei ole see. rohkem seda teemat ei puuduta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:23
mis sa nüüd närvitsed ise küll küsid kõigilt vägagi intiimseid küsimusi ja sinult ei sobigi küsida või, nagu 16 aastane
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:26
Urha, tõmba kohe raudse naise mask tagasi, muidu kistakse sind ribadeks...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:30
hilja juba, igal oinal tuleb oma mihklipäev
panin enda oma kalendrisse kirja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:36
krd jama, aga legend oli kõva
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:42
kiremorvar- minu arvates oled sa kasvatamatu ja labane, veel teismeliseas elav „lihas“. ajusid sul pole.
minu ja teie vahe on selles, et ma saan aru sellest, kust edasi minna oleks teisele ebamugav ja ma arvestan sellega. ma pole kedagi sundinud midagi tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:44
boom - ega siin vist ei saa jah teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 11:46
Utha minu jaoks on üllatus, et kasutad sõna "vist", sinusugune strateeg ei tee vigu...või ole see tahtlik
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 12:52
tahtlik ikka ega sa ometi ei arva, et mina vigu teen
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 13:00
vat, paan kümneks aastaks: hakata veatult elama. kui ainult saaks, siis parandaks selle kümnega ka need vead, mis eelmise kümne aastaga tehtud on
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 13:22
kas sa häbened iseennast ja pead oma elu suureks veaks? naljakas sa oled mitu aastat siin olnud ja teiste suhtes alati nii küüniline olnud ja kuidagi täna oled sa ämbris, kas oled väsinud? teistes urgitsemine ei pakugi enam seda rahuldust mis alguses või kipub elu käest libisema?

minuarust sa ei saa isegi lihtsatest teemadest aru, miks sa muidu sadu korda pärid ja korraga lühisesse tõmbad, siis uuesti pärid ja uuesti lühised. muide keegi ei sunni ka sind midagi tegema, ometi tunned sa kummalist survet?

naljakas tüüp oled
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 14:51
miks ma peaksin ennast häbenema?
aastaid oled natuke valesti lugenud. ainult aasta ja paar kuud olengi olnud, aga sellised „puugid“ nagu sina olid siin enne mind olemas. anna andeks, kuid teisiti sinu kohta ei saa arvata. kui sa oled ennast korra kellegi külge kinni imenud, siis sa enam temast lahti ei lase. kas toon näiteid? selliseid nagu sina on siin teisigi. kui midagi väsitama hakkab, siis see.
teiseks ma ei käi teiste elusid korraldamas ega neile ette kirjutamas, kuidas nad elama peavad või arvet pidamas, kes kuidas ja kui palju kellele midagi siia kirjutas. see, mida sa mulle süüks panna tahad, on sinu enda ja veel osade ajaviide siin. küüniline ma ei ole, irooniline ainult vahest. kui sa küünilisust otsid, uuri ennast natuke – sa enda suhtumist oled eemalt kunagi vaadanud?
ja kui ma natuke meenutan, siis kes sa enda meelest kunagi olidi?.. patoloogiline valetaja? äkki sa valetad nüüd ka? sa ple ju julgenud enda vigu tunnistada, teistes sulle meeldib neid otsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 15:31
Utha pane 10 aasta plaani ka ropendamise ära õppimine...
kole pikalt seletad vahest.
su eeltoodud juttu saaks ka paari karmima sõnaga öelda ja ülejäänud oleks ilusti ridade vahele jäänud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 16:20
boom, ma arvestan sellega, et siin on ka lapsed lugemas nii avameelne ei saa enam olla aga võtan sind kuulda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 17:07
Kuis kellelegi, ... täpne jutt on meeldivam. Ropendamise jätaks mujale.

A.

P.S. See ainult mu enda arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 17:59
Küll mehe arvates see lapse kasvatamine on kerge...äkki kasvavad hoopistükis ise?
"Jutukas tahavad küll paljud naised veel lapsi saada ja rasedusaeg on ka niiii iluuuuz"....seda ei saa enam isegi täielikuks nõmeduseks nimetada...Last teha ja olla rase on hoopis midagi muud,kui last kasvatada...
Mina sain emaks 28-aastaselt,see oli väga täpselt läbi mõeldud ja planeeritud ettevõtmine.Kahtlused püsisid tegelikult terve see 10 nädalat,mil oleks saanud veel loobuda....ja kui sa seda ei tee,siis hiljem tagasipöördumist enam ei ole.Sa pead suutma olla terve ülejäänud elu emalõvi ja terminaator ühes isikus.Lapse isa katab muidugi suuremad kulud,aga laps ei kasva raha väetades...põhitöö jääb ikkagi ema kanda,eriti poja puhul.
Mais arenguvestlusel käies teatas klassijuhataja,et polegi nagu midagi öelda.Minu kasvatusmeetodid on suurepärased ja jätkaku samas vaimus.Hea on niimoodi koolimajas käia.Lisaks veel ,et minu poeg õpib ühes nn.eliitkoolis,kus iga õppeaasta lõpus tasemetööd,mille tulemusel laps jätkab sama kooli nn.parimas klassis või langeb sama kooli teise klassi..Süsteem on hirmus karm...vanematel on kevadeks närvid läbi,see on olnud jutuks mitme lapsevanemaga...olelusvõitlus.
Samas...need lapsed seal klassis on need inimesed,kes juhivad majandust ja poliitikat ~20 aasta pärast.
Muidugi tekib alati küsimus..kas sellel on mõtet...kergem on lasta asjadel lihtsalt juhtuda...aga kui laps juba lapsena alla annab,mis siis edasi saab.Ühiskond on paarikümne aasta taguse ajaga kõvasti muutunud...
Eks ma saan nüüd kõva peapesu selle kommentaari eest,aga nii need asjad on..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 18:03
Ära arva,et kõva peapesu saad Muide vahel kulub see peapesu ka ära kui on asja eest..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:00
Mis peapesu? See ju sinu laps. Mis meil sellest, kus ta käib või kuidas teda kasvatatakse. Eks seda pärast võsapetsi saatest näha ole, kus ta käis ja kuidas teda kasvatati. Või siis iha sarnasest lehest hea kaeda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 19:12
demi: sa ei aja enam muigama kah
˅ näita rohkem ˅