Küll mehe arvates see lapse kasvatamine on kerge...äkki kasvavad hoopistükis ise?
"Jutukas tahavad küll paljud naised veel lapsi saada ja rasedusaeg on ka niiii iluuuuz"....seda ei saa enam isegi täielikuks nõmeduseks nimetada...Last teha ja olla rase on hoopis midagi muud,kui last kasvatada...
Mina sain emaks 28-aastaselt,see oli väga täpselt läbi mõeldud ja planeeritud ettevõtmine.Kahtlused püsisid tegelikult terve see 10 nädalat,mil oleks saanud veel loobuda....ja kui sa seda ei tee,siis hiljem tagasipöördumist enam ei ole.Sa pead suutma olla terve ülejäänud elu emalõvi ja terminaator ühes isikus.Lapse isa katab muidugi suuremad kulud,aga laps ei kasva raha väetades...põhitöö jääb ikkagi ema kanda,eriti poja puhul.
Mais arenguvestlusel käies teatas klassijuhataja,et polegi nagu midagi öelda.Minu kasvatusmeetodid on suurepärased ja jätkaku samas vaimus.Hea on niimoodi koolimajas käia.Lisaks veel ,et minu poeg õpib ühes nn.eliitkoolis,kus iga õppeaasta lõpus tasemetööd,mille tulemusel laps jätkab sama kooli nn.parimas klassis või langeb sama kooli teise klassi..Süsteem on hirmus karm...vanematel on kevadeks närvid läbi,see on olnud jutuks mitme lapsevanemaga...olelusvõitlus.
Samas...need lapsed seal klassis on need inimesed,kes juhivad majandust ja poliitikat ~20 aasta pärast.
Muidugi tekib alati küsimus..kas sellel on mõtet...kergem on lasta asjadel lihtsalt juhtuda...aga kui laps juba lapsena alla annab,mis siis edasi saab.Ühiskond on paarikümne aasta taguse ajaga kõvasti muutunud...
Eks ma saan nüüd kõva peapesu selle kommentaari eest,aga nii need asjad on..